Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Collision 21/02/26
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 815952-3fbcb7ddd28b40a99cf504d82fc0122f-mv2.jpg]

קרב 1 – קרב על אליפות השלשות – ג'ט סט רודיאו(אדם פייג', מייק ביילי וקווין נייט)(א') נגד הדמנד(ריקושט, בישופ קאון וטואה ליאונה)
מנצחים: ג'ט סט רודיאו
עם באקשוט-לריאט של פייג' על ריקושט בעקבות הסחת דעת שיצר ג'ק פרי כשיצא לרמפה.
[Image: hq720.jpg]

הרסקאלז בלוקר-רום.
FTR נכנסים ואומרים שהם לא מרוצים מהריח שעולם משם והיו מעדיפים שהרסקאלז היו מנצחים את קרב הN1C המשולש במקום הבאקס כדי שהם יוכלו להוריד אותם.
הרסקאלז אומרים שהם מוכנים לפגוש אותם הערב.
FTR אומרים שהם לא מחלקים קרבות אליפות.
הרסקאלז מציעים שזה יהיה קרב אלימינייטור.
FTR מסכימים.
מיירון ריד מנסה לגרום לשאר החברים להחליט יחד על מי יהיו השניים שיצאו לקרב אבל וונץ ואקסבייר אומרים ששניהם בלתי מנוצחים כזוג אז הם יטפלו בזה הערב.

קרב 2 – היאנג באקס(מאט וניק ג'קסון) נגד הסווירל(בלייק כריסטיאן ולי ג'ונסון)
מנצחים: הבאקס
עם BTE-טריגר על כריסטיאן.
[Image: young-bucks-vs-the-swirl-1771732365.jpg]

משודר קטע מאתמול בערב בו MJF הגן אליפות העולם נגד זילה פאטו בHOG ובמהלך הקרב אנדראדה אל אידולו הפריע לו כשלקח מידיו את חגורת האליפות איתה ניסה לתקוף את פאטו.
אחרי הקרב MJF הלך להתעמת עם אנדראדה בלוקר-רום.
אנדראדה אמר לו להירגע ותהה למה מג'ף חילק קרב אליפות למתאבק אינדי בזמן שמתאבקי AEW צריכים להילחם עבור הזדמנות.
מג'ף אומר שאם העיניים של אנדראדה על האליפות אז העיניים שלו על מג'ף ואומר שהוא הולך לדאוג שפייג' לא יוכל לאתגר יותר על האליפות אחרי רבולושן ואם אנדראדה מתכוון לבוא בעקבותיו לאחר מכן אז כדאי שלא יפספס.

קרב 3 – קרב על אליפות העולם במשקל כבד של CMLL – קלאודיו קסטאניולי(א')(ע' מרינה שפיר) נגד ג'וש אלכסנדר(ע' לאנס ארצ'ר)
מנצח: קלאודיו
עם ניוטרלייזר.

קרב 4 – מייגן ביין נגד בקה
מנצחת: ביין
עם מגהבומב.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם תומאסו צ'אמפה.
צ'אמפה אומר שחלפו 24 ימים מאז הדביוט שלו בAEW, 21 ימים מאז הזכייה שלו באליפות TNT אבל המספר שהוא רוצה להתמקד בו הוא 10 – חלפו 10 ימים מאז שקייל פלטשר לקח ממנו את האליפות. לאחר הזכייה פלטשר המשיך לאוסטרליה לקבלת הפנים שכל כך חיכה לה והחליט לקחת חופשה ולהישאר שם. צ'אמפה אומר שהוא ממתין לקייל ברגע שיחזור לארצות הברית במטרה להשיב לעצמו את סילבי.

