Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 12.5.2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 1.jpg]

קרב על אליפות ארה"ב של IWGP
ג'ון מוקסלי ניצח את יוג'י נאגטה ושמר על אליפות ארה"ב של IWGP, מוקסלי הצמיד את נאגטה לניצחון אחרי פרדיים שיפט.

אלכס מרבז מראיין את אורטיז, ג'ק הייגר וסמי גווארה, אינר סירקל אומרים שהפיניקאל היו צריכים להרוג אותם אבל הם עדיין בחיים והם נכשלו, אינר סירקל אומרים שזה לא נגמר והם רוצים עוד קרב.

קודי רודס יוצא לזירה, קודי אומר שהוא גאה להיות אמריקאי, קודי רודס עובר לדבר על אנתוני אגוגו שיורד על ארה"ב בכל הזדמנות שיש לו, קודי אומר שאגוגו לא הגיע לפה כדי לחיות את החלום האנגלי, קודי מדבר על התקיפה של אגוגו עליו, על זה שהוא לקח את מדלית הארד האולימפית שלו והכה אותו, קודי מדבר על איך בעבר שחורים ולבנים לא יכלו ללכת לאותו בית ספר, קודי אומר שב-2021 אשתו תלד תינוק יפה, תינוק לבן-שחור יפה, קודי אומר שהוא רוצה שאשתו תדע שהוא לא סתם שכב מתחת לדגל אחר, קודי אומר שהוא קם והוא נלחם בחזרה, קודי רודס אומר שהקרב יקרה ב-DON, קודי אומר שטוני קהאן כבר עדכן שאנחנו חוזרים לתפוסה מלאה, קודי אומר שבערב הזה יהיה קרב בינו לאנתוני אגוגו, קודי אומר שאגוגו לא יהיה נגד הסיוט האמריקאי... זה יהיה נגד קודי רודס - החלום האמריקאי.

קרב על אליפות הזוגות של AEW - במידה ו-SCU מפסידים הם יותר לא יתאבקו ביחד
היאנג באקס ניצחו את SCU ושמרו על אליפות הזוגות של AEW, לקראת סוף הקרב היו התערבויות של הגוד בראדס, מאט ג'קסון מרסס ספריי לפנים של דניאלס כאשר השופט לא רואה, דניאלס יוצא מזה, היאנג באקס נותנים לדניאלס BTE ומצמידים לניצחון.

ג'ון מוקסלי ואדי קינגסטון נכנסים לחדר ההלבשה של האליט, מבלגנים אותו ומעיפים דברים.

דאשה מראיינת את כריסטיאן מאחורי הקלעים, כריסטיאן אומר שטוני קהאן נתן לו חוזה פתוח, כריסטיאן אומר ששבוע הבא הוא יהיה בזירה והוא יהיה נגד כל אחד מטים טאז, כריסטיאן עובר לדבר על DON, כריסטיאן אומר שהוא ישתתף בקזינו באטל רויאל והוא הולך לנצח את הקרב, מאט סיידל הגיע, הוא אומר שהוא יהיה גם בקרב והוא רוצה גאולה, כריסטיאן יורד עליו על מה שקרה לו בשנה שעברה, סיידל אומר לו שלא ידאג מטים טאז משבוע הבא כי הוא זה שיהיה נגדו.

המנצח יפגוש את קני אומגה לקרב על אליפות AEW ב-DON
אורנג' קאסידי נגד פאק נגמר ללא תוצאה, פאק נתן פאוורבומב לקאסידי(שנפל לא טוב, קיבל נוקאוט), אחרי שחזרו מפרסומות דון קאליס יצא החוצה ואמר לפאק שקני אומגה עמוס ואנחנו צריכים מנצח, דון קאליס מסיח את דעתה של השופטת, קני אומגה נכנס לזירה ומכה את פאק בעזרת חגורת האליפות שלו, קני יוצא מהזירה, השופטת מסתובבת וסופרת עד 10 ואף אחד לא קם, קני אומגה ודון קאליס שמחים, הם אומרים שאין יריב לקני אומגה לאירוע הבא, טוני שיבואני מופיע ואומר שטוני קהאן עדכון אותו שקני אומגה יגן על אליפות AEW ב-DON בקרב משולש נגד אורנג' קאסידי ופאק.

