Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 02/09/26
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 815952-35bafa501aea4c61a10bd57e1d60be9e-mv2.jpg]

אלוף העולם הטרי וויל אוספריי יוצא לזירה לפתוח את הפרק.
אוספריי:
"נראה קצת מרוסק, הא? חגגתי כמה ימים… כמעט פספסתי את הטיסה. התעוררתי בטקסס… ואני לא מצליח לשים מילים על מה שקרה ביום ראשון. אז פשוט תודה.
ואז הוא פונה לאומגה:
"אתה דחפת אותי עד הקצה. רציתי להישאר למטה, אבל הייתי חייב להילחם בשביל החלום שלי. קני אומגה הוא המתאבק הכי טוב של העשור האחרון והוא עדיין טוב יותר ממני 364 ימים בשנה אבל מספיק יום אחד כדי להפוך לאלוף העולם. אני מרוצה מ־2–2 בינינו, רציתי רק להיות שווה לך, אם אתה לא מרוצה תגיד זמן ומקום."
הוא ממשיך:
"כל האלופים שהחזיקו את החגורה הזו — היו הגיבורים שלי ועכשיו אני ביניהם, כל האלילים שלי עכשיו היריבים שלי, אני הסטנדרט, אני ה־Billy GOAT, אני הכי טוב בעולם, אני אלוף העולם של AEW. מי שרוצה לקחת את זה יצטרך לעבור דרך אותה אש שאני עברתי."
אוספריי מודה ליונייטד אמפייר על הליווי שלהם בראשון ואומר שהוא מביא אותם לAEW.
הדמנד יוצאים לקטוע אותו.
ריקושט:
"אני לא בא להרוס את החגיגה. אבל אנחנו קשורים לנצח, אתה יודע שבלי ריקושט אתה לא היית במיין איבנט של אול־אין, אתה יודע את זה, אז אני דורש את ההזדמנות הראשונה לאליפות."
גייב קיד וקלארק קונורס יוצאים.
קיד:
"אתה לקחת ממני את ההזדמנות להיות הבריטי הראשון שזוכה ב־IWGP ועכשיו לקחת לי את ההזדמנות להיות הבריטי הראשון שזוכה באליפות העולם של AEW אבל זה כלום לעומת מה שאני הולך לקחת ממך ומהמשפחה שלך. אני לא רוצה את החגורה שלך עדיין, אני רוצה את החיים שלך."
הדמנד והכלבים מתקרבים לזירה אבל יונייטד אמפייר בדמותם של קאלום ניומן, הנארה ופרנצ'סקו אקירה יוצאים לגרום להם לסגת.
אוספריי מציע:
"נילחם עכשיו בבגדי רחוב או שתלכו להתלבש וניפגש במיין איבנט לקרב טאג טים".
[Image: zylwm-msk-2026-08-30-123610.png]

קרב 1 – קרב על אליפות השלשות של AEW – סוורב סטריקלנד והניו לבל(אוסטין קריד וקופי)(א') נגד הרסקאלז
מנצחים: סוורב סטריקלנד והניו לבל
עם האוס-קול של סוורב על אקסבייר.

היאנג באקס יוצאים לפרומו בזירה ובדרך חולפים בסטיירדאון קצר עם הניו לבל שעוזבים.
מאט:
"לא באנו להתלונן שנדפקנו, עשינו דברים גרועים יותר לאחרים, אבל קרב כזה, דור שלם ואתם בחרתם לנצח ככה? אתם מרוצים מזה? בואו תגידו לנו בפנים."
FTR וסטוקלי האת'וואי יוצאים החוצה.
סטוקלי:
"אתם מבקשים עוד הזדמנות? נכשלתם ברבולושן, נכשלתם בוומבלי, עכשיו אתם רוצים להיכשל שוב? אתם מגעילים אותי."
דקס:
"הייתה לכם הזדמנות והפסדתם, אנחנו נהיה הראשונים להפוך לאלופי הזוגות ארבע פעמים."
ניק עונה:
"גם אנחנו ניצחנו אתכם, לפחות אנחנו לא אמרנו 'I quit' למיקרופון."
כריסטיאן קייג' ואדם קופלנד יוצאים לרמפת הכניסה.
קייג':
"יש אימרה שאומרת שזה לא איך ניצחת אלא מי ניצח. איך אתם לא מתביישים לעמוד כאן בזירה ולבקש הזדמנות נוספת? אני במקומכם הייתי לוקח קיצוץ של 50% בשכר ועובר למקום אחר".
קופלנד:
"אני הבנתי שאני זה שצריך לשמש כקול ההגיון כאן ואני באמת לא מרוצה מאיך שניצחנו אבל יש דרך לתקן את זה, באול־אאוט, קרב משולש, והקרב הזה יכלול כיסאות… יכלול שולחנות… ויהיו בו בטוח סולמות!"

