Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Collision 07/03/26
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 815952-3fbcb7ddd28b40a99cf504d82fc0122f-mv2.jpg]

קרב 1 – קרב על אליפות הזוגות – FTR(דקס הארווד וקאש ווילר)(א')(ע' סטוקלי האת'וואי) נגד הרסקאלז(דזמונד אקסבייר וזכארי וונץ)(ע' מיירון ריד)
מנצחים: FTR
עם שאטר-מאשין.
[Image: hq720.jpg]

הוק וקאטסויורי שיבאטה בבאקסטייג'.
אנתוני בואנס פוגש אותם ואומר שהוא חשב על מה שהוק אמר לו בשבוע שעבר והוא מוכן להיות רוצח אם הוק יאפשר לו להוכיח.
הוק אומר לו לקחת את המצלמה משיבאטה ולצלם אותם.
הוק ניגש לבן אדם אקראי בבאקסטייג' ושואל אותו אם הוא מתאבק ורוצה להצטרף לאופס.
האיש עונה כן.
הוק נותן לו מבחן מהיר ואומר לו להשתחרר מהרדרום, האיש מאבד הכרה.
הוק אומר לבואנס להמשיך לעקוב אחריהם.

קרב 2 – תומאסו צ'אמפה נגד דניאל גרסיה
מארק בריסקו
בשולחן השדרנים.
מנצח: גרסיה ברולאפ אחרי שהוא גורם לצ'אמפה לפגוע בטעות בבריסקו שעמד על האפרון.
אחרי הקרב צ'אמפה ובריסקו מתווכחים ביניהם בזירה ובריסקו מציע לצ'אמפה לחיצת יד שצ'אמפה דוחה, בריסקו בתגובה עוזב בדרך לבאקסטייג'.
FTR נכנסים לזירה להתעמת עם צ'אמפה אז בריסקו ממהר לחזור גם הוא כדי לגבות את צ'אמפה ולאזן את המצב, לאחר פייסאוף קצר צ'אמפה ובריסקו עוזבים ועושים דרכם לבאקסטייג' אבל כשהם מגיעים לרמפת הכניסה צ'אמפה מתהפך עליו ודוחף אותו על מסכי הוידאו, נותן לו ני-סטרייק, יורק ומנגב את הישבן עם הבנדנה שלו.
FTR מסתכלים מרוצים מהזירה.

קרב 3 – סוורב סטריקלנד(ע' פרינס נענע) נגד גראביטי
מנצח: סוורב
עם האוס-קול.

משודר קטע של קריס סטטלנדר אחרי דיינמיט האחרון.
היא אומרת שהיא ות'קלה במאזן של 1-1 ביניהן ומאתגרת אותה לקרב של 2 מתוך הכרעות ברבולושן.

ת'קלה יוצאת החוצה.
בתחילה היא דוחה את האתגר של קריס ושואלת ממתי המאתגר הוא זה שקובע את הסטיפולציה אבל אומרת שבמחשבה שנייה קריס באמת חושבת שהיא יכולה לנצח אותה פעמיים באותו הלילה? קריס מרכיבה משקפי שמש כי היא לא מסוגלת להסתכל לת'קלה בעיניים. קריס צדקה בדבר אחד, כשהציעה לת'אנדר רוסה להיזהר ממנה כי היא מסוכנת. ת'קלה מסיימת כשאומרת שהיא כל מה שקריס מפחדת ממנו.
[Image: 69ad1d5194cd6-image.jpg]

משודר טיזר קצר לראיון ביוטיוב של רנה פאקט עם ג'ון מוקסלי.
ג'ון אומר שהוא לא מפחד מטקאשיטה, הוא יודע שטקאשיטה יכול לנצח אותו אבל זה לא יקרה ברבולושן.

