Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | Stardom All Star Grand Queendom 2026
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: HG1Db9IbEAA3J7V?format=jpg&name=small]

פרה-שואו:

איה סאקורה נגד קיקיו פורוסאווה
מנצחת: איה סאקורה

קיוקה קוטטסו ומאטוי האמאבה נגד אקירה קורוגאנה ואנה קנאיה
מנצחות: קיוקה קוטטסו ומאטוי האמאבה

קרב משושה: מומו קוהגו נגד ליידי סי נגד זינה נגד טומוקה אינאבה נגד יונה מיזומורי נגד טבאטה
מנצחת: זינה

אירוע ראשי:

נאטסופוי נגד מאקי איטו
מנצחת: מאקי איטו

קרב גאונטלט זוגות: SLK ומיי סיירה (נאו ג'נסיס) נגד אמי סאורי והינה (גודז איי) נגד וואקה צוקיאמה (רקלס פנטזי) נגד קוגומה והאזוקי (FWC) נגד רינה ואזוסה אינאבה (דוויל פרינסס) נגד סאיה לידה וביי פרייסטלי (סטארס)
מנצחות: קוגומה והאזוקי (FWC)

קרב על אליפות עתיד-סטארדום: ראנה יגאמי (א) נגד אה מאישימה
מנצחת: ראנה יגאמי

טקס הפרישה של סאקי קאשימה
במהלך הטקס הגיע טומוהירו ישיי להעניק לקאשימה פרחים ולברך אותה.

[Image: HG1qYCBbwAABztu?format=jpg&name=small]

פואה-צ'אן נגד סאורי אנו
מנצחת: פואה-צ'אן

קרב הארדקור זוגות: סוזו סוזוקי ורינה ימאשיטה (מי וידה לוקה) נגד מאיקה והנאקו
מנצחות: סוזו סוזוקי ורינה ימאשיטה (מי וידה לוקה)

[Image: HG1gLSZa0AAA7W3?format=jpg&name=small]

קרב על אליפות IWGP לנשים: שיורי (א) נגד מייגן ביין
מנצחת: שיורי

קרב על אליפות הזוגות: נאצוקו טורה ורואקה (BMI2000) (א) נגד AZM ומיו אמסאקי (02line):
מנצחות: AZM ומיו אמסאקי (02line)

קרב על החגורה הלבנה: קונאמי (א) נגד הנאן:
מנצחת: הנאן
לאחר הקרב חברות סטארס מצטרפות לזירה לחגוג עם הנאן. ביי פריסטלי מרימה את הנאן על הכתפיים ומטיחה אותה ברצפה. פרייסטלי מעיפה מהזירה את שאר חברות סטארס ולוקחת את המיקרופון. פרייסטלי שואלת את הנאן אם היא באמת חשבה שהיא התחברה אליה כדי להיות חברה שלה, ואמרה לה שהיא מתכננת לקחת לה את האליפות. לאחר מכן היא פושטת את חולצת סטארס שלה ומתחתיה יש חולצה של H.A.T.E.

[Image: HG1iqjAaAAApuI8?format=jpg&name=small]

קרב על החגורה האדומה - אליפות נגד פירוק של קוסמיק אנג'לס: סאיה קמיטאני (א) נגד סיאקה קורארה:
מנצחת: סיאקה קורארה

[Image: HG1V4aebIAAK7BA?format=jpg&name=small]
מיין אבנט מצוין, הכל התלבש להן בקרב הזה. הפערים במעמד בין סאיה וקורארה עצומים וסאיה ידעה לשחק על זה יפה כבר מתחילת הקרב, אהבתי אפילו את ההתערבויות של הייט לאורך הקרב ולמען האמת גם בשני הקרבות שקדמו לו, הן מתערבות ברגעים מכריעים אבל הן לא מכריעות את הקרב וזה מוסיף מימד של תסכול לגיבורה שהופך את זה לקל יותר לתמוך בה, הפעם הייט הפסידו את כל הקרבות החשובים ויצטרכו לעשות בדק בית ואולי זה גם מסדר לרינה הזדמנות לפרוץ.

הקרב על החגורה הלבנה היה טוב בעיקר בגלל הנאן ששמרה על קצב גבוה אבל לפרקים הספימה קצת יותר מדי עם הבקסופלקס הזה שלה ועדיין זאת החלטה נכונה לתת לה את החגורה כי הריין של קונאמי לא המריא לשום מקום, עם קורארה והנאן כאלופות הראשיות סטארדום אולי נכנסות לעידן חדש.

