Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות| AEW Dynamite: Summer Blockbuster 10/06/26
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: HKfQC4uakAAHhQX?format=jpg&name=small]

AEW Dynamite: Summer Blockbuster
סגמנט: טוני שבאני פותח את התוכנית ומציג את תומאסו צ'אמפה. שבאני מנסה להזכיר לקהל את אירועי השבוע שעבר, אך צ'אמפה קוטע אותו ודורש ממנו להגיד בקול: "תומאסו צ'אמפה טוב יותר מכריס ג'ריקו". צ'אמפה מזכיר שהוא עשה דבר דומה בתוכנית Collision כאשר איים לשבור את הגב של יריבו המובס, מה שאילץ את שבאני להיכנע אז. הלילה שבאני מסרב, ובתגובה צ'אמפה מאיים לשבור גם לו את הגב. בדיוק כששבאני מתחיל לומר את המילים בלחץ, המוזיקה של כריס ג'ריקו נשמעת והוא חוזר רשמית לדיינמייט!
ג'ריקו זוכה לתשואות סוערות מהקהל, מה שגורם לצ'אמפה לחטוף התקף זעם קטן. ג'ריקו עוקץ את צ'אמפה כשאומר שהוא תהה עם מי הוא צריך לדבר כאן כדי להתמודד מול מישהו שיש לו שיער על הראש. צ'אמפה מנסה להשתיק את קריאות ה"קירח" מהקהל, אך ללא הצלחה. ג'ריקו מנסה להתחיל מחדש ומציג את עצמו, אך צ'אמפה לא מוכן לזרום ומזכיר לו שהוא ה-"Psycho Killer", תומאסו צ'אמפה, ושהוא השאיר את ג'ריקו שוכב מחוסר הכרה בפעם האחרונה שהם היו יחד בזירה. ג'ריקו פונה לצ'אמפה ומכנה אותו "טומי", מה שמטריף את צ'אמפה שאומר שאפילו אמא שלו לא קוראת לו ככה. ג'ריקו שואל בלעג: "אתה מדבר על אמא של טומי?" (Tommy's Mommy), והקהל בסינסינטי מיד הופך את זה לצ'אנט רועם.
ג'ריקו מונה את כל הסיבות של צ'אמפה לשנוא אותו תוך שהוא משלב כמה עקיצות חדות, אך עדיין תוהה מה הסיבה האמיתית. צ'אמפה טוען שכל העסק הזה הוא בדיחה עבור ג'ריקו, אך ג'ריקו משנה את הטון שלו ורציני לחלוטין: "לא, זו לא בדיחה. אני לא חושב שזו בדיחה שהשארת אותי שוכב שם לפני שבועיים. אני לא חושב שזה מצחיק שאתה לא אוהב אותי. אבל אני יודע מה הסיבה האמיתית – זה בגלל שאתה לא ג'ריקו. הגעת ל-AEW עם המון רעש וצלצולים, ופתאום חזרתי, והבנת שאתה לא הדג הגדול שחשבת שאתה, הא? וזה הפך אותך לאדם מאוד עצבני, אבל אני מציע לך לשנות את הגישה הזו עכשיו ולהוציא את המקל מהתחת שלך... לפני שאני אדחוף לך אותו אפילו עמוק יותר, טומי!".
צ'אמפה אוסף את עצמו ומנסה להכות את ג'ריקו, אך ג'ריקו מוכן והשניים פוצחים בקטטה פרועה! כוחות האבטחה מציפים את הזירה כדי להפריד ביניהם, אך שניהם מצליחים להשתחרר מספר פעמים וממשיכים להילחם לאורך כל הרמפה, עד שהמאבטחים והשופטים מצליחים סוף סוף להפריד ביניהם לפתיחה חצי פיצוץ של התוכנית.

קרב: ג'ון מוקסלי (אלוף) נגד שיין טיילור – אליפות ה-AEW Continental
סיכום הקרב: מוקסלי הגיע להילחם לעיני הקהל הביתי שלו בסינסינטי. טיילור ניצל את יתרון הכוח שלו ושלט ברוב שלבי הקרב, ואף הטיח את מוקסלי באורנאגי (Uranage) דרך שולחן מודדי הזמנים וביצע עליו ספלאש מהחבל השני. מוקסלי חזר לתמונה עם לריאט עוצמתי וקאטר, שרד אחיזת קוברה קלאץ', ולבסוף הפיל את טיילור, רמס את ראשו אל המזרן ונעל אותו ב"בולדוג קלאץ'" (Bulldog Choke) כדי לאלץ אותו להיכנע ולשמור על התואר.
מנצח: ג'ון מוקסלי