לקסי נייר בבאקסטייג' עם וויל אוספריי ו-UE ושואלת אם הם מצאו שותף חמישי למיין אבנט.
ניומן:
"אני מכיר מישהו שהיה ב־AEW וב־UE… אל תדאג."
הדלת נפתחת ואנדראדה אל אידולו יוצא.
אנדראדה:
"How you know?"
אוספריי מברך אותו על הזכייה בגאונטלט.

קרב 2 – קרב על אליפות TNT – דארבי אלין(א') נגד מארק דיוויס
דון קאליס
בשולחן השדרנים.
דייויס תוקף את דארבי לפני שהקרב מתחיל והם נכנסים לברול ארוך עוד לפני הפעמון.
מנצח: דארבי אלין עם קופין-דרופ.
אחרי הקרב טרנט בארטה ורוקי רומרו יוצאים לתקוף את דארבי, סטיבן בורדן מגיע לעשות את ההצלה אבל אז ג'וש אלכסנדר עושה את החזרה שלו ותוקף אותו מאחורה ויחד עם מארק דייויס שהתאושש הם משתלטים עליו ועל דארבי.

משודר קטע של MJF אחרי אול-אין.
MJF:
"הברך שלי הורגת אותי, הפסדתי קרב שלא הייתי אמור להיות בו, נכנסתי לגאונטלט כי הייתי חייב להוכיח מה שאני כבר יודע, הייתי צריך לזכות בחוזה ולהילחם באלוף המזויף, אני במקום הזה בגלל שם אחד: וויל אוספריי. אם מישהו אחר היה נדפק כמו שאני נדפקתי מול אומגה בBeach Break הקרב היה נפסל אבל לא אני, כי אף אחד לא אוהב אותי. אני המציאות שאף אחד לא רוצה להתמודד איתה, אין כוכב בחברה הזו יותר חשוב ממני כולל אוספריי. הנקמה מגיעה והיא תהיה כלבה ואף אחד לא יראה אותה מגיעה."

קרב 3 – מייגן ביין(ע' לנה קרוס) נגד אלכס ווינדסור(ע' ג'יימי הייטר)
מנצחת: ביין
עם מגה בומב אחרי שתקפה את אלכס עם חגורת אליפות הזוגות שקרוס הושיטה לה.
אחרי הקרב דיוויין דומיניון תוקפות את ווינדסור עד שהייטר מרחיקה אותן עם כיסא.
[Image: images-q-tbn-ANd9Gc-QHcv300y-WDxfu-IFsa-...M-s-10.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם כריס ג'ריקו.
ג'ריקו אומר שהוא לא באמת הפסיד בגאונטלט כי הוא לא הוצמד אלא ניק ווין.
ניק ווין נכנס לתמונה.
וויין:
"בגיל 21, עם 10 שנות ניסיון, עמדתי בוומבלי והוצאתי אותך מהקרב, מה זה אומר עליך?"
ג'ריקו:
"היו לי 15 שנות ניסיון לפני שנולדת, אתה אחד הטובים בגילך, יותר טוב ממני בגיל 21 אבל אתה עדיין רק בן 21, אתה לא יודע מה שאתה לא יודע."
וויין:
"מה אני לא יודע?"
ג'ריקו:
"שהשרשרת שלך נראית כמו זבל."
וויין סוטר לו ומתפתח ברול בין שניהם שמסתיים עם לואו-בלואו של ניק לכריס.

