Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות| AEW Dynamite + Collision 27/05/26
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
 [Image: HJXVCoJbsAATPSw?format=jpg&name=small]

Dynamite

סגמנט – רנה פאקט מראיינת את וויל אוספריי אחרי ניצחונו על סמואה ג'ו בטורניר אואן הארט. אוספריי אומר שהוא בעננים ומרגיש טוב פיזית, וממשיך לחדר הטיפולים. שם הוא פוגש את קני אומגה, שמניח קרח על ראשו אחרי קרב הסטדיום סטמפיד. אומגה מזהיר את אוספריי מפני ה-"Death Riders" ושואל מדוע אוספריי לא ביקש ממנו עזרה כשנפצע בצווארו. אוספריי משיב שאומגה פשוט לא נמצא כאן כל שבוע. אומגה מסביר שהוא צריך תוכנית פעולה כי הוא כבר לא אותו אדם שהיה פעם, ומבקש מאוספריי להיזהר כחבר. ג'ון מוקסלי מופיע, מחזק את האזהרה ואומר לאוספריי שמשאית ה-Death Riders מחכה בחוץ. אומגה עוזב, אך אוספריי מבקש ממנו לא לוותר על אליפות העולם, ואומגה עונה "גם אתה".

סגמנט – אלוף ה-TNT, "הג'ט" קווין נייט, מגיע לזירה תחת קריאות בוז צורמות מהקהל. הוא מסביר שתקף את דארבי אלין ב-"Double or Nothing" כי אלין אכזב את כולם ולא הצליח להשלים את העבודה, והוא לא מוכן להיות יותר שחקן ספסל. שותפו, "ספידבול" מייק ביילי, מגיע לזירה ואומר שמה שנייט עשה לאלין היה טעות וקורא לו להתנצל. נייט מסרב, מתנגש בו בכתף כשהוא עוזב, ואז מסתובב ומכה את ביילי בפתאומיות עם המיקרופון ומבצע עליו ספינינג אורנאגי.

סגמנט – רנה פאקט מראיינת את ריקושט, בישופ קאן וטואה ליאונה. ריקושט אומר שהוא לא מודאג מכך שכולם מורחקים מהזירה בקרב שלו נגד כריס ג'ריקו, מכיוון שזה רק אומר שלג'ריקו לא יהיו שישה אנשים שיגבו אותו. הוא מזכיר שכבר הצמיד את ג'ריקו פעמיים בעבר ושהוא מחוץ לעולם הזה, וליאונה מוסיף עקיצה על ה-"Lionsault" החלש של ג'ריקו.

קרב: כריס ג'ריקו נגד ריקושט (כולם מורחקים מהזירה)
ריקושט פתח בסערה עם דרופקיק ושוטינג סטאר פרס בריצה. הקרב עבר אל מחוץ לזירה, שם ג'ריקו נעל את ה-"Walls of Jericho" וכמעט גרם לספירת חוץ. ריקושט התמקד בתקיפת הברך הפצועה של ג'ריקו, כולל בריינבאסטר על הרמפה ופניקס ספלאש מהחבלים. ריקושט ביצע מכה מתחת לחגורה ו-"Ricosault", אך ג'ריקו שרד, התחמק מ-630 ספלאש, ביצע קודברייקר, ולאחר מכן פגע עם ה-"Judas Effect" וסיים עם לאיונסולט להצמדה. מיד לאחר הקרב, תומאסו צ'אמפה הופיע מאחורי ג'ריקו, תקף אותו באכזריות וסיים עם ברך לפנים.
מנצח: כריס ג'ריקו

סגמנט – אנדרדה אל אידולו שולח מסר לאלוף העולם של AEW, MJF. הוא אומר שסטדיום סטמפיד נגמר וכעת הוא ממוקד בזכייה באליפות העולם מה-MJF "הטיפש", ושואל אותו האם הוא באמת חושב שהוא טוב יותר מ"גבר לטיני אמיתי".