סגמנט: מיד לאחר הקרב, שיין טיילור מנחית מכה נמוכה וזולה על מוקסלי המותש. קארלי בראבו מגיע ומגיש לטיילור חגורה, וטיילור מתחיל להצליף במוקסלי באכזריות. דניאל גרסיה רץ לזירה כדי להציל את המצב, אך חברי קבוצת The Infantry מחסלים אותו מיד. מרינה שפיר מנסה לעלות לאפרון כדי לעזור, אך טריש אדורה מגיחה מאחור ומפוצצת לה את החלק האחורי של הברך עם מקל קנדו, וממשיכה לתקוף אותה מחוץ לזירה. בזירה, טיילור חונק את מוקסלי עם החגורה ומנחית עליו ספלאש נוסף מהחבל השני. כל חברי Shane Taylor Promotions עומדים בגאון בזירה, כאשר ה-Death Riders נשארים פצועים ומוכי הלם בעקבות יתרון המספרים.

סגמנט: פרומו קצר של מרסדס מונה ("ה-CEO"): מונה חוגגת את הקאמבק המוצלח שלה משבוע שעבר לאחר שישה חודשי היעדרות, שבו ניצחה את אלכס וינדזור כקלף המשוגע של טורניר אואן הארט. מונה מבהירה שהיא עקבה אחרי כל מה שקרה במחלקת הנשים בזמן שהיא לא הייתה כאן, ומצהירה שהמטרה הבאה שלה בטורניר היא חאזוקי (Hazuki).

סגמנט: דון קאליס יוצא לבמה ומעניק הצגה מפוארת לחבר החדש ביותר במשפחה שלו, אלוף ה-TNT "הג'ט" קווין נייט. נייט לוקח את המיקרופון ומודה לקאליס על ההצגה ב"עיר המוזרה הזו סינסינטי, אוהיו". נייט אומר שנראה שכולם כועסים עליו, אבל הם צריכים להיות כועסים על דארבי אלין שלא עשה את העבודה ואיכזב את כולנו, או על מייק ביילי שפירק את הצמד JetSpeed. הוא בטוח שהם לא כועסים עליו על כך שהוא חבר לדון קאליס ועדיין נשאר ה"פנים של רשת TNT". נייט מוסיף שקאליס ראה בו את הנכס הכי גדול מאחורי הקלעים, שהם בדרך להפוך ל-Jet2Belts ושהכל עובד לפי הזמנים שלו (ומציין שבונוס החתימה השמן שקיבל מקאליס בהחלט לא הזיק). נייט מסיים בקריאת תיגר פומבית וקורא ל-MJF לצאת החוצה כי יש לו מה להגיד לו.
במקום זאת, המוזיקה של דארבי אלין נשמעת! נייט ממקד את כל המבט שלו ברמפה בזמן שדון קאליס בורח מהמקום, אך נייט לא שם לב שאלין בכלל מגיח מאחוריו מתוך הקהל. אלין מפוצץ את נייט בין השכמות עם הסקייטבורד שלו, חובט בו באכזריות ולוקח את המיקרופון: "אני מקווה שניו יורק הייתה שווה את זה! אני מקווה שניו יורק הייתה שווה את זה, ביץ'!". אלין מטפס לחבל העליון לקראת קופין דרופ (Coffin Drop), אך שאר חברי ה-Don Callis Family רצים לזירה כדי לעצור אותו. אלין מצליח לברוח לפני שהם שמים עליו יד, והמשפחה מתאחדת בזירה ועוזרת לנייט לקום.

קרב: מארק בריסקו (מהקונגלומריישן) נגד פאק "הבסטרד" (מה-Death Riders)
סיכום הקרב: לפני הקרב נראה בריסקו בשיחה עם טוני קאן מאחורי הקלעים על "רעיון נהדר שיש לו". בקרב עצמו, השניים הציגו מפגש פיזי קשוח שכלל בריינבאסטר של פאק על בריסקו דרך כיסא מחוץ לזירה. בריסקו חזר לעניינים עם מהלכי רדנק קונג פו, אייקונוקלאזם (Iconoclasm) ובלוקבאסטר בריצה מהאפרון. לאחר ששני המתאבקים שרדו מהלכים אוויריים גדולים (פאק החטיא שוטינג סטאר פרס אל תוך הברכיים של בריסקו), בריסקו תפס את פאק ושתל אותו במזרן עם ה"ג'יי דרילר" (Jay Driller) לניצחון ענק.
מנצח: מארק בריסקו

