Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Monday Night RAW 24.5.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 20210521_Raw_RiddleWoods_FC_Mon--4e08984...11a552.jpg]

MVP מציג את אלוף ה- WWE בובי לאשלי, לאשלי יוצא עם חבורת של נשים. MVP אומר שזה לילה מרגש עם חדשות מרגשות,  בנוסף לעובדה שהאלוף נמצא כאן ביולי ה- WWE עוזב את ThunderDome וחוזר לדרכים כדי שנוכל לראות את אלופף ה- WWE באופן אישי.
MVP אומר שלצערם יש ענן כהה שעוקב אחריהם בשם דרו מקינטייר. הנשים נותנות היטים. לאשלי אומר שהוא ניצח את דרו מקינטייר ברסלמניה, ניצח את מקינטייר וברון סטרומן ברסלמניה בקלאש, אז אם זה היה תלוי בו מקינטייר צריך לחזור לסוף התור. MVP אומר כי לאשלי הציע אתגר לכל מי שחושב שיש לו אומץ להכנס עם לאשלי לזירה, שקופי קינגסטון ענה על האתגר בגלל שהיה פעם אלוף וחשב שזה מספיק כדי לעעמוד מול לאשלי. MVP אומר ששוב, הענן הכהה הזה הרים את ראשו. דרו מקינטייר יוצא. מקינטייר אומר שכולם ידעו שהוא הולך לצאת לכאן בסופו של דבר כי העסק שלהם הוא העסק שלו. העסק של מקינטייר הוא להחזיר את אליפות ה- WWE. מקנטייר אומר שאם MVP וסטרומן לא היו מפריעים, הוא היה מנצח את לאשלי פעמיים. מקינטייר רוצה את הקרב החוזר שלו אחד על אחד על אליפות ה- WWE. אם לאשלי רוצה להוכיח אחת ולתמיד שהוא המתאבק מספר אחת בראו... אבל אולי הוא טועה, אולי לאשלי יודע שהוא לא יכול על מקינטייר. מקנטייר אומר שבשבוע שעבר הוא הפסיד אםילו לקופי קינגסטון. לאשלי אומר שקינגסטון ניצח רק בגלל שמקינטייר תקף אותו עם המקל של MVP. מקינטייר אומר שהוא פשוט שומע תירוצים. קופי קינגסטון עושה את דרכו לזירה עם וודס. קינגסטון אומר שהוא שבוע שעבר הוא הצמיד את אלוף הWWE בובי לאשלי ואז אומר שוב למקרה ומשהו פיספס הוא הצמיד את אלוף הWWE בייייבייייייייייייייייייי. מקינטייר אומר לקינגסטון בבקשה. קינגסטון מתעצבן ואומר שהוא לא היה צריך או ביקש את העזרה של מקינטייר. קינגסטון אומר שהוא יצא לאתגר כי הוא מעולם לא קיבל הקרב  החוזר שלו לאליפות ה- WWE. קופי אומר שמקינטייר יודע משהו על כך מכיוון שהוא ממשיך לקבל קרב חוזר אחר קרב חוזר והגיע הזמן שמקינטייר יעמוד מאחוריו בתור מכיוון שהוא עשה משהו שמקינטייר לא הצליח - הוא ניצח את בובי לאשלי.
אדם פירס יוצא. פירס אומר שיש דרך קלה לפתור זאת והיא דרו מקינטייר נגד קופי קינגסטון כאשר המנצח יתמודד עם בובי לאשלי בHIAC.
קרב 1:
המנצח יפגוש את לאלשי בHIAC
דרו מקנטייר נגד קופי קינגסטון
לקראת הסוף לאלשי יושב בשדרנים ומקנטייר נעמד מולו, קופי קופץ על מקנטייר שעף על לאשלי.
המנצח: אין, לאלשי וMVP תוקפים את מקנטייר וקינגסטון ביחד.
לבסוף וודס תוקף את MVP, לאלשי תוקף את וודס. קינגסטון נותן ללאשלי TIP ואחרי זה לאלשי חוטף קליימור.

סרטון של סטרומן מקדם את החזרה לדרכים.