קרב 4 – קרב על 200 אלף דולר – האאוטראנרס(טורבו פלויד וטרוט' מגנום) נגד פרייבט פארטי(אייזיאה קאסידי ומארק קווין) נגד LFI(רוש ודראליסטיקו) נגד הסווירל(בלייק כריסטיאן ולי ג'ונסון)
דלטון קאסל
בשולחן השדרנים.
מנצחים: פרייבט פארטי עם דומסדיי-קאטר על ג'ונסון.
[Image: aew-collision-spoilers-finish-to-the-200...Rm-CU7.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם ג'טספיד.
נייט אומר שהוא הצמיד את MJF למשך 13 שניות ולמרות שהוא יודע שהזדמנויות נוספות יגיעו בעתיד הוא לוקח אחריות ומרגיש אשם באיבוד אליפות השלשות.
ביילי אומר שנייט לא אשם ומדובר במאמץ קבוצתי ולמרות שהם מעריכים את העזרה של פייג' המצב שלו עם מג'ף סיבך עבורם את העניינים ועכשיו כשהם מצטוותים למיסטיקו ברבולושן הם ינסו לתקן ולהשיב את האליפויות. ביילי מתייחס גם לקרב שלו בדיינמיט הקרוב על אליפות TNT ואומר שהוא מוכן ל-2 קרבות אליפות באותו השבוע ויודע מה נדרש ממנו כדי לנצח.
סוורב סטריקלנד ופרינס נענע נכנסים לתמונה.
סוורב שואל את ביילי למה נייט לא ידע מה נדרש ממנו? סוורב עובר לפנייה ישירה לנייט ושואל אותו למה תמיד כשנדמה שהרגל של נייט מונחת על הצוואר של יריבו הוא אף פעם לא מצליח להפעיל את הלחץ הנדרש? אם נייט רוצה להתחרות עם רוצחים הוא צריך להיהפך לאחד בעצמו.

משודר קטע ממוקדם יותר בו רנה פאקט מראיינת בבאקסטייג' את בייבס אוף וורת'.
מייגן ביין ולנה קרוס מגיעות לתקוף אותן.

קרב 5 – מייגן ביין ולנה קרוס נגד טיימלס לאב בומבס(טוני סטורם ומינה שיראקווה)
מנצחות: ביין וקרוס
עם ג'קהאמר של קרוס על מינה אחרי שמרינה שפיר מגיעה לתקוף את טוני סטורם ונכנסת איתה לברול שמתגלגל מתחת לזירה.
[Image: hqdefault.jpg]

מארק בריסקו בבאקסטייג'.
הוא אומר שהוא זיהה משהו מוזר בצ'אמפה מאז הדביוט שלו עד הלילה. הצ'אמפה שתקף אותו זה הצ'אמפה שהוא מכיר ובריסקו טעה כשהוא חשב שהוא יכול להסיר את המגננות שלו איתו וצ'אמפה טעה כשהתנהג כמו פחדן ונעזר בFTR, שניים מהיריבים הגדולים של הבריסקוס. עכשיו המספרים לא מסתדרים עבור בריסקו אז הוא צריך לערוך שיחת טלפון עם צמד יריבים נוסף.

קרב 6 – הכלבים(דייויד פינלי, גייב קיד וקלארק קונורס) נגד קוסמו אוריון, ג'מו קמינארי וג'יידן מונרו
מנצחים: הכלבים
בסקוואש.
[Image: HC2xe-L-Xw-AAGSWx.jpg]

טוני סטורם יוצאת לרמפת הכניסה.
היא אומרת שכל מה שהדת' ריידרס זה לדבר על תחרותיות אז איך זה שהיחיד שמסוגל להתאבק לבדו הוא ג'ון מוקסלי? היא מאתגרת את מרינה שפיר לקרב ברבולושן כשכולם מורחקים מצד הזירה וכשהיא תסיים עם מרינה היא רוצה את אליפות העולם שלה חזרה.
[Image: Captura-de-pantalla-2026-03-07-215421-pn...100-93.png]

משודר קטע מהאירוע של CMLL בשישי בו פרספונה ניצחה את מרסדס מונה וזכתה באליפות העולם של CMLL.