מרסדס מונה יוצאת לזירה לחגיגות הזכייה שלה.
מונה:
"לא הפסקתי לחייך מאז אול־אין, הייתי צריכה להיות כאן כדי להפוך את מהפכת הנשים לגלובלית ועכשיו אני אלופת העולם של AEW. עשיתי משהו שאף אישה או גבר לא עשו וזכיתי באליפות עולם בארבע חברות שונות."
מונה ממשיכה:
"לצורך כך הייתי צריכה להשאיר משהו מאחור - את ווילו נייטינגייל. הראיתי לעולם מי היא באמת, אגואיסטית, נרקיסיסטית, אגו־מאניאקית. חשבתי שהיא עוצרת אותי מהגורל שלי אבל היא רק דחפה אותי אליו אז תודה ווילו. תודה… כי תראי מי מחייכת עכשיו."
ת'קלה קוטעת אותה מהיציע.
ת'קלה:
"הנאום היה נהדר! באתי לחגוג, לא להפריע. הבאתי טקילה! את אייקונית אבל עם כל ההישגים שלך… אף פעם לא היית טוקסיק! ושמעתי שקראת לאנשים "כלבה טיפשה", אם יש משהו שאני שונאת יותר מכלבה טיפשה זה כלבה טיפשה שקוראת לאחרים כלבה טיפשה, יא כלבה טיפשה. את אולי ה־CEO אבל אני לא עובדת אצלך אז תגידי לי מתי את מוכנה להחזיר לי את האליפות שלי."

פרספונה ובריט בייקר בבאקסטייג'.
בייקר:
"לא חזרתי אחרי שנתיים בשביל הימור, חזרתי בשביל דבר בטוח, לפרספונה יש אינסטינקט שאי אפשר ללמד."
פרספונה:
"בריט בנתה את היסודות, אני העתיד, ביחד אנחנו נצחיות."
פרספונה מודיעה שהיא תגן על אליפות TBS מול ורטוויקסן בקוליז'ן.

קרב 4 - קרב אלימינייטור על האליפות הקונטיננטלית – ג'ון מוקסלי(א') נגד AR פוקס
מנצח: ג'ון מוקסלי
עם דת'-ריידר.

דון קאליס בבאקסטייג' עם קווין נייט וקייל פלטשר.
נייט:
"סטינג והמשפחה שלו התערבו והפלמינגו הזה הפסיד למרות שהיה לו עוד חבר משפחה בקרב!"
פלטשר:
"לפחות האליפות שלי נשארה במשפחה, אתה הפסדת לדארבי."
קאליס מודיע שהוא מצוות אותם לקרב בקוליז'ן נגד ג'וס רובינסון ואייס אוסטין.
קאזוצ'יקה אוקדה נכנס לתמונה.
אוקדה:
"משפחה, קייל, משפחה!"