מוקדם יותר היום, שרלוט פלייר הלכה מאחורי הקלעים כשאלופת הנשים ריה ריפלי מגיעה אליה. ריפלי מאחלת בהצלחה לשארלוט אבל אומרת שהיא תפסיד היום שוב, פלייר אומרת שריפלי פשוט מקנאה בה כי היא האישה עם הכי הרבה אליפויות והכי מאיימת. ניקי קרוס ניגשת ואומרת שהיא יכולה לנצח את שניהם. פלייר אומרת שאם לא היה לה קרב עם אסוקה הערב, היא הייתה מנצחת את קרוס תוך שתי דקות. ריפלי אומר שזו הסיבה שאף אחד לא אוהב את פלייר. פלייר מציעה שריפלי תנצח את קרוס תוך שתי דקות. ריפלי מקבלת את האתגר.

אווה מארי מדברת על כל האנשים שעזרו לה בדרכה (זה אותו סרטון משבוע שעבר). אווה-לושן מגיעה בקרוב.

קרב 2:
הבס את השעון: 2 דקות
ריה ריפלי נגד ניקי קרוס
המנצחת: ניקי קרוס בכך שריפלי לא ניצחה אותה בזמן.

דמיאן פריסט מקדם את החזרה לדרכים.

דרו מקינטייר וקופי קינגסטון נכנסים למשרדו של אדם פירס, ומתלוננים על זה שלאשלי הרס להם את הקרב. פירס אומר שיהיה להם קרב חוזר בשבוע הבא ועדיין המנצח שם יפגוש את לאשלי בHIAC. קופי ומקנטייר אומר שהם מקווים שהוא ימצא דרך שלאשלי לא יתערב שוב.

קרב 3:
שארלוט פלייר נגד אסוקה
המנצחת: שאלרלוט ברול אפ כקאונטר לאסקה לוק.

אלוף ה- WWE בובי לאשלי נמצא בחדר שלו עם הנשים סביבו. איש הפקה נכנס פנימה ואומר ללאשלי שאדם פירס רוצה לראות אותו.

מנדי רוז ודנה ברוק מקדמות את החזרה לדרכים.

אלוף ה- WWE בובי לאשלי ו- MVP נכנסים למשרדו של אדם פירס. פירס אומר ששבוע הבא יהיה קרב חוזר עבור דרו מקינטייר וקופי קינגסטון ואם לאשלי או MVP יתערבו באותו קרב או אפילו יגיעו לרינגסייד, הם יושעו למשך 90 יום ללא תשלום. לאשלי מתעצבן, אך ה- MVP לוקח אותו מהדר ואומר לו לשמור על זה לHIAC.

סרטון על הפיוד של סדריק אלכסנדר ובנג'מין
קרב 4:
סדריק אלכסנדר נגד שלטון בנג'מין
המנצח: אלכסנדר אחרי אצבע לעין ונורולייזר.

סרטון על הRKBRO ועל מה שקרה לאחרונה עם הניו דיי
קרב 5:
רידל נגד וודס
המנצח: רידל אחרי RKO.

מוכרז לאירוע HIAC- קרב על אליפות הנשים: ריה ריפלי נגד שארלוט פלייר.

קרב 6:

AJ סטיילס נגד ג'קסון רייקר
לקראת הסוף אליאס מגיע מאחורה ונותן לסטיילס ברך לפנים כשהשופט לא רואה ורץ להתחבא.
המנצח: רייקר אחרי הפינישר שלו על הסטיילס יש אחרי הברך של אליאס.
אחרי הקרב אומוס מגיע ונעמד מעל אליאס ומושך אותו, אליאס ורייקר רצים ואומוס נותן עלייהם ספרינט. לבסוף רייקר בורח ואליאס מחליק הסטייג וכשקם מקבל טאקל עם הכתף של אומוס שמעיף את אליאס על הלדים שמפסיקים לעבוד.

קרב 7:
שיימוס נגד הוברטו קאריו
המנצח: שיימוס ברול אפ עם משיכה בטייץ.
אחרי הקרב שיימוס ממשיך לתקוף את קריו ומנסה לנעול אותו בקלאבר ליף, איך שהוא מסתובב ריקושט קופץ עליו. ריקושט וקריו תוקפים את שיימוס ומבצעים עליו מונסולט וריקושט מסיים עם 450 ספלאש.

