קרב 1 - קרב על האליפות הקונטיננטלית - ג'ון מוקסלי(א') נגד קונוסקה טקאשיטה
מנצח: אין, תיקו אחרי טיים-לימיט של 20 דקות.
אחרי הקרב מוקסלי מתגרה בטקאשיטה והאחרון מוריד אותו עם רייג'ינג-פייר.
משודרות תגובות קצרות של
קריס סטטלנדר ות'קלה אחרי הפרק של דיינמיט לזכייה של ת'קלה.
ת'קלה אומרת שהיא וקריס דומות, שתיהן לקחו אחת את השנייה לגיהנום וההבדל היחיד ביניהן הוא שהיא אהבה את זה.
קריס אומרת שאנחנו מסתכלים על ההשלכות של כל המעשים של ת'קלה מאז שהגיעה לAEW, קארמה היא לא כלבה, היא קוסמיק קילר.
קרב 2 - קרב על אליפות הזוגות - בייבס אוף וורת'(ווילו נייטינגייל והארלי קמרון)(א') נגד מגהבאד(מייגן ביין ופנלופה פורד)
מנצחות: בייבס אוף וורת' עם רול-אפ של הארלי על פנלופה.
אחרי הקרב
לנה קרוס עושה דביוט טלוויזיוני ותוקפת את הארלי, מייגן נותנת ספיר לווילו ויחד עם פנלופה השלוש מניפות את כל חגורות האליפות בזירה.
קרב 3 - N1C לאליפות העולם - אנדראדה אל אידולו נגד אדם פייג'
דון קאליס בשולחן השדרנים.
מנצח: פייג' עם באקשוט-לריאט אחרי לואו-בלואו כשניצל הסחת דעת שדון קאליס יצר עבור אנדראדה.
קרב 4 - טורנדו טאג שיער נגד שיער - טוני סטורם ואורנג' קאסידי נגד ווילר יוטה ומרינה שפיר
מנצחים: טוני סטורם ואורנג' קאסידי עם סטורם-זירו של טוני על יוטה.
אחרי הקרב
מינה שיראקווה ולות'ר יוצאים עם שרפרף עבור יוטה, יוטה מנסה לברוח דרך הקהל אבל
ג'ון מוקסלי מופיע וכופה עליו לכבד את ההפסד.
הפייסים מגלחים את יוטה.
קרב 5 - קרב סולם על אליפות TNT - קייל פלטשר(א') נגד מארק בריסקו
דון קאליס בשולחן השדרנים.
לפני הקרב משודר קטע מאחרי הפרק של דיינמיט בו פלטשר מבקש
מקאזוצ'יקה אוקדה לא להתערב בקרב באוסטרליה ואוקדה מסכים.
מנצח: קייל פלטשר.
קרב 6 - קרב על אליפות העולם - MJF(א') נגד ברודי קינג
במהלך הקרב
בנדידו יוצא לתמוך בהרמנו שלו.
מנצח: MJF עם היטסיקר.
אחרי הקרב
אדם פייג' יוצא וחותם על החוזה לקרב ברבולושן.
![[Image: HBKz-XYf-XIAACj-WK-format-jpg-name-small.jpg]](https://i.postimg.cc/5NGrspFB/HBKz-XYf-XIAACj-WK-format-jpg-name-small.jpg)
אירוע נהדר ומלא רסלינג משובח ואיכותי לפי דעתי היו צריכים לתת לאנדראדה ניצחון ולהמשיך בפוש שלו מיצינו את הקרבות של אדם פייג׳ וMJF צריך לגוון הרוסטר מפוצץ בכוכבים תודה רבה על התוצאות
(02-15-2026, 06:55 PM)Nisan5454 כתב: [ -> ]אירוע נהדר ומלא רסלינג משובח ואיכותי לפי דעתי היו צריכים לתת לאנדראדה ניצחון ולהמשיך בפוש שלו מיצינו את הקרבות של אדם פייג׳ וMJF צריך לגוון הרוסטר מפוצץ בכוכבים תודה רבה על התוצאות
הרוסטר מפוצץ בכוכבים זה הסיבה למה לא לתת לאנדראה נצחון.
על איזה קרבות אתם ממליצים?
(02-15-2026, 07:18 PM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]על איזה קרבות אתם ממליצים?
MJF - ברודי
פלטשר - בריסקו כי בכל זאת זה קרב סולם
איזה קארד מפוצץ אנחנו מקבלים לטריקה גדולה מהודרת אוסטרליה, קרבות שהייתי בטוח שנקבל למהפכה, מלבד מג׳פ-ברודי שכן פילר בעיניי (ואור גיבור לא יצליח לשכנע איתי אחרת), אבל פילר מצויין.