קרב 5 – יונייטד אמפייר(וויל אוספריי, אנדראדה אל אידולו, קאלום ניומן, הנארה ופרנצ'סקו אקירה) נגד הדמנד(ריקושט, בישופ קאון וטואה ליאונה) והכלבים(גייב קיד וקלארק קונורס)
מנצחים: יונייטד אמפייר
אחרי דיה-דה-לוס-מוארטוס של אנדראדה על קונורס ואז הידן בלייד של אוספריי להצמדה.
אחרי הקרב המפסידים תקפו את המנצחים ומתפתח ברול גדול שבסיומו גייב קיד מוצא את עצמו לבד עם אוספריי בזירה, נותן לו לואו-בלואו ואז מביא כיסא ומתכוון להמשיך לתקוף אותו אבל המנגינה של הדת' ריידרס נשמעת והם יוצאים החוצה, ג'ון מוקסלי נכנס לזירה ונעמד מול קיד כדי למנוע ממנו לתקוף את אוספריי, הפייסאוף הזה מאפשר לאנדראדה להתאושש ולחזור כדי לתקוף את קיד לקראת הקרב שלהם בקוליז'ן. ג'ון מוקסלי מרים את אליפות העולם שנמצאת על הרצפה ומניח אותה על כתפיו של אוספריי, הם מסתכלים אחד לעיניים של השני כשעל המסך הגדול לפתע מופיעה גרפיקה לקרב שלהם על אליפות העולם באול-אאוט, הם מביטים למסך כשהפרק יורד מהאוויר.
[Image: HRRjxun-Wg-Ac-SKys-format-jpg-name-small.jpg]
פרק מפחיד.
אלוף העולם פותח כמו שצריך לעשות אחרי זכייה גדולה שכזאת ואני שמח שהוא מרוצה מה2-2 עם אומגה שבכלל מרגיש יותר כמו 2-1 לטובתו כי מי בכלל מחשיב את הקרב ההוא בPWG? הם לא צריכים להיפגש שוב, לא בזמן הקרוב וכנראה שלא בכלל. במשך כל הפרומו אני רק חושב על מי הולך לקטוע אותו ואז יוצא ריקושט ואחריו גייב קיד, שניהם יכולים להיות הגנה ראשונה נפלאה לוויל הם רק צריכים איזושהי הצדקה לקבל הזדמנות כזאת כי כרגע הם רק מפסידים. טוב לראות שUE עדיין פה, צריך להעמיק את ההיכרות של הקהל האמריקאי עם קאלום ניומן לקראת הפיצוץ שיגיע ביניהם. בהמשך כשקאלום הודיע על אנדראדה כחבר החמישי במיין אבנט הרבה חיווטים התחברו לי במוח, פתאום נזכרתי שאנדראדה גם חבר בUE ואפשר יהיה לשחק על זה הרבה לקראת הקרב ביניהם שגם הוא לא צריך לקרות בקרוב, החוזה שזכה בו הוא לשנה, שימשיכו לטפטף לנו עימותים ביניהם בחודשים הבאים בדיוק כמו שעשו בין אנדראדה ומג'ף וכשזה ירגיש מספיק עמוק וטבעי שילחצו על ההדק, אין מה למהר כרגע.
אליפות השלשות הייתה קרב הערב והחיבור של סוורב עם הניו לבל מרגיש מושלם, לרסקאלז כבר החמאתי בתגובות קודמות ואמרתי שהם ה-טריו שעבורו נוצרה האליפות הזאת, גם זמנם יגיע.
אליפות TNT גם קרב מעולה, עוד ניצחון גדול לאוסף של דארבי, ג'וש אלכסנדר מתאבק מצוין שחוזר ויכול להיות גם אחלה של הגנה לדארבי, אוהב גם שדוחפים את סטיבן בורדן לתמונה שנראה ממש מעניין ולראות את דארבי בגילו כבר משמש לו כמעין מנטור זה ממש מגניב. אני מקווה שלא יחזרו על גימיק האתגר הפתוח של דארבי בכל שבוע עכשיו למרות שכל היריבים שפגש בריין על אליפות העולם היו מתאימים יותר לקרבות על אליפות TNT אני לא רואה טעם לחזור על סטוריליין השחיקה של דארבי.
מרסדס ות'קלה בפרומואים גדושי קאצ'פרייזס אבל זה המפגש הנכון, ת'קלה בין היחידות שעדיין לא פגשה את מונה ומגיע לה לחזור לתמונה אחרי שהחמיצה את אול-אין.
חבל שמג'ף עדיין לא זונח את גימיק "אלוף העולם האמיתי", באמת שאני לא מבין במה הוא מאשים את אוספריי ואת אומגה.
פילרים נחמדים של מוקסלי וביין, מרוצה לראות שמייגן יצאה מנצחת וממש מחכה שהיא ולנה יחזרו לריצות סינגלס, הבעיה שהציפורים מושכות אותן אחורה לאליפות הזוגות כי אין באמת טאגים אחרים ברוסטר חוץ מהשניים שנרקמים ממש עכשיו בין פרספונה ובייקר ושובן של הארלי וקריס.
כמה שיותר AR פוקס על המסך בבקשה.
אנגל זוגות מצוין, כמה שהתגעגעתי לFTR וקופלנד מכריז על מה שכל כך רצינו לקבל באול-אין, TLC משולש בין 3 הטאגים האגדיים, עם ההכרזה ישר חשבתי על זה שהקרב חייב להיות המיין אבנט של אול-אאוט ואז הגיעה הפסקה הבאה.
מיין אבנט מעולה, בנו טוב את סיום הקרב על רקע אוספריי-ניומן-אנדראדה, הייתי רוצה לראות אפילו עוד קצת מניומן בקרב הזה ומה שקרה אחר כך היה מדהים. קיד צובר מומנטום וחוזר להיות הפרחח שהוא יודע להיות ואני חושב לעצמי יופי אוספריי - קיד זה סיפתח מצוין לריין, אז הדת' ריידרס יוצאים ומוקסלי מזכיר לי שקיד עדיין רוקד על 2 חתונות ואני חושב לעצמי מצוין מוקסלי - קיד פשוט כותב את עצמו אבל אז מגיע הפייסאוף של מוקסלי ואוספריי וההכרזה על הקרב שהגיעה משום מקום ובוצעה כל כך טוב, אף אחד לא צריך לדבר, אף לא צריך לבקש, זה פשוט כל כך מתבקש אז זה קורה. לא זוכר שראיתי אי פעם קרב שמוכרז ככה, זה צולם מושלם וסצנה ענקית לסגור את הפרק.
