Wrestling-IL

גרסה מלאה: לקראת דינמייט | 19.5.2021 - היאנג באקס מגנים על אליפות הזוגות
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
וארסיטי בלונדס נגד היאנג באקס בקרב על אליפות הזוגות של AEW
[Image: 2.jpg]

מאט סיידל נגד כריסטיאן קייג'
[Image: Screenshot-1.png]

אדי קינגסטון וג'ון מוקסלי נגד האקלמייד
[Image: 1.jpg]

אוסטין גאן נגד אנת'וני אגוגו
[Image: 3.jpg]

רד וולבט נגד סרינה דב בקרב על אליפות הנשים של NWA
[Image: 4.jpg]
אדי קינגסטון וג'ון מוקסלי נגד האקלמייד
הייפ לפרומואים שלהם!

תקשיבו יש לי לכלוך בעיין כשאני AEW וזה כל הBoomers שלא צריך אותם
לא צריך את כריסטיאן, לא את ביג שואו.
סתם מבזבזים כסף. מרגישים לי כמו איזה מקורבים בנמל אשדוד שעוקצים משכורות. יאללה להעיף
איך אני אוהב את פלטינום מקס קסטר!!!! אחלה בזירה וגאון על המיקרופון. אני בחרם על קודי וחבורת השפוטים שלו כי הם הורסים לי את הכיף. רד ולווט וסרינה דיב קרב שבהחלט שווה מיין איבנט, ומבחינת עלילה הייתי רוצה לשפר את זה עם תקיפה של ג׳ייד קרגייל.

חידה לסיום
מה משותף לאנשים הבאים: דאסטין רודס, בראנדי רודס, בילי גאן, אוסטין גאן, קולטון גאן, לי ג׳ונסון, DDP וארן אנדרסון? רמז: משבעה יוצא אחד. בין הפותרים נכון יוגרל קעקוע קרינג׳ ולא קשור בול בצוואר
דווקא הפעם אני לא מתלהב כל כך מהקארד של הפרק.
היאנג באקס מתחילים להימאס עליי, ו-וראסיטי בלונדס עדיין קצת ירוקיים לטעמי, והייתי מעדיף לראות אותם מול זוג אחר.
כריסטיאן מול סיידל הולך להיות אחלה קרב.
אדי ומוקס נגד האקליימד - אחלה קרב אבל לא יותר מזה, יש לי משהו נגד האקליימד שלא יושבב לי מספיק טוב.
אנטוני אוגוגו מקבל קרב מול ג'ובר, ככה אני קורא לאוסטין גאן בקרב הזה, כי כל תפקידו הוא להוציא את אנטוני גדול לקראת הקרב מול קודי.
רד וולווט מול סרינה דיב - אחלה קרב היאבקות.

הייתי מצפה לראות מישהו פותח חזית מול מירו, הייתי שמח לראות את לאנס ארצ'ר, שני ביג מנים אבל זה כנראה לא יהיה הוא.
ירד לי ההייפ משמעותית מ-AEW אחרי שגילתי שיהיה את אצטקה אנדגראונד.
רק אגיד שהציוות עם מוקסלי פוגע באדי קינגסטון שעכשיו הוא לא יותר מה-BFF של מוקסלי.