חברי האליט חוזרים לחדר ההלבשה שלהם ורואים את כל הבלאגן, הם אומרים שהם יודעים שמוקסלי וקינגסטון עשו את זה, היאנג באקס מדברים על הניצחון שלהם על SCU, הם אומרים ששבוע הבא הם יתאבקו נגד ה-N1C ואלה הוארסטי בלונדס, היאנג באקס שואלים מה מוקסלי וקינגסטון עושים ב-DON, הם מזמינים אותם למסיבת סופרקיק.

אלכס מרבז מראיין את האנגמן אדם פייג' והדארק אורדר, הוא שואל אותו על ההפסד לבריאן קייג' והירידה בדירוג למקום 5, פייג' אומר שכל מה שהיה צריך כדי לנצח אותו זה עזרה ממספר מתאבקים, אדם פייג' אומר לבריאן קייג' שיפגוש אותו בזירה לקרב אחד על אחד ושיעזוב בצד את טים טאז, הוא מאתגר אותו לקרב ב-DON.

הפיניקאל יוצאים לזירה, הם חוגגים את הניצחון שלהם משבוע שעבר על האינר סירקל, לצד הפיניקאל יש גם מספר נשים, ל-MJF יש כתר על הראש, MJF אומר שהוא לקח את הספוט של ג'ריקו ועכשיו הוא הדמו גאד והמלך של AEW, הוא מדבר על כך שבפעם הראשונה אי פעם AEW היו במקום הראשון בכבלים, הוא אומר שצריך להודות להם על זה, הוא אומר שהם שברו גם שיא בקנדה וזה בזכות שון ספירס, MJF עובר לדבר על האינר סירקל ואומר שחסר להם 2 אנשים, MJF שואל למה הם רוצים קרב חוזר, MJF שואל את הקהל האם הם רוצים לראות קרב חוזר, הקהל עונה שכן, MJF עונה שזה לא יקרה, טולי בלנצ'רד עובר לדבר על הניצחון שלהם, הוא מברך את הפיניקאל והוא מעניק לכולם שעוני יוקרה, שומעים רעש של צפצפה, MJF שואל מי זה, המצלמה עוברת ורואים את אורטיז, הייגר וסמי גווארה נוסעים אל כיוון האולם, MJF צועק שהם לא מעוניינים בקרב איתם, MJF אומר שלא ידוע אם נראה את ג'ריקו אי פעם, כריס ג'ריקו מופיע מהחלק האחורי של הרכב, ג'ריקו שואל את MJF אם הם יקבלו קרב חוזר, MJF עונה שלא, ג'ריקו אומר לסמי גווארה שיטפל בהם, סמי גווארה משפריץ על הפיניקאל מים מתוך צינור שממוקם על הרכב, כל חברי הפיניקאל נרטבים, MJF אומר לג'ריקו שהוא מסכים לקרב וזה יקרה ב-DON, זה יהיה באותו הקרב שהם הפסידו בשנה שעברה וזה יקרה בסטדיום סטמפיד, MJF אומר לאינר סירקל שאם הם מפסידים הם יצטרכו להתפרק לתמיד.

מוקדם יותר ג'ים רוס מראיין את דוקטור בריט בייקר לגבי הקרב שלה נגד היקארו שידה ב-DON על אליפות הנשים של AEW, בריט מדברת על הקרב שלה נגד שידה מלפני שנה שהיא שברה לה את האף, בריט בייקר אומרת שהיא זאת שתנצח את שידה, בריט אומרת שקשה להרוג אותה, בריט בייקר אומרת שהיא הפנים של המחלקה הזאת וב-DON היא תזכה באליפות הנשים של AEW.

ת'אנדר רוסה ניצחה את ג'זמין אלור, רוסה הצמידה את אלור לניצחון אחרי ת'אנדר דרייבר.

מוכרז לשבוע הבא :
- רד וולבט נגד סרינה דב בקרב על אליפות הנשים של NWA.
- וארסטי בלונדס נגד היאנג באקס בקרב על אליפות הזוגות של AEW.
- מאט סיידל נגד כריסטיאן קייג'.
- אוסטין גאן נגד אנתוני אגוגו.

טוני שיבואני מראיין את ג'ייד קארגיל, טוני שואל אותה מי יטפל לה בעסקים, היא עונה שהיא תטפל בעסקים שלה, היא אומרת שהיא מקשיה להצעות אבל היא הבוס של עצמה והיא הכלבה הזאת.