כיף לראות קהל גדול וAEW על הגל תקופה.
פותחים חזק עם האליפות עם המעמד הטוב ביותר בארגון. היה לי ברור שישמרו את המפגש הבא של אוקדה-טקאשטה למועד מאוחר יותר, חשבתי שאותו הדבר נקבל גם עם המפגש הזה, אבל ההיגיון התיישר עם השמחה שלי והנה אנחנו מקבלים את זה כעת. במידה וטקאשטה לא זוכה פה, קלאודיו גם טוען לכתר כשר לא? הקהל היה חם, איזה כיף. לא יודע אם לקרוא לזה קהל חלוק, יותר מפרגן ואוהב את המתאבקים שהוא רואה מול העיניים. מוקסלי עם קפיצה מלחיצה, נראה שהכל בסדר. קרב מעולה, הם נתנו אווירה של קרב גדול והקהל הבין את המעמד והשתתף כראוי. טקאשטה שרד את המהלכים הגדולים של מוקסלי מתחילת הקרב, מוקסלי פתח עם פאקינג פיילדרייבר! החצי דקה האחרונה הייתה מדהימה, אני מבין שהולכים למפגש חוזר במהפכה ואני בעד. הסגנונות שלהם משתלבים יפה מאוד. מרענן וכיף לקבל את מוקסלי מדמם רק בשניות האחרונות של הקרב, הדימום העצים את הרגע. אחלה ריין תיקון עבורו. ככה פותחים ערב כזה.
אהבתי את חבילות הוידאו הקצרות שקיבלנו במהלך הפרק. זה הכניס הייפ ליריבות של פלטצ'ר-בריסקו ואיכשהו הצליח להציג את ריקושט כאיום ממשי לחיים של פרי.
באתי לכתוב שקשה לי לקבל את האנגמן (באם באם) הסחבק, כי זו אמורה להיות הריצה הקשוחה שלו במיוחד אחרי שיתוף הפעולה עם סוורב. אבל אני מתחיל להבין את זה שהוא פשוט יותר אנושי, סולח ומכיל, זה עושה סדר בראש להסתכל עליו בצורה הזאת. מעבר לזה עוד קרב מעולה לערב הזה. אנדרדה מציג את עצמו כמעבר למתאבק מעולה ונותן לנו גם אישיות שהופכת אותו למוצר שלם יותר, מה שמאפשר לו לשבור את תקרת הזכוכית ולהיות מאיין איבנטר לגיטימי. כפי שתיארתי לעצמי בבנייה לקרב הזה, האנגמן (חוץ מול ג׳ו) הוא הדמות המתאימה לגבור על הנבלים הרמאים. קלט את השטיק של אנדרדה, השתמש בזה נגדו בתור הפייס הלא פראייר וגרף את הניצחון. אין לי כל כך הייפ לסיבוב נוסף של מג׳פ-האנגמן והם חייבים למצוא סיפור מעניין סביב זה.
התחבטתי עם עצמי אם לראות את הזוגות מעורב בעקבות הסטיפולציה המסקרנת, שכמעט שכחתי, העניין מגיע אחרי הקרב. הקהל, שוב, הפך את זה לרגע גדול. לא יודע למה יוטה בחר לצאת בכיין ברגע הזה, זה יכל להיות חתיכת נקודת מפנה בקריירה שלו.
הוידיאו בכניסה של פלטצ'ר עם אוקדה הלחיץ אותי נורא. מקווה שזה סתם כדי להערים על בריסקו ושזה לא יוביל להפסד של פלטצ'ר. מצד שני, גם במצב כזה פלטצ'ר רק יזנק קדימה. הנצנצים על הפרצוף של פלטצ'ר הרגישו מגוחכים. שמחתי שהם פתחו מהר את הקרב. הם השתמשו מדהים בסולמות, ממש ניצלו כל שנייה איתם ופלטצ'ר מכר כל דבר בצורה פנומנלית. הקרב הזה הרגיש מאוד אישי כאילו האליפות שם רק במקרה. לא נשמתי בכל פעם שבריסקו קרקע את פלטצ'ר והתקרב לאליפות. הב"ב מהסולם היה נראה חולני וזה בקלות ספוט שיכול לרוץ שנים קדימה כחלק מרגעי השיא של הארגון. אחרי המהלכים הגדולים שקיבלנו בסוף, הסיום עצמו הרגיש עדין. אבל קרב סולם מעולה, מסוכן, הרגשתי את השנאה ואת הרצון של כל אחד לעשות לעצמו שם. הקרב הזה הרגיש לי לקוח מתקופה אחרת אבל בקטע טוב. למדתי משהו מגיבור, מגיע גם לבריסקו כל הכבוד על הקרב הזה.
