Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Monday Night RAW 9.3.2026
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
[Image: 20260302_RAW_Netflix_Match_ICGauntlet_16x9_Tonight.jpg]

אדם פירס פותח את התוכנית ומזמין את סת’ רולינס לשיחה פנים אל פנים, לפני שהוא מגיע קבוצה של אנשים במסכות פורצת מהקהל ומקיפה את הזירה עד שאחד מהם חושף את עצמו כרולינס. פירס מזהיר אותו שהמשחקים עם המסכות מסכנים אותו במיוחד אחרי הניתוח שעבר ושבסוף החזון יתפוס אותו. לוגאן פול ואוסטין ת'אורי יוצאים ומצהירים שהם יחסלו את רולינס ואת החיילים במסכות. רולינס והמסכות מבלבלים אותם ובורחים. אל איי נייט יוצא החוצה ותוקף אותם אך הם משתלטים עליו. אלופי העולם לזוגות האוסוס יוצאים החוצה, הם תוקפים את החזון, מנסים לתת 1D ללוגאן אך ת'אורי מציל אותו ברגע האחרון.
[Image: 02-RAW-03092026-MM-36723-1.png]

ג’קי רדמונד תופסת את האוסוס מאחורי הקלעים כשהם ממהרים לצאת מהאולם. ג’יי אוסו אומר שהוא לא סופר את סת’ רולינס או את החזון. כולם יקבלו את מה שמגיע להם. ג’ימי מוסיף שיש להם חשבונות לסגור. ג’יי נראה לחוץ לעזוב אבל ג’קי מזכירה שלא מזמן הוא היה מיודד עם CM פאנק ושואלת אם יש לו תגובה למה שפאנק אמר לרומן ריינס בשבוע שעבר. ג’יי אומר שאין לו מה להגיד אך ג’ימי עוצר אותו ומרמז שאולי דווקא כן יש להם משהו לומר.

קרב גאונטלנט N1C לאליפות הביניבשתית לנשים
ליירה ואלקיריה הודחה על ידי איו סקיי
ראקל רודריגז הודחה על ידי איו סקיי (ליב מורגן ניסתה לעזור לראקל אך סטפני ואקר יצאה החוצה ותקפה אותה, הן נכנסו לברול אל מאחורי הקלעים)
איו סקיי הודחה על ידי אייבי נייל (ראקל התעצבנה אחרי ההדחה שלה וחיסלה את איו)
אייבי נייל הודחה על ידי ביילי
אסקה הודחה על ידי ביילי (קיירי סיין ניסתה לעזור לאסקה אך ליירה ואלקיריה יצאה החוצה ותקפה אותה)
המנצחת : ביילי.
[Image: 32-RAW-03092026-ME-16257.jpg]

במהלך הפרסומות ביירון סקטסון ערך ראיון עם נטי בתוך האולם אך מקסין דופרי תקפה אותה, הן נכנסו לברול קצר עד שהפרידו אותן.

אל גרנדה אמריקנו המקורי נתקל בדנהאוזן מאחורי הקלעים. דנהאוזן אומר שהוא רוצה מסכה כדי שיוכל להרוויח פי שניים ומנסה להסיר את המסכה של אמריקנו המקורי כדי לבדוק אותה אבל כלל מספר אחד : לא נוגעים במסכה של לוצ’אדור. אמריקנו המקורי אומר שאין לו זמן לשטויות שלו ושעדיף שיעוף משם. דנהאוזן מבין שאמריקנו המקורי לא רוצה לשתף איתו פעולה, מטיל עליו קללה ונעלם לפני שאמריקנו המקורי מספיק לחשוף את הכלל השני. אמריקנו המקורי קורא לו ליצן ומצהיר שהוא לא מאמין בקללות. ברקע רואים את לוס אמריקנוס.

קרב על האליפות הביניבשתית
פנטה ניצח את אל גרנדה אמריקנו ושמר על האליפות הביניבשתית, אמריקנו יצא לקרב במקום אמריקנו המקורי שלא הופיע. פנטה הצמיד את אמריקנו לניצחון אחרי ספרינגבורד מקסיקן דסטרויר.
[Image: 41-RAW-03092026-ME-16934.jpg]

משודר וידאו על אלופת העולם לנשים סטפני ואקר, ואקר מבהירה ששמעה היטב את מה שליב מורגן אמרה. היא מכירה ביכולות של מורגן אחרי שאומנה על ידי הטובות ביותר אבל היא מתעבת את הצחוק שלה ואת זה שהיא מסתתרת מאחורי גבר עלוב ונותנת לחברות שלה לעשות את העבודה המלוכלכת. ואקר אומרת שהמבנים הדלים מהם הגיעה הם מה שעיצבו אותה והיא גאה בזה. היא מחושלת מהאנשים שסביבה, מחושלת באש. שתיהן מוכשרות מספיק כדי להיות כאן אבל ליב התעצלה. ואקר טוענת שהיא רואה בליב הרבה יותר ממה שליב רואה בעצמה... יריבה עזה בעוד שליב חושבת עליה כעל בלונדינית זולה. ליב לוקחת קיצורי דרך כדי להגיע לאליפות. ואקר מזהירה אותה להביא את כל שנות האימון שלה כי ברסלמניה היא תביא את הדם, הזיעה והניסיון כדי להמשיך לכתוב היסטוריה כאלופת העולם לנשים.
[Image: dchiraw1711-11-yt-rev-1-1773113440.jpg]