סגמנט: מארק בריסקו לוקח את המיקרופון ומזכיר לכולם שהוא כבר אתגר את MJF על אליפות העולם, אך MJF סירב "כי הוא ביץ'". בריסקו אומר שיש לו נתיב ישיר לקרב אליפות, ומבקש מ-MJF לצאת כדי שיוכל להסביר לו פנים אל פנים. המוזיקה של MJF נשמעת, אך לוקח לו את כל הפסקת הפרסומות כדי להופיע. לבסוף, אלוף העולם מגיח מתוך היציע בקהל עם מיקרופון. הוא מדבר אל בריסקו מלמעלה ואומר שבריסקו יכול להמשיך לאתגר אותו, אבל התשובה שלו נשארת לא.
"אני החוק כאן ב-AEW. אין אף אחד יותר חשוב מ-MJF, והמילה האחרונה שלי אליך לגבי קרב אליפות היא לא. לא, לא, לא, לא. תקשיב לי, אומרים בעסק הזה שגאות עולה מרימה את כל הסירות, ובין אם השמוקים אוהבים את זה או לא, אני הגאות של החברה הזו. אם אי פעם תתקרב לחגורת ה-Triple B, אתה תהיה לא יותר מאשר עוגן שיגרור אותנו למטה, מארק בריסקו. האנשים האלה רוצים לבוז לי, כשהם בעצם צריכים לכבד אותי על כך שאני מגן על אליפות העולם מפני אחד כמוך!".
MJF מתחיל ללכלך על קבוצת הקונגלומריישן, ואומר שחברים זה דבר מטופש ונטל, ושיש לו את הדבר הכי חשוב בעולם: כסף, וכסף מדבר! בדיוק כשג'ריקו אומר את זה, חברי קבוצת The Lethal Twist (ג'יי לית'ל, בלייק כריסטיאן ולי ג'ונסון) תוקפים את בריסקו מאחור! כריסטיאן וג'ונסון מחזיקים את בריסקו לקראת מהלך ה"לית'ל אינג'קשן", אך בריסקו בועט בלית'ל ומצליח להשתחרר. הוא מנסה לבצע ג'יי דרילר על לית'ל, אך כריסטיאן וג'ונסון מפוצצים אותו בבעיטות בזמן ש-MJF חוגג ומעודד אותם מהקהל. התקיפה הזו מביאה לזירה בריצה את רודריק סטרונג, קייל אוריילי, טומוהירו אישיי ולבסוף את אורנג' קאסידי. הם מחסלים לחלוטין את ה-Lethal Twist, ובריסקו תופס שוב את המיקרופון כדי לבשר ל-MJF משהו שאלוף העולם עדיין לא יודע.
"אתה חושב שאיש הכפר הטיפש הזה לא יכול להגיע אליך? אתה חושב שאתה הכוח העליון כאן? ובכן, מקס, אתה לא הבוס. אתה סתם אדיוט. ואתה עומד להצטרך למצוא כמה חברים, לשלם לאנשים או מה שזה לא יהיה, כי אני דיברתי עם הבוס האמיתי, טוני קאן! אנחנו צריכים מיין אבנט לאירוע Forbidden Door. הוא אמר לי: 'מארק, אתה תמצא חמישה אנשים. מקס, הוא חייב למצוא חמישה אנשים. אנחנו הולכים לעשות קרב 6 נגד 6. מארק, אם הקבוצה שלך מנצחת, אתה מקבל קרב אליפות מובטח!'. אבל זה לא הכל, זה לא הכל. אתה לא חייב להסכים לזה, טוני קאן הוא הבוס, וכמו החולה נפש (Sicko) שהוא באמת, אנחנו הולכים לעשות את כל זה בתוך כלוב פלדה! (Steel Cage)".
בדיוק אז נשמעת המוזיקה של אנדרדה אל אידולו לקראת הקרב שלו, והוא עוצר לעימות פנים אל פנים מותח עם אלוף העולם MJF בדרכו אל הזירה.

קרב: אנדרדה אל אידולו נגד אורנג' קאסידי
סיכום הקרב: דון קאליס הצטרף לעמדת השידור בזמן שהשניים סיפקו קרב יצירתי ומשעשע; קאסידי הפתיע כשחשף זוג ג'ינס נוסף מתחת לג'ינס שלו כדי שיוכל לשים ידיים בכיסים, ואנדרדה הוריד את מכנסיו לקול תשואות המעריצות. קאסידי פגע בדיווינג DDT מהחבלים ו-DDT על הרמפה, ואף לקח סלפי משותף וזהיר עם ליו רוש שהגיח בקהל. בסיום, קאסידי התכונן לאורנג' פאנץ', אך אנדרדה חסם אותו עם דיסקוס באק אלבו (Discus Back Elbow) רצחני, והנחית את מהלך ה-DM כדי להשיג את הניצחון.
מנצח: אנדרדה אל אידולו

סגמנט: מיד לאחר הקרב, אנדרדה פונה לקהל באוהיו ואומר שיש לו רק שאלה אחת אליהם. לפני שהוא בכלל מספיק לדבר, הקהל מתחיל לצועק את ה-צ'אנט המפורסם שלו, ואנדרדה פשוט מחייך ומסכם בקאצ'פרייז: "?How you know".