קרב: רוש (La Facción Ingobernable) נגד ליאו ראש נגד בריאן קייג' (Don Callis Family) נגד אורנג' קאסידי (אלוף השלשות) – קרב מרובע "Superstation Showcase"
קייג' וראש שלטו פיזית בהתחלה, בעוד ליאו ראש וקאסידי השתמשו במהירות שלהם. קאסידי ביצע קלוז-ליין ו-DDT על קייג' מחוץ לזירה, אך אז הופיעו לאנס ארצ'ר ורוקי רומרו. קאסידי הכה את ארצ'ר עם ה-"Orange Punch", אך ג'ייק דויל תקף את קאסידי מאחור. רודריק סטרונג הגיע בריצה ותקף את דויל, והשניים רבו אל מאחורי הקלעים בעוד ארצ'ר סחב את קאסידי פצוע אל הגב. בזירה, ליאו ראש כמעט ניצח עם פרוג ספלאש, אך ראש התחמק, שלח אותו אל הבריקדות בחוץ, חנק אותו עם כבל ובזירה פגע עם ה-"The Horns" (בעיטות לפינה) לניצחון.
מנצח: רוש

סגמנט – רנה פאקט מנסה לראיין את MJF שגורר את אליפות העולם שלו. קווין נייט מתפרץ, ו-MJF מודה לו על מה שעשה לאלין ומשבח אותו. נייט מבהיר שהוא לא עשה זאת עבור MJF אלא עבור עצמו, ויום אחד הוא ינצח את MJF עבור התואר. MJF עוזב, ואז נייט נתקל פנים אל פנים בקייל פלטשר שנועץ מבטים בחגורת ה-TNT שלו. דון קאליס מגיע ומציע לנייט להתקשר אליו אם הוא רוצה להיות אלוף בשתי חגורות (Jet2Belts).

סגמנט – מארק בריסקו חוגג 26 שנים בעסקי ההיאבקות עם ה-"Conglomeration". הוא אומר שהוא גאה להיות "איירון מן" שלא לוקח ימי חופש, ושהוא שומע את קולו של אחיו המנוח ג'יי, שאומר לו שהוא נולד לעוף.

סגמנט – רנה פאקט מראיינת את ג'יימי הייטר ואלכס וינדזור ("The Brawling Birds"). הייטר אומרת שלמרות ההפסד ב-"Double or Nothing", היא כמעט הורידה לתקלה את הראש ובפעם הבאה תיקח את התואר. וינדזור מתייחסת לפציעה של וילו נייטינגייל ואומרת שהיא מוכנה לכל "וילד קארד" שיציבו מולה בטורניר, כשהמטרה שלה ושל בעלה, וויל אוספריי, היא להגיע לחלום בוומבלי. הייטר מסכמת שה-Birds יגיעו לפסגה.

סגמנט – חגיגות אליפות העולם של MJF לקראת כהונתו השלישית. הוא מובל לזירה על כס מלכות, זורק את חגורת אליפות העולם הסטנדרטית לפח ומציג את חגורת ה-"Triple B" שלו. הוא מעליב את הקהל של פילדלפיה ומתרברב בהישגיו. מארק בריסקו קוטע את החגיגה, מוריד את דגל הניצחון של MJF ומזכיר לו שהוא כבר הצמיד אותו בעבר, ומאתגר אותו לקרב אליפות. MJF מסרב ומכנה אותו "הילבילי". כשאש ג'יי אלוף העולם נסוג לרמפה, ראש (RUSH) מופיע ומכנה את MJF "צ'יקן שיט". ראש דורש קרב אליפות ו-MJF מסכים ואומר שבשבוע הבא יתקיים קרב על אליפות העולם: MJF נגד ראש.

סגמנט – ג'ק פרי מציג סרטון אימונים בסגנון "רוקי" בפילדלפיה לקראת קרב טורניר אואן הארט שלו, יחד עם לוקאסורוס מה-Jurassic Express שמריץ אותו במדרגות המפורסמות של מוזיאון האמנות.
קרב: ברודי קינג נגד קלאודיו קסטניולי (רבע גמר טורניר אואן הארט)
קרב אגרסיבי ומלא סטרייקים מהרגע הראשון בין השניים. קינג שלח את קסטניולי אל מחוץ לזירה עם קלוזליין והמשיך עם צ'ופים. קסטניולי חזר עם אפרקטים בפינה. קינג פגע עם קנונבול, אך כשניסה לקפוץ החוצה, קסטניולי פגש אותו עם אפרקט באוויר. קסטניולי ניסה דייבינג אפרקט מהחבלים, אך קינג תפס אותו עם מרפק, שרד פופ-אפ אפרקט, וסיים את הקרב עם לריאט עוצמתי להצמדה. קינג יעלה לחצי הגמר נגד סוורב סטריקלנד.
מנצח: ברודי קינג

