Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות| Impact Wrestling 19.1.21
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: YQNaZUa.png]

מראים קטע מוקלט של קני אומגה והגוד בראדרס לאחר הניצחון שלהם על ריץ' סוואן, כריס סייבן ומוס בHTK. דון קאליס מודיע שהוא וקני עוזבים לג'קסונוויל והולכים להיעלם לתקופה הקרובה.

קרב 1:
ריינו (ע' קאזין ג'ייק) נגד אריק יאנג (ע' ג'ו דורינג וקודי דינר)
מנצח: 
אריק יאנג בהכנעה.
אחרי הקרב, ויולנט ביי דזיין ממשיכים לתקוף את ריינו וגם את קאזין ג'ייק. הם מלבישים כסא על הרגל של ריינו וג'ו דורינג דורך עליו ומרסק את הרגל.

מראים קטע שהוקלט אחרי HTK - מוס תוקף את ריץ' סוואן ואומר שהוא הבטיח להיות השותף הכי טוב שאפשר במאין אבנט, אבל הקרב נגמר עכשיו.
ריץ' סוואן מגיב למוס בפרומו מוקלט ואומר שנמאס לו מהמשחקים והערב הוא יתן למוס הזדמנות לעמוד מאחורי המילים שלו.

ג'ון E בראבו ואייס רומרו מדברים עם טומי דרימר. רומרו מנסה להוכיח לדרימר שמישהו הפליל את לארי D.

הגוד בראדרס יוצאים החוצה לפרומו. קארל אנדרסון תוהה כמה פעמים הם יצטרכו להוכיח כמה הם טובים. לוק גאלוס אומר שיהיה קשה להוריד אותו מהפסגה אחרי הניצחון שלהם במאין אבנט של HTK.
כריס סייבן יוצא החוצה. הוא מזכיר שלא הוא ולא אלכס שלי לא הוצמדו כשגאלוס ואנדרסון זכו באליפות הזוגות והוא רוצה רימאץ'. גאלוס אומר שיש לו נקודה טובה, אבל אין לו שותף. 
סייבן אומר שאלכס שלי לא כאן, אבל גאלוס טועה וכן יש לו שותף. ג'יימס סטורם יוצא החוצה. סטורם מציג את עצמו ואת סייבן בפני הגוד בראדרס ומדבר על ההישגים שלהם באימפקט. סטורם אומר שגאלוס ואנדרסון מדברים הרבה, אבל עכשיו הגיע הזמן לשלם על המילים שלהם. 
מאט הארדי ופרייבט פארטי יוצאים החוצה. הארדי רוצה להשיג לפרייבט פארטי קרב חימום לפני קרב השלשות שלהם נגד מאט סיידל וטופ פלייט בדיינמייט ומציע שקרב החימום צריך להיות על אליפות הזוגות של אימפקט נגד הגוד בראדרס. סטורם פונה לפרייבט פארטי ואומר שזו הייתה שיחה בניהם לבין הגוד בראדרס, אבל הארדי קוטע אותו ואומר שהוא מדבר איתו ולא איתם. הארדי אומר שהם חייבים לו, כי הוא זה שסחב את אימפקט על הגב שלו ומנע מהחברה לפשוט רגל בשנת 2016. מאט מזכיר שהוא וג'ף הארדי מעולם לא הפסידו את אליפות הזוגות של אימפקט. גאלוס אומר שהוא רואה כאן שני זוגות והם האלופים, אז הוא מציע שפרייבט פארטי יתמודדו נגד סייבן וסטורם. הארדי מבהיר שהמנצחים בקרב הזה יקבלו שוט על אליפות הזוגות ואומר שהוא ידבר עם עורך הדין שלו ויקבע את הקרב.

מאחורי הקלעים, ג'יה מילר מראיינת את מאט קרדונה. קרדונה אומר שהוא באימפקט בשביל להוכיח את עצמו, אבל לא בשביל להוכיח לאלה שפקפקו בו שהם טעו, אלא בשביל להוכיח לעצמו ולתומכים שלו שהם צודקים.