סגמנט: סרטון קצר המציג את וויל אוספריי ואשתו, אלכס וינדזור, מאחורי הקלעים בשבוע שעבר לאחר העלייה שלו לגמר גביע אואן הארט. אוספריי אומר למצלמות ששום דבר לא יעצור אותו מלהגיע לאצטדיון וומבלי, למיין אבנט של All In ולהפוך לאלוף העולם של AEW. הוא מוסיף: "אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אני באמת חייב משהו ל-Death Riders". בדיוק אז וינדזור מגיעה כשהיא בוכה ומתוסכלת בעקבות ההפסד שלה למרסדס מונה, ומתפרקת בתוך החיבוק שלו. אוספריי מיד דוחף את המצלמה הצידה כדי להגן על הפרטיות שלה.

סגמנט: סרטון מיוחד הסוקר את ההיסטוריה ה"רעילה" של אלופת הנשים ת'קלה (Thekla) עם הארגון היפני STARDOM, ומציג את הרקע לפיטורים שלה משם וכיצד זה הוביל לרצון המוחלט שלה להשמיד את הארגון בקיץ הנוכחי.

סגמנט: ג'ון מוקסלי מדבר למצלמה מאחורי הקלעים כשהוא נאבק להוציא מילים עקב הכאבים העזים מהתקיפה שעבר. הוא מצליח רק להגיד: "שיין, יכולת ללכת מכאן עם הכבוד שלך". מרינה שפיר ממשיכה במקומו ואומרת: "טריש, את עומדת להצטרך את מקל הקנדו הזה, פטיש, לום וזה עדיין לא הולך להספיק, כי אני עומדת לקרוע אותך ואת הבחורים שלך לשניים!". דניאל גרסיה מתערב ומציג רשמית קריאת תיגר ל-Shane Taylor Promotions לקרב סטריט פייט (Street Fight) של 5 נגד 5 בתוכנית Collision הקרובה בסינסינטי. גרסיה מסכם שהוא מקווה שטיילור יבחר את החברים שלו בחוכמה, כי הם מובילים אותו ישירות לגיהנום.

קרב: מאיה וורלד (Maya World) נגד סקיי בל (מ-Triangle of Madness) – רבע גמר טורניר גביע אואן הארט לנשים
סיכום הקרב: הקרב שונה ברגע האחרון לאחר שסארי (Sareee) לא קיבלה אישור רפואי עקב פציעה. רנה פאקט מעדכנת מהזירה שוורלד מתחרה למרות שעברה שבוע טרגי ונורא בעקבות מוות פתאומי של אחיה הצעיר. בקרב עצמו, סקיי בל שלטה באגרסיביות והנחיתה נקברייקר תלוי על הרמפה ולייגר בומב (Liger Bomb) עוצמתי. וורלד שרדה הכל, חזרה עם ג'רמן סופלקס ובעיטת שינינג וויזארד, ובסיום הפכה ניסיון קוד בל (Code Blue) להצמדת ג'קנייף (Jackknife) מהירה כדי להשיג את הניצחון ולעלות לחצי הגמר מול את'ינה.
מנצחת: מאיה וורלד

סגמנט: פרומו קצר של זאק סייבר ג'וניור (ZSJ). הוא מזכיר שבשנה שעברה ב-Forbidden Door הוא ניצח את נייג'ל מקגינס האגדי, ועכשיו הוא רוצה יותר – הוא רוצה להתמודד מול אדם שהוא לא נלחם מולו כבר למעלה משמונה שנים, מתאבק שהוא מעולם לא פגש על אדמת ארצות הברית ונחשב לאחד הגדולים בדורו. סייבר שואל בלעג: "?So what’s the frequency, Kenneth" (מה התדר, קנת'?), וממשיך: "זאק סייבר ג'וניור הוא המתאבק הטכני הטוב בעולם, אבל קני אומגה... האם אתה עדיין הכי טוב, דאקהד (Dickhead)?". מיד לאחר מכן מוכרז שקני אומגה מסכים לאתגר של ZSJ והוא יחזור לפעילות בשבת הקרובה ב-Collision נגד באד דוד טיטו.

[Image: HKf0fD6aoAAmytc?format=jpg&name=small]

