Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 19.5.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 2.jpg]

קרב 1:
כריסטיאן קייג' נגד מאט סיידל
המנצח: כריסטיאן קייג' אחרי קילסוויץ'.
אחרי הקרב ריקי סטארקס עושה את דרכו לסטייג'. סטארקס אומר שהוא האיש ששולט על העתיד שלו ולא אף אחד אחר והוא בחר בטים טאז. סטארקס אומר שלכריסטיאן יש קצת עסקים לטפל בהם ואז טים טאז מגיעים מאחורי כריסטיאן וסיידל ותוקפים אותם, כשהוק תוקף את סיידל מחוץ לזירה וקייג' והובס את כריסטיאן בזירה. אדם פייג' יוצא להצלה ומצליח להשתלט שם על קייג' והובס עד שלבסוף הוק תוקף את פייג' מאחור ובריאן קייג' מסיים עם פאוורבומב.

בריאן פילמן ג'וניור וגריף גאריסון מאחורי הקלעים, בריאן פילמן ג'וניור אומר כי אביו הוא הסיבה שהוא התרחק מההיאבקות לאורך זמן, משום שכל מה שידע היה "הצד האפל של הזירה". פילמן אומר שהוא פגש את יאנג באקס בהמשך חייו והוא ראה את הטוב בהיאבקות. גריף גאריסון מדבר על זה שהוא ניהל שולחן סחורה של הבאקס בשנת 2015 ומדבר על כמה גדולים הם היו. הוא אומר שהם מבינים שהבאקס בשנת 2021 הם כבר לא אותו טאג או אותם אנשים. פילמן אומר שחבל שהבאקס חזרו לימי הבולט קלאב שלהם ואמר שהם לא יפסיקו עד שהם ישיגו את גורלם להיות אלופי הזוגות.

פרומו מאחורי הקלעים של ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון לגבי הקרב שלהם מול האקלמייד.

פרומו מאחורי הקלעים של האקלמייד לגבי הקרב שלהם נגד מוקסלי וקינגסטון.

קרב 2:
האקלמייד נגד ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון
ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון עושים נכנסים יחד עם שיר חדש
המנצחים: מוקסלי וקינגסטון אחרי פינישר משותף(ווילבארואו DDT).

אלכס מארבז ניגש לכריס ג'ריקו, שמדבר עם דין מלנקו מאחורי הקלעים, ושואל אם האינר סירקל יקבלו את האתגר הערב, אך ג'ריקו אומר שהוא יצטרך לחכות כמו כולם.

טוני שבאני נמצא בזירה עם איתן פייג' וסקופיו סקיי. סקיי אומר שסטינג היה כל מה שהוא אהב בהיאבקות כשהיה ילד והוא רצה להיות בדיוק כמוהו, סקיי אומר שמשהו קרה וזה הזמן. סקיי אומר שסטינג הוא לא אותו האיש שהיה פעם וסקיי כבר לא ילד, הוא אדם מבוגר שמזהיר את סטינג לזוז הצידה או שהוא ירסק אותו.
פייג' מגרש את שבאני מהזירה ואומר כי סקיי כבר הוכיח שהוא יכול להפיל את סטינג. פייג' אומר שהוא מקווה שסטינג צפה כשהם זרקו את דרבי מהמדרגות. פייג' אומר שהוא יודע כמה אליפות TNT הייתה משמעותית לאלן והוא כאן כדי לקחת ממנו הכל. פייג' אומר שהוא איש שעומד במילה שלו והוא מבטיח שהוא יהיה המסמר בארונו של אלן.
האורות כבים וסטינג יוצא, בזמן שהם מסתכלים על סטינג דארבי אלן תוקף אותם מאחור עם סקיידבורד. סטינג ודארבי אלן תוקפים אותם ביחד. פייג' יוצא מהזירה בזמן שסטינג מכניס את סקיי לסקורפיון דת' לוק, פייג' מנסה להכיכנס אך אלן מונע ממנו להיכנס וסקורפיו סקיי נכנע בזירה. סטינג משחרר את סקיי, סקיי ופייג' מתחילים לסגת אך הדארק אורדר יוצאים בשתי המנהרות וחוסמים אותם מה שגורם לסקיי ופייג' לסגת דרך הקהל.

