Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות| AEW Dynamite 17/06/26
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: aew-dynamite-announced-lineup-6-17-26-v0...a1822ad0bb]

התוכנית נפתחת מאחורי הקלעים כאשר לקסי נאיר נמצאת עם אלוף העולם של AEW, מקסוול ג'ייקוב פרידמן (MJF), המוקף בכל חברי קבוצת ה-Don Callis Family. MJF מתכונן לבחור את חברי הקבוצה שלו לקרב הכלוב של 6 נגד 6 באירוע Forbidden Door. לפני הבחירה, מקס דורש מהמצלמה להתמקד בחגורת האליפות שלו (ה-Triple B) ועובר על רשימת האנשים שרוצים להילחם מולו: הוא מתחיל ב"הג'ט" קווין נייט, לאחר מכן לועג לאנדרדה אל אידולו ישירות בפניו, ומלגלג על סוורב סטריקלנד מול המצלמה.
MJF מפנה את תשומת ליבו לוויל אוספריי ומצהיר שהוא מתפלל לאלוהים שאוספריי יגיע לוומבלי כדי שמקס יוכל לשבור לו את הצוואר. לאחר מכן הוא עוקץ את האנגמן אדם פייג' ועובר לדבר ברצינות על קני אומגה; בעזרתו של דון קאליס, מקס מציין שהוא התמודד מול אומגה פעמיים וניצח אותו פעמיים. לבסוף, MJF מתמקד במארק בריסקו, ואומר שבריסקו הוא הכל חוץ מכוכב מוביל ושאנשים פשוט מרחמים עליו. מיד לאחר מכן, דון קאליס חושף רשמית את שאר חברי "קבוצת MJF" לקרב הכלוב: קווין נייט, קייל פלטשר, ג'ייק דויל, קזוצ'יקה אוקאדה ו... אנדרדה אל אידולו?! אנדרדה נראה נרתע לחלוטין מהרעיון, ושואל את MJF בקאצ'פרייז שלו: "How you know" (איך אתה יודע) שאני בכלל אצטרף אליך לזירה? MJF פוקד על קאליס לטפל בעניין, ודון מנסה להכניס קצת היגיון באנדרדה בזמן שהם מתפזרים.

קרב: קני אומגה נגד טוני ניס (מתוך ה-Premier Athletes)
השדרן אקסקליבר מעדכן שלפני שהתוכנית עלתה לשידור, חברי ה-Premier Athletes דרשו מטוני קאן קרב, וזו הסיבה שניס חיכה בזירה. חבריו לקבוצה של ניס הסיחו את דעתו של אומגה על ההתחלה, מה שאיפשר לניס לפגוע בצ'ופבלוק, אך זו הייתה המכה האחרונה שלו בקרב. אומגה חזר בטירוף, שתל את ניס עם שני סנאפ דראגון סופלקס רצופים, פגע ב-V-Trigger עוצמתי (והעניק אחד נוסף למארק סטרלינג על הדרך), וקינח ב-One Winged Angel לניצחון בזק לקול תשואות הקהל בטקסס.
מנצח: קני אומגה

סגמנט: מיד לאחר הקרב, המוזיקה של זאק סייבר ג'וניור נשמעת, וחברי קבוצת TMDK צועדים לעבר הזירה, מה שמאלץ את אומגה לסגת החוצה. אולם, כשאומגה מסתובב כדי לעזוב את אזור הזירה, הדרך שלו נחסמת במפתיע על ידי חברי ה-Elite (היאנג באקס ו"ג'אנגל" ג'ק פרי)! זאק סייבר ג'וניור בועט את המיקרופון לעברו של אומגה, שמרים אותו ומציג רשמית את TMDK בפני הקהל בטקסס. אומגה מודה ל-ZSJ ואומר שהוא לא חשב שזאק יגיע כל הדרך להוסטון רק כדי להגיד שלום. אומגה מציין שלסייבר יש משהו שאומגה רוצה, ולאומגה יש משהו שסייבר רוצה. הוא קובע שבאירוע Forbidden Door זה עומד להיות המתאבק הטכני הכי טוב בעולם מול קני אומגה, ושואל האם זה לא יהיה משהו מטורף אם סייבר יצליח להשיג ניצחון עליו? אך באותה נשימה, הוא מוסיף שזה יראה מעולה עבור AEW ועבור הבית השני שלו ביפן (NJPW) אם אומגה הוא זה שינצח את ZSJ. אומגה מדגיש שבעוד שלסייבר יש חברים, גם לו יש חברים (כשהוא רומז על האליט מסביבו), נפרד מהקהל ועוזב את המקום.
מיד לאחר מכן מוצג סרטון המציג את אירועי השבועות האחרונים, שבהם קבוצת The Dogs תקפה פעם אחר פעם את הבאנג באנג גאנג בעזרת מקל השיניליי שלהם, לצד הניצחון הגדול של הכלבים על היאנג באקס בשבוע שעבר. מוכרז שבהמשך הערב נשמע מהם.

קרב: ברודידו (אלוף ה-ROH בנדידו וברודי קינג) נגד ג'ון מוקסלי ודניאל גרסיה (מתוך ה-Death Riders)
מפגש זוגות אפי ורווי אקשן. בנדידו וקינג התאחדו כצמד לראשונה מאז Full Gear וזכו לתשואות ענק. מרינה שפיר ניסתה להתערב מחוץ לזירה והסיחה את דעתו של קינג, מה שאיפשר למוקסלי וגרסיה לבצע עליו ספייק פיילדרייבר קטלני על הרצפה וסופרפלקס מסיבי. החלק השני של הקרב הפך למלחמת מהלומות ורול-אפים; שפיר ניסתה לתקוף שוב מאחורי גבה של השופטת, אך חטפה סופלקס מבנדידו, שטס בדייב אל מחוץ לזירה על כולם. בסיום, בנדידו פגע בגרסיה עם ברך לפנים והנחית עליו את מהלך ה-21-Plex, בעודו נועל את מוקסלי עם טופה מחוץ לזירה, וביצע גשר על ההצמדה כדי להשיג את הספירה ל-3.
מנצחים: ברודידו (בנדידו וברודי קינג)

סגמנט: מאחורי הקלעים אנחנו פוגשים את קייל פלטשר וקזוצ'יקה אוקאדה (PROTOKADA). פלטשר אומר שבעוד שעכשיו כולם כבר יודעים ששניהם חלק מתוך "צוות MJF" לקרב הכלוב, אף אחד לא צריך לשכוח שהמטרה המרכזית שלהם היא להחזיר את אליפות ה-AEW International אל ה-Don Callis Family. פלטשר מוסיף שהם אמנם עדיין לא יודעים אילו מתאבקים יעמדו מולם בתוך הקבוצה של מארק בריסקו, אבל הם יודעים בוודאות על אדם אחד שלא יהיה שם. פלטשר מצביע למטה, והמצלמה זזה אל הרצפה וחושפת את טומוהירו אישיי כשהוא שוכב מחוסר הכרה ומחוסל לחלוטין לאחר שהם תקפו אותו.