Collision

סגמנט – אלופי הזוגות החדשים, אדם קופלנד וכריסטיאן קייג', מגיעים לזירה. קייג' משבח את FTR אך מבהיר שהם לא בטופ של הטופ. קופלנד מציע לחגוג עם "פוזת 5 השניות" המפורסמת ומחלק לקהל מצלמות חד-פעמיות ישנות שקנה מראש. רגע לפני הפוזה, דייוויד פינלי וקלארק קונורס ("The Dogs") תוקפים אותם מאחור עם שילילי (מטה עץ). הם פוצעים קשות את הזרוע של כריסטיאן באמצעות מדרגות הפלדה ומבצעים ספיר על קופלנד. הם מאלצים צלם לצלם אותם מעל האלופים הפגועים ומכריזים על עצמם כאלופי הזוגות הבאים בפוזה משלהם.

סגמנט – פרינס ננא מצלם בחדר ההלבשה של סוורב סטריקלנד. סוורב מברך את ברודי קינג על ניצחונו הערב ואומר שהוא זה שגילה ופרץ את הדרך של קינג בתעשייה, ומבטיח שהקרב ביניהם בחצי הגמר ("קונפליקט ומלחמה") יכניס להם הרבה מאוד כסף.

קרב: טייג'יי (טיי מלו ואנה ג'יי) נגד אווה אברט ואלי קאץ' קרב קצר בשליטה מוחלטת של טייג'יי.
אנה ג'יי פתחה עם הוק קיק ונקברייקר, טיי מלו נכנסה עם בעיטות פאמפ קיק וברך לפנים, והשתיים סיימו את הקרב במהירות עם שילוב מהלכים על קאץ' שהוביל להצמדה של אנה ג'יי.
מנצחות: טייג'יי (טיי מלו ואנה ג'יי)

סגמנט – "ספידבול" מייק ביילי מאתגר את קווין נייט לקרב אחד על אחד, ואומר שאם נייט בחר לתקוף אותו, הם ייאלצו לפתור את זה בזירה ולראות מי באמת הטוב ביותר כשהם משני צידי המתרס.

קרב: מארק דייוויס (אלוף הלאומי) נגד "ג'ונגל" ג'ק פרי (רבע גמר טורניר אואן הארט)
דייוויס הגיע עם רטייה על העין עקב פציעה מסטדיום סטמפיד ותקף את פרי על החבלים. פרי גנב לו את הרטייה במהלך הקרב וביצע שלושה דייבים רצופים החוצה. הקרב עבר לקהל וחזר לזירה עם שליטה פיזית של דייוויס. פרי ביצע מונסולט כפול מהחבלים, סלייסד ברד #2, ואף הרים את דייוויס לפילדרייבר. פרי נעל את ה-"Snare Trap" אך דייוויס הגיע לחבלים. בסיום, פרי (שאיבד את שתי נעליו במהלך הקרב) החליק מהחבל העליון, ודייוויס ניצל זאת כדי לבצע עליו אוולאנש פילדרייבר עוצמתי מהחבלים לניצחון. דייוויס יעלה לחצי הגמר נגד וויל אוספריי.
מנצח: מארק דייוויס

סגמנט – רנה פאקט מראיינת את דון קאליס ומארק דייוויס בזירה. קאליס אומר שדייוויס ישבית את אוספריי בשבוע הבא, ומכריז שקייל פלטשר הוא "הנבחר" האמיתי של המשפחה. פלטשר ורוקי רומרו מגיעים לזירה. פלטשר מודיע שקיבל אישור רפואי לחזור ומכנה את קונוסוקה טאקשטה "חתיכת חרא אנוכי" שלא דאג לו בזמן שהיה פצוע. טאקשטה מופיע מלווה ב-"Conglomeration", ומשפחת דון קאליס בורחת מהזירה בעוד טאקשטה מניף את אליפות האינטרנשיונל החדשה שלו ומבהיר שהוא רוצה את פלטשר.

סגמנט – וויל אוספריי אומר שאיש מעולם לא ניצח אותו בעצירת רופא, ומכיוון שכעת הוא בריא לחלוטין – מארק דייוויס לא יעצור אותו בחצי הגמר. מוקסלי וה-Death Riders מגיעים, אוספריי מחליף איתם אגרופים (מלבד PAC שמתעלם ממנו) והם יוצאים לקרב השלשות.