מוקדם יותר היום מראים את הפינאקל אוכלים ליד שולחן. MJF עצבני וצוחק על ג'ריקו. דאקס הארווד אומר שהם צריכים לרדוף אחר כל תואר ב- AEW, ולא לבזבז את זמנם באינר סירקל. דאקס אומר שזה מביך שג'ריקו עדיין בחדר הלבשה. דאקס מבהיר כי סטדיום סטמפיד לא יהיה מצחיק או בדיחה ושהם יהרסו את האינר סירקל. ספירס מתחרפן על המלצר ועומד להכות אותו בבקבוק כשטולי מרגיע אותו. MJF אומר שאם האינר סירקל יסכימו לסטדיום סטמפיד זה יהיה הקרב האחרון שלהם יחד.

קרב 3:
אם רבל מנצחת היא תקבל קרב על אליפות הנשים
רבל(ע' בריט בייקר) נגד היקארו שידה
המנצחת: היקארו שידה בהכנעה אחרי ברוק לוק.
אחרי הקרב בייקר תוקפת את שידה, בייקר לוקחת את האליפות ותוקפת את שידה איתה. בייקר נותן לשידה סטומפ על האליפות, בייקר מניפה את האליפות וזורקת על שידה.

מראים סרטון משבוע שעבר שאומגה וקאליס נכנסים לחדר של הרופא ששם נמצא קאסידי לאחר הקרב מול פאק. הם מראים לו צילומים של הפאוורבומב של פאק שפגע בכתפו של קאסידי ואומגה אומר שAEW זקוקה לקאסידי כדי להיות הקמע שלהם ולא כמיין איבנטר. אומגה מנסה לגרום לקאסידי לחתום על הסכם להסיר את עצמו מהקרב בDON ובמקום הוא יקבל הזדמנות לקרב עם אומגה במועד מאוחר יותר. קאסידי קורע את הנייר וזורק אותו לרצפה.
אומגה אומר לקאסידי לחשוב על הפאוורבומב בשבוע שעבר ואז שואל אותו מה יקרה כשאומגה יפיל אותו על הראש עם הOWA. אומגה אומר שהנזק שהוא עומד לגרום לקאסידי הוא גרוע יותר מהפאוורבומב שקיבל מפאק וזה יכול לסיים לו את הקריירה או אפילו לסיים לו את החיים. קאליס שולף עותק נוסף של ההסכם ואומר לקאסידי שיחשוב על זה, והם הולכים.

האינר סירקל יוצאים כשהמרפק של ג'ריקו חבוש עם קיבוע. אורטיז אומר שבשלב זה הדיבורים לא חשובים והוא רוצה להילחם. סמי גווארה מסכים ואומר כל עוד הם נמצאים באותה חברה הפיוד הזה לעולם לא ייגמר. גווארה אומר כי כל שבוע זה לא יסתיים עד שיקבלו את הקרב החוזר שלהם. גווארה אומר שהפינאקל הם לא יותר מחבורת ליצנים ובשבוע שעבר הם נראו כמו חבורה של דגים מטומטמים שמסתובבים בחליפות זולות.
ג'ייק הייגר אומר שהם אמרו מההתחלה שהם ההכי טובים ואם הם לא מקבלים את האתגר אז זה יהפוך אותם בדיוק כמו הפינאקל- פחדנים. הייגר אומר שבעוד שהפינאקל משתדלים להיות כמוהם הם לא דומים להם והדבר האחרון שהם רוצים הוא להיות חבורה של school yard bitches כמו הפינאקל.
כריס ג'ריקו  אומר שהם עשו להם את הבאבלי אמבטיה בשבוע שעבר כדי למשוך את תשומת הלב של הפינאקל והם קיבלו את זה. ג'ריקו אומר שהוא תוהה אם B&G היה שווה את זה והוא תוהה האם להסתכן בצורך לסכן את האינר סירקל בפירוק. ג'ריקו אומר שאף אחד מהם לא ישכח את B&G כי הם לעולם לא יהיו שוב אותו הדבר, במיוחד הוא. ג'ריקו אומר כי MJF פגע בו  לא רק פיזית אלא גם נפשית והוא לא יכול להוציא את הזיכרון של MJF זורק אותו מעל ראש הכלוב.
ג'ריקו אומר שכשהוא יחשוב על הנקמה שהוא יקבל ב- MJF הוא מבין שזה בהחלט היה שווה את זה. ג'ריקו אומר שהתשובה לסטדיום סטמפיד היא כן. ג'ריקו מזכיר שהוא אמר שהם יצתרכו להרוג אותם כדי לנצח אותם אבל הם עדיין חיים. ג'ריקו אומר שהגיהינום מגיע לפינאקל והם ישתינו על הקבר שלהם.