מאחורי הקלעים, קיירה הוגאן וטאשה סטילז מוכרות הזמנות לחגיגת האליפות שלהן. טניל דאשווד אומרת שהן צריכות לשלם לה ולא ההפך. ג'וני סווינגר רוצה להצטרף, אבל אין לו כסף. בריאן מיירס יוצא מהמעלית וזורק עקיצה לעבר פאלה בה. השניים מתעמתים ופאלה בה מאתגר את מיירס לקרב.

קרב 2:
ג'ורדן גרייס וג'אז נגד קימבר לי וסוזן (ע' דיאונה פוראזו)
מנצחות: 
קימבר לי וסוזן. סוזן הצמידה את ג'אז ברול אפ לאחר התערבות מבחוץ של דיאונה פוראזו.

מאחורי הקלעים, ג'יה מילר מראיינת את טאיה ואלקירי. ואלקירי מדברת על כך שמה שראינו עכשיו מוכיח שדיאונה פוראזו תמיד משחקת מלוכלך, אבל היא נקטעת ע''י ג'ון E בראבו. טומי דרימר מצטרף ואומר שהם מצאו את תביעות האצבע של ואלקירי בזירת הפשע. דרימר מביא שוטרים שעוצרים את ואלקירי. בראבו תוהה מה יקרה לה עכשיו ודרימר אומר שאם יהיה לה מזל, היא תלך לכלא בג'קסונוויל, אבל כנראה שלא יהיה לה מזל אז היא תלך לכלא בסטמפורד וזה מקום שמשנה אותך.
בדרך החוצה, רוזמארי עוצרת את טאיה והשוטרים. טאיה אומרת שאחד הדברים שהיא הייתה הכי גאה בהם בזמן שלה באימפקט הוא להיות חברה של רוזמארי שנותנת לה חיבוק.
לאחר שהשוטרים מוציאים את טאיה החוצה, קרייזי סטיב מגיע לנחם את רוזמארי. רוזמארי אומרת לסטיב שזאת הסיבה שאין להם חברים.

פרסומת בתשלום של AEW עם טוני שובאני, טוני קהאן ואורח מיוחד - ג'רי לין. קהאן אומר שהוא יצפה באימפקט מקרוב הערב בשביל לראות את מאט הארדי ופרייבט פארטי בקרב הN1C שלהם. שובאני מקדם את הקארד של דיינמייט מחר. 
טוני קהאן חושף שהוא שלח את מאט הארדי לאימפקט בשביל לנצח אותם במשחק שלהם. הוא עצמו לא קארני, אבל מאט הוא האדם הכי קארני והכי גרידי שהוא מכיר והוא מצפה לתוצאות. 
ג'רי לין מציע שאולי הוא וטוני צריכים לשלם כבר עכשיו על הפרסומת של השבוע הבא ואולי גם לצפות בקרב הזוגות מקרוב. המצלמה מתרחקת וחושפת שטוני קהאן וג'רי לין נמצאים מאחורי הקלעים באימפקט.

ריץ' סוואן יוצא החוצה לפרומו. סוואן אומר שהוא היה תחת המון לחץ לקראת המאין אבנט בHTK, אבל הוא פורח תחת לחץ. הוא אומר שבזמן שהוא היה ממוקד בקני אומגה והגוד בראדרס, מוס התרוצץ וטען שהוא אלוף העולם האמיתי ואפילו פצע את החבר הכי טוב שלו. סוואן לא בטוח שהעניינים בינו לבין קני אומגה גמורים, אבל קני לא נמצא כאן הערב והוא פנוי לטפל במוס.
מוס יוצא החוצה. מוס מזהיר את סוואן שלא יעשה שום דבר טיפשי מתוך כעס, אחרת זה יגמר כמו שזה נגמר בשביל ווילי מאק. מוס מבהיר שזה לא יגמר בניהם עד שסוואן יתן לו שוט על אליפות העולם. סוואן אומר שזאת בדיוק הסיבה שהוא הזמין את מוס לכאן ורוצה לעשות את זה כאן ועכשיו, אבל מוס אומר שהם יעשו את זה בזמן שלו. סוואן מקבל את זה, אבל אומר שהוא לא בא לכאן בשביל לדבר ותוקף את מוס. מתפתח ברול בין השניים. מוס מפספס ספיר ונכנס בפינה וסוואן מנצל את ההזדמנות בשביל לפגוע בו עם פיניקס ספלאש לסיום.