סגמנט: תומאסו צ'אמפה מדבר למצלמה ואומר שג'ריקו בטח תוהה למה הוא שונא אותו כל כך, ומבהיר שבעוד שהוא יכול לתת לו למעלה מ-1,000 סיבות, הוא זקוק רק לאחת. צ'אמפה מודה שהוא לא תמיד שנא את ג'ריקו, ובעבר הוא למעשה כיבד אותו מאוד. צ'אמפה עובר על פני כל ההישגים הגדולים בקריירה של ג'ריקו ומציין שגרסת ה"חדשן" (The Innovator) של ג'ריקו הייתה הטובה ביותר בעסק. אבל הגרסה הנוכחית הזו של ג'ריקו בשנת 2026? משחקי המילים המביכים, הנואשות לתשומת לב? צ'אמפה מבהיר שהוא שונא את זה, ושונא כל חלק בזה. הוא מסכם שאם ג'ריקו מתכוון להביא את האופי הזה איתו, צ'אמפה מעדיף לראות אותו נשאר בבית, או לפחות נשאר מחוץ לדרך שלו. אבל אם ג'ריקו עדיין באמת חושב שיש לו את זה בפנים? אז בכיף, כריס, צ'אמפה מוכן לחלוטין לרקוד איתו.

סגמנט: חברי קבוצת The Dogs (קלארק קונורס ודייוויד פינלי) יוצאים לעשות את הכניסה הרגילה שלהם שבה הם מציקים ומשפילים את אנשי צוות ההפקה, אך מחכה להם הפתעה ענקית – איש הצוות שהם ניגשים אליו מתברר כאלוף הזוגות של AEW, אדם קופלנד! קונורס ופינלי מסתובבים בבהלה ומגלים שמאחוריהם עומד שותפו לאליפות, כריסטיאן קייג'! האלופים גוררים את הכלבים באגרסיביות אל אזור הזירה ומתחילים להרביץ להם קשות כדי לנקום בהם על כך שהם בטוחים שהם הטוענים מספר 1 לכתר. קופלנד וקייג' מתכוננים לפגוע בקונורס עם ספיר כפול, אך פינלי מצליח למשוך את קונורס מהדרך ברגע האחרון והשניים בורחים.
כריסטיאן קייג' תופס מיקרופון ואומר שבעוד שאנשים בטח ציפו ממנו להגיד הערה פוגענית או גסה על בן משפחה של מישהו, הוא רוצה שכולם ידעו שיש לו סטנדרטים – וזה אומר שהוא מעולם לא פגש צמד זוגות שנקרא על שם האמהות שלהם כמו "הכלבים". הוא פונה לפינלי ואומר שאבא שלו היה צריך לעשות לכולם טובה ולתת לדייוויד פשוט לנזול לו במורד הרגליים (עקיצה חריפה). קופלנד מתערב ואומר שזה דווקא די מרשים מה שהכלבים עשו לאחרונה, והוא מבין לחלוטין למה הם תקפו אותם וניסו ללעוג לפוזת 5 השניות שלהם. קופלנד מסביר שהכלבים הם למעשה גרסה של קופלנד וקייג' לפני 30 שנה; אבל לפני 30 שנה, גם הוא וכריסטיאן חשבו שהם פיצחו את העסק, עד שהם נתקלו בצמדי זוגות ותיקים ואמיתיים והבינו שיש להם עוד המון מה ללמוד. קופלנד מבהיר שהם יהיו עקומת הלמידה של הכלבים, ומסכם באזהרה פשוטה: באירוע Forbidden Door, קופלנד וקייג' עומדים להשתמש בכוח של אנשים מבוגרים, בידע של אנשים מבוגרים, ובהרבה עצבנות של אנשים מבוגרים כדי לוודא שמתיי הכלבים יצעדו דרך הכלוב לתוך הבית שלהם – הם יצאו משם כגורים קטנים ומחונכים שעושים צרכים בחוץ.

סגמנט: וידאו קליפ מיוחד המפרט את ההישגים והתארים של סטארלייט קיד המדהימה מארגון STARDOM היפני. מיד לאחר מכן אנחנו שומעים את יריבתה לאירוע Forbidden Door, אלופת הנשים של AEW ת'קלה (Thekla), שמדגישה ומזהירה שבצד הזה של הדלת – היא זו שמנהלת את העניינים ומכתיבה את החוקים.

סגמנט: לקסי נאיר נמצאת מאחורי הקלעים עם בנדידו וברודי קינג (Brodido). בנדידו נראה מאושר ונרגש לחלוטין לחזור ולהתחרות לצד חברו הטוב, בעוד קינג מזכיר לכל העולם שאיחוד הצמד מוכיח שגם כשהם מתרכזים בקריירות היחידים שלהם, הם עדיין אחד מצמדי הזוגות הטובים בעולם. בנדידו מוסיף שהוא שם לב לזהב (חגורת האליפות הקונטיננטלית) שמונח על הכתף של ג'ון מוקסלי, וזה גורם לו לחשוב ברצינות על הזדמנות באירוע Forbidden Door.
בדיוק באותו רגע דניאל גרסיה, ג'ון מוקסלי ומרינה שפיר מתפרצים למקום, כאשר חגורת האליפות מונחת על הכתף של שפיר. מוקסלי פונה לבנדידו בטון מאתגר ומבהיר לו שאם הוא באמת רוצה להילחם – בלי ברודי קינג ובלי חברי ה-Death Riders מסביב לזירה – שיגיד את הזמן והמקום ויקרא לקרב שלו.

קרב: מרסדס מונה נגד האזוקי (Hazuki) – חצי גמר טורניר גביע אואן הארט לנשים
מפגש נשים פנומנלי וקצבי. האזוקי פתחה חזק ואף פגעה בשלושה מהלכי טופה סואיסיידה רצופים מחוץ לזירה ונעלה את מונה באחיזות קרוספייס כואבות. מונה החזירה מלחמה, הטיחה את האזוקי באפרון וביצעה עליה מטקורה (Meteora) מהחבלים. בסיום, האזוקי כמעט השיגה את הניצחון עם הצמדת לה מגיסטרל (La Magistral) ובעיטות לפנים, אך מונה חסמה ניסיון ריצה, הפכה זאת לבקברייקר עוצמתי ומיד עברה לאחיזת ה-Statement Maker כדי לאלץ את האזוקי להיכנע ולעלות לגמר הטורניר שנה שנייה ברציפות.
מנצחת: מרסדס מונה

סגמנט: אנחנו שומעים פרומו של מאיה וורלד, שהעפילה לשלב חצי הגמר של טורניר גביע אואן הארט לנשים לאחר ניצחון מפתיע על סקיי בל, ימים ספורים בלבד לאחר המוות הטרגי של אחיה הגדול. וורלד מבהירה שהסיפור שלה הוא ממש לא "סיפור סינדרלה" חולף, ומציינת שהיא מוכנה לחלוטין להתמודד בשלב הבא מול המנטורית שלה לשעבר, אלופת הנשים של ROH את'ינה.

