Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Monday Night RAW 10.8.2026
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
[Image: 20260807_RAW_Match_WomensTag_16x9_Tonight_0.jpg]

עם פתיחת התוכנית, מייקל קול עדכן שרויס קיז ייעדר מהזירה לזמן בלתי מוגבל, בעקבות המכות הקשות שספג מג'ייקוב פאטו בקרב הרחוב שלהם בשבוע שעבר. סולו סיקואה מופיע בקהל, סולו פתח את הדברים כשהוא מזכיר שהוא כאן לבד באותו סגנון של היום הראשון והזמין את כולם להתייצב מולו. הוא הבהיר שהוא נמצא בנורפוק, וירג'יניה, ושהוא הגיע לעיר כדי לטפל בעניינים משפחתיים. סולו הזכיר שבשבוע שעבר הבלודליין חיסלו את רויס קיז והבהיר שהוא הגיע לראו כדי לטפל בנושא. ג'יי אוסו יוצא החוצה, ג'יי שאל את אחיו הצעיר אם הוא באמת רוצה לפתוח שוב את הכביסה המלוכלכת של המשפחה לעיני כל העולם. הוא אמר שהבעיה היא שסולו יודע בדיוק איך לפתור את העניין, והזכיר לו שראש השבט כבר קיבל החלטה ושסולו צריך ליישר קו. סולו לא הבין מדוע כולם ממשיכים להגיד לו ליישר קו, ושאל את ג'יי איך זה הסתדר עבורו כשהוא עצמו ישר קו. הוא טען שג'יי פשוט התרסק מאז. סולו הזכיר לו שהוא היה אלוף עולם, זכה ברויאל ראמבל וניצח את גונת'ר ברסלמניה, ושבכל פעם שהמוזיקה שלו הייתה מתנגנת, כל הילדים היו מאושרים. עכשיו, לטענתו, כל זה נעלם, וכיום פשוט מבאס להיות ג'יי. סולו חזר והבהיר שהוא כבר אמר בעבר שהוא לא חוזר למשפחה, שהוא אוהב את המקום שבו הוא נמצא ושכל האנשים בווירג'יניה אוהבים את המקום שבו סולו נמצא. הוא ביקש מג'יי להעביר את המסר הזה לראש השבט. ג'יי אמר לסולו לסתום את הפה החצוף, המפונק וחסר הכבוד שלו, והזכיר לו שהוא שכח עם מי הוא מדבר. ג'יי טען שהוא זה שגידל את סולו, האכיל אותו והחליף לו חיתולים. הוא אמר שסולו נמצא במקום שבו הוא נמצא היום בזכות המשפחה, ושגם הבית הגדול שלו והביטחון הכלכלי של המשפחה כולה הגיעו בזכות שאר חברי הבלודליין. ג'יי לעג לסולו על כך שהוא מתייחס לכל העניין כאילו מדובר במשחק, והבהיר שהם יטפלו בזה בדרך היחידה שהמשפחה שלהם יודעת לטפל בדברים כאלה. ג'יי קבע קרב בין השניים להערב, והבהיר שאם הוא ינצח, סולו יישר קו ויחזור לבלודליין. ג'יי אמר שהוא עצמו ימסור אותו לראש השבט, במחלקה ראשונה, וסיים באזהרה לסולו. סולו שאל אם כולם בסדר מאחור ואם מישהו נפגע, ואז נרגע ואמר שהוא מקבל את האתגר. עם זאת, הוא הבהיר שאם הוא ינצח, ג'יי והמשפחה המעוותת הזאת צריכים לעזוב אותו לנפשו. סולו סיים גם הוא באזהרה משלו.
[Image: dchiraw1733-01-yt-rev-1.jpg]