מאחורי הקלעים, רוהיט ראג'ו מתלונן לסקוט ד'אמור כאשר TJ פרקינס נכנס למשרד עם אליפות הX דיוויז'ן. ראג'ו מתלונן שפרקינס לא היה אמור לקבל שוט וסקוט אומר שזה היה מאניק שניצח אותו על האליפות. ראג'ו אומר שהם אותו אדם, דבר שסקוט כמובן יודע. סקוט קובע לראג'ו קרב יחידים נגד פרקינס בעוד שבועיים. ראג'ו יוצא מהמשרד. סקוט שואל את פרקינס אם לספר לראג'ו שזה לא קרב אליפות. פרקינס אומר שהוא יבין בעצמו.

קיירה הוגאן וטאשה סטילז ממשיכות למכור כרטיסים לחגיגת האליפות שלהן. אלישה אדוארדס רוצה לעשות משהו במסיבה והן מציעות שהיא תהיה הMC. השתיים ממשיכות לשווק את המסיבה לאחד השופטים, כאשר ג'סיקה האבוק וניוואה מגיעות מאחוריהן ורוצות להצטרף. האלופות טוענות שהמסיבה סולד אאוט, אבל הן יוכלו לצפות בטלוויזיה בבית.

קרב 3:
פאלה בה נגד בריאן מיירס
מנצח: 
בריאן מיירס אחרי לואו בלואו מאחורי גבו של השופט וקלוזליין לסיום.

מאחורי הקלעים, ג'יה מילר מראיינת את אייס אוסטין ומאדמן פולטון. אייס אומר שמה שקרה בHTK היה טרגדיה. הוא חושב שבערב שבו כל העיניים על אימפקט, הם צריכים לתת במה לדראו הכי גדול שלהם. ג'וש אלכסנדר נכנס לתמונה ואומר שנמאס לו לשמוע את אוסטין מדבר על על הפוטנציאל שלו, כי אתה לא מקבל שום דבר בביזנס על מגש מכסף. אלכסנדר מאתגר את אייס אוסטין לקרב ואומר שהוא ידאג שאייס לא יממש את הפוטנציאל שלו. אלכסנדר דוחף את אייס אוסטין, אבל מייד מותקף מאחור ע''י פולטון. מאט קרדונה מגיע לעזרתו של ג'וש אלכסנדר. אוסטין ופולטון נסוגים.

מאחורי הקלעים, אדי אדוארדס נבדק ע''י רופא לאחר הקרב שלו נגד סמי קליהאן. בריאן מיירס נכנס לחדר הרופא ומתלונן שפאלה בה הכניס לו אצבע לעין ורוצה שהרופא יסתכל עליו. הרופא אומר שהוא בסדר וממשיך לבדוק את אדי אדוארדס. מיירס מתלונן שאדוארדס הוא סתם באקיארדר והוא מתאבק אמיתי. אדוארדס מאתגר את מיירס לקרב בשבוע הבא ואומר שהוא יראה לו איך מתאבק אמיתי נראה. מיירס אומר לאדוארדס שיש לו מזל שהוא לא כשיר כרגע.