סגמנט: טוני שבאני עומד במרכז הזירה ומציג את וויל אוספריי ("The Aerial Assassin") שמתקבל בתשואות ענק מהקהל. שבאני מברך את אוספריי על כך שהתחתן בסוף השבוע האחרון עם אלכס וינדזור. אוספריי מחייך ואומר שהוא בכלל היה אמור להיות עכשיו בירח דבש, אבל וינדזור אמרה לו שהם יכולים לטוס להוואי בכל זמן שירצו – ועכשיו זה הזמן שלו לרדוף אחרי החלום הגדול שלו. אוספריי מתחיל להסביר כיצד הוא פיצה את אשתו על העניין, אך בדיוק אז נשמעת המוזיקה של האדם המסוכן ביותר ב-AEW, אלוף העולם לשעבר סוורב סטריקלנד, שעושה את כניסתו לזירה.
סוורב פונה לאוספריי ואומר לו שהוא עוקב אחריו באדיקות, ושהוא יודע היטב שוויל השתנה לאחרונה. אוספריי עונה שהוא ממש לא חושב שהוא השתנה; למעשה, הדבר היחיד שהשתנה זה הדרך שבה סוורב מסתכל עליו, ושואל ישירות: "אז יש לנו בעיה?". סוורב עונה בנחרצות: "כן, יש לנו בעיה". סוורב מזכיר לו שהוא זוכר היטב שחברי ה-Death Riders ריסקו לאוספריי את הצוואר, ולמרות זאת, עכשיו אוספריי מתרוצץ מסביב ומשחק איתם משחקים – ומעולם לא סיפק הסבר מדוע הוא עושה זאת. סוורב מוסיף שאף אחד לא מבין למה, ואפילו אשתו הטרייה של אוספריי לא יודעת (ומברך אותו בציניות על החתונה).
אוספריי מגיב שאם סוורב רוצה להעלות את מוקסלי וה-Death Riders, הוא ממש לא סלח להם על מה שהם עשו – אלא שהוא פשוט למד לשחרר את זה מהראש שלו. הוא מתאמן איתם עכשיו כדי להפוך לגרסה הכי טובה של עצמו. אבל בהקשר לאותו לילה בלונדון, אוספריי מציין שהוא ראה את כל החברים והשותפים שלו מנסים לפרוץ לתוך הכלוב כדי להציל אותו, אבל הבנאדם היחיד שהוא לא ראה באותו לילה בלונדון הוא סוורב. הוא מוסיף שהוא לא יכול לכעוס עליו לחלוטין, כי גם סוורב היה צריך לעבור ניתוח אז. אוספריי מסביר שכשהוא ישב בבית הוא התחיל לחשוב איפה הכל התחיל: באירוע All In בטקסס, שבו השניים שיתפו פעולה וניצחו את היאנג באקס. אוספריי מזכיר שהוא ביקש מסוורב דבר אחד באותו יום – ללכת יחד ולהחזיר את אליפות העולם של AEW, מכיוון שהאנגמן פייג' היה צריך עזרה. אולם, סוורב לא אמר כלום, ובסופו של אותו לילה אוספריי ירד לבדו לזירה כדי לעזור ובסופו של דבר סיים במיטת בית חולים. אוספריי מדגיש שכשהוא צפה שוב בצילומים, הוא שם לב שסוורב בכלל היה שם באולם ויכול היה לעזור, ומציג שאלה פשוטה: "איפה היית, ולמה לא עזרת לי?".
בדיוק כשסוורב מרים את המיקרופון כדי לענות, אוספריי סוטר לו ומעיף את המיקרופון מידו! אוספריי צועק שהוא לא צריך לשמוע שום הסבר או תירוץ, מכיוון שהקרב שלהם באירוע Forbidden Door יספק את כל התשובות שהוא צריך. הוא מבהיר שזה החלום הגדול שלו; הוא נהג לעבוד באתרי בנייה ממש מחוץ לאצטדיון וומבלי, וראה כיצד אנשים נכנסים לבניין הזה עם תשוקה וחלומות – ולהבקיע את שער הניצחון בוומבלי זה החלום של כל ילד שהוא גדל איתו, והוא נמצא במרחק של קרב אחד מזה. אוספריי מסכם שלא אכפת לו איך סוורב רואה אותו, כי כרגע סוורב הוא פשוט אדם שעומד בדרך לחלום שלו, והוא יודע שסוורב לא יהסס לסיים לו את החלום – ולכן הוא עצמו לא יהסס לחסל את סוורב.
"לא אם אני אעשה את זה קודם", עונה סוורב בטון מלא טינה. סוורב נזכר בקושי שהיה לו לעמוד בזירה הזו בשנה שעברה ולשמוע את אוספריי אומר שזה לא הזמן של סוורב, אלא הזמן של האנגמן פייג'. סוורב מזכיר שהוא הסכים איתו אז, נסוג לאחור ונלחם לבדו נגד ה-Death Riders. אבל הוא שואל בזעם: "ונחש מה, וויל? איפה האנגמן פייג' עכשיו? אף אחד לא שמע ממנו. הוא אפילו לא יכול להילחם יותר על אליפות העולם! אז כל מה שעשינו על סמך המילה שלך היה לחינם! ועכשיו אתה מצפה שאני פשוט אזוז הצידה? לא! פאק דאת'!". סוורב מוסיף שכשהוא היה אלוף העולם, הוא נאלץ לצפות במתאבקים ותיקים עם אגו רך דורכים לו על הזמן, ולכן עכשיו הוא לא יתן לאף אחד לעצור אותו – גם לא לוויל. סוורב מדגיש שהוא בנה קריירה שלמה מלהרוס תוכניות של אנשים, וזה מה שהוא טוב בו וזה מי שהוא, וזה גם מי שוויל, והוא יודע שוויל מכבד את זה לגביו. הוא מסכם שבכל פעם שהשניים דורכים יחד בזירה הם מגדירים מחדש את העסק, ולא משנה אם הם יריבים או שותפים הם יעשו זאת שוב וירימו את הרף, אבל בסופו של דבר הדבר העקבי היחיד שיישאר הוא: סוורב סטריקלנד מעל וויל אוספריי. סוורב מזכיר לאוספריי ש"המתנקש האווירי" מעולם לא ניצח אותו בקרב יחידים, ושכאשר הוא ינצח אותו ב-Forbidden Door, יסע לוומבלי ויזכה באליפות העולם בפעם השנייה, אוספריי יוכל לאתגר אותו שוב – ומה שיקרה זה שסוורב ינצח אותו שוב, ושוב, ושוב, מכיוון שהגרסה הנוכחית הזו של וויל אוספריי לא טובה יותר מסוורב ביום הכי גרוע שלו, במיוחד עם "הצוואר השברירי והעדין הזה שלו".
המשפט הזה חודר עמוק מתחת לעור של אוספריי, שנראה מוכן לעבור לפסים פיזיים ולתקוף את סוורב. אך סטריקלנד מוכן לחלוטין, ושולף את שרשרת הברזל המפורסמת שלו מפרינס ננה. בדיוק כסוורב מצמצם את המרחק, המוזיקה של ה-Death Riders נשמעת, ומוקסלי, גרסיה, שפיר ופאק מקיפים את הזירה כדי לגבות ולשמור על אוספריי. סוורב מחליט לסגת החוצה, אך לא לפני שהוא צועק ומדגיש את האמונה שלו שאוספריי באמת השתנה לחלוטין.