קרב: וויל אוספריי ו-Death Riders (ג'ון מוקסלי ו-PAC) נגד הראסקאלז (זאקרי וונץ, דזמונד קסבייר ומיירון ריד)
ה-Death Riders תקפו מאחור, אך אוספריי סירב להשתתף בתקיפה הלא חוקית. הראסקאלז הצליחו לבודד את אוספריי בפינה שלהם למשך דקות ארוכות בעבודה קבוצתית מהירה. אוספריי הצליח להשתחרר ולתת תיוג ל-PAC, שחיסל את כולם עם סופלקסים. מוקסלי נכנס וביצע פילדרייבר על ריד. בסיום, אוספריי נחת עם סטומפ על הזרוע של ריד, PAC נעל את ה-"Brutalizer" על קסבייר, מוקסלי חנק את וונץ, ואוספריי נעל את ה-"Death Ground" על ריד שנכנע מיד. לאחר הקרב, מוקסלי ו-PAC לחצו ידיים עם אוספריי. מנצחים: וויל אוספריי ו-Death Riders

סגמנט – סמואה ג'ו מודיע שהוא לוקח הפסקה של מספר חודשים לטובת צילומים בהוליווד. הוא מציין שהארגון עדיין עומד איתן, שומר על ההזדנויות של הוק, שיבאטה ואנתוני באוונס, ומבקש מהם לשמור על המקום בהיעדרו. כשהוא עוזב, הוק נעמד מול באוונס במפגן כוח וסמכות.

סגמנט – לקסי נאיר מנסה לראיין את טיי מלו ואנה ג'יי, אך נתקלת באלופות הזוגות של הנשים, "דיביין דומיניון" (לינה קרוס ומייגן ביין), שלועגות לניצחון המהיר שלהן. מיד לאחר שהן עוזבות, נאיר מוצאת את טייג'יי מוטלות על הרצפה, חבולות ומוכות קשות לאחר שהותקפו על ידן.

קרב: אנדרדה אל אידולו (Don Callis Family) נגד אייס אוסטין (Bang Bang Gang)
אוסטין הציג מהירות, אך אנדרדה השתלט על הקרב, דחף את אוסטין באכזריות מהאפרון אל הרצפה (אוסטין קיבל מכה בראשו) וביצע טורניו בקפיצה החוצה. אנדרדה אף לקח סלפי עם מעריצה בקהל. אוסטין חזר עם בעיטת ברך, דת' ואלי דרייבר והצמדה לשתיים. בסיום, אוסטין ניסה לבצע את ה-"The Fold", אך אנדרדה פגע בו עם מרפק אחורי מדויק וסיים עם ה-"The DM" להצמדה שלוש.
מנצח: אנדרדה אל אידולו

קרב: קריס סטטלנדר נגד היקארו שידה (קרב רחוב "Lights Out" של פילדלפיה)
קרב אלים ומטורף שסגר את הערב. שידה השתמשה בקנדו סטיק ותפוח (שדחפה לפיה של קריס ובעטה בה), וקריס ביצעה פאוורבומב על שידה מהאפרון אל הרצפה. הקרב עבר אל מאחורי הקלעים שם שידה ביצעה סופלקס על גדר מתכת, ואף הביאה אופניים כנשק. בזירה, קריס ביצעה סופרפלקס על ערימת כיסאות. בהמשך, שידה ביצעה פאלקון ארו על שברי צינורות ניאון (Light Tubes) שקריס הוציאה מתחת לזירה, אך קריס שרדה כשהיא מדממת מהגב. על האפרון, קריס שברה את מקל הקנדו של שידה, נעצה אותו בראשה וביצעה עליה את ה-"Staturday Night Fever" מהאפרון דרך שולחן בחוץ. הארלי קמרון הגיעה והגישה לקריס מקל קנדו נוסף, קריס הכתה את שידה בגב וביצעה "Staturday Night Fever" נוסף על שברי הניאונים בזירה בשביל הניצחון.
מנצחת: קריס סטטלנדר

