Wrestling-IL

גרסה מלאה: לקראת דינמייט | 20.1.2021 - ג'ון מוקסלי חוזר להתאבק, אינר סירקל בקרב זוגות
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 1212.png]

לקראת דינמייט - 20.1.2021 :
- סמי גווארה וג'ק הייגר נגד MJF וכריס ג'ריקו נגד סאנטנה ואורטיז.
- פיטר אבאלון נגד קודי רודס.
- ג'ון מוקסלי חוזר להתאבק.
- האנגמן אדם פייג' והדארק אורדר נגד TH2 וכאוס פרוג'קט.
- עדכון ממירו והמשרת החדש שלו צ'אק טיילור.
- מאט סיידל וטופ פלייט נגד מאט הארדי ופרייבט פארטי.
[Image: e916135a568feddcac289701bf6f7216.png]

פנלופה פורד נגד ליילה הירש.
פורד מחליפה את ניילה רוז שנכנסה לבידוד אחרי חשיפה לחולה קורונה.
ממתי פיטר אבלון נחשב טאלנט של דיינמייט, על אחת כמה וכמה יריב לרודס? אולי נועד כדי לקדם עוד מעט את הסטוריליין היל טרן של קודי...
הייפ לאבאלון.
הייפ רציני ל-IC, מניח שאצפה רק בזה, עם כל הכבוד לאבאלון.
הולי שיט איזה קרב זוגות . איזה כייף. היל נגד היל!!!
אין קני אומגה?
הרצתי.
על פניו הפרק נראה יחסית שקט מבחינת כובד הקארד, אבל יש שם המון דברים שיכולים להרשים.

- הגיע הזמן לראות שאבאלון הוא טאלנט נהדר ואני מקווה שקודי לא יתרכז יותר מידי בעצמו ויתן גם לאבאלון להראות ניצוצות. 

- הIC זה אקט צונן מבחינתי, אני שם לב שזה מתקדם יותר ויותר להתפרקות והתפזרות שלהם ואני בעד. ג'ריקו צריך לייצג מתאבקים ולהיות שדרן, גווארה צריך לעלות הילוך ומקומות בקארד, MJF תקוע בIC ו-וורדלו צריך פוש יחידים, בעוד שהייגר יכול להשתלב יפה בסטארדום בתור שומר הראש של ג'יי ווייט, או.. בתור שומר ראש במקום שלא קשור לרסלינג - רעיון. 

- מירו מבחינתי זה נטל עצום על AEW. בעיניי ההגעה שלו ממוקדת אינטרסים ממוחזרים של העלאת הערך שנפל בWWE, ואני לא רואה באמת תשוקה לרסלינג. יש המון טאלנטים שהגיעו כדי לעבוד, מרגיש לי שמירו הגיע כי זה היה ההמשך הטבעי של טאלנט בקאליבר שלו שמאמץ את מנטליות ה'אנטי-WWE' ועושה טוויצ' וקמיאו וכל הכיף הזה. אם הוא היה לוקח ברצינות את הצעדים שלו - הוא כנראה היה מספיק לעבוד בG1 או לפחות בPower Struggle או בWK, מקום שהרבה יותר מחמיא לחוזקות שלו. 
זו הייתה פסקה שלמה כדי לומר שבתכלס אין לי הייפ למירו ולקטע שלו בתכנית הבאה.  

- הייפ לאנהליקו. 
(01-18-2021, 02:19 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]בעוד שהייגר יכול להשתלב יפה בסטארדום בתור שומר הראש של ג'יי ווייט, או.. בתור שומר ראש במקום שלא קשור לרסלינג - רעיון. 

שיישאר בבלאטור, הכי עדיף
(01-18-2021, 06:14 PM)TomerLami99 כתב: [ -> ]
(01-18-2021, 02:19 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]בעוד שהייגר יכול להשתלב יפה בסטארדום בתור שומר הראש של ג'יי ווייט, או.. בתור שומר ראש במקום שלא קשור לרסלינג - רעיון. 

שיישאר בבלאטור, הכי עדיף

מושלם.
כל עבודה שהיא לא בזירה תהיה מושלמת עבורו. 
עמודים: 1 2