אחרי הפרסומות ג'יי אוסו נתקל בבלודליין מאחורי הקלעים. ג'ייקוב שאל אותו מה לעזאזל הולך שם הלילה. ג'יי השיב שהוא פשוט מנסה לטפל בבעיה עם סולו, אחרי שה-OTC נתן את ההוראה. ג'ייקוב טען שזה נשמע כאילו ג'יי עושה מהלכים משלו ומתעלם מהבלודליין ומה-OTC. ג'יי אמר שזה לא משנה, כי הוא הולך להשיג את הניצחון הערב ולהחזיר את סולו ל-OTC בעצמו, משהו שג'ייקוב לא הצליח לעשות. ג'יי סיים ב-YEET. ג'ייקוב השיב שהוא עשה את שלו בשבוע שעבר והדרך היחידה שבה סולו יחזור למשפחה היא אם ג'יי ישיג את הניצחון הערב.

טורניר N1C לאליפות העולם במשקל כבד - סיבוב ראשון
פנטה ניצח את לראדו קיד, פנטה הצמיד את קיד לניצחון אחרי מקסיקן דסטרויר.
[Image: 018-RAW-08102026-MA-18781.jpg]

ביירון סקסטון ערך ראיון מאחורי הקלעים עם החזון. לוגאן פול אמר שאין שום דם רע ביניהם לבין אלפא אקדמי משום שהם נמצאים מתחת לרמה שלהם והם לוזרים.  היחיד שסובל מדם רע מול אלפא אקדמי הוא לחץ הדם של אוטיס. מקסין דופרי אמרה שהיא מכירה את אקירה טוזואה יותר טוב מכל אחד אחר ולכן אין לו שום סיכוי מול הילד הרע שלה, הכוכב הכי לוהט, הכי שרירי, הכי מוכשר והכי נחוש ב-WWE, אוסטין ת'אורי. ת'אורי אמר לביירון שהוא הולך לקרוע לטוזאוה את הצורה הערב כי זה מגיע לו. כשביירון שאל מה בדיוק מגיע לת'אורי הוא השיב שמקסין נמצאת איתו והשניים עזבו. ברון ברייקר נראה מיואש לחלוטין. ביירון שאל את ברון אם הוא רוצה לומר משהו וברון שאל אותו מה הוא חושב על אובה פמי. ביירון השיב שהוא מחבב אותו. ברון שאל אם הוא חושב שאובה הוא העתיד. ביירון הזכיר שזה בדיוק מה שברוק לסנר אמר בסאמרסלאם. ברון השיב שביירון נשמע לו מאוד כמו פול היימן ועזב.

אוסטין ת'אורי ניצח את אקירה טוזואה, ת'אורי הצמיד את טוזואה לניצחון אחרי אוף סוייץ'. אחרי הקרב מקסין נותנת כיסא לת'אורי בשביל שיחסל אותו כמו שעשה לאוטיס. אדם פירס מגיע בזמן ולוקח ממנו את הכיסא לצד אנשי צוות. ברון ברייקר נכנס לזירה ומנסה לתת לטוזואה ספיר, אובה פמי יוצא החוצה, ת'אורי מנסה לרוץ לעבר אובה אך מקבל ממנו ביג בוט. אובה נכנס לזירה, פייסאוף בין אובה וברייקר. אדם פירס, מפיקים ושופטים מפרידים אותם.
[Image: 31-RAW-08102026-CA-53437.jpg]

קת'י קלי ערכה ראיון מאחורי הקלעים עם ריי מיסטריו. ריי נשאל מה בלט לו בקרב של פנטה נגד לראדו קיד. ריי אמר שפנטה וקיד סיפקו קרב מטורף, והוא יודע שכאשר ראו תחזור למקסיקו סיטי, רומן ריינס יצטרך להתמודד עם אתגר רציני. דרגון לי הצטרף לשיחה והודה לריי על כך שאפשר לו להשתתף בטורניר לקביעת הטוען לכתר. ריי אמר שלי אין על מה להודות לו משום שהוא הרוויח את המקום הזה בזכות עצמו. דומיניק מיסטריו התפרץ לשיחה ושאל כיצד ריי יכול לערוך טורניר עם כל הלוצ'אדורים אבל להשאיר בחוץ את מלך הלוצ'אדורים. ריי השיב שדומיניק לא היה זקוק לעוד טובה על חשבונו ושזו בדיוק הדרך שבה הוא הפך מלכתחילה לחרא של בן אדם. לי דרש מדומיניק לכבד את אביו. לי אמר שהוא הולך לדבר עם אדם פירס ולאחר מכן אתגר את דומיניק לקרב כדי להוכיח לו מדוע הוא המלך המזויף של הלוצ'אדורים. דומיניק קיבל את האתגר והבהיר שהוא יראה ללי מדוע הוא המיסטריו הגדול ביותר בכל הזמנים.