עוברים ליום הדין בקלאב האוס, ליב מורגן מתעצבנת בפני ראקל רודריגז ו-JD מקדונה. ליב אומרת שסטפני ואקר פשוט מקנאה כי אין לה חברים ומבטיחה לראקל שהן יחסלו את ואקר ויעזרו לה לחזור לתמונת האליפות. דומיניק מיסטריו פורץ פנימה בזעם ושואל איפה פין באלור. מקדונה יוצא לחפש אותו ודומיניק אומר לבנות שהוא חייב ללכת לזירה כי יש משהו שהוא צריך להוציא מהלב.

דומיניק מיסטריו יוצא לזירה לצד ליב מורגן וראקל רודריגז, דומיניק טוען שמגיע לו קרב חוזר על האליפות הביניבשתית. הוא מאשים את פנטה שהלך עם התואר שלו אבל מבהיר שכולנו יודעים מי באמת אשם... פין באלור. פין באלור יוצא החוצה לצד JD מקדונה, דומיניק מתפרץ עליו ושואל איפה הוא היה. באלור מודה שאם לא הוא דומיניק עדיין היה אלוף ומתנצל אך מסביר שניסה ללמד אותו שיעור : כדי להיות המיסטריו הגדול ביותר צריך לדעת להילחם לבד. ואז הוא מוסיף שאולי אבא של דומיניק צדק ואולי הוא פשוט מפונק. דומיניק דוחף אותו... באלור בועט בו. באלור מתכונן להמשיך לתקוף את דומיניק אך מקדונה מתהפך עליו. יום הדין מחסלים את באלור, דומיניק לוקח פטיש ודופק לבאלור אותו בפנים, אחר כך הוא מכניס את הפטיש לנעל ונותן לו 619, מקדונה מכה את באלור בעזרת כיסא, מקדונה מניח את הכיסא על באלור ודומיניק מסיים אותו בפרוג ספלאש.
[Image: 49-RAW-03092026-S1-B2500.png]

אדם פירס מחמיא לג’בון אוונס על ההופעה שלו באלימיניישן צ’יימבר ואז קופי קינגסטון וגרייסון וולר מתעמתים איתו. וולר עדיין זוכר את מה שקרה באטלנטה ומוכן לריב אבל קופי מרגיע אותו ומבקש לדבר עם ג'בון בפרטיות. קופי מודה שהם התחילו ברגל שמאל. אקסבייר וודס פצוע, אופסט התנהג לא לעניין, והוא עצמו התעצבן והוציא את זה על ג'בון והוא מתנצל. קופי אומר שהוא רואה הרבה מעצמו באוונס, ושיש לו פוטנציאל להיות אלוף. כדי להצליח הוא צריך את הצוות הנכון סביבו. קופי אומר שאין צורך בתשובה עכשיו, הוא יודע שלג'בון יש חלומות אבל הוא לא חייב ללכת בדרך לבד. קופי לוחץ את ידו של ג'בון.

ג’קי רדמונד מראיינת מאחורי הקלעים את ביילי וליירה ואלקיריה. ביילי מתרגשת לקראת הקרב שלה מול AJ לי בשבוע הבא ומחמיאה לליירה על כך שהייתה שם בשבילה. בלי העזרה שלה היא לא הייתה מנצחת. ביילי אומרת שלוחמות הקאבוקי שכחו שלליירה יש כנפיים. ליירה מצידה מצהירה שביילי צריכה להיות האלופה הביניבשתית הבאה. ביילי אומרת שזה יהיה כבוד לחלוק את הזירה עם אחת החברות הכי טובות שלה בענף, מישהי שהיא מעריצה כבר שנים. היא מוסיפה שהיא מחכה להזדמנות לזכות באליפות מאז שנוצרה ואם תזכה ליירה תקבל את הקרב הראשון על התואר.

אובה פמי ניצח את רוסב, אובה הצמיד את רוסב לניצחון אחרי פול פרום גרייס.
[Image: 61-RAW-03092026-MM-30210.jpg]

מוכרז לשבוע הבא :
- ברוק לסנר יופיע.
- רומן ריינס יופיע.
- קרב על האליפות הביניבשתית לנשים : ביילי נגד AJ לי.
- אל גרנדה אמריקנו נגד אל גרנדה אמריקנו המקורי.

