קודם כל ברכות לאניס על תחרות אדירה. הוא צדק בכל הקרבות מלבד זיין-באלור (שנפסל מן הסתם) וגייבל-פנטה (הימר על גייבל בהצמדה), כולל פגיעות מדויקות על צ'לסי ועל דנהאוזן. גם בבונוסים הוא כיכב עם 4/8, כאשר אם היה מהמר על נייט מצמיד את ג'יי ולא את ג'ימי, היה מרוויח עוד נקודה. בקיצור, אחת התחרויות המרשימות שאני זוכר.
גם אורגיבור כיכב עם תחרות מצוינת ו-4 פגיעות בבונוסים ששמו אותו על הפודיום, כל הכבוד.
סקסי מסיים שלישי אחרי תחרות מצוינת שלו, הוא היה מהמובילים של הלילה הראשון אבל הפסיד לפוטו פיניש מדהים של אניס ואורגיבור. לצערו הוא לקח 2/8 בבונוסים וזה עשה את ההבדל. שוב הוא קרוב, ושוב הוא לא מצליח לטעום את טעם האלים.
אני רוצה לציין גם את גיא עם עוד תחרות נהדרת, מסיים בחלק העליון (מקום 14 מתוך 29), ריספקט. והפעם הוא לא הימר על רייבאק.
תודה על התוצאות.
מקוס שלישי מכובד
ניק דפק לי את המקום הראשון
בגלל שלא קבלנו סמי באלור
(08-04-2026, 02:50 PM)Sexy devil כתב: [ -> ]מקוס שלישי מכובד
ניק דפק לי את המקום הראשון
בגלל שלא קבלנו סמי באלור
גם אם היית פוגע בקרב של סמי-באלור, אניס היה מנצח אותך בשובר שיוויון.
(08-04-2026, 02:55 PM)master of doom כתב: [ -> ]גם אם היית פוגע בקרב של סמי-באלור, אניס היה מנצח אותך בשובר שיוויון.
אולי אבל הייתי עם 22
אגב במאני דה בנק גם יהיה קשה להמר
(08-04-2026, 03:00 PM)Sexy devil כתב: [ -> ]אולי אבל הייתי עם 22
אגב במאני דה בנק גם יהיה קשה להמר
לא אולי אחי, בוודאות. אניס היה קרוב ממך לשובר שיוויון, וגם מאורגיבור אגב שהימר על 17:42 דקות.
אולי ב-MITB תרגיש את טעם האלים לראשונה אחי.
(08-04-2026, 03:04 PM)master of doom כתב: [ -> ]לא אולי אחי, בוודאות. אניס היה קרוב ממך לשובר שיוויון, וגם מאורגיבור אגב שהימר על 17:42 דקות.
אולי ב-MITB תרגיש את טעם האלים לראשונה אחי.
בוא אגיד לך סוד אני המרתי בעשרים וארבע השעות הראשונות דהנזאון מנצח
שיניתי בסוף לדומיניק כי ראיתי הרוב הימרו עליו
אבל זהו היה ונגמר
האמת הייתה לי תחושה טובה בנוגע לסיכויים שלי אחרי הלילה הראשון אבל לא חשבתי שאזכה, קרה לי כבר שהייתי קרוב אבל נפלתי בסוף. שמח לטעום סוף סוף את טעם האלים.