קרב 8:
קרב על אליפות הזוגות לנשים
שיינה בייזלר וניה ג'אקס נגד נטליה וטאמינה
לקראת הסוף ג'אקס צועקת על רנג'ינלד שיעוף מפה, רנגינלד מגיע לסטייג' ואז יש חומה של אש והוא נופל כשהוא שם ידיים על העיניים מה שמסיח את דעתה של בייזלר.
המנצחות: נטליה וטאמינה אחרי רול אפ של נטליה על בייזלר אחרי החומת אש.
אחרי הקרב בייזלר בודקת את רנג'ינלד ואומר לו שהוא בן זונה ונמאס לה שהוא מתערב לה בקרבות ואם הוא גבר אז שבוע הבא יהיה להם קרב. בייזלר אומרת שאם הוא יסכים לאתגר היא תגרום לו להצטער שהחומת אש לא הרגה אותו, בייזלר מעיפה את רנג'ינלד.
[Image: 123.jpg]
תוכנית טובה, היה רסלינג נהדר, דעות :
- מקנטייר נגד קופי קינגסטון היה מצוין, נתנו יופי של קרב, אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שקופי ומקנטייר נפגשו באחד על אחד... היה מאוד מרענן לראות קרב שלהם, בכל מקרה הסטוריליין של לאשלי-מקנטייר-קופי טוב, הפרומו של קופי על מקנטייר לפני הקרב שאמר לו שהוא כל הזמן מקבל קרבות חוזרים היה נכון, אם זה היה תלוי בי גם את הקרב בשבוע הבא הייתי מסיים לא נקי וגורם לקרב ב-HIAC להיות משולש, אין לי כח שוב לראות מקנטייר-לאשלי.
- פחדתי שניקי קרוס הולכת להפסיד לריפלי ב-2 דקות, שמח שזה לא קרה, שארלוט ואסקה נתנו קרב טוב, שארלוט ניצחה ואני מקווה שזה אומר שיש לנו שקט מאסקה לתקופה הקרובה, שארלוט נגד ריה ריפלי ב-HIAC יהיה טוב, מקווה שהמלכה תחזיר את התואר שלה, שארלוט בזירה רמה מעל.
- סדריק אלכסנדר נגד שלטון בנג'מין הרצתי כי אין לי כח למה שזה לא יהיה, את הפרומו של סדריק ראיתי ויש לי דבר אחד להגיד על זה... מזעזע. סדריק אלכסנדר גרוע על המיק.
- רידל נגד וודס היה מעולה, בדומה למקנטייר-קופי שלא ראינו הרבה זמן, רידל נגד וודס זה קרב בפעם הראשונה, מתאבקים נהדרים והיה לי ברור שהם יפציצו, הסיומת של רידל שנתן RKO משום מקום = זהב.
- הפיוד של אליאס ורייקר נגד סטיילס ואומוס עד עכשיו טוב, אהבתי לראות את אליאס ורייקר שוב מצליחים להפתיע ולנצח.
- שיימוס זהב, שיימוס וקאריו נתנו קרב טוב כמובן, שיימוס תמיד נקודה חיובית בראו, סוס עבודה, נותן קרבות טובים, גם עכשיו הסטוריליין הזה של שיימוס-קאריו-ריקושט נראה ממש טוב, זמן טלוויזיה לריקושט וקאריו זה תמיד דבר טוב.
- מרכזי הרצתי לסוף, אני כבר לא מסוגל לראות את הקרב הזה, מה שבייזלר עוברת ברוסטר הראשי זה ביזיון אחד גדול, לא יכול לחכות לרגע הזה שהיא תיהיה לבד ולא יהיה את ניה ג'קס לידה. שתחסל את רג'ינלד שבוע הבא. ראיתי את לילי פעמיים לאורך הפרק מאחורי הקלעים, אני מניח שאלכסה בליס-שיינה בייזלר זה הפיוד הראשון של אלכסה החדשה.
- רולאפ > טומבסטון פיילדרייבר.
- אווה לושן > אסקה.
האמת, תוכנית רעה. חוץ מקינגסטון-מקנטייר לא הצלחתי לראות שום דבר מבלי להריץ.
טמינה ונטליה סוגרות את RAW עם ניצחון ברולאפ - לא יכולתי לבקש יותר גרוע מזה.
הRKO של רידל מבחינתי זה ההיילייט של התוכנית. רגע חזק.