סגמנט: חברי ה-Don Callis Family מתאספים מאחורי הקלעים. אלוף העולם MJF מנסה לדבר עם דון קאליס, אך קייל פלטשר מיד נכנס ל-MJF בפנים בצורה מאיימת. קאליס מרגיע את פלטשר, ו-MJF מחמיא לפלטשר ומבקש לדבר עם קאליס ביחידות. MJF מסביר לו על קרב הכלוב של 6 נגד 6 ב-Forbidden Door נגד הצוות של בריסקו, ואומר שהוא צריך חמישה מהבחורים של קאליס איתו. קאליס מתחיל להתווכח ולסרב, עד ש-MJF שולף מזוודה מלאה במזומנים. קאליס משנה מיד את דעתו, מציץ פנימה ואומר: "זה המון כסף", ומציין שזה נשמע כמו עסקה מעולה והמשפחה הולכת לחגוג עם הכסף הזה. MJF אומר שהוא יבחר חמישה מהם בהמשך וצריך שבוע לחשוב על זה.
אנדרדה אל אידולו מתחיל להתקרב ל-MJF כדי לדרוש תשובות, אך אלוף ה-TNT קווין נייט נדחף ביניהם. נייט אומר ל-MJF שהוא יודע שאלוף העולם מתחמק ממנו, ולכן הוא מוכן לשחק במשחק שלו ב-Forbidden Door ולשמור לו על הגב, בתנאי שהוא יקבל קרב על אליפות העולם של AEW מיד אחרי קרב הכלוב. MJF מודה שנייט הוא בהחלט אחד הבחירות המובילות שלו, ומסכים: אם נייט רוצה להפסיד שוב, הוא יקבל את קרב האליפות שלו, אבל אם הוא מפסיד – לא יהיה שום קרב חוזר בחיים. נייט ו-MJF לוחצים ידיים על העסקה. קאליס אומר לנייט שכל מה שהוא צריך לעשות עכשיו זה לטפל בדארבי אלין, ומורה לכולם ללכת לבזבז את הכסף. אנדרדה תופס את קאליס בכתף ושואל בעצבים מה לגבי קרב אליפות העולם שלו. קאליס מנסה להרגיע אותו ואומר שיש המון חברים מוכשרים במשפחה אבל אנדרדה יקבל את ההזדמנות שלו, ויש לו את המילה שלו. קאליס הולך משם, ואנדרדה מניד את ראשו בעצבנות ובאכזבה.

קרב: סוורב סטריקלנד נגד ברודי קינג – חצי גמר טורניר גביע אואן הארט לגברים
סיכום הקרב: קרב מיין אבנט קשוח וברוטאלי במיוחד. קינג שלט בהתחלה ופגע בסנטון ובקאנונבול מהרמפה אל מחוץ לזירה. סוורב חזר לעניינים כשהטיח את קינג עם דרופ טוהולד על כיסא וביצע סוורב סטומפ (Swerve Stomp) מהאפרון לרצפה. במהלך הקרב הפינה נחשפה לחלוטין, וקינג נחתך קשות במצחו ודימם באסיביות לאחר שהוטח בפלדה. לאחר חילופי לריאטים ובעיטות "האוס קול", פרינס ננה הסיח את דעתו של קינג על האפרון, והשופטת אוברי אדוארדס לא ראתה את ננה מכה את קינג בראשו עם פעמון הזירה! סוורב ניצל זאת מיד, שתל את קינג במרכז הזירה עם ורטברייקר (Vertebreaker) מטורף, והשיג את הספירה ל-3 כדי לעלות לגמר הגמר הגדול של הטורניר לקול חגיגות הקהל!
מנצח: סוורב סטריקלנד

[Image: HKgHCWLaYAAT-df?format=jpg&name=small]
זה היה אמור להיות ספיישל? לא משנה העיקר שלא נסחפו עם ברודי לי.
אדם פייג' ניצח בשנה שעברה אחרי שהפסיד בגמר לפני שנתיים וכדי שהטורניר ירגיש מאתגר, כזה שדורש כמה שנים כדי לזכות בו אותו דבר צריך לקרות עם הפיינליסט של שנה שעברה וויל אוספריי.
רק שימצאו את החיבור הראוי עם רוכבי המוות, סטייבל שכרגע אני לא מרוצה מהכיוון שלו, אותו כיוון שהוא נמצא בו כבר שנים ולצערי לא מוביל לשום מקום.