קרב על אליפות TNT
מירו ניצח את דארבי אלן לצד סטינג וזכה באליפות TNT, במהלך הפרסומות אית'ן פייג' וסקורפיו סקיי תוקפים את סטינג מחוץ לזירה, מירו הכניע את דארבי אלן שהתעלף והשופט עצר את הקרב, אחרי הקרב סטינג מנסה לתקוף את איתן פייג' וסקיי אך הם משתלטים עליו, הדארק אורדר יוצאים החוצה ומבריחים אותם, לאנס ארצ'ר יוצא החוצה והתוכנית מסתיימת בפייסאוף בין ארצ'ר ומירו.
[Image: 5.png]
היה פרק יחסית סביר +
יוג'י נגאטה לא היה מספיק טוב והקרב היה די חלש, ואני שמח שהקרב היה יחסית לא הרבה זמן ולא משכו אותו יותר מידיי.
קודי רודס מכריז שהוא יהיה מול אנטוני אוגוגו בדאבל אור נוטינג - אין לי כזה הייפ לקרב הזה, לא כל כך מעניין, במיוחד שהוא מול מתאבק שכל מה שיש לו זה אגרוף לבטן
כריסטיאן נישאר על מים קרים ויהיה בבטאל רויאל בדאבל אור נוטינג - לדעתי החלטה מעולה, ככה לא מכניסים אותו בכוח לשום פיוד ומצד שני גם מכניסים אותו לאירוע.
אורנג' מול פאק - פאק היה צריך לנצח את זה נקי וחבל שזה לא קרה, לדעתי מה שהם עושים בזה הוא שאורנג' קסידי יספוג את הספירה ואז פאק וקני נשמרים ולא מפסידים אחד לשני. אני הייתי מעדיף לראות את פאק מול אומגה ולקחת לאומגה את האליפות שלא מתאימה לו כרגע.
הפינאקל מול האינר סרקל בסטדיום סטאמפייד - החלטה מעולה, שנה שעברה זה היה קרב סינמטי מאוד יפה ואני מצפה לו בקוצר רוח גם הפעם, ואני מאמין שנראה את האינר סרקל מנצחים סוף סוף, בעיקר לאור הסטיפולציה ששמו.
והמיין איוונט - בשעה טובה מירו ניצח ולקח את האליפות מהריין הכושל של דארבי אלין שלצערו עשה ריין נוראי והכל באשמת סטינג. הקרב עצמו היה טוב עם שליטה מלאה של מירו ואני שמח שהוא לקח, עכשיו הייתי שמח לראות פיוד שלו מול איזה ביג מן, אולי לאנס ארצ'ר?
הנגאטה הזה איטי מידי.
קודי מאבד את עצמו, זה מהשמות הגדולים שיש להם ומאז הקרב מול ג'ריקו בהתחלה הוא לא ממש תורם.
דווקא SCU מספקים את הסחורה כל שבוע כשדניאלס כבר בן 51 ועדיין עושה מונסאלטים, חבל על הפיצול.
רוסב לוקח את האליפות אחרי שהיה בדיחה עד כה, אולי סוף סוף נראה ממנו משהו, מצד שני עצוב לי גם על אלין אם יש מתאבק שAEW פיתחו זה הוא, אולי הוא עוד יחזור לאליפות הזו.
בצד של הרסלינג- תוכנית נהדרת.
מאוד אהבתי את נאגטה-מוקסלי. קרב פשוט, קצר ולעניין. אהבתי את השיר הקודם של מוקסלי, צריך להתרגל לחדש. זה גם היה השיר כניסה של אוניטה אבל ממה שזכור לי השיר של אוניטה היה גרסה יותר מהירה וקצבית לשיר המקורי.
SCU-באקס מעולה. ההופעה הכי טובה של דניאלס מאז אולאין כנראה. הבאקס סופסוף הגיעו ל-AEW והפעם על אמת בגרסה הכי טובה שלהם. הם אחלה אנשים והכל אבל אין מה לעשות - לעד הפרצוף שלהם ידרוש סטירה.
הם בנו על תיקו ב-OC-פאק אבל OC נפצע ולכן אילתרו סיום מוזר. נו טוב. אני עדיין חושב שהיה צריך להכניס למיקס הזה שם נוסף, האנגמן/כריסטיאן/ג'ריקו.
מירו-דארבי מאסטרפיס. דארבי פשוט מבריק. עם הנזק שהוא עשה ועושה לגוף שלו + השאיפות להיכנס לעולם הקולנוע כנראה שהוא על זמן שאול ברסלינג, צריך ליהנות מכל רגע שלו. מירו בדומה לברודי התחיל בצורה צולעת אבל עכשיו קיבל את הכדור- או שירוץ איתו או שיפיל אותו. פה הייתה הופעה מעולה שלו ובכללי אני מחזיק ממנו. נקווה שזה יצליח. הייתי רוצה דארבי-אומגה באולאאוט.