סגמנט: מאחורי הקלעים, דניאל גרסיה מציק לוויל אוספריי ושואל אותו האם הוא שמע היטב שסוורב קרא לצוואר שלו שברירי ועדין. אוספריי העצבני מאבד את זה, תופס את גרסיה בחוזקה ומצמיד אותו אל אחד ממעקות הבטיחות באזור. ג'ון מוקסלי מתערב מיד, מפריד ביניהם ושואל את אוספריי האם הוא מרגיש בשליטה עצמית, בזמן שאלוף הקונטיננטל מנסה להכניס בו קצת היגיון. מוקסלי מסביר לו שאלו בסך הכל מילים, ומילים הן פשוט דברים שאנשים משתמשים בהם כדי לחדור לך מתחת לעור כשאין להם שום ברירה או אופציה אחרת. מוקסלי מסכם ואומר לאוספריי שהוא נמצא מרחק נגיעה מלהפוך למתאבק שהוא באמת צריך להיות, ושלא יתן למילים הללו להרוס לו.

קרב: MJF וקבוצת ה-Don Callis Family (קווין נייט, ג'ייק דויל, קזוצ'יקה אוקאדה, קייל פלטשר ואנדרדה אל אידולו) נגד הקונגלומריישן (מארק בריסקו, אורנג' קאסידי, קייל אוריילי ורודריק סטרונג), דארבי אלין וקונוסוקה טאקשיטה – קרב של 12 אנשים 
קרב המוני ועצבני במיוחד; נקבע מראש שאם אחת הקבוצות תיפסל, היא תאבד חבר בקרב הכלוב ב-Forbidden Door. מאחורי הקלעים מארק בריסקו תכנן להשתמש בכיסא, אך חבריו הזכירו לו את החוק והציגו את השותפים הסודיים שלהם – אלין וטאקשיטה. בקרב עצמו נרשם בלאגן המוני בפנים ומחוץ לזירה (כולל חילופי מהלומות ב"קרב הקיילים" בין פלטשר לאוריילי, ובלו ת'אנדר בומב של טאקשיטה). דארבי אלין רדף אחרי קווין נייט ברחבי האולם עד שג'ייק דויל הטיח את אלין מהבמה אל עמוד הזירה. בסיום, בריסקו הנחית ג'יי דרילר על MJF, אך דון קאליס הסיח את דעת השופט; קייל פלטשר הפיל את בריסקו מהחבלים, רודריק סטרונג נכנס בהצמדה עיוורת אך נתפס מיד באחיזת ה-Salt of the Earth של MJF ונאלץ להיכנע.
מנצחים: MJF וקבוצת Don Callis Family

סגמנט: מיד לאחר צלצול הפעמון, MJF וחברי המשפחה ממשיכים בביטדאון אכזרי על מארק בריסקו המובס. MJF צועק ודורש מאנדרדה אל אידולו להרים את בריסקו כדי להמשיך להכות אותו, אך אנדרדה מסרב בתוקף בזמן שדון קאליס מנסה לתמרן ביניהם ולשמור על השלום. לבסוף, אנדרדה מרים את בריסקו על רגליו רק כדי ש-MJF יפוצץ לו את הפרצוף עם טבעת היהלום שלו (Dynamite Diamond Ring). MJF חוגג ומפגין שחצנות מעל בריסקו המדמם בזמן שתוכנית הדיינמייט מגיעה לסיומה.

לא מבין את הפיוד של אומגה-סייבר ג'וניור או למה זה עוזר כל הסקוואשים האלה. אבל בטח יהיה קרב טוב. מאיזה בוידעם שלפו את דאבורי, ניס וסטרלינג?

ברודידו-דת' ריידרס היה מטורף! חשבתי לעצמי שאולי ברודידו יפסידו ואז זה לא פייר כי הם הצמד, אבל וואלה, זה יפה. בניגוד לריקושט "בא לי זהב, מה אני אבחר... אה, טאקאשיטה", כאן יש היגיון אמיתי בפיוד.

צ'אמפה אחלה, אני פשוט לא מבין למה הוא חושב שהגרסה של ג'ריקו 2026 היא הבעייתית כשג'ריקו, פרט לכמה מקרים מאוד חריגים (2008-2009, ההתחלה עם קני אומגה) הוא די מאכזב מאז 2002. גם הפרומו של ג'ריקו היה די דבילי.

הכלבים-קופ וקייג' אחלה. הירידה על פינלי נהדרת. אולי כריסטיאן היה אומר לפינלי "הייתי מציע להיות אבא שלך אבל אני לא מסתבך עם האבא האמיתי שלך".

ת'קלה? ת'קלה נהדרת. כן, אני יודע שכשהגיעה הייתי "למה לעזאזל היא ישר מקבלת פוש" אבל אחרי שקצת מכירים מתאבקים זה עובר יותר חלק. היא גם מצאה נישה נהדרת.

מרסדס מונה מאוד חלודה. אבל ברור שאם היא בגמר, מאיה מגיעה גם היא (הם לא ילכו על את'נה-מרסדס). וזה מעניין כי משהו בסטוריליין יפה, אני נהנה מהפוש הזה. לא יודע מי זאת סארי אבל יופי שהיא לא פה. בעצם עולה השאלה אם מאיה מנצחת- יש מצב? מונה לא תילחם מול ת'קלה ואין אלופה אחרת באופק.

הקטעים של בריסקו ו-MJF והקאליסים נהדרים, אני אוהב את זה. אפילו את אנדראדה שעדיין עובר לי אפרקארד סבבה, אבל קצת מתחת למיין איבנטר אמיתי. זה מישהו שאולי יקבל קרב אליפות בתוכנית ויוציא אחלה קרב, לא מיין איבנטים. בנוסף אני חושב שאלמלא אוספריי, היה אפשר לעשות את מארק בריסקו אלוף ולא הייתי מתנגד לזה. הראיון של MJF שהוא מזכיר את פייג' אכזרי.