מגף כבר פגש את בריסקו, אין לו מומנטום ברמה של בראיין אבל הוא לא רע. אז הגיוני שהדגש יהיה על מגף נגד הקונגלומריישן, אני כן חושש שנתחיל לראות חזרתיות בריין הזה, יוצא מן הכלל שאני כן מוכן לקבל זה עוד קרב עם דרבי בגלל הרמה הגבוהה, אבל יצטרכו לצאת מגדרם בשביל למצוא סטיפולציה שתתעלה על מרחץ הדמים מהקרב האחרון.
פרק פרווה השבוע, מסכים עם בליסטרה שזה מאד מוגזם להדביק לו הטייטל של ספיישל בטח באולם קטן שכזה למרות שהם עשו הרבה רעש יחסית לכמות.
הקארד מראש לא הדליק אצלי את שריר ההייפ, בטח שלא כשעוד שהספקתי לקרוא את העדכון של תומר אתמול שאת סארייי תחליף בכלל מאיה וורלד.
מוקסלי - טיילור היה לא רע בכלל, היו לו הגנות טובות יותר בריין הזה וגם גרועות יותר, החדשות הרעות שזה לא מסתיים שם והחדשות הטובות הן שקרב רחוב 5 על 5 דווקא כן עושה לי את זה ויכול להיות אקורד סיום מעולה בקוליז'ן.
צ'אמפה וג'ריקו עם סגמנט מוצלח מאד לטעמי, לדעתי הם משתלבים טוב ביחד, אולי אפילו טוב יותר מאשר בריסקו לצ'אמפה או ריקושט לג'ריקו, לדעתי אחלה של פיוד מעבר עבור שניהם, אהיה מרוצה עם כל תוצאה כאן אבל צ'אמפה כבר ברצף של כמה הפסדים שאולי כדאי לקטוע.
הרווח הכי גדול של דארבי מהריין הקצר על אליפות העולם הוא שפתאום הוא מרגיש גדול על המידקארד ויש אורה מיוחדת שמקיפה אותו. אני חם על דארבי - נייט, דארבי עכשיו יכול להיכנס לנעליים של היריב הגדול שמייעדים לנייט מבלי באמת לבזבז עליו זמן אוויר של מיין אבנטר.
בריסקו - פאק התחיל מנומנם והעלה הילוך איפשהו אחרי הפסקת הפרסומות, בריסקו גם השתפר מאד כמתאבק וכהרגלו בקודש שוב חתף פרומו חמוד מאד. ה6 על 6 קצת פחות מרגש כשהוא מגיע מיד אחרי האירוע עם הסטאדיום סטמפיד ואחרי קרב הכלוב הקודם בFD אבל עדיין כנראה יותר מרגש מקרב חוזר של בריסקו - מג'ף ואולי אפילו יחסוך לנו את הקרב העתידי ביניהם עם הסטיפולציה שנבחרה. נראה אם יצליחו למלא את המשבצות הריקות בכמה שמות מעניינים מבחוץ כי בתכלס משפחת קאליס והקונגלומוריישן לא צריכות חיזוקים ויש להן סד"כ מלא לקרב.
גם לאנדראדה - OC לקח זמן להמריא ופה השיפור נרשם אחרי ההופעה של ליו ראש, אני עדיין חושב שאורנג' קצת מגזים בנסיונות שלו לבדר על חשבון הקרב, הוא צריך להזכיר לעולם שהוא גם מתאבק לא רע בכלל או שיקח צעד אחורה ללואו-קארד ויעשה את הג'וב לראש.
לא יודע למה בחרו דווקא במאיה וורלד כמחליפה לסארייי, לא יודע אם זה קשור לכך שאיבדה את אחיה הצעיר השבוע אבל אני קצת מתקשה להבין את הקשר אם כן, כן יש לה היסטוריה עם את'נה לאחרונה ככה שהיא עדיפה על סקיי בלו גם סיפורית וגם בזירה, היא בסך הכל מתאבקת טובה פשוט בחירה מאד תמוהה לאור זאת שידענו כבר מהרגע שהוכרזה שסארייי בספק לטורניר ועדיין שיווקו אותה עד הרגע האחרון ודחו את קרב רבע הגמר שלה עד השנייה האחרונה ובכל זאת לא מצאו תוכנית מגירה מספיק טובה.
המיין אבנט היה התיקון הכללי לשאר הפרק וקיבלנו קרב מצוין בין שני מתאבקים נהדרים, זה AEW, זה סוורב במיטבו ובכושר הזה מול אוספריי יש פוטנציאל לקרב עצום שאני קצת חושש אפילו לצאת בסופרלטיבים מוקדמים כמו מועמד לקרב השנה אבל אם יש שניים שאני סומך עליהם במעמד כזה אלו הם.
אחלה פרק חבל שטוני לא נותן פוש לסקיי בלו אחת המתאבקות האהובות עליי בחברה מאיפה הפליצו את זאת שהתמודדה איתה. סוורב וברודי לי קרב הערב מומלץ לצפייה.
(06-11-2026, 04:14 PM)בליסטרה כתב: [ -> ]ברודי לי.

(06-11-2026, 07:52 PM)Nisan5454 כתב: [ -> ]ברודי לי

ברודי קינג חברים
ברודי לי כבר לא איתנו
מחכה לחזרה של גיי וואיט בטח בדלת האסורה הוא יחזור לקרב מול מוקסלי
תומאסו - ג'ריקו - הרגיש כמו שני ילדים שרבים בכיתה. הומור על אימהות, קרחת וכינוי לעג. רק היה חסר לי וודג'י.

מוקס טיילור היה נחמד. אני מבין את החיסרון המספרי שניסו לייצר בסוף הקרב. אבל היה הסבר לאן נעלמו שאר רוכבי המוות? זה לא באמת חיסרון מספרי אם הם פשוט סתם לא מגיעים.

בריסקו פאק היה טוב מאוד. אבל אם הקריפיות של פאטו מהפורום השני עובדת לי, משהו אצלו לא עובד לי. אולי אני צריך להתרגל אליו. אבל בינתיים לא התחברתי יותר מדי לסגמנטים שלו.