פרק פחות טוב הפעם, אולי אפילו מהמקרים הבודדים שקוליז'ן מתעלה על דיינמיט וזה לא שקוליז'ן התעלה כל כך.
השיא של דיינמיט היה בסגמנט הפתיחה, זה כן היה סגמנט לתפארת, הפעם אוספריי ואומגה נפגשים בחדר הטיפולים אחרי ניצחון ומחייכים מקיר לקיר, אומגה הוא זה שמטיף לוויל עד שנכנס מוקסלי למה שהרגיש כמו איזה מפגש מביך עם האקס וזה בוצע מדהים.
נייט עדיין לוקה בפרומו וגם בטקסט, הוא תקף את דארבי כי הוא לא השלים את העבודה? לנייט עצמו היו 2 הזדמנויות לזכות באליפות העולם בחודשיים האחרונים והוא הפסיד אותן גם לדארבי וגם למג'ף אז כן, הוא צריך לחזור לספסל.
עוד רגע אנטיקליימטי במיוחד היה לחכות בציפייה לראות מי יהיה זה שיקטע את החגיגות את מג'ף ולראות שוב את הפרצוף של בריסקו. אני מרגיש ממש רע עם זה כי בריסקו לא עשה שום דבר לא טוב, תכלס הוא מספק את הסחורה בקרבות הגדולים שלו ויש לו באמת הצדקה לטייטל-שוט אחרי שניצח את מג'ף ושלח אותו להפסקה בפעם האחרונה שנפגשו וגם גבר בשבוע שעבר בקרב גדול צ'אמפה, אבל כמה שהתחושה הייתה הרבה יותר טובה אם צ'אמפה היה זה שמנצח בשבוע שעבר וזה שקוטע את מג'ף פה? לפחות צ'אמפה עצמו מצא לעצמו תעסוקה לתקופה הקרובה ולא נופל למחוזות האייס אוסטין. רוש זה בסדר והגיוני ובתקווה ירד מהעץ בשבוע הבא כי גם הוא לא מרגש אותי כל כך, עם כל השטיקים וההסתיגויות של מג'ף בסופו של דבר הוא כן אלוף לוחם, הוא לא היה חייב לתת לרוש את קרב האליפות הזה והנה הוא מחלק אותו בחינם.
הסגמנט של ק&כ הרגיש כמו הפעלת יום הולדת, התקיפה של הכלבים הייתה מלהיבה יותר ושיפרה את כל האנגל הזה.
כל הקרבות בדיינמיט היו נחמדים - , קרבות הטורניר האלה הם בבירור מהצד הפחות מעניין בבראקט ולא סתם אלה נקבעו לדיינמיט והאחרים לDON, ממשיכים עם המנצחים הצפויים ואולי זה דווקא החלק המפתיע ובזמן שבטורניר הגברים נקבל את קרבות חצי הגמר כבר בשבוע הבא בטורניר הנשים נקבל רק את רבע הגמר השני והלו"ז ממש התפקשש שם.
מצד שני, קוליז'ן נפתח גם הוא עם סגמנט גדול ופלטשר וטקאשיטה עם זמן מסך חשוב. קונוסקה לא משחק משחקים והולך ישירות על הראש של קייל כמו שצריך, חיבור קצת מוזר לקונגלומריישן אבל הוא זקוק לגב והקונגלומריישן מהאו"ם.
קרב שלשות היה מעולה, ממש כיף לראות את אוספריי יחד עם הדת' ריידרס והרסקאלז היוו יריב מצוין, מעניין איך יונייטד אמפייר יקבלו את שיתוף הפעולה הזה כשוויל מחזיק באליפות השלשות איתם.
סמואה ג'ו רק חוזר ושוב עוזב זה קצת מוזר אבל הוא נתן הספק יפה בחודש הזה.
מיין אבנט כיבוי אורות היה אחלה דרך לסגור את הפרק, לא הכל עבד שם חלק אבל מה שכן כיפר על מה שלא, הארלי קמרון הייתה קצת מיותרת כאן והייתי בטוח שהיא הולכת להיל טרן אחרי שקריס נפנפה אותה בשביל לשתף פעולה עם שידה, אני עדיין חושב ככה פשוט נאלץ להמתין לתחנה אחרת לרדת בה.
MJF מתעמת מול מארק בריסקו.

ולבריסקו יש קעקוע בעברית.

זמנים מוזרים.

https://x.com/TheVideoScout/status/2055812426512142361/photo/1

בכל מקרה, נדמה שהכול נבנה לאוספריי-סוורב. נייט לא מעניין כל כך. ולמה אנדראדה לא היה במקום רוש בסגמנט של MJF? בחייאת, לא מעניין אותי רוש פרט לקאצ'פרייז.