הסגמנטים היו בינוניים כשבאופן כללי את הבעיות הקבועות עם AEW. פינאקל/IC היה סגמנט WWE קלאסי, בינוני עם אפס יצירתיות. אין לי הייפ על סטדיום סטמפייד כי גם לא אהבתי את הראשון אבל לפחות הכניסו קצת עניין עם הסטיפולציה. לא אתנגד לראות פירוק של IC.
קודי כרגיל עם פרומו אובר-דרמטי. בוכה, מדבר על התינוק שלו, על האישה האפרו-אמריקאית שלו.. בוא נתקדם. אנחנו יודעים שהוא מסוגל לתת פרומואים מספיק טובים גם בלי השטיקים מסביב. אגוגו טאלנט מעניין אבל כרגיל הם דוחקים את עצמם לפינה כשאף אחד מהצדדים לא יכול לספוג הפסד.
ובחייאת דינק די עם האפטרמת'ים. לא צריך את זה אחרי כל קרב. מירו זוכה באליפות והיה שוט של חצי שנייה עליו עם החגורה, כנ"ל לגבי הפירוק של SCU. הצופה לא מצליח לעכל כלום.
הסטיילס קלאש היה מדהים
מאוד נהניתי מכל התוכנית, תוכנית ממש טובה, דעות :
- מוקסלי נגד נאגטה היה טוב, אני מניח שבגלל שזה היה האופנר לא הרצתי את זה, זרם לי קרב טוב, לא נמשך יותר מידי זמן, סיום נקי, זה עבד.
- קודי רודס בפרומו שגיא מאוד ישמח לשמוע חחחחחחחחחח, היו לקודי פרומואים הרבה יותר טובים מזה, לא אהבתי את כל הבלבולי שכל שהוא נתן שם, מה שכן... הסוף שהוא אמר החלום האמריקאי והפופ שזה קיבל היה שווה הכל.
- יאנג באקס נגד SCU היה מעולה, קרב ממש טוב, יאנג באקס בנוהל מצוינים, SCU נתנו הופעה טובה, כמובן שאני שונא את ההפרעות של הגוד בראדרס וכו', הסטיילס קלאש היה אדיר והתגובות לזה היו מצוינות.
- אורנג' קאסידי ופאק גם נתנו קרב טוב, מאוד מפחיד מה שקרה שם לאורנג' קאסידי, הבעיטה שחטף מפאק והנפילה הקשה אחרי הפאוורבומב הזה, מאוד מאוד מסוכן, אפשר לצאת משותק מדברים כאלה, שמח לשמוע שהוא בסדר.
- הסגמנט של הפיניקאל והאינר סירקל היה נחמד מאוד, מצחיק שג'ריקו לא הסתתר כמו שצריך והמצלמה קלטה אותו, בכל מקרה אני בהייפ גדול לקרב באיצטדיון, הקרב בשנה שעברה היה זהב.
- מירו נגד דארבי אלן היה מצוין וכמובן MOTN, בשעה טובה אפשר להגיד שקיבלנו את המירו האמיתי, זה המירו שאני רוצה לראות, לא מירו 'החבר הכי טוב'. דארבי אלן מתאבק אדיר, מסכים עם אביב לגבי דארבי אלן... כל הספוטים האלה שהוא לוקח, אני לא יודע כמה זמן הוא יחזיק ברסלינג. צריך להגיד את האמת, הריין של דארבי אלן לא היה טוב, במקום שסטינג יוסיף לו קיבלנו את ההפך. שמח על הזכייה של מירו.
קרב טוב וקצר של מוקסלי ונגאטה, יותר טוב ממה שציפיתי,תוצאה צפוייה סה"כ.