אול-אאוט כבר מרגיש כמו אול-אין 2, איזה 2 הכרזות עצומות ובטיימינג נכון לאירוע שקורה רק עוד 3 שבועות.
הגיוני שאוספריי יהיה נגד מוקסלי כי הוא הפסיד לו ב-Dynasty השנה ולא החזיר עליו ניצחון מאז.
גם ב-NJPW הוא הפסיד למוקסלי לפני כמה שנים.
זו הגנה רצינית ויש ביניהם סטוריליין בחודשים האחרונים
ועדיף שאת התותחים היותר כבדים(MJF, סוורב, פלט׳שר) יישמרו להמשך הריין של אוספריי.
גם את ריקושה או את גייב קיד(אני בעד שהוא יקבל פוש בסינגלס ואפילו יהיה מאתגר בריין של אוספריי ושאפילו תהיה להם יריבות רצינית לתקופה) למרות שאני לא בטוח בכלל שהם יקבלו קרב אליפות נגד אוספריי.
אני מניח שאנדראדה(שהוא גם ב-United Empire הסטייבל ב-NJPW) יקבל קרב אליפות נגד אוספריי בפרק שיציין 7 שנים לדינמייט.
אוספריי הוא אלוף שאני מניח שמרגיש עם עצמו שיש לו מה להוכיח.
היריבים הפוטנציאלים שלו הם מעולים.
זה יכול להיות ריין מעולה(גם מבחינה עלילתית) וגם מבחינת איכות הקרבות.
(09-03-2026, 09:04 PM)orgibor כתב: [ -> ]פרק מפחיד.
אלוף העולם פותח כמו שצריך לעשות אחרי זכייה גדולה שכזאת ואני שמח שהוא מרוצה מה2-2 עם אומגה שבכלל מרגיש יותר כמו 2-1 לטובתו כי מי בכלל מחשיב את הקרב ההוא בPWG? הם לא צריכים להיפגש שוב, לא בזמן הקרוב וכנראה שלא בכלל. במשך כל הפרומו אני רק חושב על מי הולך לקטוע אותו ואז יוצא ריקושט ואחריו גייב קיד, שניהם יכולים להיות הגנה ראשונה נפלאה לוויל הם רק צריכים איזושהי הצדקה לקבל הזדמנות כזאת כי כרגע הם רק מפסידים. טוב לראות שUE עדיין פה, צריך להעמיק את ההיכרות של הקהל האמריקאי עם קאלום ניומן לקראת הפיצוץ שיגיע ביניהם. בהמשך כשקאלום הודיע על אנדראדה כחבר החמישי במיין אבנט הרבה חיווטים התחברו לי במוח, פתאום נזכרתי שאנדראדה גם חבר בUE ואפשר יהיה לשחק על זה הרבה לקראת הקרב ביניהם שגם הוא לא צריך לקרות בקרוב, החוזה שזכה בו הוא לשנה, שימשיכו לטפטף לנו עימותים ביניהם בחודשים הבאים בדיוק כמו שעשו בין אנדראדה ומג'ף וכשזה ירגיש מספיק עמוק וטבעי שילחצו על ההדק, אין מה למהר כרגע.
אליפות השלשות הייתה קרב הערב והחיבור של סוורב עם הניו לבל מרגיש מושלם, לרסקאלז כבר החמאתי בתגובות קודמות ואמרתי שהם ה-טריו שעבורו נוצרה האליפות הזאת, גם זמנם יגיע.
אליפות TNT גם קרב מעולה, עוד ניצחון גדול לאוסף של דארבי, ג'וש אלכסנדר מתאבק מצוין שחוזר ויכול להיות גם אחלה של הגנה לדארבי, אוהב גם שדוחפים את סטיבן בורדן לתמונה שנראה ממש מעניין ולראות את דארבי בגילו כבר משמש לו כמעין מנטור זה ממש מגניב. אני מקווה שלא יחזרו על גימיק האתגר הפתוח של דארבי בכל שבוע עכשיו למרות שכל היריבים שפגש בריין על אליפות העולם היו מתאימים יותר לקרבות על אליפות TNT אני לא רואה טעם לחזור על סטוריליין השחיקה של דארבי.
מרסדס ות'קלה בפרומואים גדושי קאצ'פרייזס אבל זה המפגש הנכון, ת'קלה בין היחידות שעדיין לא פגשה את מונה ומגיע לה לחזור לתמונה אחרי שהחמיצה את אול-אין.
חבל שמג'ף עדיין לא זונח את גימיק "אלוף העולם האמיתי", באמת שאני לא מבין במה הוא מאשים את אוספריי ואת אומגה.
פילרים נחמדים של מוקסלי וביין, מרוצה לראות שמייגן יצאה מנצחת וממש מחכה שהיא ולנה יחזרו לריצות סינגלס, הבעיה שהציפורים מושכות אותן אחורה לאליפות הזוגות כי אין באמת טאגים אחרים ברוסטר חוץ מהשניים שנרקמים ממש עכשיו בין פרספונה ובייקר ושובן של הארלי וקריס.
כמה שיותר AR פוקס על המסך בבקשה.
אנגל זוגות מצוין, כמה שהתגעגעתי לFTR וקופלנד מכריז על מה שכל כך רצינו לקבל באול-אין, TLC משולש בין 3 הטאגים האגדיים, עם ההכרזה ישר חשבתי על זה שהקרב חייב להיות המיין אבנט של אול-אאוט ואז הגיעה הפסקה הבאה.
מיין אבנט מעולה, בנו טוב את סיום הקרב על רקע אוספריי-ניומן-אנדראדה, הייתי רוצה לראות אפילו עוד קצת מניומן בקרב הזה ומה שקרה אחר כך היה מדהים. קיד צובר מומנטום וחוזר להיות הפרחח שהוא יודע להיות ואני חושב לעצמי יופי אוספריי - קיד זה סיפתח מצוין לריין, אז הדת' ריידרס יוצאים ומוקסלי מזכיר לי שקיד עדיין רוקד על 2 חתונות ואני חושב לעצמי מצוין מוקסלי - קיד פשוט כותב את עצמו אבל אז מגיע הפייסאוף של מוקסלי ואוספריי וההכרזה על הקרב שהגיעה משום מקום ובוצעה כל כך טוב, אף אחד לא צריך לדבר, אף לא צריך לבקש, זה פשוט כל כך מתבקש אז זה קורה. לא זוכר שראיתי אי פעם קרב שמוכרז ככה, זה צולם מושלם וסצנה ענקית לסגור את הפרק.
אול-אאוט כבר מרגיש כמו אול-אין 2, איזה 2 הכרזות עצומות ובטיימינג נכון לאירוע שקורה רק עוד 3 שבועות.