סטפני ואקר יוצאת לזירה, ואקר אמרה שהיא שמחה מאוד להיות כאן ושהיא התגעגעה לזירה, לראו של יום שני ולמעריצים. היא הודתה לכולם על התמיכה, אבל אמרה שהדבר שהכי התגעגעה אליו הוא לראות את ליב מורגן ואת יום הדין מפחדים בכל פעם שהם רואים אותה מגיעה. ואקר אמרה שלמרות היתרון המספרי של יום הדין, הם לעולם לא יצליחו להרוס אותה. היא מתכוונת לחסל את חברי יום הדין אחד אחרי השני. היא הזכירה שהיא כבר ניצחה את ראקל אלף פעמים ויכולה לעשות זאת שוב ושוב, לרוקסן פרז אמרה שהיא גמורה, ולליב מורגן הבהירה שהיא יודעת שהיא מפחדת, ובצדק, משום ששתיהן יודעות שהאליפות שייכת לה. בקי לינץ' יצאה לזירה ואמרה שהיא הגיעה לנורפוק, וירג'יניה, ובירכה את ואקר לשלום. היא הסבירה שהיא רוצה בדיוק את מה שואקר רוצה... לקרוע לליב מורגן את הצורה, אבל מסיבות שונות. ואקר רוצה לסגור איתה חשבון, בעוד בקי פשוט לא סובלת אותה. בקי הוסיפה שליב לוקחת את האליפות הזאת במכונת זמן חזרה לאמצע שנות ה-2000, והיא עבדה קשה מדי במשך יותר מדי זמן כדי לראות את זה קורה. בקי אמרה שהיא עדיין לא יודעת הרבה על ואקר, משום שהיא אוהבת להישאר מסתורית, אבל היא כן יודעת שואקר השאירה חותם משמעותי מאוד בראו בזמן הקצר שבו היא נמצאת בתוכנית. לדבריה, זה מרשים במיוחד בהתחשב בכך שואקר נמצאת בחוץ יותר משהיא נמצאת כאן. בקי המשיכה ואמרה שלואקר הייתה תקופה של חוסר מזל, וזה קורה גם לטובים ביותר. היא לא מצליחה להבין אם ואקר היא קשוחה כל כך שהיא חוזרת לפני שהיא מוכנה רק משום שהיא רוצה להילחם, או שהגוף שלה מוותר כדי שהמוח שלה לא יצטרך לעשות זאת. בכל מקרה, בקי הבהירה שהאליפות לא צריכה עוד חוסר מזל. בקי אמרה שהיא לא מחשיבה את עצמה לאדם בר מזל במיוחד, אבל היא כן מחשיבה את עצמה לטובה במיוחד. היא מוכנה לתת לואקר לסגור את החשבון שלה עם ליב, להרביץ לה ולנקום בה, והיא אפילו תשב בצד, תעודד אותה ותאכל פופקורן בזמן שזה קורה. אבל בכל הנוגע לקרבות על אליפות, זה התחום של בקי. לטענתה, ואקר לא ראויה לאליפות... האליפות היא זו שראויה לבקי. ואקר השיבה לבקי שהיא לא מתעניינת במה שיש לה לומר, והבהירה לה שאם היא תעמוד בדרכה, היא תראה בדיוק למה לה פרימרה מסוגלת. אלופת העולם לנשים ליב מורגן תקפה את בקי מאחור בהפתעה. ליב ניסתה לבצע את האובליביון אבל בקי הצליחה להתנגד עם בעיטה לפנים. בקי המשיכה בסופלקס. ליב התחמקה מלאריאט של ואקר, ובקי שוב מצאה את עצמה בעימות פנים אל פנים מול ואקר. בקי סיימה בכך שהטיחה בואקר שהיא לא עשתה שום דבר עם אליפות העולם לנשים ושהאליפות הזאת זקוקה לה.
[Image: 037-RAW-08102026-CA-59702.png]