אני לא אוהב את קודי,לא את הפרומואים שלו ולא את הקרבות שלו אבל הפעם זה היה פרומו לא רע,אני לא אוהב את כל הלגיטימיים האלו מחוץ לרסלינג שאחר כך באים לרסלינג כי בדרך כלל רק על זה הדמות שלהם נשענת,אני מקווה שאגוגו ירשים כדמות וגם בזירה ולא יסתמך רק על האגרוף לבטן,עד עכשיו אגוגו היה שני למארשל בפאקטורי,אולי זה ישתנה בהמשך.
הבאקס-SCU היו קרב הערב,נהניתי מהקרב למרות ההתערבויות,תוצאה צפוייה,אהבתי את המחווה של קאז לסטיילס ואת העצקיה של מאט ג'קסון למה שקרה בסוף הקרב של מייקלס ופלייר("אני מצטער,אני אוהב אותך") מרסלמניה 24,מניח שהעקיצה הזו הייתה מכוונת לדניאלס למרות שלא יפתיע אותי אם זה גם מכוון לשון מייקלס.
אני לא אוהב את העובדה שכבר PPV שני ברציפות שני מתאבקי יחידים מקבלים קרב על אליפות הזוגות,יש להם מחלקת זוגות מפוצצת,וזה בא ממישהו שאוהב את הפרומואים של אדי קינגסטון,לפני שנתיים אדי קינגסטון אמר שהוא יפרוש,לפני כמעט שנה הוא אמר ש-AEW זו התחנה האחרונה שלו,אין לי מושג אם הוא יפרוש אחרי הקרב נגד הבאקס ב-DON.
אין לי עניין לראות את כריסטיאן בתמונת האליפות,זה היה היל טרן של סיידל?
פאק היה צריך לפרק את קאסידי,מה זה היה הבושליט הזה? ולמה דמות קומית מקבלת קרב NC1 לאיפות הראשית או בכלל מקום ראשון בדירוגים?
היה לי ברור שאחרי שקני התערב יקבעו קרב משולש,מניח שהאנגאן ייקח לו את האליפות בפול גיר השנה שזו תהיה שנה מאז שקני ניצח את האנגמאן.
וגם עם פנטה לא ברורלי מה עושים איתו? שבוע אחד בקרב יחידים ומקבל עזרה מאלכס,שבוע אחרי זה בקרב שלשות עם פינקס ולנראדו קיד ועכשיו הוא פשוט מלווה את פאק לקרב שלו,לא נראלי ש-AEW יודעים מה לעשות איתו וחבל.
סטיפולציה צפוייה שאם האינר סירקל יפסידו הם יתפרקו,אני בעד שהם יתפרקו,אורטיז חתך אחלה פרומו,אשמח אם יתנו לו לסנטנה לחתוף יותר פרומואים ולמרות שאני לא מעריץ של FTR יכול להיות נחמד אם יתנו להם קרב נגד סנטנה ואורטיז בדינמייט הבא.
אחלה ראיון של בייקר.
ג'ייד קארגיל לא צריכה אף אחד/אף אחת,היא יודעת לדבר מצויין.
אהבתי את הפרומו של דרבי לפני הקרב,מהקרב עצמו לא נהניתי אבל הגיוני שדרבי לא ייתן קרב טוב לאור מה שקרה לו בשבוע שעבר,מניח שיהיה סקיי ופייג' נגד דארבי וסטינג ב-DON',רק שסטינג ודארבי לא יתאגרו את היאנג באקס על אליפות הזוגות אחרי ב-DON או בדינמייט אחרי DON.

