אז לכל מי שלא ידע, אנדרדה עזב את הארגון WWE בכוונתו היה לעזוב עוד מזמן. במופע אתמול של All Elite Wrestling אנדרדה עשה את הדביוט שלו
מה דעתכם על הדביוט? האם היה אפשר לשפר משהו, מה לדעתכם התוכניות העתידיות שלו בארגון האם הוא ייפגש בזירה עם קני אומגה בעקבות הקרב שלהם בלוצ'ה על אליפות הAAA
אני אישית אומר את הדברים שהפריעו לי בדביוט, קודם כל ההייפ לא היה כזה מטורף בגלל שלא היה לו שיר פתיחה בכללי עצם העובדה שויקי גאררו הייתה זאת שייצגה אותו קצת הוריד לי כי הוא טאלנט מאוד מוכשר והוא לא צריך בכלל מנג'ר כמו שהיה עם סלינה ווגה שהיא לא תרמה לו כמעט כלום ושום דבר בקריירה שלו חוץ מלהיכנס איתו לזירה אני חושב שיש לו הרבה מאוד פוטנציאל להיות מיינאיבנטר מוצלח בAEW ולהראות את הכישרון שלו ולהביא אותו לידיי ביטוי מה שמפריע לי שהדברים הקטנים האלה שגם בפרומו הוא דיבר ממש מעט ולא היה פרומו שהוא ארוך שדרך אגב שאפו גדול לאנגלית שלו שהשתפרה ממש רואים שהוא יודע לתת פרומואים ברמה גבוהה רק חסר הצ'ילי היו יכולים להכניס את קני אומגה לתוך הדביוט שלו ולעשות מעיין פייס אוף בין השניים עקב זה שיש להם את הקרב העתידי הזה על אחת מהאליפויות של קני.
זה בהחלט שם שרציתי לראות ב-AEW, אבל למה לא עשו לו שיר פתיחה? זה נראה כאילו מישהו שכח ללחוץ על הכפתור של השיר פתיחה, וזה הוריד מאוד מכל הסגמנט, מה שגם שאני מצטרף אליך באשר לויקי גררו, אני חושב שהקול שלה מאוד צורם והיא יותר גורעת מאשר מוסיפה ואני הייתי מוותר עליה כמנג'רית בארגון, אבל היא באה מהשיוך הלטיני ולכן אם כבר לבחור לו מנג'ר זו הבחירה האידיאלית לדעתי.
לאנדראדה יש יכולות ולוק של כוכב ואין לי ספק שהוא הולך לדבר חזק בארגון, אבל תוסיפו אליו את סטרומן ובלאק שאולי יגיעו ותקבלו רוסטר שכבר עכשיו מפוצץ, אז מה יהיה אחר כך? אני חושב שאין מנוס מלעשות פיצול לשני בראנדים נפרדים, יש כאן יותר מידיי כוכבים שלא יכולים לקבל את הבמה שלהם דרך סטייבל שיראו אותם לשניה וחצי.
כן כי זה מה שצריך, עוד מישהו שייקח את הספוט מה-AEW אוריג'ינלס. כל כך הרבה שמות והם כל כך מיותרים. מה אנדרדה מוסיף לארגון שהיה חסר להם? בדיוק כמו כריסטיאן.
שם גדול דביוט חלש, קומורוטו נגד דאסטין גם אם זה בסטיפולציה לא מתאים לסגור דינמייט, זה היה צריך לסגור.
היה חסר דרמטיות לדביוט ואולי גם איזו התייחסות לקרב מול אומגה, אבל יהיה נחמד לראות אותו, AEW מתחזקים ומתחזקים.
אני חושב שכולנו באים להחתמה הזאת הרבה יותר מפוכחים.
אף אחד מאיתנו לא מצפה שהוא ישרוף את הסצנה, לא מדמיינים אותו במיין איבנט, הציפיות ריאליסטיות, מקווה שהוא באמת בא לעבוד והוא ירשים, אני לא מעוניין בהחתמה מפוארת נוספת שבתכלס לא מוסיפה כלום, טאלנט צריך לבחור במשורה.
(06-05-2021, 04:41 PM)Nirm08 כתב: [ -> ]זה בהחלט שם שרציתי לראות ב-AEW, אבל למה לא עשו לו שיר פתיחה? זה נראה כאילו מישהו שכח ללחוץ על הכפתור של השיר פתיחה, וזה הוריד מאוד מכל הסגמנט, מה שגם שאני מצטרף אליך באשר לויקי גררו, אני חושב שהקול שלה מאוד צורם והיא יותר גורעת מאשר מוסיפה ואני הייתי מוותר עליה כמנג'רית בארגון, אבל היא באה מהשיוך הלטיני ולכן אם כבר לבחור לו מנג'ר זו הבחירה האידיאלית לדעתי.
לאנדראדה יש יכולות ולוק של כוכב ואין לי ספק שהוא הולך לדבר חזק בארגון, אבל תוסיפו אליו את סטרומן ובלאק שאולי יגיעו ותקבלו רוסטר שכבר עכשיו מפוצץ, אז מה יהיה אחר כך? אני חושב שאין מנוס מלעשות פיצול לשני בראנדים נפרדים, יש כאן יותר מידיי כוכבים שלא יכולים לקבל את הבמה שלהם דרך סטייבל שיראו אותם לשניה וחצי.
מסכים איתך, זה נראה ככה כאילו הם לא טרחו לעשות לו שיר פתיחה שזה נותן את ההייפ בעצם, זה נותן את המומנטום של הטאלנט שהוא עושה את הדביוט שלו בארגון הקהל מתלהב, הוא מריע הוא נותן את הוויב וזה היה מאוד חסר. בנוגע למה שציינת עם סטרומן ובלאק עדיין לא בטוח רשמית שהם חתמו בAEW אבל שוב - הם עושים כרגע שתי תוכניות אחת זה יהיה דינמייט והשנייה תהיה ראמפייג' ובעיקרון זה יעשה הפרדה וככה יהיה יותר מקום לספוטים חדשים ולפיודים חדשים וזה גם בדיוק הבעיה שציינת ואני מחזק אותה שיש לה פתרון שיש יותר מידי טאלנטים גם יש יותר מידי קבוצות ויותר מידי טאג טים וחסר למשל את הנשים בארגון אין הרבה נשים שחתומות ואין הרבה עניין ובמה.
ההפרדה של AEW לשניים זה יפה השאלה אם זה גם 2 בראדים מופרדים עם אליפויות שונות , כי אז הם יוכלו באמת לתת במה להרבה מתאבקים שכרגע לא רואים מספיק אור.
לגבי אנדרדה נראה לי שהוא יותר מתאים כרגע לאליפות TNA