קרב 7 – קלאודיו קסטאניולי נגד קונוסקה טקאשיטה
ג'ון מוקסלי
בשולחן השדרנים בליווי מרינה שפיר.
במהלך הקרב הצ'יסרו מתערב לטובתו של טקאשיטה.
מנצח: טקאשיטה עם רייג'ינג פייר.
אחרי הקרב טקאשיטה ומוקסלי בפייסאוף, הצ'יסרו מגיע לתקוף את מוקסלי למורת רוחו של טקאשיטה, מוקסלי מתאושש ותוקף חזרה ונוצר ברול בשני מוקדים – בין מוקסלי לטקאשיטה ובין הצ'יסרו לקלאודיו שנעזר במרינה.
[Image: mox37-645x370.jpg]
הייתי בטוח שבדינמייט האחרון שעשו טיזינג לקרב של גארגאנו וצ׳אמפה(DIY) נגד FTR.
לא ציפיתי שצ׳אמפה יעשה היל טרן.
הוא הרבה יותר טוב בתור היל.
לא הבנתי מלכתכילה למה הורידו ממנו את אליפות ה-TNT(פלטש׳ר כבר צריך לעלות לאפרקארד).
הוא היה צריך לקבל ריין על אליפות ה-TNT סטייל מירו.
אבל בדרך של צ׳אמפה.
מוזר שתקעו אותו בקרב שלשות עם FTR בדינמייט הקרוב.
מניח שהוא עדיין לא אוהב אותם למרות שהוא גם היל עכשיו.
אור אתה מכונה!
באם באם לא יסכים איתי אבל אהבתי את הפרומו של ת'קלה. טוני סטורם על המיקרופון זה תמיד כיף וממש אהבתי את הטיזינג לראיון של רנה עם מוקסלי.
נקודה מעניינת שטאקישטה מצמיד את קלאודיו שמחזיק באליפות העולם של CMLL, הקרב הקודם ביניהם נגמר בלי הכרעה בזמן שטאקישטה היה אלוף העולם של IWGP

הוכרז לדינמייט הקרוב: 
מסיבת עיתונאים עם MJF ואדם פייג'
[Image: HCniNRlXwAA5Fe1?format=jpg&name=small]

קרב שלשות
FTR ותומאסו צ'אמפה נגד היאנג באקס ומארק בריסקו

[Image: HC3FaG7b0AANsuE?format=jpg&name=small]

קרב על אליפות TNT
מייק ביילי נגד קייל פלטשר

[Image: HCniinlWMAEdnlT?format=jpg&name=small]

קרב זוגות
 הצ'יסרו וקונוסקה טקאשיטה נגד קלאודיו קסטאניולי וג'ון מוקסלי

[Image: HC3UDt8bYAEtFY9?format=jpg&name=small]

קרב זוגות
גייב קיד ודיוויד פינלי נגד אורנג' קאסידי ודארבי אלן

[Image: HC3FCKZagAMFi2P?format=jpg&name=small]

קרב על אליפות TBS
פרספונה​​​​​​​ נגד ווילו נייטינגייל​​​​​​​

[Image: HC3EQwZaAAANcBH?format=jpg&name=small]
(03-08-2026, 03:14 PM)Penta כתב: [ -> ]לא הבנתי מלכתכילה למה הורידו ממנו את אליפות ה-TNT(פלטש׳ר כבר צריך לעלות לאפרקארד).

רק בשביל לתת לפלטשר לזכות בחזרה באוסטרליה
תודה על התוצאות גיבור Heart

קוליזן שנפתח עם קרב זוגות של פט"ר מחזיר אותי לקרב שלהם נגד בב"ג (בק"ג דאז) שנמשך 57 דקות. ואז אני מסתכל על כמות הקרבות שנקבעו לפרק הזה ואני בספק אם נקבל שידור חוזר. פט"ר הם מסוג המתאבקים האלה שיש להם נוסחה קבועה לקרבות ואני לא אומר את זה בתור משהו רע. הם מפרגנים ליריבים שלהם ויודעים להוציא אותם טוב. הם עשו עבודה טובה בלגרום לי להאמין שהראסקלז יקחו את הקרב הזה. הייתי רוצה לקבל מהראסקלז יותר מהלכים, זה הרגיש שהם התמקדו בעיקר בגניבת ניצחון. קרב מהנה, אני כבר בקושי מדלג על פט"ר.

אהבתי שבריסקו יצא ללחוץ ידיים לפט"ר, אני שונא שחור ולבן ברסלינג. הם בני אדם.

מודה שאהבתי את הסגמנט של האופס. הוק לאט לאט משתפר.