קרב 4:
קרב על אליפות הנשים של NWA
רד וולבט נגד סרינה דב
המנצחת: סרינה דב בהכנעה עם הסרניטי לוק אחרי שכל הקרב עבדה לוולבט על הברך.

מאחורי הקלעים, מארבז מראיין את פאק, פאק אומר שהוא סוף סוף מקבל את ההזדמנות שלו ואין שום דבר שדון, אומגה או כל אחד מהאיליט יכולים לעשות בעניין. פאק שואל את מארבז מי יעז להמר נגד הממזר.

קרב 5:
אוסטין גאן(ע' קודי רודס וארן אנדרסון) נגד אנתוני אגוגו(ע' הפאקטורי)
המנצח: אוגוגו ע"י עצירת השופט, אחרי שאוגוגו נותן לגאן סריות של אגרופים לבטן עד שגאן יורד דם מהפה, השופט רוצה לעצור אבל גאן מונע מימנו, אוגוגו מרים את גאן ומותן לו פופ אפ KO והשופט עוצר את הקרב.
אוגוגו תופס את הדגל האמריקאי לאחר הקרב וזורק אותו אבל קודי תופס אותו. חבורה של שופט באים להפריד לפני שיתפתח ברול.

מארבז מראיין את SCU מאחורי הקלעים. מרבז שואל את דניאלס על ציוץ שצייץ בשבוע שעבר, דניאלס מתעלם ומחבק את קזריאן, לוחש לו משהו והולך. קזריאן אומר שאין לו את המלים או את הזמן להסביר את המשמעות של דניאלס עבורו הן מקצועית והן אישית. הוא אומר שכל דרך שיבחר דניאלס מגיע לו. קאז אומר שמשהו מיוחד עבורו נלקח ממנו בשבוע שעבר והוא מאשים את כל האיליט בכך. קזריאן אומר שהוא יצוד כל אחד מחברי האיליט והם ילמדו איך זה לאבד משהו.

מירו יוצא ומודה לישו על שנתן לו את הכוח להשמיד את כולם. מירו אומר שהוא לקח את מה שאלן אמר שאי אפשר לקחת ממנו. מירו אומר לאלן ללכת הביתה ולהכין עוד אחד מהסרטונים המטופשים שלו. מירו אומר שבשבוע הבא הוא עומד להציע אתגר פתוח לאליפות שלו..לאנס ארצ'ר יוצא ואומר למירו לסתום את הפה. ארצ'ר אומר שהוא היה המפלצת הטובה ביותר של כל AEW הרבה לפני שמירו הגיע. הוא מדבר על כך שהוא התמודד מול קודי כדי להכתיר את האלוף TNT הראשון ואומר שהוא לא זכה באליפות באותו לילה אבל הוא ייצא מDON כאלוף TNT החדש. ארצ'ר אומר שהם יתנו לאוהדים קרב שלא ראו מאז גודזילה מול קונג. הוא אומר שהוא הולך להפוך את מירו לכלבה הבולגרית שלו.
מירו אומר שארצ'ר מכנה את עצמו מפלצת ובכל זאת הוא תמיד יוצא עם הזקן כדי לעכב אותו אבל שום דבר לא יכול היה לעכב את מירו. מירו אומר שאין מספיק יוגה בעולם כדי להציל אותו מירו. מירו אומר שארצ'ר תמיד אומר כולם מתים והוא מסכים אבל הוא מתעקש שארצ'ר ימות ראשון.