(05-25-2021, 02:35 PM)Adam Cole כתב: [ -> ]האמת, תוכנית רעה. חוץ מקינגסטון-מקנטייר לא הצלחתי לראות שום דבר מבלי להריץ.
טמינה ונטליה סוגרות את RAW עם ניצחון ברולאפ - לא יכולתי לבקש יותר גרוע מזה.
הRKO של רידל מבחינתי זה ההיילייט של התוכנית. רגע חזק.

רידל-וודס גנב את ההצגה.
לול הסיום של ראו זה בייזלר כועסצ על רג'ינלד
(05-25-2021, 03:02 PM)karusi כתב: [ -> ]לול הסיום של ראו זה בייזלר כועסצ על רג'ינלד

דינמייט האחרון נגמר שמתאבק גנב נעליים למתאבק אחר  Wink
(05-25-2021, 03:09 PM)lidoradir כתב: [ -> ]
(05-25-2021, 03:02 PM)karusi כתב: [ -> ]לול הסיום של ראו זה בייזלר כועסצ על רג'ינלד

דינמייט האחרון נגמר שמתאבק גנב נעליים למתאבק אחר  Wink

חחחחחחחחחחחחחחח
פרק סביר

קינגסטון נגד מקנטייר היה קצבי וטוב אבל אני אהבתי יותר את וודס נגד רידל...ROBRO

QVC1930

אז מקנטייר לאשלי הולך להיות הפיוד לעשור הקרוב?
הWWE עושים את הטריק הזה (שמסתבר שעובד על כמה אנשים...) שהם דוחפים כל פעם מתאבק אחר לסטוריליין הראשי כדי שלא נשים לב שזה שוב אותו החרא.
ברור לכל בר דעת שהפילר התורן הוא לא באמת קונטנדר, אז מה שאנחנו מקבלים פה זה חצי שנה של לאשלי - מקנטייר.
איזה יופי. כמה יצירתיות.
ראו במצב בינוני ביותר.

לאשלי אלוף מאוד בינוני, מאוד משעמם, לא מבין מה הקטע של לצאת עם חבורה של נשים בכל פעם לזירה.. זה לא מרשים אותי, זה מוריד מהרצינות שלו. מה בדיוק האג'נדה שלו כאלוף? סתם להיות מבסוט ולהפריע בקרבות? meh, לא יעזור מה יאמרו לי - אף פעם לא אהבתי אותו כטאלנט, לדעתי הוא אלוף משעמם. אני יכול לזרוק אבן בלוקר-רום של ראו ולמצוא טאלנט טוב ממנו, מצטער. 

התוספת של קינגסטון לא מחמיאה לראו. הבעיה העיקרית בקינגסטון היא הניו דיי והעובדה שאפילו הוא לא מאמין שהוא צריך את הספוט הזה שוב. מצחיק שקופי הוא זה שנדחף למיין איבנט לאיזה חודש ובינתיים אקסבייר וודס גונב לו את ההצגה בקרב מידקארד.

חוץ מRKBRO ושיימוס - הכל באיכות נמוכה יחסית. 

הבנתי את האליפות לנטליה וטאמינה, אבל מיין איבנט בראו? זה זלזול בזמן של הצופים, אפילו באלה שצופים בhighlights ביוטיוב. הם היו יכולים לשים שם סגמנט שלם של בארון קורבין עומד באמצע הזירה וקורא ספר להעצמה אישית וזה עדיין היה יותר מעניין מטאמינה ונטליה. מצטער #2. 

נסיים בנימה חיובית: כל מה שהולך סביב רידל בתקופה האחרונה הוא זהב. 
השימוש בRKO זו הברקה של ממש, העובדה שרידל מצליח להיות ההומור הזול היחיד שעובד בראו, העובדה שהוא מנהל היל-טרן איטי שמובע יפה בהבעות הפנים שלו (אם שמים לב), איך שהוא נכנס למקום האינטנסיבי הזה בראש שלו ואז מתנער מזה וחוזר להיות הבחור החיובי והעליז, זהב. 

שווה לשים לב שהוא לא עשה בקרב הזה את הסימן עם הידיים לפני הקפיצה שלו, אולי טאץ' נחמד? יש מצב, יש מצב שלא - זה ראו אחרי הכל. 
עמודים: 1 2