בחרתי לתת צ'אנס לצ׳אמפה-גרסיה. הם 2 מתאבקים שאני מדלג על הקרבות שלהם כל עוד אין להם יריב מעניין, הם יותר נסחבים בעיניי. אז זה הצ׳אנס שלהם לנסות לשנות את דעתי. הפתיע אותי שצ׳אמפה עשה פראודיה על גרסיה, הוא לא נראה האדם המתאים לכך. גרסיה עבד יפה על הרגליים של צ׳אמפה, שלרוב מסיימות קרבות עבורו. צ׳אמפה מכר את הרגליים החבולות טוב אבל זה גם איכשהו מילא אותו באדרנלין לפוצץ את המתאבק הצעיר ולא מנע ממנו להכניס את מהלכי הברכיים המגניבים שלו. שמחתי שגרסיה גנב ניצחון וגרם לטלנובלה רק כי זה היה לא צפוי. הקרב היה אחלה, הטכניות הייתה טובה והם הפציצו בשאר המהלכים, שמח שלא דילגתי. חבל שקיבלתי ספוילר לקטע שקרה אחרי הקרב כי הוא היה עוד יותר לא צפוי. על פניו אנחנו בבנייה לבאקס-פט"ר, אבל בדרך אנחנו מקבלים המון מפטיר שלא בהכרח קשור לבאקס ואני אוהב את הג׳ונגל הזה. זה ארגון רסלינג, חייב להיות כאן בלאגן. איפה גילאם ורוג׳ר שיראו את זה?

גראביטי-סוורב על הנייר אמור להיות קרב קליל ומהיר אבל בפועל קיבלנו קרב יחסית מגושם ואיטי. סוורב ניסה לגרום ליריב שלו לצאת אובר מדי פעם אבל המטרה האמיתית של הקרב (שאני מצאתי לנכון) היא שסוורב יחסל מתאבק שיחסית קרוב לברודי כדי לבסס את עצמו כמתאבק המסוכן ביותר ברוסטר. סוורב יכל לשלוף עוד כמה מהלכים מסוכנים בשביל להראות את זה. הייתי מוכן לקבל את זה אחרי הקרב. פספוס לדעתי.

הפורמט ראיונות החדש של רנה מגניב, עוד יותר מגניב שהיא מראיינת את בעלה. הטעימה מהראיון היה נראה טוב. מוקסלי משכנע מאוד.

מרובע כסף דילגתי.

טריגר מלחמה - בלקג׳ק באטל רואיל על האליפות של ריקושט בשעת אפס של מהפכה! לא מספיק הקארד הראשי מפוצץ עכשיו אתם גם מפציצים לי את השעת אפס? חתיכת אירוע לפנינו.

למה ג׳טספיד מגיעים מחוייכים לראיון ראשון אחרי שהפסידו את האליפויות שלהם? יש להם עוד דרך לעבור, הם העתיד, לא ההווה. החולצה של נייט מגניבה. אנחנו מקבלים פלטצ'ר-ביילי בדינמיט! טוני אתה רוצה להרוג אותי? איזה שנה כיפית בארגון הזה. סוורב מגיע עם ביטחון עודף ואומר לנייט שהוא לא לוחץ על ההדק? נייט ניצח את אוקדה שסוורב לא הצליח להביס. אני אוהב את מערכת היחסים של סוורב ונייט, אני חושב שהם בונים לנו להמשך טריו שלהם עם ביילי שבריצה הזאת נייט יאמץ את הגישה של סוורב.

בריסקו מעניין כשהעלילה שלו מעניינת. אחלה פרומו עד שהוא התחיל להשתולל עם הידיים. נקבע קרב מעניין לדינמיט ואני מעריך שהכיוון הוא צ׳אמפה-בריסקו לשעת אפס במהפכה.

הכניסה של הכלבים אדירה, בבקשה תנו להם להתעסק בדברים מעניינים. פינלי נראה ביג דיל. סקאווש מוצלח מאוד. והם מתעסקים בחרא בדינמיט. אני מבין שהם במהלך סיפור כרגע שהם צריכים לספר, אני מחכה לפרק הבא.