שבוע הבא חד פעמי AEW ישודרו ביום שישי.
שישי 28.5 תוכנית אחרונה לפני DON, ב29.5 יש מפגש מעריצים, 30.5 האירוע DON.

מוכרז לשבוע הבא:
- מירו נגד דנטה מרטין על אליפות TNT.
- ג'ואי ג'אנלה נגד האנגמן אדם פייג'.
- קודי רודס ואנתוני אוגוגו עולים על משקל לפני הקרב בDON.
- אתגר פתוח של ג'ייד קארגיל.
- חגיגה של האינר סירקל.
- איבל אונו וסטו גריסון נגד סקופיו סקיי ואית'ן פייג'.
- דארבי אלן נגד סזאר בונאני.
- חגיגות שנה לריין של היקארו שידה.
- קאסידי יכריז האם הוא חותם על החוזה שיוריד אותו מהקרב אליפות בDON כדי לקבל קרב אליפות מאוחר יותר.

קרב 6:
קרב על אליפות הזוגות
וארסטי בלונדס נגד היאנג באקס
המנצחים: היאנג באקס אחרי שניק ג'קסון מכניע את בריאן פילמן בשארפשוטר.
אחרי הקרב מוקסלי וקינגסטון תוקפים את הבאקס, הם חונקים אותם עד שהם מתעלפים. אדי קינגסטון גונב לבאקס את הנעליים והם עוזבים דרך הקהל.

מוכרז לDON:
- מירו נגד לאנס ארצ'ר על אליפות TNT
- דארבי אלן וסטינג נגד סקופיו סקיי ואית'ן פייג'
- היאנג באקס נגד ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון על אליפות הזוגות.
- קרב סטדיום סטמפיד: הפינאקל נגד האינר סירקל- אם האינר סירקל מפסידים הם מתפרקים.
- קאזינו באטל רויאל- המנצח מקבל שוט על אליפות AEW- שדרן אורח פול וויאט(ביג שואו).
- האנגמן אדם פייג' נגד בראיין קייג'.
- היקארו שידה נגד בריט בייקר על אליפות הנשים של AEW.
- אורנג' קאסידי נגד פאק נגד קני אומגה על אליפות AEW.
- קודי רודס נגד אנתוני אגוגו.

וואו איזה פרק, עמוס מאוד אז יש הרבה לסכם:
הפתיחה עם סיידל וכריסטיאן היה מצוין, כריסטיאן היה נראה לעיתים קצת כמו היל, אבל בסוף הקרב הרים את סיידל וחיבק אותו, וסוף סוף ראינו קרב שהוא שלט בו ולא כמו מול קאזריאן והובס.
ברגע שהאקליימד הפסידו למוקס וקינגס זה היה ברור שהולך להיות לנו קרב אליפות מול היאנגס באקס בDON.
אנטוני אוגוגו יצא נהדר בקרב מול אוסטין גאן אבל הוא מאוד מאוד כבד ואיטי, אז מעניין לראות מה יהיה מול קודי באירוע.
היאנג באקס נמאסו עליי אז העברתי את המיין איוונט לסוף.

לגבי DON :
1. סוף סוף נקבל את סטינג בלייב, זה יהיה מעניין, אני חושב שצריכים לתת לסקורפיו ואיתן לנצח את הקרב.
2. מירו נגד ארצ'ר הולך להיות קרב ענקים, אני מקווה שארצ'ר סוף סוף יזכה בתואר שמגיע לו, אבל מצד שני למה לתת למירו להיות אלוף בקושי חודש?
3. מחכה לסטדיום סטאמפיד, הולך להיות נהדר כמו בשנה שעברה.
תוכנית מעולה.
כריסטיאן-סיידל, סרינה-וולוט והמיינאיבנט היו אחלה קרבות TV.

