בינג' קליל של יומיים, הסדרה הזאת פשוט מצוינת וכל כך כיפית לצפייה.
אני נהניתי מכל שנייה בריצה של סינה כהיל, מצטרף לטריפל המעולה והדעה שלו לגבי כל הנושא.
לראות את סינה מתאבק שונה לחלוטין מכל מה שעשה בקריירה שלו עבד מבחינתי.
ברון ברייקר מופתע מזה שרומן ריינס רצה לשים אותם אובר, טריפל אמר לו שככה הביזנס עובד.
אחרי שראיתי את כל הפרקים אני יכול להגיד בוודאות שברון ברייקר כבר היה מחזיק אליפות ראשית בלי הפציעות של החזון.
הפציעות זיינו את הסטייבל הזה, הם פשוט נפצעו אחד אחרי השני וכל התוכניות שלהם הלכו קיבינימט.
טריפל כל כך מעריך את ליב מורגן, אהבתי לראות את הפרגון שהיא קיבלה.
מה שהיא עושה בשנים האחרונות זה מדהים. לא סתם היא בטופ של הטופ.
סינה שם סוף(או שלא ?) לגבי הבכי המוגזם על הדרך שהוא פרש. רשמתי את זה כל כך הרבה פעמים והנה הוא בעצמו אומר את זה.
הוא זה שהיה אחראי על הכל, הוא רוצה לפגוש את גונת'ר(היל מדהים, במילים שלו), הוא רצה להיכנע. הוא רצה שהדמות שלו תמות ככה.
לראות איך כולם תפסו את הראש בעמדת הגורילה בסורבייבר סיריס אחרי הנפילה המפחידה של ברייקר. ואוו.
לא יודע איך הוא התאושש וסיים את הקרב. הוא חתיכת מפלצת.
המתאבקים החדשים קיבלו את הספוטלייט בעונה השלישית : ברון ברייקר, אובה פמי וטריק ויליאמס.
כולם מתים עליהם, רואים איך הם מדברים עליהם בחדרי הישיבות, היחס שהם מקבלים. הם הכוכבים החדשים.
קודי הוא בנזונה קשוח. הוא יכל להזיז את הראש בפאנט ואז היו מחליפים את המלצמה ברגע האחרון וזה היה נראה בסדר גמור.
אבל זה רסלמניה... איזה משפט גדול. חטף פאנט חולני, דימם מהראש והעין שלו הייתה נפוחה. הוא יעשה כל מה שנדרש וזה למה הוא הפנים של הביזנס.
כל שנייה של סינה בעונה הזאת הייתה כיפית לצפייה ומרגשת. הפרק השני על הפרישה של סינה היה ממש מרגש.
לראות איך כל המתאבקים מכבדים אותו ונותנים לו כבוד, אין דברים כאלה.
איך הוא נתן את הספוטלייט לליב, ראקל ורוקסן בסורבייבר סיריס. הספוטלייט לכולם באירוע הפרישה שלו וכו'.
אסיים ב-CM פאנק שגם היה מדהים כאן.
הנושא של הכלב מאוד כאב לי, למי שיש בעל חיים מבין את זה ולא יכול להישאר אדיש לזה.
לראות את פאנק ברסלמניה עובד על הקרב שלו, מציע ספוטים גדולים למפיקים. חושש לגבי הקפיצה שלו מהטופ רופ וכו'.
ואז הוא וריינס נותנים את אחד מקרבות השנה של 2026(או קרב השנה שלכם, כל אחד ודעתו כמובן). פאנק ענק.