סגמנט פתיחה שהוא פשוט סינמה
תגידו שזה רק בראש שלי אבל אין סיכוי שאנחנו לא מקבלים אוספריי - אומגה על האליפות באול אין/אאוט. ראיתי בטוויטר שמשהו רשם שהוא היה רוצה לקבל את קרב משולש שלהם באול אין ואני ממש בעד. דבר שני שראיתי שכתבו על זה שלאוספריי בעצם יש 2 יועצים על כל כתף, שטן ומלאך והוא צריך לבחור ביניהם. 
אחלה של סיפור יש לנו בבנייה לאול אין במשהו שיכול היה להיות משעמם ובנאלי כי הזכייה של וויל היא כמעט וודאית.

[Image: HJXdBkfWIAEsBA3?format=jpg&name=small]
ראיתי טענה מאוד מעניינת של דייב מלצר אני חושב.
האם אתם מסכימים עם הטענה שלו שAEW פוגעים בעצמם בכך שהם לא ממתגים את קוליז'ן
כשעה השלישית דל דינמיט? כלומר אם יגידו דינמיט עוברת ל3 שעות יהיה יותר צופים מאשר
לקוליז'ן כתוכנית עצמאית?.
(05-29-2026, 08:43 AM)gilam כתב: [ -> ]ראיתי טענה מאוד מעניינת של דייב מלצר אני חושב.
האם אתם מסכימים עם הטענה שלו שAEW פוגעים בעצמם בכך שהם לא ממתגים את קוליז'ן
כשעה השלישית דל דינמיט? כלומר אם יגידו דינמיט עוברת ל3 שעות יהיה יותר צופים מאשר
לקוליז'ן כתוכנית עצמאית?.

למה שזה ייפגע בהם?
(05-29-2026, 10:16 AM)Orton כתב: [ -> ]למה שזה ייפגע בהם?

גילאם סתם הייטר של AEW, קשה לו לפרגן למוצר.
ד -

פותחים חזק עם אוספרי, אומגה ומוקסלי. איזה עלילה כיפית. הם משחקים לי ברגשות ובפנטזי בוקינג שבראש שלי.

למרות השיבוץ של נייט בתפקיד הזה, העלילה מסתדרת. בסגמנט המוזר לפני האירוע הוא אמר לדארבי לא לאכזב אותו, בזמן אמת זה הרגיש שנייט סתם קיבל זמן מיקרופון, אבל הזרעים נשתלו. האמת? אחלה פרומו של נייט. יותר קל להיכנס לדמות ההיל, הוא יזרח ככה, ישתפר על המיקרופון ואז ירגיש בנוח גם לחתוך פרומואים כפייס. החליפה של ביילי הצחיקה אותי, אי אפשר להוציא את הקראטה קיד ממנו. הבגידה כאן בניגוד לאירוע הייתה צפויה. לפחות יש עניין סביבם, אשתדל לבוא לזה נקי, אני רוצה שהם יצליחו.

ג'ריקו-ריקושט לא באמת צריכים קרב נוסף, לא הייתה איזושהי התקדמות בעלילה שהובילה לזה. כמו שאמרתי לפני הפרק, היה צפוי שילכו על סדרת קרבות ביניהם אז לפחות מתקתקים את זה ואז נוכל לשלוח את ריקושט לסיפור הבא שלו. טוב, מקווה לפחות. זה היה הקרב הטוב יותר בסדרה שלהם, ריקושט שלף מהלכים של פעם ב, אני מאמין שזה היה כדי לחפות על ג'ריקו, שגם הוא היה לא רע. הסיפור סביב הליונסולט/ריקוסולט היה נהדר. אבל האם באמת ג'ריקו צריך את הניצחון הזה? נכון שהצדיקו את זה עם המתרחש בקרב ועדיין, ריקושט במסלול כניסה לתמונת אליפות עולם, האם ג'ריקו היה חייב להתנגש בו במסלול הזה?

הקטע עם צ'אמפה אחרי הקרב היה מפתיע. אני מנסה לחשוב על ההסבר שלו? נקמת הקירחים? הם נפגשו בדרך באיזה קרב קבוצות שאני לא זוכר וגם לא מעוניין לבדוק? צ'אמפה פשוט יצא למסע ציד?

אנדרדה רוצה את מג'פ ואני רוצה את הקרב הזה. ההייפ בשמיים אבל הוא יכל להיות בחלל אם לא היו מורידים את המעמד של אנדרדה לפני המפגש הזה.