קרב 5 – משפחת קאליס(קונוסקה טקאשיטה, אל קלון ומארק דייויס) נגד הדת' ריידרס(ג'ון מוקסלי, ווילר יוטה ופאק)(ע' מרינה שפיר)
מנצחים: משפחת קאליס
עם רייג'ינג-פייר של טקאשיטה על יוטה.
אחרי הקרב יש פייסאוף בין טקאשיטה למוקסלי, דייויס ויוטה מנסים להתערב ולתקוף את היריבים אך טקאשיטה ומוקסלי מעיפים אותם מהזירה ואז נתקלים גב אל גב ומוקסלי מגיב עם פרדיים-שיפט לטקאשיטה.
[Image: moxley-konosuke-e1771730798403-645x370.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם בייבס אוף וורת'.
הן תוהות מה נדרש כדי להיפטר ממגהבאד אחרי השבוע החולף בו הגנו מולן 3 פעמים על החגורות השונות. ווילו אומרת שזה שהיא אלופה כפולה אומר שהיא תתאבק קשה פי שניים ועם חיוך גדול כפליים.

קרב 6 – ת'אנדר רוסה נגד ג'וליה הארט
מנצחת: רוסה
עם פייר-ת'אנדר דרייבר.
אחרי הקרב ת'קלה מופיעה עם מיקרופון דרך הקהל.
היא קוראת לרוסה אחת המתאבקות הטובות והטיפשות של AEW ואומרת שזאת טעות מצידה לבוא מיד אחריה לאחר היעדרות כל כך ממושכת.
בינתיים בזירה ג'וליה הארט מתאוששת ומנסה לתקוף את רוסה מאחורה אבל קריס סטטלנדר מספיקה להגיע ולמנוע את התקיפה.

סגמנט בבאקסטייג' בו דלטון קאסל, האאוטראנרס, אנתוני בואנס, הבאנג באנג גאנג ופרייבט פארטי חוגגים בלוקר-רום.
PP אומרים שהם לא מתחמקים מאף טאג-טים.

גייב קיד וקלארק קונורס מגיעים לשולחן השדרנים ומאיימים על טוני שיאובני לאחר שטוני קרא לקיד "משוגע".
קיד אומר שזה בדיוק מה שהוא והוא לא סיים עם דארבי אלין ועכשיו כשגם אורנג' קאסידי מעורב הם יצטרכו לגרור אותו למטה בדיוק כמו דארבי ומאתגר אותו לקרב בשבוע הבא.

קרב 7 – קרב אלימינייטור לאליפות הזוגות – FTR(קאש ווילר ודקס הארווד)(א')(ע' סטוקלי האת'וואי) נגד הרסקאלז(זכארי וונץ ודזמונד אקסבייר)(ע' מיירון ריד)
מנצחים: הרסקאלז
עם הוט-פייר-פליים על דקס לאחר הסחת דעת שיצרו היאנג באקס כשיצאו החוצה.
אחרי הקרב GOA יוצאים החוצה ותוקפים את הרסקאלז, ג'ק פרי מנסה לצאת לעזור אבל ריקושט מופיע ומוריד אותו עם ספיריט-גאן.
בינתיים FTR מתגרים בהורים של הבאקס שיושבים בשורה הראשונה בקהל, מעיפים אבקה על אבא שלהם, דוחפים את אמא שלהם ומושכים את אח שלהם לתוך הזירה. FTR נותנים ספייק-פיילדרייבר לאחיהם של מאט וניק בזמן שGOA מחזיקים בהם שיצפו.
קלאודיו - אלכסנדר זה בדיוק מסוג הקרבות שהייתי מראה לצופה חיצוני שרוצה להבין על מה כל הרעש.
קלאודיו בשקט בשקט נותן ריצה אדירה בחודשים האחרונים ופה נהנה מכימיה מעולה עם ג'וש שהקל עליו את העבודה ונראה שהם בעיקר נהנו וזה הקרין גם אליי.
אחת הסיבות שאני כל כך רוצה לזרז את פליטתם של מוקסלי, טקאשיטה ופלטשר מהסטייבלים שלהם היא כדי לפנות מקום בקדמת הבמה עבור החבר'ה האלה.
שאר הפרק היה אחלה אבל אני לא כל כך אוהב את הרעיון של טאג-טים קוליז'ן.
אחלה פרק קוליזן השתפרה מאוד בתוכניות האחרונות תודה על התוצאות
הייתי בטוח שפרסמתי את התגובה כבר אתמול בבוקר :0