קלאודיו שבר אותי בכניסה שלו, אני בזמן האחרון קולט איזה נכס הוא לארגון. למה טקאשטה לא יוצא עם האליפות היפנית החדשה שלו? מוקסלי מדהים בשולחן השדרנים, כאילו אני צולל לתוך פודקאסט מרתק. אהבתי שקלאודיו הלך על היד של טקאשטה כמו שהיצ׳סרו הלך על של מוקסלי בדינמיט האחרון. קלאודיו מעולה בכל מה שהוא בוחר לעשות בזירה. קלאודיו ממשיך רצה לנצח את טקאשטה ולא היה אכפת לו לשבור את החוקים. טקאשטה צריך לעבוד על האובר תיאטרליות שלו. ועדיין, קרב מעולה, ממש נהנתי לראות אותם יחד. טקאשטה הצליח לנצח את קלאודיו, המסע שלו בדרך להסתיים, נשאר רק מוקסלי. טקאשטה חטף פצצה לעין במהלך הקרב? אהבתי את מה שהלך אחרי הקרב, טקאשטה ומוקסלי רבו מלא לאורך הבנייה, עכשיו לקראת הסוף טקאשטה רוצה לעשות את זה נכון. יש לי תחושה שאנחנו לא קרובים לסיום ושרון קאליס יעזור לטקאשטה לקחת את התואר במרמה.

לסיכום, פרק מדהים של קוליז'ן. הופתעתי מהוק, גרסיה-צ׳אמפה, בריסקו והכלבים. קרב מרכזי חזק, קידומי עלילה מגניבים והמון קרבות טובים בהמשך. שנה מעולה לAEW.
(03-08-2026, 10:44 PM)NaRRative כתב: [ -> ]תודה על התוצאות גיבור Heart

קוליזן שנפתח עם קרב זוגות של פט"ר מחזיר אותי לקרב שלהם נגד בב"ג (בק"ג דאז) שנמשך 57 דקות. ואז אני מסתכל על כמות הקרבות שנקבעו לפרק הזה ואני בספק אם נקבל שידור חוזר. פט"ר הם מסוג המתאבקים האלה שיש להם נוסחה קבועה לקרבות ואני לא אומר את זה בתור משהו רע. הם מפרגנים ליריבים שלהם ויודעים להוציא אותם טוב. הם עשו עבודה טובה בלגרום לי להאמין שהראסקלז יקחו את הקרב הזה. הייתי רוצה לקבל מהראסקלז יותר מהלכים, זה הרגיש שהם התמקדו בעיקר בגניבת ניצחון. קרב מהנה, אני כבר בקושי מדלג על פט"ר.

אהבתי שבריסקו יצא ללחוץ ידיים לפט"ר, אני שונא שחור ולבן ברסלינג. הם בני אדם.

מודה שאהבתי את הסגמנט של האופס. הוק לאט לאט משתפר.

בחרתי לתת צ'אנס לצ׳אמפה-גרסיה. הם 2 מתאבקים שאני מדלג על הקרבות שלהם כל עוד אין להם יריב מעניין, הם יותר נסחבים בעיניי. אז זה הצ׳אנס שלהם לנסות לשנות את דעתי. הפתיע אותי שצ׳אמפה עשה פראודיה על גרסיה, הוא לא נראה האדם המתאים לכך. גרסיה עבד יפה על הרגליים של צ׳אמפה, שלרוב מסיימות קרבות עבורו. צ׳אמפה מכר את הרגליים החבולות טוב אבל זה גם איכשהו מילא אותו באדרנלין לפוצץ את המתאבק הצעיר ולא מנע ממנו להכניס את מהלכי הברכיים המגניבים שלו. שמחתי שגרסיה גנב ניצחון וגרם לטלנובלה רק כי זה היה לא צפוי. הקרב היה אחלה, הטכניות הייתה טובה והם הפציצו בשאר המהלכים, שמח שלא דילגתי. חבל שקיבלתי ספוילר לקטע שקרה אחרי הקרב כי הוא היה עוד יותר לא צפוי. על פניו אנחנו בבנייה לבאקס-פט"ר, אבל בדרך אנחנו מקבלים המון מפטיר שלא בהכרח קשור לבאקס ואני אוהב את הג׳ונגל הזה. זה ארגון רסלינג, חייב להיות כאן בלאגן. איפה גילאם ורוג׳ר שיראו את זה?

גראביטי-סוורב על הנייר אמור להיות קרב קליל ומהיר אבל בפועל קיבלנו קרב יחסית מגושם ואיטי. סוורב ניסה לגרום ליריב שלו לצאת אובר מדי פעם אבל המטרה האמיתית של הקרב (שאני מצאתי לנכון) היא שסוורב יחסל מתאבק שיחסית קרוב לברודי כדי לבסס את עצמו כמתאבק המסוכן ביותר ברוסטר. סוורב יכל לשלוף עוד כמה מהלכים מסוכנים בשביל להראות את זה. הייתי מוכן לקבל את זה אחרי הקרב. פספוס לדעתי.