קת'י קלי ערכה ראיון מאחורי הקלעים עם אל איי נייט. קת'י אמרה שלהגיד שהדברים בין נייט לרומן ריינס הפכו לאישיים בשבוע שעבר יהיה בלשון המעטה. כעת, אחרי שהיה לו שבוע לעכל את כל מה שקרה, נייט נשאל היכן הוא עומד. נייט אמר שהוא עומד בדיוק באותו מקום שבו עמד בשבוע שעבר. לדבריו, רומן ריינס יוצא שוב ושוב ואומר את אותם דברים משעממים, כמו שצריך לחכות בתור, שהוא לא הרוויח את המקום שלו, וכמובן מדבר על השעון היקר שלו שהוא בזבוז של כסף. נייט סיפר שהוא הלך וקנה עוד עשרה שעונים מוולמארט, וכולם מראים בדיוק את אותה שעה... הגיע הזמן שרומן ריינס יגלה אם עדיין יש לו מספיק פרפרים בבטן כדי להתמודד מולו. נייט הוסיף שרומן עמד במילה שלו והקים בשבוע שעבר טורניר, והוא מתכוון לנצח בו. קת'י הזכירה לו שמדובר בטורניר לוצ'אדורים. נייט השיב שזה רק הופך את הכול לנוח יותר מבחינתו. סולו סיקואה הופיע ואמר שהוא יודע שנייט עסוק בעניינים שלו עם רומן, אבל שאל אם הוא ראה מה קרה לרויס קיז בשבוע שעבר. סולו הזהיר שאותו דבר עלול לקרות לו הערב, ולאחר מכן הם יבואו גם אחרי נייט. נייט הבהיר שהברית שלו עם סולו בסאמרסלאם הייתה לערב אחד בלבד. סולו השיב שנייט לא מבין את התמונה הגדולה... זה לא רק הוא מול רומן ריינס, אלא נייט מול כל הבלודליין. סולו אמר שהוא יודע שנייט לא זקוק לעזרתו, אבל לפחות הוא ניסה להזהיר אותו.

דרגון לי ניצח את דומיניק מיסטריו, דרגון לי הצמיד את דומיניק לניצחון אחרי אופריישן דרגון. אחרי הקרב ביג קאס מופיע, קאס מוריד את דרגון לי בביג בוט, חונק אותו ומסיים אותו באיסט ריבר קרוסינג. ג'בון אוונס יוצא לזירה בריצה, ג'בון תוקף את קאס, ג'בון מנסה OG קאטר אך קאס פוגע בו בקלוזליין מהאוויר ואז נותן לו ביג בוט.
[Image: 55-RAW-08102026-MA-19320.png]

ביירון סקסטון ערך ראיון מאחורי הקלעים עם סול רוקה לקראת קרב הזוגות שלה נגד יום הדין. סול אמרה שהיא נמצאת בתוך המערבולת של יום הדין כבר חודשים, ואם לומר את האמת, נמאס לה מזה. אחרי מה שקרה בשבוע שעבר, יש לה חשבון לסגור עם ראקל רודריגז ורוקסן פרז. מבחינתה, הערב כולו עוסק בנקמה, ואחרי שהיא תביס אותן, היא תחזור לקחת את מה ששייך לה... האליפות הביניבשתית לנשים. כשנשאלה אם אפשר להניח שכבר יש לה שותפה לקרב, סול אמרה שהיא לא היחידה שרוצה לנקום ביום הדין, ולכן לא היה קשה למצוא שותפה. דנהאוזן הופיע והציע להיות השותף שלה לקרב תמורת הנחה משמעותית. סול השיבה שהמקום כבר תפוס והתנצלה. דנהאוזן פנה לביירון סקסטון וביקש ממנו כסף, אבל ביירון אמר שאין לו. דנהאוזן עזב.