ואוספריי-סוורב. כרגיל, זה הכי טוב בעסק. הם הכי טובים שיש. איזה יופי שאוספריי הופך להיות אלוף, למרות שחבל כי אני לא חש שהוא ו-MJF זה קרב עם פיוד עמוק וארוך, כמו למשל המסע של פייג' בשנה שעברה שבאמת בעיניי אחד הסטוריליינים הגדולים ביותר. אבל בגדול היה נהדר.
פרק מצויין של דינמיט אחרי האכזבה של שבוע שעבר, רק שכתבתי את התוצאות שמתי לב שהיו מעט קרבות כנראה שהאורך והאיכות שלהם חיפו על זה.
פותחים עם DCF במלוא תפארתם יחד עם MJF בבאקסטייג', MJF יורד יפה על כל הטוענים לכתר ומזכיר את פייג' אבל השיא של הפרומו היה
MJF to Kenny Omega: “All you are to me is a mere mortal. You will never get REDEMPTION.”
MJF - קני אומגה ב-REDEMPTION אל תפשל עם זה טוני.
קני אומגה בעוד סקוואש שלא מראה את היכולת הנוכחית של קני אבל כן תורם למומנטום שלו. קני מראה לנו שהוא לא איבד מהיכולת שלו על המיקרופון ויורד יפה על TMDK. 

הרבה מתח בין חברי DCF, רואים את זה בהתחלה שטרנט בטוח שהולכים להכריז עליו בתור השותף האחרון לקרב ב-FD והוא גם נשאר אחרון להסתכל על אנדראדה אחרי שכולם כבר עזבו וראו את זה גם בסיום הפרק שפלטשר דוחף את נייט ומזיז אותו מהמקום כדי שלא יסתיר אותו, נייט עוד ניסה להידחף לפניו לפני שהתוכנית ירדה משידור.

אם אני לא טועה אמרו בתחילת הקרב שמוקסלי וגרסיה לא הפסידו אף פעם בתור טאג והנה אנחנו מקבלים את זה פה נגד ברודידו.
בנדידו לגמרי יכול להיות זה שמוריד ממוקסלי את האליפות ובאירוע הבא מוקס יכול להגיד למוקסלי שרק בזכותו הוא זכה בטורניר ושהוא מאתגר אותו לקרב על הספוט באול אין.

סוף סוף אנחנו מקבלים עוד קצת אינטרקציה בין הכלבים לקו"כ, כריסטיאן פשוט אדיר על המיקרופון וכיף לשמוע אותו קופ גם עשה עבודה טובה אחריו. אחלה פיוד בדרך לקרב סולך באול אין?

ת'קלה כבשה את מחלקת הנשים של הארגון בלי מאמץ אפילו, אמשיך להגיד שזאת החתמה מעולה של הארגון ואני אוהב את הפיוד של מול סטארדום.
אחרי זה אנחנו מקבלים קרב נשים מעולה למרות שהתוצאה שלו הייתה ידועה מראש. אחלה שואו קייס להאזוקי מול הקהל האמריקאי וכמובן נצחון למרסדס בדרך לגמר שני רצוף ואולי אפילו זכייה שנייה ברציפות.
עם כל הכבוד למאיה וורלד תנו לי את'נה - מרסדס 2, אני אפילו לא בטוח מי אני רוצה שתנצח את הגמר הזה.

אוספריי - סוורב היה מצויין ומורכב בשביל שאתייחס להכל. אני כן שמח שהתייחסו להיסטוריה ביניהם גם בקרבות וגם בבנייה של אול אין שעבר, על הפציעה של אוספריי, העזרה להאנגמן וכו' אבל גם על הקרבות ביניהם. הזכירו לנו שסוורב יכול להיות אכזרי בעזרת השרשרת ברזל וכמובן מה שהיה חסר לי לאחרונה הקשר של אוספריי והדת' ריידר שבאו לשמור עליו. הסיום היה מעניין שהתמקדו בסוורב אומר לאוספריי שהוא השתנה, קשה לי להאמין שזה יקרה אבל אנחנו בדרך להיל אוספריי? קני שומר באול אין ואוספריי מתהפך עליו (ואנחנו מקבלים ריצה של יותר מחודש של קני עם האליפות), אוספריי עושה את הטרן לפני ונכנס לוומבלי כהיל? אני אחכה לראות מה כותבים על זה באינסטגרם.

הדבר המרכזי שאני לוקח מקרב הקבוצות זה לא בריסקו - MJF זה טאקישטה - אוקדה - פלטשר. קודם כל המשך הסיפור ביניהם שחייב להגיע גם לקרב באול אין, אבל גם אנחנו מקבלים פה 3 מתאבקים טובים ומוכחים שמעלים את הרמה של הסיפור פה מה שגורם לבריסקו ושאר המידקארדים להיראות שוליים בסיפור כמו שזה צריך להיות.

פרק מעולה שלצד קרבות טובים מאוד ממשיך בבניית הסיפורים המרכזיים גם לאירוע הקרוב, גם לאירוע הבא אבל גם לאירוע הכי גדול של הארגון אול אין.

פרק גדול, מעט קרבות והרבה התרחשויות.
את זמן הזירה קטפו הפעם מרסדס והאזוקי שקיבלו המון דקות להנכיח את מחלקת הנשים ונתנו הופעה מדהימה, קרב ברמה של גמר.
לא בזבזו זמן עם בחירת הקבוצות וכבר בהתחלה קיבלנו את קבוצת ההילים כשדון קאליס לא חוסך ומעמיד את נבחרת האולסטאר שלו לרשותו של מג'ף, התסכול של טרנט גורם לי לתהות אם אנחנו מתקרבים לעבר מלחמת אזרחים במשפחת קאליס, הרעיון ממש קורץ לי אבל זה תסריט ממש קשה לביצוע בפועל, מה עושים טים קאליס נגד טים המורדים? כולם נגד כולם? אולי השמועות על הסטיפולציה דמוית הראמבל ברדמפשן יכולה להתאים פה בקרב שיכיל רק את חברי המשפחה.
גם קבוצת הפייסים נחשפה בסגמנט קצר ללא הפתעות מיוחדות, אני אשקר אם לא אגיד שחשבתי שההקדמה של בריסקו למשתתף האחרון הייתה עבור מייק ביילי ואז כשהוא נחשף להיות דארבי אלין קיבלתי צפירת הרגעה כי לרגע באמת שכחתי ממנו והוא מתאים בול, שאפו לנועם שקלע.
הקרב הזה בעצם מאפשר לנו לשים בהשהייה את מג'ף - אנדראדה, טקאשיטה - פלטשר ונייט-דארבי, השאלה כמה מהם מיועדים להתקיים באול-אין ואיך מושכים את זה גם דרך רדמפשן?
ה6 על 6 היה מצוין, לא היה רגע דל וכל מאצ'אפ שקיבלנו הרגיש גדול, לרגע אפילו חשבתי בשביל מה צריך כלוב אם זה עובד כל כך טוב ככה? אני שוב מדגיש כמה שאני מרוצה לראות את הפקת הלקחים מטקאשיטה - אוקדה ולראות את טאקשיטה ופלטשר מקבלים המון זמן מסך לקדם את הפיוד הזה הפעם, בנייה נהדרת.
אומגה הוא שוב דרך נכונה לפתוח תוכנית רק שהוא מקבל קצת יותר מדי הקלות שזה כבר מחשיד.
זוגות גברים היה אחלה אבל מוקסלי - בנדידו מרגיש קצת מונפץ, בעצם כל הקארד של FD די מונפץ ויש לי קצת הסגות לגבי המשך דרכו של האירוע בשנים הבאות, אקדיש להן תגובה יותר מורחבת באשכול הנעוץ, מבחינת מאצ'אפ מוקסלי -בנדידו זה כן קרב פצצה.
קאליס ומג'פ בחרו חתיכת צוות, באמת צוות חלומות (ושישית סיוט שכבר פחות מפחיד לאחרונה, משתפר נו) איזה כיף. אומגה, סוורב ואוספרי עסוקים, יכול להיות שבריסקו יקרא להאנגמן? את אלופי השלשות הייתי משאיר מחוץ לזה כדי להפגיש אותם עם חבר'ה מהעולם, אולי איזה שת"פ מגניב עם הנותרים ממשפחת קאליס (קלון!)? דיוויס בחוץ זה אומר שנקבל אותו ביחידים בקרב אליפות? הרבה שאלות שכיף לשאול, מקווה שגם התשובות יהיו כיפיות.