הקארד של DON מפוצץ בטירוף. מצד אחד מעולה, מצד שני מאוד מקווה שזה לא אומר שזה יהיה אירוע של 4-5 שעות.
אני כל כך אוהב את האקליימד Smile

לדעתי נקודת החוזק הכי גדולה של AEW זה רצף הזמן. יש תוכנית, יש דרך. יש קשר בין התוכניות
ושבוע הבא אני יודע למה לצפות. זה מה שאני הכי אוהב

הייתי אומר אבל די מטומטם שאם בקרב הבא של אינר סרקל נגד פינאקל הם מפסידים אז מפרקים.
כאילו מה, כל שבוע יש מלחמות וריבים, מה עכשיו הופכים את זה שהם רבים למשהו מיוחד. יכולים לעשות להם כיפה אדומה כל שבוע, לפצוע להם את טלי בלנצ'ר לדוגמא. חוץ מזה- סטדיום סטמפיד אחד מהקרבות ההזוהיים שאני הכי אוהב. מאסטרפיס
הקרב הפותח לא היה משהו(בגלל כריסטיאן קייג') וחבל כי סיידל הוא מתאבק טוב,
מפתיע אותי שטאז לא ניסה לצטרף את האנגמאן לטים טאז כי הרבה פעמים מישהו ניסה לצרף את האנגמאן לסטייבל,לדעתי כריסטיאן קייג' יזכה בקזינו באטל רויאל ב-DON.
אחלה פרומו של בואנס,מקס קאסטר מעצבן אותי,לפחות יש לו דמות,הקרב עצמו היה לא טוב,ניצחון צפוי של מוקסלי ואדי.
פרומו טוב של סקיי וגם של פייג',ברור לי שהם יפסידו ב-DON,השאלה היא מה יהיה איתם אחרי זה,לא יפתיע אותי אם אחרי DON דארבי וסטינג יאתגרו את היאנג באקס על אליפות הזוגות,לא הבנתי למה הדארק אורדר באו לתקוף את פייג' וסקורפיו.
קטע שמתאים לפיניקאל במסעדת גורמה,טוב שנתנו גם לדאקס לדבר,הוא בהחלט יודע לחתוך פרומואים.
אני חושב שבייקר תיקח את אליפות הנשים ב-DON.
אהבתי שקני וקאליס ניסו לשחק לאורג' במוח אבל כמובן שזה לא מזיז לו כי הוא אדיש,לדעתי הוא לא צריך להיות במאיינאבנט,
לא עם הדמות הנוכחית שלו שהיא קומית.
אחלה פרומו של האינר סירקל(חוץ מסמי,יש לו קול מעצבן),למרות שאני לא מעריץ של FTR לא יזיק אם בדינמייט הבא יהיה להם קרב זוגות נגד סנטנה ואורטיז(בלי התערבויות,נטו קרב זוגות בין שני הטאג טימס),שיפרקו את האינר סירקל ב-DON,אני בעד.
סרינה עבדה כהילית בקרב הזה,רד וולבט הייתה האנדרדוג,לא מפתיע אותי שסרינה ניצחה.
זה יהיה מעפן אם כל המובסט של אגוגו יהיה רק האגרוף לבטן,לא יפתיע אותי אם הוא ינצח את קודי ב-DON.
היה גם פרומו של ג'ייד קארגייל,היא לא צריכה מנג'ר לדעתי,היא יודעת לדבר מצויין.
דניאלס פורש? פרומו טוב של קאזריאן.
מירו וארצ'ר,שני מפלצות שיודעים לחתוך פרומואים, אבל הקטע עם "בולגריאן" היה זול ואפילו גזעני,
אם מירו כבר יפסיד את אליפות ה-TNT ב-DON זה עוד יותר יוריד את הערך של האליפות,
מספיק הערך שלה ירד כשדארבי ניצח ברולאפ ושסטינג היה לצידו בכל קרב,וארצ'ר לא צריך את ג'ייק דה סנייק לדעתי.
הקרב על אליפות הזוגות היה מאכזב,השינוי מובן כי היאנג באקס משנים מעט את הדמות שלהם אבל אהבתי את הקרבות שלהם לפני זה,
מה זה היה השיט שאדי מוריד להם את הנעליים אחרי הקרב? זה כבר WWE שיט.
(05-21-2021, 12:19 AM)Penta כתב: [ -> ]מה זה היה השיט שאדי מוריד להם את הנעליים אחרי הקרב? זה כבר WWE שיט.
מה אתה מדבר - זה הדבר הכי גנגסטר שיש