מאחורי הקלעים אל איי נייט ואדם פירס משוחחים. פירס טען שנייט טועה בנוגע לרומן ריינס, אבל נייט המשיך לכנות את ריינס רמאי ושקרן, והוסיף שאם הוא לא שקרן, אז הוא פחדן. נייט אמר שיש לו מסכת לוצ'אדור והוא יכול להיכנס לטורניר המטופש שריינס הקים. פירס הסביר שהוא וריי מיסטריו עובדים על הטורניר כבר שבועות. הוא אמר שאם נייט רוצה להיות מתוסכל בגלל רומן ריינס, הוא מוזמן להיות מתוסכל בגלל הטורניר. פירס הוסיף שהוא מכיר את נייט כבר הרבה זמן ונותן לו את המילה שלו : בצד השני של הטורניר, הוא ימצא דרך לגרום לנייט להרוויח את המקום שלו כטוען לכתר. נייט אמר לפירס שיתחיל לעבוד על זה, הסתובב וראה את ג'ייקוב פאטו. ג'ייקוב אמר שנייט לא מבין את המצב, ושהוא ממשיך לדבר בלי סוף על המשפחה שלו ועל ה-OTC. ג'ייקוב הבהיר שאם רומן היה נותן לו אור ירוק, הוא היה מוליך אותו לטיול עם הרצועה בלי שום בעיה. נייט הזכיר לג'ייקוב שראש השבט שלו נתן לו הוראה מפורשת לא לגעת בו, ולכן הוא יצטרך להשיג אישור מאבא השבט שלו. ג'ייקוב דרש מנייט לסתום את הפה. נייט השיב שג'ייקוב מדבר עם האדם הלא נכון ושלא מדובר בג'יי אוסו. ג'ייקוב הבהיר שהוא יוליך את נייט לטיול ויפרק אותו, והוסיף שמי שלא מכיר אותו עדיין צריך להבין שג'ייקוב פאטו בא עם פול גז בלי ברקסים.

סול רוקה ואיו סקיי ניצחו את יום הדין(רוקסן פרז וראקל רודריגז), סול הצמידה את רוקסן לניצחון אחרי סול סנאצ'ר.
[Image: 070-RAW-08102026-MA-19585.jpg]

ברון ברייקר נתקל בפול היימן מאחורי הקלעים. היימן שאל את ברייקר לשלומו, וברייקר השיב שהוא מצוין. ברייקר הניח שהיימן ראה את העימות שלו עם אובה פמי, והיימן אישר שאכן ראה. ברייקר ביקש לשאול את היימן שאלה, והיימן אמר שהוא יכול לשאול אותו כל דבר. ברייקר שאל אם פול היימן חושב שאובה פמי הוא העתיד של ה-WWE. היימן אמר שהוא אוהב מאוד את ברייקר, הן ברמה האישית והן ברמה המקצועית, ואם לומר את האמת, הוא מכבד את אובה פמי. לדבריו, אובה עשה כל מה שאמר שיעשה מול ברוק לסנר, ועל כך הוא חייב לכבד אותו. ברייקר הבהיר שזה לא מה שהוא שאל, ולכן חזר על השאלה : האם פול היימן חושב שאובה פמי הוא העתיד של ה-WWE או לא ? היימן השיב שברייקר מתחיל לחשוב שאובה פמי הוא העתיד של ה-WWE, וזו בדיוק הבעיה. היימן ימשיך לכבד את אובה פמי עד שברייקר יראה לו מדוע אובה אינו ראוי לכבוד שלו. ברייקר אמר בסדר והלך משם.