אנדרדה קאסידי - לא עפתי. התעסקו יותר מדי בשטויות ופחות בקרב. ליו ראש ממשיך להיות קריפי ומיותר.

סוורב - ברודי קינג - קרב הערב כמובן. מלא אקשן. שניהם נתנו הופעה מעולה. ולקינוח, שופטת חכמה שאשכרה רואה פגיעה מתקרבת וזזה לצד. כמה חדשני.

לסיכום, אחלה שובר קופות. אחלה קיץ. לא הבנתי איפה הספיישל.
ברגע שצ'אמפה יצא החוצה לפתוח את הפרק ידעתי שג'ריקו יחזור. לא מבין מה צ'אמפה ניסה להשיג בזה ששיבאוני יגיד שוב פעם שהוא טוב יותר, מרגיש סתם מריחה לצורך מריחה, לא אהבתי. צ'אמפה לא טוב בלשחק מתאבק שחווה התקף טנטרום, ג'ריקו עם הפעלות יום הולדת (אהבתי גיבור, משתמש), הבראול לא נראה אלים מספיק כדי שיבואו אנשים להפריד, השנאה לא מורגשת, ג'ריקו לא במעמד לאיים על צ'אמפה. אני מביא לפה אנשים חדשים, לא לעשות לי פדיחות על תחילת הפרק.

נייט נכנס למשפחה וישר יוצר בלאגן, קאליס מהצד מאשר את זה, מעניין. כניסה מגניבה למשפחה. עבודה טובה.

השדרנים החמיאו לקרדיו של שיין אבל אני לא יצאתי מרוצה ממנו. שיין היה מאוד כבד בקרב הזה, לא יודע איך הוא בשאר הקרבות אבל אם אתה משעמם אותי מול מוקסלי, אני מאשים אותך. אני מבין שרצו לתת למוקסלי ניצחון בבית, אבל בחירת היריב לא הייתה ראויה בעיניי. האמבוש אחרי הקרב סימן על המשך, הפרצוף שלי שראה את זה סימן על ביאוס.

נייט יצא לפרומו לא אותנטי במיוחד, הוא צריך לקבל מדארבי אלן שיעורים באותנטיות בדחיפות. למזלו, הם ביריבות שחוזרת למסך ואני מאמין שאלוף העולם העתידי יוכל להשתפר למול אלוף העולם לשעבר.

בריסקו מדבר עם טוני זה מעניין, טוב על מי אני עובד, קיבלתי ספויילר למה שהולך לבוא בזכות גרפיקה של קרב שקפצה לי בפייסבוק. בהתחלה התבאסתי ממש כי חשבתי שמדובר בקרב על אליפות העולם, אחר כך נפגשתי בגרפיקה הזאת פעם נוספת ושמתי לב שמדובר בקרב אחר לגמרי. אני אתן צ'אנס.

גם לפאק-בריסקו נתתי צ'אנס, חבל, קרב די משעמם, לא הייתה פה איזה בשורה מלבד פאק מנסה שס"פ.

אחרי הקרב היה מיד, מג׳פ משלם כסף ללואו קארדרס לחסל את בריסקו בזמן שעל דארבי הוא הביא את משפחת קאליס. כבר ירדו כמה אותיות מהמילה הייפ ונשארנו עם פפפפף. אני חושב שעם הקונגלומרט היו ברזל בקרב הזה כבר היינו רואים אותם על הגרפיקה. יש לי תחושה שמג׳פ ישלם שוב פעם למשפחת קאליס והפעם סכום כסף שהם יהיו חייבים לבצע את העבודה (כמובן שבסוף יהיה בלאגן). הייתי רוצה שנקבל את דארבי והתפוז בצד של הטובים, אנדרדה ונייט אצל הרעים. הייתי גם מכניס את ליו לטובים כדי לחזק את זה שהם קבוצה של מוזרים ואולי זאת הזדמנות טובה להביא לשם גם את מיק פולי, זה נראה כמו משהו שטוני ומיק ירצו לסמן עליו וי.

תפוז-אנדרדה הציגו קרב שכבר אפשר יותר להתרשם ולהתגאות ממנו. הרגעים הזכורים מהקרב הם לא מהלכי האבקות אך כן הומור שכיף לקבל במסגרת רסלינג. התפוז מאופיין יותר בקרבות טלוויזיה מצוינים, כאן הסתפקנו בקרב טלוויזיה נחמד. הם כן יקבלו נקודות בונוס על הפגשת דמויות מעניינות שהם גם מתאבקים רלוונטים וסיום הקרב עם ניצחון נקי. יכלנו לקבל כאן סתם סקאווש של אנדרדה כדי לתת לו זמן מיקרופון, שמח שזה לא קרה. בסוף קיבלנו רוש (רק כריזמטי יותר) על המיקרופון.