פותחים עם קרב אליפות מעניין, אני רוצה שהדרישה יקחו את האליפויות אבל הקבוצה של האנגמן זה העתיד וקשה להמר נגדם, במיוחד שכל הספוטלייט על נייט והאנגמן מאתגר את אלוף העולם. זה שהאלופים באו בתלבושת אחידה זה רגע מתוק של אליט. כל פעם שאני רואה קרב של גואה אני מתרשם מאיך שהם מנצלים את הזמן מסך שהם מקבלים, מתי אני אזכור שהם מתאבקים טובים בזכות עצמם ויכולים לסחוב קרבות? האנגמן היה אובר סטיב אוסטין בקרב הזה, הקהל התפוצץ מכל תזוזה שלו. ליונה היה הMVP של הקרב, מתי יתחילו השמועות שהWWE רוצים אותו? קרב אינדיז על הצד הטוב, פתיחה מעולה לפרק. מי שמתלבט אם לצפות או להריץ, לבחור באפשרות הראשונה. באם באם אם לא נטען לך החלק הראשון, לחפש מקום אחר שכן נטען. לקחתי בחשבון שנראה התערבות בסוף הקרב מאחד מעמודי התווך של החברה שמעורבים עלילתית במתרחש בזירה. לפי המשתמע מתחילת הפסקה, אין פה תוצאה שגויה, אז יצאתי מרוצה.

סגמנט מעולה של פט"ר והראסקלז. הראסקלז ממשיכים לבוא לידי ביטוי בסגמנטים שלהם, פט"ר ברצף של צפייה על פני הרצה. מחלקת הזוגות משתבחת.

משפחת באקס באולם, אני כבר מתחיל לחשוש בתור איש משפחה. בלייקלי (איך הם לא קראו לעצמם ככה?) בהזדמנות להרשים. הבאקס נתנו לנו בהתחלה שטויות PWG שגרמו לי להתגעגע למוצר. זה הרגיש שהבאקס נלחמו בגרסה הצעירה של עצמם. מי שמדלג על קרבות של הבאקס בטח מדלג גם על המנות הבשריות בהדסון.

המפגש בין מג׳פ ואנדרדה היה מגניב, אני אוהב שאין חלוקה ברורה בין הילים לפייסים מבחינת המטרות שלהם. הם הילים, הם רוצים את אותו הדבר, אז הם מצמידים קרניים זה לזה. מכל הריצה האחרונה של אנדרדה, זה הרגיש לי כמו רגע השיא. כמו שאמרתי לאחרונה, ממש בא לי לראות את המפגש רמאים הזה בזירה, זה יכול להיות מגניב.

אלכסנדר-קלאודיו זה מפגש שמות שצריך להקרין בבתי ספר להאבקות. 2 מכונות זירה שעובדות חלק נורא ולדעתי האישית לא מוערכים מספיק. אני כבר תקופה אומר עליהם שהם צריכים להחזיק זהב של הארגון, מצד שני גם האלופים הנוכחיים מצדיקים את מעמדם המוזהב. מילה טובה על הקהל שכן העריך אותם מאוד והתגובות היו מצוינות. קלאודיו יודע לעשות הכל בזירה ובאמת בקרב הזה הוא סימן וי על כל הסגנונות. אני כן אשמח לראות בריין הזה יותר נגיעות מתרבות הלוצ'ה, בהתאם לאליפות שהוא נושא. קלאודיו הרים את אלכסנדר כאילו אני מרים את הבן שלי. זה היה חד משמעית קרב של קלאודיו, אלכסנדר היה חסר לי, יש לו מהלכים שיכלו להשתלב נהדר עם קלאודיו. המפגש של מרינה וארצ'ר היה נחמד, היא הצ'יינה המודרנית.

