מי היריב של מג׳פ פה לדעתכם? ניומן? מיק פולי נכנס בדלת האסורה?
(05-27-2026, 01:03 PM)NoamRR כתב: [ -> ]מי היריב של מג׳פ פה לדעתכם? ניומן? מיק פולי נכנס בדלת האסורה?
גוטו, שינגו, טסוג'י, אויה, אואמורה.
לא חסר שמות, ורק לא שוטה אומינו.
(05-27-2026, 07:37 PM)DarkArts כתב: [ -> ]גוטו, שינגו, טסוג'י, אויה, אואמורה.
לא חסר שמות, ורק לא שוטה אומינו.
אלה שמות לקרב שמרגיש ביג דיל?
(05-27-2026, 01:03 PM)NoamRR כתב: [ -> ]מי היריב של מג׳פ פה לדעתכם? ניומן? מיק פולי נכנס בדלת האסורה?
הבעיה עם אלוף נגד אלוף זה שאף ארגון לא ירצה שהאלוף שלו יפסיד ויראה פחות טוב מהאלוף של ארגון אחר גם אם זה נגמר בהתערבות חיצונית
(05-27-2026, 07:56 PM)KB24 כתב: [ -> ]הבעיה עם אלוף נגד אלוף זה שאף ארגון לא ירצה שהאלוף שלו יפסיד ויראה פחות טוב מהאלוף של ארגון אחר גם אם זה נגמר בהתערבות חיצונית
הגיוני, אני פשוט חם על הרעיון של מג'פ נגד ניומן בקרב של אלופי עולם צעירים.
אפשר למצוא כל מיני סיבות נקיות להפסד שעדיין ישתלבו טוב בעלילה.
(05-27-2026, 07:50 PM)NoamRR כתב: [ -> ]אלה שמות לקרב שמרגיש ביג דיל?
טסוג'י הוא זהב מהלך בזירה, אבל הוא אנטי AEW. (לא יודע אם זה רק בקיפייב או גם במציאות)
כל השאר סבבה, אפילו לא צריך קרבות פרומואים.
החזרה של מרסדס קצת טורפת לי את הקלפים מבחינת הטורניר כי כמו שכתבתי בתוצאות לדיינמיט אין לה איזה מזרן ביטחון לקפוץ אליו אם היא לא זוכה לעומת המשתתפות האחרות.
עם כמה שאני חולם שאת'נה תזכה וכמה שאני חם על מפגש חוזר עם מרסדס שהיה מדהים בפעם הראשונה החזרה הזאת מערערת אותי שאולי את'נה לא תעבור אפילו את החצי, בסופו של דבר זה FD וסארייי היא ההגדרה לFD, מרסדס - סארייי זה גם קרב שחשבתי שנקבל בFD של שנה שעברה והנה עכשיו אנחנו מרחק 2 נצחונות משם.
אפילו את פרספונה לא הייתי שולל ב100%, היא הייתה בדרך לפוש וקרב אליפות עם ת'קלה לפני שנפצעה וגם היא היחידה שמתאימה להיכנס תחת המטרייה של CMLL לאירוע אבל ת'קלה - פרספונה זה ממש לא קרב לאול-אין מה שמוביל אותי לפסקה הבאה:
מה אם ת'קלה בכלל לא שומרת בFD? אם הטיזינג של שיורי בטוויטר הוא ממשי אז אין לי בעיה שהיא אפילו תזכה פה ותמשוך כמה חודשים, יש לה גם צ'ק פתוח שהיא השאירה לאת'נה בגיחה הקודמת שלה לROH וגם עם מרסדס התחילו לבנות משהו ביפן בעבר וזאת אחלה הזדמנות אשכרה להחליף אליפות בין הארגונים בFD ככה שהאירוע לא ימשיך להרגיש כמו קרבות ראווה שקורים על הדרך לאול-אין.
(06-04-2026, 08:02 PM)orgibor כתב: [ -> ]אם הטיזינג של שיורי בטוויטר הוא ממשי אז אין לי בעיה שהיא אפילו תזכה פה ותמשוך כמה חודשים, יש לה גם צ'ק פתוח שהיא השאירה לאת'נה בגיחה הקודמת שלה לROH
אוקיי זה קורה כבר בחמישי הבא:
![[Image: IMG-20260605-070546.jpg]](https://i.postimg.cc/VsKm2r0C/IMG-20260605-070546.jpg)
צופי סטארדום אתם יכולים לתת הסבר קצר על הפיוד של ת'קלה נגד הבעלים של הארגון ואיזה מתאבקת מהארגון תפגוש אותה באירוע?