אוספרי עם מעט זמן מסך (חבל) אבל אותנטי מאוד. אהבתי.

אני שמח שההמשך למה שנראה כמו השיא של הסטייבל של שיין נגמר בקוליז'ן.

סייבר-אומגה משום מקום, לא יודע מה אני חושב על זה. אומגה לא בשיא וכאן סייבר שואל אותו את אותה השאלה, מקווה שאופתע מהגרסה הנוכחית של אומגה.

שמח שהנבואה שלי צדקה לא כדי להוכיח לכם שאני משהו, אלא כי משפחת קאליס מעניינת.

סוורב וברודי לא יודעים לתת קרב רע, זה אומנם לא התעלה על המפגש הקודם שלהם אבל עדיין נהנתי לצפות. ברודי נשמר חזק וסוורב נאלץ לרמות. ברודי יצא המתאבק המסוכן ביותר וסוורב בחר לוותר על התואר הזה תמורת העפלה לגמר נגד יריב ותיק, בקרב בו שניהם הולכים לוותר על הרגשות במרדף אחר החלום. מחכה לפרומואים שלהם.

לסיכום, אכזבה. נשענתי על מוקסלי ונפלתי, בניתי על מצוין אצל אנדרדה-תפוז וברודי-סוורב וקיבלתי רק טוב מאוד, בריסקו חזק בתמונת אליפות עולם. מאוספרי ופלטצ'ר קיבלנו בקושי טעימות, ג'ריקו-צ'אמפה קיבלנו מנה לא טעימה. לא יודע, דברים צריכים להראות אחרת בדרך לאול אין, שבוע שעבר היה פרק מצוין, הפעם הפרק היה טוב עם רגעים של טוב מאוד. הדלת האסורה ממשיכה את המסורת של קארד הזייה שנוחת משום מקום.
בהחלט תוכנית בינונית עם לא מעט החלטות בוקינג מוזרות.

צ'אמפה-ג'ריקו היה מזעזע. הומור ששייך ל-WWE 2021, ומכה להתחלה המעולה של צ'אמפה ב-AEW.
רציתי להיות אופטימי לגבי הריצה האחרונה של ג'ריקו, אבל מיציתי את העניין הזה מהר מאוד. נקווה שיגמר מהר ושצ'אמפה יצליח לחמוק מהג'ריקוורס לפני שהוא מרסק אותו לחלוטין.
גם צ'אמפה מאכזב אותי שהוא שוב נופל לנישה הקומית המעפנה הזאת. לפעמים אפשר להגיד לא.

קווין נייט ב-DCF מרגיש עצלני וגם הפרומואים שלו גנרים משהו. גם זה שביום אחד הוא היה הבייביפייס הכי ונילה בעולם ויום לאחר מכן הוא היל שכל משפט שלו זה לצחוק על הקהל- מרגיש סתם.
עדיין מוקדם לשפוט, אבל חושב שהיה יכול להיות יותר מעניין אם הוא היה עם MVP שהיה מנסה קצת לאתגר אותו.

אנדרדה מעל הרמה של OJ, ליו ראש וכו', וחבל שמאז הקרב עם דארבי קצת הורידו רגל מהגז איתו. לפחות ניצח.
אני דווקא אוהב את שיין טיילור. קרב חביב עם מוקסלי, אשמח לראות עוד ממנו.
גם בריסקו-פאק היה קרב טוב. אחלה מארק בריסקו.

סוורב-ברודי הציל את הערב עם קרב מצוין שעמד ברף המאוד גבוה של החודשים האחרונים. יש כ"כ הרבה מתאבקים ברוסטר של AEW שמגיע להם רגע גדול שיכתיר אותם כמיינאיבנטרים, רוצה להאמין שברודי גבוה ברשימה הזאת. עדיין לא הייתה לו הופעה שלא הייתה ממש טובה מאז שחזרתי לצפות. הגמר גם אמור להיות טוב.
לפעמים מרגיש שהקשרים האישיים באים על חשבון קידום מתאבקים שבאמת צריכים את זה, במיוחד באוטונומיה שהארגון הזה מאפשר.
צ'אמפה הוא לא כישרון עולה, הוא מתאבק שיכול להביא קרבות טובים ולכן הוא בעצמו צריך לקדם צעירים בסגנון שלו בדומה לכריס, ג'ריקו מאוד שונה ממנו, הורבליות לא אותה ורבליות, זה גם חלק מהסיבות שנתקע ואפילו לא הצליח להשתלב כמו גרגאנו בראשי.
ככה גם עם FTR, חברים של פאנק שגם התעקש לפגוש אותם, לא בשביל זה אדג' עשה את המעבר הבלתי נתפס, עם הפודקאסט של דקס, למי שבאמת צריך את הקרבות האלו אין את הקול הזה.
עמודים: 1 2