מאליפות הזוגות נהנתי ממש, המון נירפולס שהצליחו לעבוד עליי. נאטסוקו טורה היא מתאבקת שאני ממש אוהב ומרוצה מזה שגם יצא לה להחזיק בחגורה האדומה לפרק זמן קצר כי העבודה שלה מצדיקה את זה, היא הפנים הראשונות שקופצות לי לראש כשאני חושב על הייט וגם כטאג טים הסנכרון שיש לה עם רואקה מדהים, היה רגע ששתיהן עלו על הטרנבאקל בפינות נגדיות בזירה וזה היה נראה כמו תמונת מראה אחת של השנייה בקצב ובתנועות שלהן. אזומי פינתה את מרכז הבמה לאמסאקי וזה עזר לי להכיר אותה טוב יותר ואת מה שיש לה להציע והיא הרשימה אותי מאד ופתחה לי את התאבון לקראת ההגנות הבאות שלהן.

שיורי - ביין היה מדהים. שיורי אולי המתאבקת האהובה עליי בסטארדום והיא יודעת לעבוד מצוין עם כל אחת, בכל סגנון ובכל גודל. היא הוציאה ממייגן ביין גרסה שהלוואי שתחזור איתה לאמריקה, הצרחות אחרי סופלקס, השיגעון אחרי קיקאאוט, אני צריך את הרגשות האלה גם בזירה של AEW. הקרב עבר לי ממש מהר, לא רציתי שהוא יגמר, ספוטים נהדרים והכנעה חולנית לסיום.

איטו - פוי היה בעיקר חמוד כמו שהן מתיימרות להיות, לא קרב היאבקות גדול אבל כן מצחיק ומבדר. אני עדיין לא יודע איך לאכול את מאקי איטו, הקרבות שראיתי ממנה באמריקה היו בעיקר קרבות גימיק בGCW ודומיו ואווירת האינדיז שאפפה אותם כן החמיאה לה מאד אבל עכשיו היא מתחילה לגרוף נצחונות בארגון שמקדש את ההיאבקות עצמה והיא תצטרך להוכיח שהיא יותר מגימיק.
(04-26-2026, 11:25 PM)orgibor כתב: [ -> ]היה רגע ששתיהן עלו על הטרנבאקל בפינות נגדיות בזירה וזה היה נראה כמו תמונת מראה אחת של השנייה בקצב ובתנועות שלהן.

לגמרי! אני גם רציתי לכתוב על הרגע הזה.
קרב מדהים שעוד אכתוב עליו בהרחבה אחרי שאחזור מהעבודה.

בנתיים קצת נקודות קצרות:

* מבחינת הקרבות, יצא לי לראות רק את קרבות האליפות. כל קרבות האליפות, כולל זה של עתיד-סטארדום של ראנה נגד אמה.
זה היה קרב ממוצע, אפילו די חלש.
הN1C לקרב הזה נבחרה על ידי טורניר של המתאבקות החדשות, ולא ברורה לי הבחירה באמה.
אמה הייתה פצועה במשך לפחות חצי השנה האחרונה וזה בסדר שרוצים להחזיר אותה מהר לעניינים, אבל הבחירה בה ולא בקיקיו שעשתה התקדמות אדירה מאז שפרצה, בעיקר מבחינת דמות ועניין מאז הציוות שלה למאקי איטו הייתה בחירה לא נכונה.

* הקהל היה חלש להחריד. הם ממש שתקו ברוב הקרבות. הוריד מאוד מהאווירה בעיניי.

* רינה התאבקה רק 3 דקות Huh
(04-27-2026, 08:10 AM)Tblack כתב: [ -> ]* רינה התאבקה רק 3 דקות

לפחות היא לא הוצמדה.
(04-26-2026, 09:44 PM)Tblack כתב: [ -> ]לאחר הקרב חברות סטארס מצטרפות לזירה לחגוג עם הנאן. ביי פריסטלי מרימה את הנאן על הכתפיים ומטיחה אותה ברצפה. פרייסטלי מעיפה מהזירה את שאר חברות סטארס ולוקחת את המיקרופון. פרייסטלי שואלת את הנאן אם היא באמת חשבה שהיא התחברה אליה כדי להיות חברה שלה, ואמרה לה שהיא מתכננת לקחת לה את האליפות. לאחר מכן היא פושטת את חולצת סטארס שלה ומתחתיה יש חולצה של H.A.T.E.

לגבי זה.

זה היה עניין של זמן, לדעתי.
בי היא הילית טבעית, קשה לראות אותה כפייסית.
(04-27-2026, 08:34 AM)DarkArts כתב: [ -> ]לגבי זה.

זה היה עניין של זמן, לדעתי.
בי היא הילית טבעית, קשה לראות אותה כפייסית.

היא דווקא עברה לי בגרון כפייסית. כהילית ב-WWE למשל היא לא עניינה אותי בכלל.
אבל לא פייר להשוות.