לרוב יש לי בעיה עם קרבות רנדומלים אבל אנחנו מקבלים פה את ליו, את קייג' שהתגעגעתי אליו, את התפוז שידוע בקרבות טלוויזיה מעולים ואת רוש שסוף סוף מקבל יריבים רלוונטים. אני חושב שטוני יכל לשים בכיף על הכף טוען לכתר לאליפות כלשהי. ליו-תפוז היו מבדר. רוש-קייג' דשדשו בהתחלה אבל חיפו על כך בהמשך. דויל יכל לחזור ברגע גדול יותר אבל אני עדיין שמח שחזר. קרב טלוויזיה נחמד, סוף סוף רוש מביא קבלה נורמלית ולגיטימית.

מג'פ, פלטצ'ר וקאליס כיבו את הפוזה של נייט במהירות מאחורי הקלעים. למה? כאילו, אני מבין למה. אבל אם כבר החלטתם לדחוף אותו בכל הכוח למעלה, למה לבעוט אותו הצידה?

סרטון הייפ לבריסקו אבל עדיין אין לי הייפ לבריסקו.

מג'פ עושה מג'פ קלאסי מבלי לחדש יותר מדי. היה כיף בריצה הראשונה, ניחא בריצה השנייה, למה בריצה השלישית? בריסקו יוצא החוצה הוציא עוד למה מהפה שלי. דארבי הביא לנו קרבות מטורפים ולרובם הייתה לי ציפייה לפני, מג'פ-בריסקו? לא תודה. מבין שיש היגיון סיפורי אבל עדיין עצוב לי. ברגע שרוש יצא החוצה הבנתי כבר שמדובר במאתגרי פילר במקסימום לספיישל. רוש עם תירוץ מטומטם. מה הוא חשב לעצמו? מג'פ סירב לבריסקו שניצח אותו בעבר, אז הוא יסכים לרוש שכמעט ניצח אותו? טוב זה די מתאים להיל פחדן, אבל מג'פ מגבה את זה בפוזה הפוכה. הופתעתי שבסוף מג'פ הסכים לרוש, כל הסגמנט הזה WTF אחד גדול.

שכחתי שקלאודיו וברודי 1-1 בטורנירים, מגניב. קלאודיו זיקית, הוא יכול להתאים את עצמו לכל סגנון ולתת את התחושה שהוא הקדיש את כל הקריירה שלו לסגנון הזה. קלאודיו הרגיש לי כאן בהמה בקרב בהמות. כמובן שקלאודיו נתן מעצמו לבנות את ברודי, כמו שהוא מתייצב לכל קרב עם הצעצועים המועדפים על טוני. הניצחון של ברודי הגיע לי מקודם מדי, רציתי לקבל מהם עוד ושהם יעלו לשלב הבא. קרב יחסית קצר ביחס למוצר. רציתי לראות לחיצת יד בסוף.

יש משהו מגניב בלראות את קו"כ אלופי זוגות בוגרים, אחרי שכל אחד מהם עשה קריירה גם בפני עצמו ושהם לא כל כך משדרים על אותו הגל. יש לכלבים קטע להרוס סגמנטים מתוקים, אני אוהב את זה. כולם ביצעו את החלק שלהם נהדר והלוואי זה יהיה פיוד טוב כי הם מסוגלים לזה.

סוורב עם פרומו טוב, מהיר מדי.

ביילי עם פרומו בסדר, מאחל לו להשתפר כשנייט עכשיו בצד הנגדי, יש לו סיבה לכעוס וזה יכול לעזור לו להשתפר על המיקרופון.

דיוויס נהפך לחובת צפייה, הוא לא מפסיק להשתדרג ולהראות שכל מה שיצא מאוזי אופן פשוט זהב. המהלכים הכפולים שלו קטלניים, אתה בטוח שעברת אחד והנה מגיע ישר עוד אחד. כבר נמאס לי לכתוב על הקרבות שלהם דוד נגד גוליית, הם גם הוכיחו שזה כבר מעבר לזה. פרי פשוט יודע איך להתמודד עם דיוויס. גם כאן בדומה לג'ריקו-ריקושט מדובר בקרב הטוב ביותר בסדרת הקרבות שלהם. הצחיק אותי שלפני הפסקת הפרסומות פרי איבד נעל ואחריה הוא כבר היה יחף ממש. הגליוטינה לתוך דד"ט מהטופ רופ היה פסיכי, מה אתה עושה פרי? אני לא רגיל להחמיא לך. דיוויס גם רצה מחמאות על מהלך טופ רופ וקיבל אותם עם ביצוע אדיר לפיילדרייבר. קרב משוגע, דיוויס בהמת הערב וזה אחרי קרב הבהמות שקיבלנו קודם. פחדתי מתוצאה אחרת למרות שפרי היה חצי מהקרב המשוגע הזה והוכיח שגם לו מגיע.