מוכרז לשבוע הבא:
מאט קרדונה וג'וש אלכסנדר נגד אייס אוסטין ומאדמן פולטון
קאזין ג'ייק נגד ג'ו דורינג
רוזמארי נגד טניל דאשווד
חגיגת האליפות של קיירה הוגאן וטאשה סטילז

קרב 4:
קרב N1C לאליפות הזוגות
ג'יימס סטורם וכריס סייבן נגד פרייבט פארטי (ע' מאט הארדי)

טוני קהאן וג'רי לין יוצאים החוצה וצופים בקרב בצד הזירה.
מנצחים: פרייבט פארטי אחרי ג'ין & ג'וס לכריס סייבן לאחר התערבות מבחוץ של ג'רי לין. 
אחרי הקרב, גאלוס ואנדרסון יוצאים החוצה לעימות מול פרייט פארטי. ג'יימס סטורם תוקף את אנדרסון מאחור ומתפתח ברול בין 3 הזוגות לסיום התוכנית. 
למה שיתוף הפעולה בין אימפקט לAEW וסטוריליין הפלישה הוא נפלא עד כה?

פשוט מאוד, כי הוא פשוט מאוד. איך הכל התחיל? עוד בנובמבר דון קאליס ישב בשולחן השדרנים בכדי לפרשן את הקרב של אומגה-פייג' בפול גיר, ושתל כבר אז את הזרעים. ואיך זה המשיך, אומגה זוכה באליפות הAEW עם עזרתו של קאליס ו"עורק" איתה לאימפקט. משם, טוני קהאן מתחיל לקנות זמן פרסום באימפקט בכדי לתקוע לאימפקט אצבע בעין ולהראות להם שלמרות שהם ארגון עם היסטוריה ארוכה והוא רק שנה בביזנס, הפער במעמדים הוא לטובתו וזה די ברור. משבוע לשבוע טוני וטוני מופיעים כל אימפקט, עושים פלאג לדינמייט, יורדים קצת על אימפקט, טוני קהאן עם הפאסיב אגרסיב הנהדר שלו. הכל טוב ויפה. קני אומגה מופיע באימפקט מדי פעם, מנענע את הסירה, בסופו של דבר הוא שם את העין שלו על חבריו לשעבר גאלוס ואנדרסון ומגייס אותם על מנת להילחם באלוף האימפקט ריץ' סוואן, לו הוא רוצה לקחת את האליפות בסופו של דבר. גאלוס ואנדרסון עושים דביוט בAEW בחסות קאליס ואומגה, טוני קהאן במהלך נגדי שולח את מאט הארדי ופרייבט פארטי אל אימפקט וביחד עם ג'רי לין(TNA אוריג'ינל, עוד אצבע בעין לאימפקט סתם כי הוא יכול) עוזר לפרייבט פארטי להיות הN1C לאליפות הזוגות של אימפקט. זה הכל, זה כל מה שקיבלנו עד עכשיו , וזה פשוט מעולה שזה כל מה שקיבלנו ולא יותר. כי הם לא שורפים פה יותר מדי דברים במהירות, לא זורקים הכל לפרצוף שלנו בבת אחת ומקפלים את כל הסיפור הזה באיזה חודש או חודשיים, אלא לוקחים את הזמן שלהם ונותנים לדברים להתפתח, שלב אחר שלב, אימפקט עושים מהלך, קהאן עושה מהלך. וביניהם, יש את אומגה וקאליס שהם ההילים הגדולים שכל ארגון שונא, והם לא לוקחים צד. הרי ברור שבסופו של דבר כל הדברים הקטנים האלו שקורים מדי שבוע יובילו לנקודת רתיחה ופיצוץ מסוים שבסופו של דבר יוביל לקרב/אנגל גדול במיוחד. אבל במקום לקחת את האנגל הזה ופשוט לתת לו לקרות במהרה, בונים אותו ונותנים לנו לצפות לו ולחכות לו. אימפקט עדיין אימפקט, דינמייט עדיין דינמייט, אף תכנית לא נשלטת על ידי הארגון האחר ומשנה את הפנים שלה לגמרי בגלל שיש סטוריליין של פלישה, ממש לא, הכל מחלחל לאט לאט וכל תכנית עדיין בשלה, עד שהיא כבר לא תהיה. 