זה הרגיש שבמקום להתאמן בזירת אימונים קני אמר לטוני לבחור לו יריבים להתאמן איתם בקרבות רשמיים. העתק הדבק לביקורת שלי על הקרב שלו מקוליז'ן. ברגע שקני ביקש מיקרופון גם הפעם, צפיתי וגם קיבלתי לראות את סייבר. המפגש היה מאכזב, זה הרגיש רק כדי לסמן וי (למרות שאהבתי את העקיצה על הקאצ'פרייז) לסרטון וידיאו שלהם שיופיע לפני הקרב וכדי להזכיר לנו שפרי חלק מהאליט כדי שלא נשקול עזיבה שלו בקרוב.

התגעגעתי לברודידו ומגניב שהם משתלבים בקרב השבועי של מוקסלי, תודה טוני. זה היה קרב די רגיל עם כמה רגעים נחמדים שאני חושב שקהל חי יותר היה מגיב להם בצורה שתאדיר אותם. הסיפור של הקרב הציג את ברודידו כטובים יותר, מה שאילץ את מוקסלי לחפש דרך לגבור עליהם ושלח אותו לעבר בו רוכבי המוות היו הילים רמאיים. הבעיה היא שהסיפור הזה הוביל לקרב איטי ולא מיוחד כל כך, פלאשבק לתקופה אפלה בה הרצתי את מוקסלי וחבריו. בנדידו החליט להתעורר לקראת סוף הקרב והרים את המצב בכמה הילוכים.

פרוטוקדה עשו את המעשה הנכון ותקפו את המתאבק הנכון, זה שאני לא רוצה לראות בקרב קבוצות. פחדתי לרגע שאני אראה את טקאשטה שם על הרצפה.

קו"כ מחזירים לכלבים ותוקפים אותם ברגע שמייחד אותם, ככה עושים יריבות זכירה. נהנתי גם מהפרומו אחר כך, איך אפשר שלא להיות מבסוט?

ברודידו בפרומו מוזר אבל מאוד אותנטי חשוב לציין. לרגע אחד נראה שהכיוון הוא חזרה למחלקת זוגות ואז בנדידו מפיל אתגר ומוקסלי מסכים. בנדידו-מוקסלי הולך להיות כמו כל קרב של בנדידו באירוע, פוטנציאל לקרב השנה עוד לפני שהפעמון צלצל. ואם נחזור למסלול שפתח את הסגמנט, אני מאוד אוהב את ברודידו אבל אני לא יודע אם בא לי פוש שלהם לקראת אול אין שם אני מקווה לראות את השס"כ המשולש.

אוספרי-סוורב התחילו את השיחה שלהם בצורה צולעת ואז בעטו עם הקביים כל כך חזק שהם הצליחו להעיף לי את המוח. סוורב מאשים את אוספרי שהוא השתנה בתחילת הסגמנט וזה חזר לנשוך אותו בסופו. גם מוקסלי הנבל שהוזכר באותה האשמה הגיע לקראת הסוף. הקהל אומנם עמד על הרגליים אבל היה שקט בצורה מציקה. סגמנט מעולה גם ככה.

צ׳אמפה וג׳ריקו במהלך הפרק לא הצליחו לרגש/לעניין/להצחיק/לבדר.

אחח מוקספריי, איזה עלילה משובחת. הצליחו לעשות את כל מה שכתבתי שצ׳אמפה וג׳ריקו לא הצליחו לבצע.

שלושת הבחירות הראשונות של בריסקו משעממות, על אף שכיף לראות את התפוז בבמה המרכזית. טקאשטה ודארבי זה כבר יותר מעניין, רוב האלופים של הארגון נמצאים בקרב הזה. עדיין זה לא מרגיש כוחות למול הקבוצה של ההילים.

הקרב המרכזי הציג אקשן ללא הפסקה ואינסוף טיזרים לסיפורים עתידיים לצד מפגשים גדולים מהעבר. כמות הטאלנט שחלקה את הזירה הייתה לא הגיונית. סטרונג קרא את מה שכתבתי בפסקה האחרונה והחליט להזכיר לי שהוא והבאקס אוכלים את אותם המאכלים בקייטרינג. אני לא יודע מה בדיוק אבל אני כן יודע שזה מוריד להם לפחות עשור מהגיל. אני אוהב את ספוט הדריכה החדש של דויל. קיבלנו הצצה לכימיה של פלטצ'ר-טקאשטה כיריבים ואני כבר לא יכול לחכות למפגש הרשמי שלהם. הסיום הגיע משום מקום, לא היה באמת ניצחון דומיננטי אבל אני אף פעם לא אתנגד לניצחון נקי.

לסיכום, פרק אש, קהל יבש. קו"כ-כלבים, אוסוורב, מוקספריי, משפחת קאליס ומג'פ עושים הכל נכון. יש המון כיוונים נהדרים שהולכים להתפוצץ לקראת אול אין, לפחות אנחנו מקבלים טפטופים נחמדים בדרך.
מצטרף לKB באמירה, שבאופן מפתיע רלוונטית ל-2 הארגונים - קרבות איכותיים וארוכים עדיפים על קרבות קצרים, שאף אחד לא יוצא מהם יותר טוב ממה שנכנס.

באתי לשאול לאן אדג' וכריסטיאן נעלמו והנה הם חזרו. פרומו מעולה שלהם. יש כאן פוטנציאל לקרב מדהים שלהם עם הכלבים.

אוספריי וסוורב נתנו פרומו טוב מאוד. מוקס בסוף רק הוסיף לעניין. המבטים של אסורפיי בסוף, כשסוורב אומר לו שהוא באמת השתנה - זהב.