מה הקטע ש-MJF עדיין עם הטריפל B וקרא לעצמו האלוף האמיתי של AEW?
לעשות איתו משהו שונה.
אל תשכח שבסוף השנה ייגמר לו החוזה ב-AEW ושהוא יוכל לעזוב ל-WWE.
אתה צודק שאומגה היה מנצח אותו.
אבל MJF עמד להכות את קני עם החגורת אליפות שלו ואוספריי מנע את זה(השופט לא ראה כי הוא היה מחוסר הכרה).
יכול להיות שאם MJF היה מכה את קני עם חגורת אליפות בזמן שהשופט לא היה רואה ואם אוספריי לא היה מונע ממנו את זה אז הוא היה נשאר אלוף העולם של AEW.
לא אכפת לו איך הוא מנצח.
אכפת לו שהוא מנצח.
אכפת לו לא להפסיד.
בטח שזה בקרב על האליפות שלו.
תוכנית פשוט מעולה מעולה מההתחלה ועד הסוף. תקלה אני מאוהב בך אחת הטובות בסצנת הנשים של AEW . תודה על התוצאות
ימים קצת עמוסים אז דחיתי ודחיתי את הצפייה בפרק עד הספויילר השלישי שאכלתי אז החלטתי שזה הזמן לראות

הפרומו של אוספריי היה מעולה.
All my idols is now my rivals
הוא משפט גם גאוני וגם פותח כאן פתח להמון דברים.
ריקושט מגיע ומרגיש לא קשור לכאן. גם עם קיד איבדתי קצת כיוון. ברור לי שזה גם מחוסר היכרות עם הדמויות, אבל בכל זאת מרגיש לי לא הרמה בשביל אוספריי בשלב הזה.