דעות:
קודם כל, הזוי לי שראיתי אימפקט לייב. לא חושב שזה קרה בשנים האחרונות. יש להם הייפ עכשיו.
למרות זאת, אני חושב שהתוכנית הזאת הדגישה כמה בעיות שיש להם. ספציפית זה המידקארד ומטה. סצנת המאין אבנט טובה, אבל בתחתית הקארד יש כמה אקטים וכמה סטוריליינים פחות טובים.

אני חושב שלפתוח תוכנית אחרי PPV מוצלח עם ריינו-אריק יאנג זו טעות מצידם. הPPV כנראה משך עיניים חדשות למוצר עם השילוב של קני אומגה, אולי גרם לצופים ותיקים לחזור. ריינו-EY זה פשוט קרב שהוא מאוד TNA ולא במובן הטוב. את ריינו אני אישית לא נהנה לראות בשום דבר שלא כולל את הית'. מקווה שאנגל הפציעה הזה מוציא אותו מהסטוריליין והפוקוס יהיה על ג'ייק מעכשיו.

כל האנגל הזה עם לארי D, ג'ון E בראבו וחברים הוא קרינג'. מסוג השיט שאולי עובד כשזה בתוכנית פארודיה כמו BTE, אבל מוחק כל עניין שלי ברגע שזה עולה לTV. מאוד מקווה שזה היה הסוף בתוכנית הזאת. האנגל עם הכסף של הרננדז ופיצולי האישיות של סו יאנג הם גם דברים שצריכים לרדת.
זו הייתה דרך מאוד מוזרה ומאכזבת להוריד את טאיה מהמהסך, אם זה באמת הסוף שלה. מקווה מאוד שרוזמארי וקרייזי סטיב לא ימשיכו להיות מעורבים בקומדיה הגרועה הזאת. 

הייתי בטוח שג'אז סיימה עם אימפקט אחרי טורניר הזוגות, מאוד שמח שהיא נשארת. היא עדיין מעולה בזירה ויש לה נוכחות של ותק ולגיטימיות שמאוד מוסיפה למחלקה. 

בריאן מיירס לדעתי הוא מתאבק נורא ממוצע, אבל אני נהנה מהדמות שלו והשימוש בו כרגע מושלם - הוא שחקן חיזוק במידקארד שמנצח פה ושם, אבל בסוף עושה את הג'וב לשמות הגדולים שנמצאים מעליו. זו הדרך להשתמש במתאבק כמוהו.

מאט הארדי ופרייבט פארטי באימפקט זו דרך מצויינת לרענן את סטוריליין הפלישה בדרך שעוזרת לכולם. הנוכחות של מתאבקי AEW באימפקט עוזרת כמובן מאוד לאימפקט, אבל במקרה הזה - אקט כמו פרייבט פארטי שלא בדיוק זוכים להיות במרכז העניינים של מחלקת הזוגות המפוצצת של AEW, יכולים להרוויח מאוד מראן קצר באימפקט. לראות את מאט באימפקט גם הייתה חתיכת הפתעה, הוא לא בדיוק סיים בטוב עם הארגון ב2017. 
למרות הנוכחות של מאט הארדי, הם עשו עבודה טובה בלשמור את הפוקוס על פרייבט פארטי. הקרב שלהם נגד סייבן וסטורם היה ממש אחלה, למרות שקצת מבאסת אותי המחשבה שזה כנראה היה אמור להיות פרייבט פארטי-MCMG. סייבן, אגב, היה סוס עבודה פה וסחב את רוב הקרב. מגיע לו מלא קרדיט.

מוס מרגיש כמו כוכב אחרי ההופעה שלו בHTK, אבל אני מעריך את ההחלטה לתת לסוואן לצאת עם ידו על העליונה בברול הזה. הוא עדיין האלוף, עדיין מאוד מוגן וצריך להיות מוצג כביג דיל. 
אני לא כל כך מרגיש שאימפקט בונים קונטנדרים לאליפות אחרי סוואן-מוס, אז אני מקווה שיש להם משהו בשרוול.