אני שמח שהספויילר היחידי שקיבלתי לאירוע זה קריאות הקהל - "פאק קרח", יש למישהו מחברי הפורום הנהדרים הסבר לכך? התגעגעתי לבעיטת הקנגורו. המבט שלו שומע את הקהל קורא בשמו של ברודי היה זהב, הקריאות כשהוא נדפק היו מצחיקות, המכירות שמשבחות את היריב, אין על מג׳פ. הקרב הזה היה מדויק, כל מהלך היה במקום, ללא פילרים. שמחתי לראות את בנדידו בחוץ, ברודי היה דוחף אותו לא להיכנע בקרבות שלו, עכשיו התפקידים התחלפו. הקטע עם הטבעת גרם לי לרצות לראות את אנדרדה מאתגר את מג׳פ בקרב רמאים. אני רגיל שמתאבק מוריד לעצמו את המגן, לראות את היריב עושה לו את זה היה מאוד מרענן ואפילו חדשני. בתור אחד שעבר פציעות ברכיים, כאב לי לראות את ברודי חוטף אגרופים לברך חשופה, עבודה טובה מג׳פ. לא הפסקתי להחמיא פה למג׳פ אבל זה מגיע גם לברודי, מתאבק מעולה, כיפי לצפייה, אשכרה הר אדם שיודע להוציא רגש. קרב מרכזי מעולה, עוד הגנה מוצלחת של האלוף שלנו. הקטע עם האנגמן לסיום לא כל כך ברור לי, אבל כפי שהבנתם אני מנסה לעכל את הדמות שלו כרגע.
לסיכום והמלצות לבאם באם, 3 קרבות אליפות שאני בכיף יכול לחזור אליהם, קהל נהדר, AEW ממשיכים לעשות את זה ובגדול.
(02-15-2026, 09:49 PM)NaRRative כתב: [ -> ]"פאק קרח", יש למישהו מחברי הפורום הנהדרים הסבר לכך?
ICE זה רשות ההתגיירות והמכס של ארצות הברית.
דרך אגב, לא ספוילר כי הראו את זה רק במהלך הפרסומות.
אבל קייל פלטצ'ר סוף סוף קיבל את החגורה הוורודה.
(02-15-2026, 10:01 PM)NaRRative כתב: [ -> ]אתה לא מאכזב אף פעם 
מה חשבת על האירוע?
היה אירוע סבבה, נרדמתי במהלך ברודי - מג'ף.
(02-15-2026, 09:49 PM)NaRRative כתב: [ -> ]אני שמח שהספויילר היחידי שקיבלתי לאירוע זה קריאות הקהל - "פאק קרח", יש למישהו מחברי הפורום הנהדרים הסבר לכך?
https://www.instagram.com/reels/DUXJ76qDvR_/
ICE = רשות האכיפה לענייני הגירה ומכס בארה"ב
- חולצות "Abolish ICE": קינג החל להופיע לאירועים (כולל בשידור חי במקסיקו) כשהוא לובש חולצה עם הכיתוב "Abolish ICE" (לבטל את ה-ICE). הוא אף מוכר חולצות כאלו ותורם את כל הרווחים לארגוני סיוע למשפחות מהגרים (כמו ה-MIRAC).
- קריאות "F* ICE" בקהל:** במהלך קרב מרכזי ב-AEW Dynamite נגד MJF (ב-4 בפברואר 2026), הקהל בלאס וגאס החל לשאוג בקול רם קריאות נאצה נגד ה-ICE. זה היה רגע יוצא דופן שבו פוליטיקה אמריקאית בוערת חלחלה לתוך שידור חי של בידור ספורטיבי.
- המחלוקת מול Warner Bros. Discovery (WBD): בשבוע שעבר נפוצו שמועות שהרשת המשדרת (WBD) חסמה את ברודי מהופעה בטלוויזיה כדי למנוע הישנות של הקריאות הללו, מחשש לחיכוך עם הממשל הנוכחי בארה"ב. הרשת הכחישה זאת רשמית, וטענה שהוא נעדר רק כי טס מוקדם לאירוע "Grand Slam" באוסטרליה.