ריי מיסטריו משוחח עם פנטה מאחורי הקלעים. ריי אמר שהיה חשוב מאוד לפתוח את הטורניר בצורה מרשימה. האלוף הביניבשתי צ'אד גייבל הצטרף לשיחה ואמר שפנטה סיפק הופעה בלתי רגילה, כרגיל, וזו הסיבה שהוא המתאבק האהוב עליו. פנטה השיב שגם גייבל הוא המתאבק האהוב עליו. פנטה נפרד מריי ומגייבל ואמר שיראה אותם בהמשך. גייבל החמיא לריי על העבודה שלו במקסיקו ואמר שהטורניר הזה יזכר כאחד הדברים המגניבים ביותר שנראו מזה הרבה זמן. גייבל אמר לריי שיהיה לו לכבוד להגן מולו על האליפות הביניבשתית, משום שריי הוא לדעתו הלוצ'אדור הגדול ביותר בכל הזמנים. גייבל הוסיף שלמרות שריי משמש כ-GM במקסיקו עדיין יש לו הרבה מה לתת בזירה ולכן הוא ישמח להתמודד מולו על האליפות הביניבשתית. גייבל אמר שהוא הולך לדבר עם אדם פירס כדי להפוך את הקרב לרשמי.

סול רוקה ואיו סקיי נתקלו בליירה ואלקיריה מאחורי הקלעים. ליירה אמרה שהיא מבינה עכשיו מדוע סול הייתה צריכה את איו כשותפה שלה לקרב הערב. לדבריה, סול באמת הייתה זקוקה לניצחון והיא שמחה מאוד בשבילה. ליירה הוסיפה שהיא בטוחה שסול כבר מוכנה לעשות סלטות בדרך חזרה אל האליפות הביניבשתית לנשים. אבל אז ליירה שאלה : אם היא עצמה לא הצליחה להחזיר לעצמה את האליפות, מה גורם לסול לחשוב שהיא כן יכולה ? האם סול טובה יותר ממנה ? סול שאלה מה ליירה עשתה כדי לקבל קרב על האליפות. ליירה השיבה שסול מוזמנת לשאול את ביילי. סול הבהירה שהיא לא עוקפת אף אחת בדרך לקרב על האליפות, והיא גם לא מקבלת קרבות אליפות במתנה. ליירה אומרת לסול שאם תעמוד בדרכה בניסיון להחזיר לעצמה את האליפות שהיא יצרה, היא תצטער על כך. ליירה הזהירה את סול שלא כדאי לה להתעסק איתה ושעליה להיזהר מאוד. ליירה שאלה מדוע איו בוהה בה. איו שאלה את סול אם ליירה בסדר. סול השיבה שליירה פשוט צריכה ללכת לישון קצת.

אם ג'יי אוסו מנצח הוא ימסור את סולו סיקואה לרומן ריינס בשבוע הבא
ג'יי אוסו ניצח את סולו סיקואה, מוקדם יותר במהלך הערב עלו ההימורים כאשר ג'יי אתגר את סולו והצהיר שאם סולו יפסיד הוא ימסור אותו לרומן ריינס. כאשר היה נדמה שסולו מצליח לשנות את המומנטום, ג'ימי אוסו התערב בקרב וסייע לג'יי לבצע שילוב של ספיר ואוסו ספלאש שהוביל לניצחון של ג'יי ולגורלו של סולו.
[Image: 20260810-RAW-fc2.jpg]
אני לא בונה פה שסולו יופיע הוא נעלם כבר שבוע כנראה משנים לו משהו מאחורי הקלעים
אני בעיקר מצפה לבקי ולראות אייך נייט יגיב למה שפאטו עשה לקיז
[Image: 0wtYSdsv_400x400.jpg]
אהבתי את הלואו בלואו אבל זה הקיד שצריך להשתתף בטורניר
זה הזמן של היימן להגיד לברייקר - אם אתה רוצה אותי לידך, תעיף את הג'וברים שאספת סביבך ותהיה הביסט הבא
(08-09-2026, 03:32 PM)Sexy devil כתב: [ -> ]אני לא בונה פה שסולו יופיע הוא נעלם כבר שבוע כנראה משנים לו משהו מאחורי הקלעים
אני בעיקר מצפה לבקי ולראות אייך נייט יגיב למה שפאטו עשה לקיז