בריסקו ממשיך לא לעבוד לי. הפרומו שלו לפני הקרב הרגיש לי ממש לא טוב.
בהתחשב בזה שבלי MJF, אין שום סיכוי לאנדראדה להיות מיין איבנט עד שיחליף ארגון עוד פעם, כדאי לו להקשיב לMJF קצת יותר.
ואגב, מה ההיגיון לתת לנו קרב 6 מול 6 היום רק כדי לקבל את אותו קרב, עם כלוב, בעוד שבוע?
פרומו מצוין וארוך של סוורב ואוספריי. אני מושקע בסטוריליין הזה של אוספריי ו-DR, ומקווה גם שלא ישכחו את UE ברקע. אם לא ב-AEW, אז לפחות שהפייאוף יגיע ב-NJ בצורה כזאת או אחרת.
ברודידי-DR היה מעולה וקרב הערב בפער. מסכים על מוקסלי-בנדידו שנזרק לקארד בלי בנייה אמיתית, אבל.. אלו מוקסלי ובנדידו, אז אקח את זה בשמחה.
לא אוהב קרבות עם יותר מ-6 מתאבקים בזירה, אבל כן נהניתי מהמיינאיבנט בזכות הדקות של אור'יילי וסטרונג שאני רוצה לראות מהם עוד בזירה ברמות הגבוהות. מגניב איך שהם שומרים על בריסקו, זה לא ייגמר בזכייה אבל גם אחרי הפיוד עם MJF אני רוצה לראות אותו בעניינים.

תוכנית טובה, העיניים לאולאין. FD יהיה אירוע מעולה כי הקארד פצצה וכי זה AEW, אבל הם צריכים לעשות חושבים על הקונספט הזה לקראת שנה הבאה.
(06-18-2026, 11:29 PM)NoamRR כתב: [ -> ]קאליס ומג'פ בחרו חתיכת צוות, באמת צוות חלומות (ושישית סיוט שכבר פחות מפחיד לאחרונה, משתפר נו) איזה כיף. אומגה, סוורב ואוספרי עסוקים, יכול להיות שבריסקו יקרא להאנגמן? את אלופי השלשות הייתי משאיר מחוץ לזה כדי להפגיש אותם עם חבר'ה מהעולם, אולי איזה שת"פ מגניב עם הנותרים ממשפחת קאליס (קלון!)? דיוויס בחוץ זה אומר שנקבל אותו ביחידים בקרב אליפות? הרבה שאלות שכיף לשאול, מקווה שגם התשובות יהיו כיפיות.

זה הרגיש שבמקום להתאמן בזירת אימונים קני אמר לטוני לבחור לו יריבים להתאמן איתם בקרבות רשמיים. העתק הדבק לביקורת שלי על הקרב שלו מקוליז'ן. ברגע שקני ביקש מיקרופון גם הפעם, צפיתי וגם קיבלתי לראות את סייבר. המפגש היה מאכזב, זה הרגיש רק כדי לסמן וי (למרות שאהבתי את העקיצה על הקאצ'פרייז) לסרטון וידיאו שלהם שיופיע לפני הקרב וכדי להזכיר לנו שפרי חלק מהאליט כדי שלא נשקול עזיבה שלו בקרוב.

התגעגעתי לברודידו ומגניב שהם משתלבים בקרב השבועי של מוקסלי, תודה טוני. זה היה קרב די רגיל עם כמה רגעים נחמדים שאני חושב שקהל חי יותר היה מגיב להם בצורה שתאדיר אותם. הסיפור של הקרב הציג את ברודידו כטובים יותר, מה שאילץ את מוקסלי לחפש דרך לגבור עליהם ושלח אותו לעבר בו רוכבי המוות היו הילים רמאיים. הבעיה היא שהסיפור הזה הוביל לקרב איטי ולא מיוחד כל כך, פלאשבק לתקופה אפלה בה הרצתי את מוקסלי וחבריו. בנדידו החליט להתעורר לקראת סוף הקרב והרים את המצב בכמה הילוכים.

פרוטוקדה עשו את המעשה הנכון ותקפו את המתאבק הנכון, זה שאני לא רוצה לראות בקרב קבוצות. פחדתי לרגע שאני אראה את טקאשטה שם על הרצפה.

קו"כ מחזירים לכלבים ותוקפים אותם ברגע שמייחד אותם, ככה עושים יריבות זכירה. נהנתי גם מהפרומו אחר כך, איך אפשר שלא להיות מבסוט?

ברודידו בפרומו מוזר אבל מאוד אותנטי חשוב לציין. לרגע אחד נראה שהכיוון הוא חזרה למחלקת זוגות ואז בנדידו מפיל אתגר ומוקסלי מסכים. בנדידו-מוקסלי הולך להיות כמו כל קרב של בנדידו באירוע, פוטנציאל לקרב השנה עוד לפני שהפעמון צלצל. ואם נחזור למסלול שפתח את הסגמנט, אני מאוד אוהב את ברודידו אבל אני לא יודע אם בא לי פוש שלהם לקראת אול אין שם אני מקווה לראות את השס"כ המשולש.

אוספרי-סוורב התחילו את השיחה שלהם בצורה צולעת ואז בעטו עם הקביים כל כך חזק שהם הצליחו להעיף לי את המוח. סוורב מאשים את אוספרי שהוא השתנה בתחילת הסגמנט וזה חזר לנשוך אותו בסופו. גם מוקסלי הנבל שהוזכר באותה האשמה הגיע לקראת הסוף. הקהל אומנם עמד על הרגליים אבל היה שקט בצורה מציקה. סגמנט מעולה גם ככה.

אחח מוקספריי, איזה עלילה משובחת. הצליחו לעשות את כל מה שכתבתי שצ׳אמפה וג׳ריקו לא הצליחו לבצע.

שלושת הבחירות הראשונות של בריסקו משעממות, על אף שכיף לראות את התפוז בבמה המרכזית. טקאשטה ודארבי זה כבר יותר מעניין, רוב האלופים של הארגון נמצאים בקרב הזה. עדיין זה לא מרגיש כוחות למול הקבוצה של ההילים.

הקרב המרכזי הציג אקשן ללא הפסקה ואינסוף טיזרים לסיפורים עתידיים לצד מפגשים גדולים מהעבר. כמות הטאלנט שחלקה את הזירה הייתה לא הגיונית. סטרונג קרא את מה שכתבתי בפסקה האחרונה והחליט להזכיר לי שהוא והבאקס אוכלים את אותם המאכלים בקייטרינג. אני לא יודע מה בדיוק אבל אני כן יודע שזה מוריד להם לפחות עשור מהגיל. אני אוהב את ספוט הדריכה החדש של דויל. קיבלנו הצצה לכימיה של פלטצ'ר-טקאשטה כיריבים ואני כבר לא יכול לחכות למפגש הרשמי שלהם. הסיום הגיע משום מקום, לא היה באמת ניצחון דומיננטי אבל אני אף פעם לא אתנגד לניצחון נקי.

לסיכום, פרק אש, קהל יבש. קו"כ-כלבים, אוסוורב, מוקספריי, משפחת קאליס ומג'פ עושים הכל נכון. יש המון כיוונים נהדרים שהולכים להתפוצץ לקראת אול אין, לפחות אנחנו מקבלים טפטופים נחמדים בדרך.