שלשות היה חמוד. בינתיים השילוב של הניו דיי וסוורב עובד ונראה שכן יש ביניהם כימיה. לא יודע אם זה משהו שיכול להחזיק לאורך זמן, אבל מצד שני שני הצדדים לא צריכים שזה יימשך יותר מדי.
מיד אחרי מחלקת השלשות מקבלים את מחלקת הזוגות וכיף לראות שלא מזלזלים במחלקה הזו לשם שינוי.
כריסטיאן ואדג' עם קול ההיגיון. אני נהנה מאוד מהריצה שלהם, ואני אשמח לראות עוד מפגש שלהם עם הבאקס. בהתחשב שגם המפגש הקודם עם FTR היה מושלם, ומוסיפים לזה TLC - אין תלונות.

מארק דיוויס- דארבי נהניתי מאוד. תקיפה מעולה בתחילת הקרב. דארבי כרגיל כנגד כל הסיכויים. אבל צריך להיזהר לא להשתמש בזה יותר מדי. זה יכול להימאס בשלב מסוים. מטורפים הספוטים שהבנאדם כזה לוקח. לא יודע איך הוא חי.

MJF זה משהו שפחות אהבתי בפרק.
הוא לא באמת נדפק כדי לבכות ככה. והקטע עם החגורה שלו מטומטם. הכל בסדר אם הוא לא יחזיק אליפות לתקופה מסוימת. לא יירד לנו ממנו.

מרסדס ותקלה היה מעולה. כן, חשבתי שיש פתרונות מקוריים יותר ממרסדס אבל אם הרמה של הקרבות שנקבל זה מה שהביאו לנו באול אין אין לי תלונות.

מוקס באופן שבשגרה מקבל את קרב הערב מבחינתי. מניח שהייתי בא לקרב הזה אחרת ומפרט עוד אם לא הספוילר שאכלתי לסיום הערב אז אין לי מה להגיד חוץ מזה שהקרב היה טוב.

מהקרב האחרון לא נהניתי כלכך. גם לא הסגנון שלי וגם מה שכבר כתבתי למעלה. כן אהבתי מאוד את הסוף. הפייסאוף של מוקסלי עם קיד היה מעולה. והדרך שבא הכריזו על הקרב לאול אווט מושלמת. לא צריך יותר מזה.