צ'אמפה עם פרומו טוב, כיף לראות אותו רלוונטי. הוציא לי את המילים מהפה עם דעתו על פלטצ'ר האלוף הלוחם שלא נלחם השבוע.

אני אוהב שאנחנו מקבלים מלא קרבות שלשות בין משפחת קאליס לרוכבי המוות. פתיחה צולעת של טקאשטה-יוטה שהובילה לפיצוי עם פאק-קלון. דיוויס-מוקסלי מרפררים לקרב שלהם מדינמיט האחרון זה אחלה ומשמח, לא שלחו אותי רחוק בציר הזמן וזה היה בתוכנית שאני מכיר (שלא תגיד שהם לא משתפרים בהיבט הזה רוג׳ר). פאק חוזר לימי ההיי פליי שלו, אי אפשר לשנוא את רוכבי המוות בריצה הנוכחית שלהם. הקרב הזה יותר בנה לי את פאק-קלון מאשר את מוקסלי-טקאשטה. זו גם ההופעה הכי פחות טובה של טקאשטה במפגשי השלשות שלהם עד כה. קלון ממשיך להיות המתאבק המסקרן ביותר בקוליז'ן. משום מה הם התעקשו לחזור מתחילת הקרב לכימיה הכי פחות מוצלחת וגם לסגור איתה את המפגש הזה. לא מבין למה הם גם מתעקשים שיוטה ישאר ליצן, ההפסד הגדול שלו באוסטרליה יכל להזניק אותו קדימה.

סגמנט לא טוב של מסיבה פרטית. זה המשיך את הרצף של הסיום המבאס של קרב השלשות. למה להרוס פרק טוב?

גייב יכל לשבור את הרצף אבל נתן לנו פרומו שהולך להיכנס לסרטון בוצ׳מניה הקרוב.

הקרבות שנקבעו לדינמיט הקרוב משוגעים.

הקרב המרכזי נבנה כקלאסיקה שלא קשורה לציר הזמן, הרי הראסקלז הם רק תחנה בדרך למפגש בין פט"ר והבאקס, אבל הראסקלז הוצגו פה טוב וגרמו לי לחשוב מי יצאו מפה עם הניצחון. נזכרתי שמשפחת באקס בשורה הראשונה ואולי יהיה איזה בלאגן. זה גם לא בא משום מקום, פט"ר ירדו על המחלקה שאין שם טאגים ותיקים שיודעים לעבוד יחד, הנה לכם הראסקלז שיערערו אתכם. פט"ר אכן התעמתו עם המשפחה. הקומבינציות של הראסקלז כיפיות לצפייה, בא לי לראות אותם נגד קלון ושותף לבחירתו. השס"פ בזווית היה מהלך מגניב ממש. הבאקס יצאו חלאות שהם יצאו להציל מתאבק קורבן על פני קורבנות מדמם. שמח על התוצאה. סיום הפרק היה מעולה, מזכיר את ימי הבולט קלאב ברחבי האינדיז רק שעכשיו הבאקס בצד החוטף. הצחיק אותי שאחרי מה שפט"ר עשו לאח של הבאקס, סטוקלי מתגלגל לו עם הכיסא גלגלים כמו מסכן. הריצה של פט"ר כבר לא פילרית.

לסיכום, AEW מראה לנו שיש לה את הרצון והיכולת לתקן את המוצר שלה. כל מי שהתיש אותנו בעבר נותן ריצת תיקון מעולה. רוכבי המוות, הבאקס, פט"ר, גואה, אנדרדה, צ'אמפה, מג׳פ-האנגמן, סוורב, קני חוזר לכושר, לא אתה בריסקו, איפה אתה פלטצ'ר.