אלוף העולם במשקל כבד CM פאנק יוצא החוצה, פאנק אומר שלא היה בטוח איך הקהל יקבל אותו אבל נראה שהם אוהבים אותו. פאנק טוען שרומן ריינס מעולם לא כיבד אותו והוא יכריח אותו לכבד את מעמד האלוף. הוא מזכיר שהתואר הזה בכלל נוצר כי ריינס סירב להגן על האליפות שלו בעוד הוא עצמו מגן על התואר בגאווה. פאנק אומר שהוא מעלה את הרמה של כל מי שעומד מולו ושבשבוע שעבר הוא הוריד את עצמו לרמה של ריינס.
אלופי העולם לזוגות האוסוס יוצאים החוצה, ג’יי דורש מפאנק להתנצל מיד. פאנק שואל למה ריינס שולח את בני הדודים שלו לעשות את העבודה בשבילו אבל ג’ימי אומר שזה לא קשור לרומן אלא לכבוד. במיוחד אחרי שפאנק הזכיר את דוד שלהם המנוח, סיקה, שאין לו קול להשיב. פאנק מתרכך, אומר שהם צודקים, ומביע כבוד לסיקה ולמשפחתם, אך מוסיף שרק הבן ההוא... רומן... מעולם לא כיבד אותו. ואז הוא ממשיך ואומר שאם סיקה באמת שומע הוא גם רואה מה שפאנק רואה : שרומן הוא שקרן, מניפולטור ואגואיסט. ג’יי מתעצבן ודורש שוב התנצלות. פאנק לוחץ את ידו של ג’ימי ואומר אני מצטער ואז לוחץ את ידו של ג’יי ואומר שוב אני מצטער... ואז מוסיף : אני מצטער שרומן ריינס התייחס אליכם ולכל המשפחה שלכם כמו זבל במשך שנים ולא התנצל. אני מצטער שהוא זלזל בדאסטי רודס, המנטור שלי, ולא נדרש להתנצל. אני מצטער שהוא עבד עליכם, על המשפחה שלכם, על כל האנשים פה ועל כל העולם שהוא בכלל אכפת לו מכם. כי אם היה אכפת לו הייתי מדבר איתו עכשיו, לא עם השליחים שלו. פאנק דוחף את המיקרופון לחזה של ג’יי וג’יי דוחף אותו בחזרה. ג’ימי נותן לפאנק אגרוף שמפיל אותו. התוכנית מסתיימת כאשר האוסוס הולכים ופאנק מתאושש.
[Image: image.png]
מלו לא היה מאשר את הכותרת של האשכול כי פספסת Cool
https://x.com/ScrapDaddyAP/status/2030750725035503895?s=20

אדם פירס הכריז :

- קרב על האליפות הביניבשתית : אל גרנדה אמריקנו המקורי נגד פנטה.
אייך בקי לא בקרב הנשים מוזר
תיזכורת לאנשי הלייב והמצטרפים מהאזעקות :

ראו הלילה ב-02:00.

ארה"ב עברה אתמול לשעון קיץ, אנחנו עוברים עוד שבועיים וחצי אז עד אז התוכניות יתחילו שעה מוקדם יותר.
(03-09-2026, 02:51 PM)lidoradir כתב: [ -> ]תיזכורת לאנשי הלייב והמצטרפים מהאזעקות :

ראו הלילה ב-02:00.

ארה"ב עברה אתמול לשעון קיץ, אנחנו עוברים עוד שבועיים וחצי אז עד אז התוכניות יתחילו שעה מוקדם יותר.

הייתי צריך את המידע, תודה.
נקווה שאני ישאר ער.
(03-08-2026, 11:39 PM)lidoradir כתב: [ -> ]https://x.com/ScrapDaddyAP/status/2030750725035503895?s=20

אדם פירס הכריז :

- קרב על האליפות הביניבשתית : אל גרנדה אמריקנו המקורי נגד פנטה.

אפשר כבר להפסיק את האל גראנדה אמריקאנו הזה.
רוצה חזרה את גייבל ואת פיט דאן.
(03-09-2026, 03:03 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]אפשר כבר להפסיק את האל גראנדה אמריקאנו הזה.
רוצה חזרה את גייבל ואת פיט דאן.

אחרי רסלמניה. קייזר צריך להמשיך להיות אמריקנו. גייבל יחזור להיות גייבל.
(03-09-2026, 03:11 PM)lidoradir כתב: [ -> ]אחרי רסלמניה. קייזר צריך להמשיך להיות אמריקנו. גייבל יחזור להיות גייבל.

אני דווקא חושב שקייזר לא צריך להמשיך בתור אל גרנדה אמריקנו.
הוא צריך להיות לודוויג קייזר, אריסטוקרט גרמני אבל פייס. זה יהיה קומי בטירוף.
מתחילים חברים
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9