לסיכום, סגמנטים מעולים עד אמצע הפרק שם נרשמו הפדיחות של מג'פ-בריסקו-רוש וזה שהם הוציאו את נייט ממש קטן למול השמות הגדולים (בצדק מבחינתי, לא בצדק עליתית). ג'ריקו-ריקושט ודיוויס-פרי הציגו את הקרבות הטובים ביותר בסדרות הקרבות שלהם, ברודי-קלאודיו בקרב בהמות שלדעתי נגמר מוקדם מדי. דיוויס מתאבק הפרק, הסגמנט המאופק בתחילת הפרק הוא סגמנט הערב. נהנתי.

ק -

פותחים את הפרק עם פרי והמכירה שלו לקרב, עבודה טובה פרי. פלטצ'ר נכנס כמו דמות ראשית אבל הייטרים יגידו שזה לא המצב. האנטר יכול לעשות בישול ארוך, לטוני אסור אוי ואבוי. פלטצ'ר עם יצירת אומנות על המיקרופון, איך לא? הסיטואציה הזאת מסבירה לי למה הוא לא רץ לאליפות עולם, דוון קאליס עדיין חזק בראש שלו. טקאשטה פרץ את גבולות המשפחה ובכך עשה את הבלתי אפשרי עבורו - לנצח את אוקדה. ביום בו פלטצ'ר יעשה זאת גם, הוא לדעתי יתקדם לאליפות העולם. ועדיין, יש פה סיפור של דמות ראשית, הוא סוחב את עלילת המשפחה, הוא מקבל תגובות מעולות, איזה כיף על פלטצ'ר. לא צפיתי לראות את טקאשטה כל כך מהר. טקאשטה בקונגלומרט זה הזוי והגיוני בו זמנית. אני מתקשה להאמין שעלילתית טקאשטה מבסוט מכך שהוא חזר להחזיק באליפות הזאת, מצד שני בשני מקרי הזכייה באליפות הוא ניצח מתאבקים גדולים. הפעם הוא גם עשה את זה כפייס בצורה נקייה. טוב נראה שמצאתי כמה סיבות לכך שהוא מבסוט על התואר הזה.

אוספרי חותך פרומו להוט על דיוויס ומודיע לו ששום דבר לא יעצור אותו מלהיות בקרב המרכזי באול אין, באותה השנייה מוקסלי נכנס לפריים. זה הולך לקרות? מוקסלי ידחה את החלום של אוספרי בעוד שנה? נקבל סוורב-מג'פ במקום?

השלשות היה כיפי, אני אוהב שקרבות קבוצות מקדמות עלילה כלשהי. פה לקחתי את העלילה של פאק, נראה שהוא מקנא בילד המאומץ החדש שבמשפחה ומראה שגם הוא יכול להקשיב לטיפים שמוקסלי נותן לאוספרי ולבצע אותם בעצמו. הראסקלז לא אכזבו ושמרו על הרצף הלא מאכזב.

השידור דרכו אני צופה הראה לי חלקים מאנדרדה-אייס, מהמעט שראיתי זה כמו כל קרב של אייס ואני לא אומר את זה בתור משהו רע. הסלפי השבועי הרגיש מביך וגם זה שהמאבטח מאחורה הסתכל ולא עשה כלום לא הוסיף לזה.

לסיכום, הראסקלז ואייס הם ג'וברים מפוארים, לרוב נותנים קרב טוב ומעכבים את היריב הגדול שלהם מהניצחון המהיר. משפחת קאליס ממשיכה להיות טלנובלה מצוינת שממכרת גם גברים. כל פרק שיש בו מוקסלי-אוספרי זה חגיגה. זה פרק טוב של קוליז'ן למי שלא הבין.
תוכנית מלאה ראשונה שצפיתי מזה שנים במקום יוטיוב והיה אחלה תוכנית באמת
(05-29-2026, 10:52 AM)NoamRR כתב: [ -> ]נקבל סוורב-מג'פ במקום?

אתה יכול לנסות להפסיק להפחיד אותי?  Smile
פחדתי שפרי ינצח את דיוויס כמו שכתבת
עמודים: 1 2