תכניות טובה יותר מהזאת של שבוע שעבר.

- מוקס/נגאטה בסדר. אין לי יותר מידי מה לומר על זה.. הציוות של מוקס ושל קינגסטון חתך 80% מההייפ סביב מוקס. זה מצחיק, אבל AEW חושבים שהם מצליחים להשאיר אנשים על אש בינונית-נמוכה עם הציוותים הארעיים האלה: מוקס/באקס, מוקס/משולש-המוות, מוקס/קינגסטון, כמה הם חכמים, כמעט ולא שמנו לב שמוקסלי הוא לא פרויקט בשיט בAEW. רק מה - זה הכי שקוף בעולם: אתה לא אליט? אתה לא פרויקט. מוקס וקינגסטון יכלו להיות אקטים נפרדים נהדרים אבל למי אכפת מהם כשאפשר לראות עוד סגמנט עם הגוד בראדרס? אז הם נזכרו שהוא גם אלוף US במשך איזו שנה עכשיו (עם 4 הגנות...) ונתנו לו להיות שגריר, בסדר, מה כבר יש לומר על זה.. מבאס.

- אני חושב שבתוך הראש של קודי ההיסטוריה האנושית והאמריקאית התנקזה כולה לבן אדם אחד עם קעקוע מכוער על הצוואר ושיער בלונדיני צבוע. זה אמור להיות פרומו של פייס? מי הוא חושב שהוא בכלל?
השטיק האמריקאי הזה.. וואו. באמת? ממש Hustle Loyalty & Respect קודי. כמובן שהוא יאתגר אחד שהוא סימן בעצמו להצלחה, כאילו זה מפתיע בכלל. כי הרי קודי לא ישים אובר את פאק או את בריאן קייג' או חלילה את לאנס ארצ'ר, לא, רק את הפאקטורי-נייטמר-QT-פמילי שלו. איזה בן אדם מעייף, פוליטיקאי-רסלינג שפשוט מוציא את כל הכיף מהתעשייה הזאת.

- באקס/SCU לא אהבתי בכלל.
לדעתי העניין עם I love you, I am sorry היה בטעם לא טוב. הבנתי את הציניות, צחוקים, אבל זה לא מוציא היט על מאט/ניק בתור הילים כמו שזה מוציא היט עליהם כי הם בחרו לפני הקרב להשתמש במשפט הספציפי הזה. מאט ג'קסון וניק ג'קסון ב2021 הם לא מגניבים, על כן - הם לא מקבלים את הפריבילגיה לעשות בדיחות אדג'יות עם קריצה לWWE כמו שהם יכלו לעשות ב2016-2018. 
הרסלינג עצמו היה טוב.
לא הצלחתי לספור כמה אנשים היו מחוץ לזירה, למה לא יכלו לתת לזה להיות קרב זוגות-טראגי נורמלי? מה כואב להם? למה כל אקט צריך לכלול 18 אנשים ברינגסייד עם 3 הפרעות? (חוץ מהסגמנט עם קודי! קודי לא חולק ספוטלייט עם אחרים)

- מוקסלי מבלגן לאליט את החדר מזכיר לי את דין אמברוס....

- פאק/קאסידי פח.
בוקינג של פחדנים, בוקינג של עצלנים, בוקינג קלאסי של WWE בתקופות הגרועות שלהם.
כמובן שאין להם את האומץ לתת לקאסידי לאכול הפסד ולתת לפאק שבריר של הייפ, בחיים לא.
להפסיד נקי זו לא קללה, וכמובן שקרב נוסף נגמר עם סוף מלוכלך והמון המון שיט מסביב.

- רוסב/סטינג עם דארבי היה מיצג מושלם לכל המצב הזה של AEW.
בזירה יש היאבקות שהיא ללא ספק מכובדת, אבל יש כל כך הרבה זבל מסביב, הפרעות, עניינים מלוכלכים, שזה מוציא את כל האוויר ממשהו שיכל להיות הרבה יותר איכותי בלי זה.
למה סטינג שם? מה זו ההפרעה ההזויה הזאת באמצע? סטינג פשוט קם אחכ כאילו כלום לא קרה ועמד והמשיך להסתכל על דארבי, מה הקטע? מה זה הציוות הארעי הזה של סקיי ופייג'? למה? 
לחצו על ההדק עם רוסב מאוחר מידי.

הריין של דארבי, שהיה אמור להיות הבטחה עצומה, מוכתר ככישלון עצום בסופו של דבר. הוא אמר שהוא לא הגן מספיק על האליפות - והוא צדק. כל ההגנות שלו לא עמדו בציפיות, אולי לא בגללו, תודה לך סטינג, תודה לכם AEW. 