זה היה באוויר מאז שהיא הציעה להנאן להיות הפרטנרית שלה בקרב על אליפות הזוגות. שמחה שהם שמרו את הטרן לעכשיו.
(04-27-2026, 08:59 AM)Tblack כתב: [ -> ]היא דווקא עברה לי בגרון כפייסית. כהילית ב-WWE למשל היא לא עניינה אותי בכלל.
אבל לא פייר להשוות.

זה היה באוויר מאז שהיא הציעה להנאן להיות הפרטנרית שלה בקרב על אליפות הזוגות. שמחה שהם שמרו את הטרן לעכשיו.

אני זוכר אותה רק בתור הילית, עוד מהריצה הראשונה שלה בסטארדום.

אבל הטרן מרגיש מוזר אחרי שכמעט כל הייט איבדו את האליפויות.
(04-27-2026, 09:01 AM)DarkArts כתב: [ -> ]אני זוכר אותה רק בתור הילית, עוד מהריצה הראשונה שלה בסטארדום.

אבל הטרן מרגיש מוזר אחרי שכמעט כל הייט איבדו את האליפויות.

מבינה מה אתה אומר, כאילו זמן האליפויות של הייט עבר.
מנגד, כמעט לאף אחת מהן אין סיבה להיכנס לפיוד על חגורה עכשיו כי הן בסוף של התור, חוץ מלביי.
היא התקווה החדשה והיחידה שלהן.
ראיתי את האירוע אבל ההבנה וההיכרות שלי עם הארגון כמעט אפסית
נעזרתי בג'ימיני לפני כל קרב בשביל לקבל רקע על המתאבקות, החגורה והסיפור ביניהן.
אין לי יותר מידי דברים חכמים להגיד על האירוע חוץ מזה שנהניתי מאוד ממייגן ביין והשילוב שלה בסטארדום יכול רק לעזור לה
את מאקי איטו כן יצא לי לראות לפני אבל אני לא חושב שזאת הופעה שלה שאזכור ממנה יותר מידי
רינה (מכפרה על רינה?) אלופה כפולה אם הבנתי נכון מג'ימיני, אחלה רינה.
פואה-צ'אן נגד סאורי אנו אם הבנתי נכון זה סיפור מאוד מעניין והפתיעה אותי שנתנו את הנצחון לפואה.
הקרב המרכזי - ברגע שג'ימיני כתבה לי שאם סיאקה מפסידה אז ה-Cosmic Angels מתפרקות הבנתי מי הולכת לנצח פה. היה פה אוברבוקינג שבוצע בצורה טובה לדעתי ואהבתי את מה שגיבור כתב על זה.
פעם ראשונה מזה המון זמן שאני רואה סטארדום, קצת קשה לראות אירוע שאתה לא מכיר את החברה והסיפורים בה אבל בסך הכל היה אחלה אירוע ואולי אמשיך לתת לזה צ'אנס בעתיד.
תודה על התוצאות.
(04-27-2026, 10:48 AM)KB24 כתב: [ -> ]ראיתי את האירוע אבל ההבנה וההיכרות שלי עם הארגון כמעט אפסית
נעזרתי בג'ימיני לפני כל קרב בשביל לקבל רקע על המתאבקות, החגורה והסיפור ביניהן.
אין לי יותר מידי דברים חכמים להגיד על האירוע חוץ מזה שנהניתי מאוד ממייגן ביין והשילוב שלה בסטארדום יכול רק לעזור לה
את מאקי איטו כן יצא לי לראות לפני אבל אני לא חושב שזאת הופעה שלה שאזכור ממנה יותר מידי
רינה (מכפרה על רינה?) אלופה כפולה אם הבנתי נכון מג'ימיני, אחלה רינה.
פואה-צ'אן נגד סאורי אנו אם הבנתי נכון זה סיפור מאוד מעניין והפתיעה אותי שנתנו את הנצחון לפואה.
הקרב המרכזי - ברגע שג'ימיני כתבה לי שאם סיאקה מפסידה אז ה-Cosmic Angels מתפרקות הבנתי מי הולכת לנצח פה. היה פה אוברבוקינג שבוצע בצורה טובה לדעתי ואהבתי את מה שגיבור כתב על זה.
פעם ראשונה מזה המון זמן שאני רואה סטארדום, קצת קשה לראות אירוע שאתה לא מכיר את החברה והסיפורים בה אבל בסך הכל היה אחלה אירוע ואולי אמשיך לתת לזה צ'אנס בעתיד.
תודה על התוצאות.

זו אכן רינה מכפרה על רינה. חבל שיצא לך לראות אותה לכל כך קצת זמן. רק בשבילה שווה לתת עוד צ'אנס.

מה חשבת על קרב הוגות?
מבין כל הקרבות, הרגיש לי שבערב הזה, זה הקרב שהכי הייתי ממליצה למי שרוצה להיכנס להיאבקות ג'ושי.
עמודים: 1 2 3