הוא לא נעלם פשוט אמרת פעם קודמת שזה בזכות דווין גונסון,שהוא נהיה פייס כרגע יכול להיות שהוא מצלם איתו סרטים או שמראה לו איך להיות פייס ממש טוב לא יודע
(08-09-2026, 04:17 PM)Liorton כתב: [ -> ]זה הזמן של היימן להגיד לברייקר - אם אתה רוצה אותי לידך, תעיף את הג'וברים שאספת סביבך ותהיה הביסט הבא

אני גם חושב אבל שלוגאן פול וברנסון ריד פצועים אין לתיאורי שותף לאליפות זוגות
הם החזירו לחזון את אליפות הזוגות מהר מידי שיאכלו מה שבשלו לעצמם
(08-09-2026, 04:45 PM)Sexy devil כתב: [ -> ]אני גם חושב אבל שלוגאן פול וברנסון ריד פצועים אין לתיאורי שותף לאליפות זוגות
הם החזירו לחזון את אליפות הזוגות מהר מידי שיאכלו מה שבשלו לעצמם

לאף אחד לא אכפת מהאליפות הזאת
שיתן אותה למקסין וימשיך הלאה בחיים שלו
(08-09-2026, 05:35 PM)Liorton כתב: [ -> ]לאף אחד לא אכפת מהאליפות הזאת
שינתן אותה למקסין וימשיך הלאה בחיים שלו

הגיע הזמן לפרק את החזון לגמרי ויש לי תחושה שריד יחזור או שיעשה פייס טרן או שהוא ילך לכיוון אחר ופיוד חדש
לגביי מקסין היא חייבת ללכת לnxt
(08-09-2026, 05:35 PM)Liorton כתב: [ -> ]לאף אחד לא אכפת מהאליפות הזאת
שיתן אותה למקסין וימשיך הלאה בחיים שלו

ואיך היית עושה את זה? כי אם אני הייתי יכול הייתי עושה ככה בהתחלה-אחרי הפרידה מThe Vision, ברון ברייקר יוצא לדרך חדשה לגמרי. הוא מתחיל לפעול לבד, עד שפול היימן מגיע אליו ואומר:

אתה לא צריך קבוצה, אתה צריך מישהו שיוודא שהעולם יבין מה אתה עומד להיות

מכאן מתחיל החיבור בין השניים ברייקר ככוח ההרסני, והיימן כמוח שמוביל אותו בדרך לפסגת WWE.
(08-09-2026, 05:48 PM)iCena כתב: [ -> ]ואיך היית עושה את זה? כי אם אני הייתי יכול הייתי עושה ככה בהתחלה-אחרי הפרידה מThe Vision, ברון ברייקר יוצא לדרך חדשה לגמרי. הוא מתחיל לפעול לבד, עד שפול היימן מגיע אליו ואומר:

אתה לא צריך קבוצה, אתה צריך מישהו שיוודא שהעולם יבין מה אתה עומד להיות

מכאן מתחיל החיבור בין השניים ברייקר ככוח ההרסני, והיימן כמוח שמוביל אותו בדרך לפסגת WWE.

מהמצב הנוכחי זה גם פשוט מאוד, די כמו שכתבתי.
היימן אומר לו שאין לו בעיה לחזור ולהיות היועץ שלו, אבל רק שלו. והוא לא מתעסק עם ג'וברים.
ברייקר אומר שיחשוב על זה.

באותו יום כשתיאורי כועס עליו שהוא בכלל חושב על זה שיזרוק על תיאורי את האליפות בעצבים ויילך.

היימן עם ברייקר, בונה אותו כדמות מאיימת עד שבראמבל הוא מנצח (או כמעט מנצח ומנצח בצ'יימבר), תיאורי ימצא לעצמו שותף אחר או שיפנה את האליפות וסלאמת לצעירים.
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17