- - - 

בסופו של דבר יש היאבקות מכובדת, אבל הכל מכוסה בזבל - אין שום שנייה לנשום, כל כך הרבה אקשן עם כל כך מעט משמעות, כולם הצתוותו לחברויות כאילו המורה אמר שצריך להתחלק לקבוצות בשביל המטלה הקרובה, העלילה היא אפסית ורדודה: יש הילים, יש פייסים, ויש 80% מהרוסטר שלמי אכפת מה הוא בכלל. רואים את זה.
AEW הגיעו בתור אלטרנטיבה - אלטרנטיבה צריכה להציע משהו שונה ממה שהיא באה להחליף, אבל AEW עושים 1 ל1 את אותן טעויות שWWE עשו פעם ועושים גם היום: מקדמים טאלנט בצורה אובססיבית ולא נכונה, מחלקים את הקשב שלהם עפ"י פוליטיקות ולא עפ"י ניתוח אובייקטיבי ונכון של טאלנט, לא עומדים בפיתוי ומנסים לערב את כולם באותו הסגמנט.
הבעיה פה היא שWWE יודעים מה הם, הם יודעים שהם לא באים להציע לך משהו עמוק, אבל AEW? זה כאילו מקדונלדס יחשבו שהם מסעדת שף, הם יתנו לך סטיילס קלאש זול כאילו זה רמז עלילתי כבד וחשוב, הם יקרצו לWWE כי זה 80% מההומור שלהם, ושום דבר ממה שהם יעשו לא באמת יהיה קשור לעלילה, את העלילה הם ממציאים משבוע לשבוע - בדיוק כמו מי שהם באו להחליף. 
מירו רוצח
אומגה מצחיק, אוהב את הפרומו
מוקסלי נתן המון כבוד בסוף הקרב - יפה לראות את זה
מוקסלי-נגאטה:
כיף לראות אגדה כזאת בטלוויזיה האמריקאית. הקרב עצמו היה סביר, הסוף היה יותר טוב מההתחלה. שמחתי מאוד לראות את שיבוטה וחבל שלא שילבו אותו בקרב. הקידה ולחיצת הידיים היו הפיק של הקרב, שבאמת התרגשתי שעשו לאגדה כמו הגאוה כבוד, וזאת אחת הסיבות שהקימו את aew.

הפרומו של קודי היה מזוויע. עלילת עמים ומדינות זה כל כך WWE, וזה הדבר האחרון שהיה חסר לקודי רודס שנמצא בהידרדרות. אוגוגו נראה מצוין ולמרות שהסטוריליין מזעזע אני מקווה שהקרב עצמו יהיה טכנית טוב, כי לשניהם יש מה להציע.

באקס/SCU:
קרב בקצב של צב עייף. איטי איטי איטי שוואייה שוואייה!! אי אפשר לבנות קרב על רפרנסים שמעלים עשירית חיוך בזווית הפה. אהבתי את ה- Styles Clash וזה הדבר היחיד. ציפיתי ליותר.

הציוות של מוקסלי וקינגסטון מרענן וטוב. שני בריונים קשוחים מהשכונה שדופקים מכות רצח לאנשים ומתווכחים על שטויות בדרך חזרה. זה רק מראה איזה מתאבק ענק ג׳ון מוקסלי שיכול לעשות מיליון דמויות בבת אחת: גם חולה אלימות סדיסט רצחני וגם בחור שמתעסק בשטויות עם החבר שלו. עם זאת מה שהם עשו בחדר הלבשה של ״האיילים הצעירים״ (סטגדיש) הוא בגדר שובבות ולא יותר. אכזבה.

פינאקל-אינטר סירקל:
כשלי ההפקה של AEW עושים זאת שוב! טוני קאן, בחייאת גבר, אתה מיליארדר! לא יכולת לארגן צינור עם זרם חזק של מכתזית ולא צינור עם זרם של צינור גינה? ולמה החזירו את ג׳ריקו? AEW לא יודעים לעשות חזרות. חוץ מזאת של סטטלנדר הם לא הצליחו בכלום. ג׳ריקו דוגמה.

אורנג׳-פאק:
קרב טוב, כמו שציפיתי משניהם. החגורה והתיקו בסוף היו ענקים וממש לא צפויים, אבל AEW לא הצליחו להשלים כאן משהו 100%. למה אחרי שנייה אתם מכריזים על הקרב ל-DON? תשאירו אותי במתח עד הפרק הבא! תנו לקני אומגה פרומו בזירה ואז תשחילו את ההכרזה. למה זה כל כך מסובך?

הפרומו של בריט בייקר היה ממש יבש. ציפיתי מבריט שתנשוך, תעקוץ, תעליב - כמו שהיא תמיד עושה! בריט דיברה בקול חלש כאילו היא מורה שהלך לה הקול, ולא כמו ההילית מלאת הביטחון העצמי שהיא. אם לא הייתי מכיר אותה מלפני הייתי בטוח שזה פייס פרומו.

ג׳ייד קארגיל נראית באדאס של החיים והיא במגמה טובה. עניין של זמן עד הטייטל שוט.

דארבי-מירו:
וווווואאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!