(06-18-2026, 11:29 PM)NoamRR כתב: [ -> ]קאליס ומג'פ בחרו חתיכת צוות, באמת צוות חלומות (ושישית סיוט שכבר פחות מפחיד לאחרונה, משתפר נו) איזה כיף. אומגה, סוורב ואוספרי עסוקים, יכול להיות שבריסקו יקרא להאנגמן? את אלופי השלשות הייתי משאיר מחוץ לזה כדי להפגיש אותם עם חבר'ה מהעולם, אולי איזה שת"פ מגניב עם הנותרים ממשפחת קאליס (קלון!)? דיוויס בחוץ זה אומר שנקבל אותו ביחידים בקרב אליפות? הרבה שאלות שכיף לשאול, מקווה שגם התשובות יהיו כיפיות.

מה דעתך על הברית בין MJF לדון קאליס?

אני מקווה שייצא מזה דיון או העלת תיאוריות או משהו כזה.

קווין נייט הוא מרגל/חפרפרת של סוורב בתוך הסטייבל של דון קאליס.
מי אמר לקווין נייט בקוליז׳ן לפני כמה חודשים:
Be Killer Among Killers?
סוורב סטריקלנד.
זה לא בהכרח אומר שסוורב יקים סטייבל או אפילו שקווין נייט יהיה איתו.
אולי הם איחדו כוחות בחשאי כדי להפיל את דון קאליס ואת הסטייבל שלו ולנטרל מוקד כוח מהותי בארגון.
יש גם את MJF שהוא הטופ היל והאלוף הראשי.
יש את מוקסלי ואת הדת׳ ריידרס(אני מניח שבסוף הם יתהפכו על מוקסלי) שבינתיים נותנים גיבוי לאוספריי.
סוורב הופיע פחות בחודשים האחרונים.
אולי זה By Design.
לא נראלי אבל אני רק יכול לקוות.
זה לא אומר שהם חברים או באותו צד,
כזה הסכם חשאי:
״ננטרל את הסטייבל של דון קאליס ואז המלחמה בינינו על אליפות העולם של AEW והשליטה בארגון תתחיל בינינו״.

אולי פאק שלח את גייב קיד לתקוף את שוטה אומינו ב-NJPW.
בדביוט שהיה לו בדינמייט בשנה שעברה שהיא עזר לדת׳ ריידרס גייב קיד לבש סווצ׳רט עם ג׳קט של ניוקאסל(עיר הבית של פאק).
זה היה בזמן שפרק היה פצוע במהלך שנה שעברה.
רק לא מסתדר לי למה שפאק יאתגר על אליפות שגם גייב קיד רוצה וחושק בה?
יכול להיות שפאק מתכנן הפיכה על וקבלי עם שאר הדת׳ ריידרס ועם גייב קיד(ואולי גם קונורס ופינלי).
הוא יכול להאשים את מוקסלי שהוא גרר אותם למלחמות מיותרות נגד דארבי אלין וגם אז קלאודיו אמר למוקסלי שהוא מסכן את ימנו ושהוא צריך לשחרר מזה, הסטייבל של דון קאליס,
הברול בחניון נגד ה-United Empire,
זה שמוקסלי נתן לאוספריי להתאמן לצידם.
עשו לזה טיזינגים בסוף 2025 שהם יתהפכו על מוקסלי.
אני לא אופתע אם זה יקרה בסוף.
(06-20-2026, 10:26 PM)Penta כתב: [ -> ]מה דעתך על הברית בין MJF לדון קאליס?

אני מקווה שייצא מזה דיון או העלת תיאוריות או משהו כזה.

אני קורא את כל התגובות שלך, אתה לא צריך לעשות העתק הדבק  Big Grin

אני אוהב את הברית של מג'פ וקאליס, זה כמו כל העסקאות האחרונות של דון קאליס, זה רק מוביל לדברים רעים.
במקרה הזה, זה יעשה בלאגן רק למג'פ, יש פה כמה מאתגרים מעניינים לאליפות שלו.
מג'פ במצב שהוא נתקע, הוא חייב את העזרה הזאת והם הצבא הכי טוב מבחינת חיילים.
אני כן מקווה שאחרי שמג'פ יפגע גם כאן הוא יחליט להקים איזה סטייבל משלו, אחרי ששיטת עובדי הקבלן הוכיחה את עצמה כפיתרון פחות טוב עבורו.

לגבי נייט, אני לא חושב שזה מגיע עד לרמת חפרפרת מאת סוורב. נייט טיפש כמו שהוא נראה. הוא צועק את התוכנית שלו כמו נבל מסרט אמריקאי. מקווה שזה גם יגמר כמו בסרטים והגיבור ימנע מזה לקרות. סוורב לא ישלח מישהו כדי שיקח את אליפות העולם, סוורב קנאי לאליפות הזאת, זה הבית שלו.

לגבי מוקסלי ורוכבי המוות, אני לא רואה אותם מתהפכים עליו ואני גם מפסיק לפנטז עליהם. הם גרמו לי לאהוב אותם ואני אקח את זה מאוד קשה. 

(06-21-2026, 08:04 AM)NoamRR כתב: [ -> ]אני קורא את כל התגובות שלך, אתה לא צריך לעשות העתק הדבק  Big Grin

אני אוהב את הברית של מג'פ וקאליס, זה כמו כל העסקאות האחרונות של דון קאליס, זה רק מוביל לדברים רעים.
במקרה הזה, זה יעשה בלאגן רק למג'פ, יש פה כמה מאתגרים מעניינים לאליפות שלו.
מג'פ במצב שהוא נתקע, הוא חייב את העזרה הזאת והם הצבא הכי טוב מבחינת חיילים.
אני כן מקווה שאחרי שמג'פ יפגע גם כאן הוא יחליט להקים איזה סטייבל משלו, אחרי ששיטת עובדי הקבלן הוכיחה את עצמה כפיתרון פחות טוב עבורו.

לגבי נייט, אני לא חושב שזה מגיע עד לרמת חפרפרת מאת סוורב. נייט טיפש כמו שהוא נראה. הוא צועק את התוכנית שלו כמו נבל מסרט אמריקאי. מקווה שזה גם יגמר כמו בסרטים והגיבור ימנע מזה לקרות. סוורב לא ישלח מישהו כדי שיקח את אליפות העולם, סוורב קנאי לאליפות הזאת, זה הבית שלו.

לגבי מוקסלי ורוכבי המוות, אני לא רואה אותם מתהפכים עליו ואני גם מפסיק לפנטז עליהם. הם גרמו לי לאהוב אותם ואני אקח את זה מאוד קשה. 

אני בסה״כ רציתי לעורר דיון על יחסי הכוחות ב-AEW.
ועל תרחישים פוטנציאליים בהקשר הזה.
זה יהיה טוב אם יהיו עלילות מורכבות ב-AEW
עמודים: 1 2