הפורמט ראיונות החדש של רנה מגניב, עוד יותר מגניב שהיא מראיינת את בעלה. הטעימה מהראיון היה נראה טוב. מוקסלי משכנע מאוד.

מרובע כסף דילגתי.

טריגר מלחמה - בלקג׳ק באטל רואיל על האליפות של ריקושט בשעת אפס של מהפכה! לא מספיק הקארד הראשי מפוצץ עכשיו אתם גם מפציצים לי את השעת אפס? חתיכת אירוע לפנינו.

למה ג׳טספיד מגיעים מחוייכים לראיון ראשון אחרי שהפסידו את האליפויות שלהם? יש להם עוד דרך לעבור, הם העתיד, לא ההווה. החולצה של נייט מגניבה. אנחנו מקבלים פלטצ'ר-ביילי בדינמיט! טוני אתה רוצה להרוג אותי? איזה שנה כיפית בארגון הזה. סוורב מגיע עם ביטחון עודף ואומר לנייט שהוא לא לוחץ על ההדק? נייט ניצח את אוקדה שסוורב לא הצליח להביס. אני אוהב את מערכת היחסים של סוורב ונייט, אני חושב שהם בונים לנו להמשך טריו שלהם עם ביילי שבריצה הזאת נייט יאמץ את הגישה של סוורב.

בריסקו מעניין כשהעלילה שלו מעניינת. אחלה פרומו עד שהוא התחיל להשתולל עם הידיים. נקבע קרב מעניין לדינמיט ואני מעריך שהכיוון הוא צ׳אמפה-בריסקו לשעת אפס במהפכה.

הכניסה של הכלבים אדירה, בבקשה תנו להם להתעסק בדברים מעניינים. פינלי נראה ביג דיל. סקאווש מוצלח מאוד. והם מתעסקים בחרא בדינמיט. אני מבין שהם במהלך סיפור כרגע שהם צריכים לספר, אני מחכה לפרק הבא.

קלאודיו שבר אותי בכניסה שלו, אני בזמן האחרון קולט איזה נכס הוא לארגון. למה טקאשטה לא יוצא עם האליפות היפנית החדשה שלו? מוקסלי מדהים בשולחן השדרנים, כאילו אני צולל לתוך פודקאסט מרתק. אהבתי שקלאודיו הלך על היד של טקאשטה כמו שהיצ׳סרו הלך על של מוקסלי בדינמיט האחרון. קלאודיו מעולה בכל מה שהוא בוחר לעשות בזירה. קלאודיו ממשיך רצה לנצח את טקאשטה ולא היה אכפת לו לשבור את החוקים. טקאשטה צריך לעבוד על האובר תיאטרליות שלו. ועדיין, קרב מעולה, ממש נהנתי לראות אותם יחד. טקאשטה הצליח לנצח את קלאודיו, המסע שלו בדרך להסתיים, נשאר רק מוקסלי. טקאשטה חטף פצצה לעין במהלך הקרב? אהבתי את מה שהלך אחרי הקרב, טקאשטה ומוקסלי רבו מלא לאורך הבנייה, עכשיו לקראת הסוף טקאשטה רוצה לעשות את זה נכון. יש לי תחושה שאנחנו לא קרובים לסיום ושרון קאליס יעזור לטקאשטה לקחת את התואר במרמה.

לסיכום, פרק מדהים של קוליז'ן. הופתעתי מהוק, גרסיה-צ׳אמפה, בריסקו והכלבים. קרב מרכזי חזק, קידומי עלילה מגניבים והמון קרבות טובים בהמשך. שנה מעולה לAEW.

סוורב-גראיביטי(זה אח של בנדידו במציאות) בא לתת טעימה בזירה מהדמות היל החדשה של סוורב.
מתבשלת אצלי איזו תגובה על סוורב מאז הפרומו שהוא עשה אחרי ההיל טרן על אומגה.
אולי אני אעשה את זה.
זה יותר מאליפות או האנגמן.
זה כן מוזר שהאנגמן לא אמר מילה לסוורב מאז שהוא תקף את קני אומגה.
אולי יהיה להם פייסאוף ברבולושן.
אולי סוורב ידפוק את האנגמן ברבולשן ואז האמגמן בחיים לא יקבל קרב האליפות הראשית.