Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Collision - Maximum Carnage 2026 - 17/01/26
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 815952-02e2d96aa13a44668f01260e8791713d-mv2.jpg]

קרב 1 – אנדראדה אל אידולו(ע' דון קאליס) נגד אנהליקו(ע' סרפנטיקו)
מנצח: אנדראדה
עם ספינינג דאבל-אנדרהוק דרייבר.
[Image: 1.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' מחוץ לחדר של הרסקאלז(דזמונד חאבייר, זכארי וונץ ומיירון ריד).
הם יוצאים מחדר אפוף עשן ומציגים את עצמם. דזמונד אומר שהם אחד הסטייבלים הגדולים ביותר בעשור האחרון ולכן מקומם בAEW והם מכוונים להתחרות בזוגות ובשלשות הטובים ביותר שיש לארגון להציע.

קרב 2 – GYV(זאק גיבסון וג'יימס דרייק) נגד אדי קינגסטון ואורטיז
מנצחים: אדי ואורטיז
עם DDT של אדי על דרייק אחרי שאורטיז פגע בו עם גרב מלאה במשהו כבד.

קריס סטטלנדר, ווילו נייטינגייל והארלי קמרון בבאקסטייג'.
קריס אומרת שהיא הייתה סופגת כדור עבור כל אחת מהן ושואלת את ת'קלה מה הצעד הבא שלה אחרי שהיא הצמידה אותה? היא אומרת שלא קשה למצוא אותה, היא מתכוונת להיות אלופה לוחמת והיא אוהבת את הטעם של מה שת'קלה קוראת לו רעיל.

טוני שיאובני מזמין את FTR וסטוקלי האת'וואי לרמפת הכניסה.
סטוקלי אומר שהוא לא מתכוון לרדת על משפחת קאליס כי זה שכולם בAEW כבר עושים, הוא חושב שדייויס ודויל טובים ויש להם הכל מלבד היכולת לנצח את הטאג טים הטוב בעולם - FTR.
קאש עובר על רשימת ההישגים של FTR ואומר שעם כמה שדייויס ודויל טובים הם עדיין לא ברמה שלהם.
דקס אומר שהקהל תמיד מתלהב מהצעצוע החדש והנוצץ וכבר אחרי ניצחון אחד הם מקבלים שוט על אליפות הזוגות אבל זה לא יספיק להם כדי לנצח אותם.

קטע קצר של הקרו – ליו ראש, אקשן אנדרטי ולייסי ליין בו הם מציבים אתגר לרסקאלז.

קרב 3 – מרינה שפיר נגד זיידה סטיל(ע' כריסטופר דניאלס)
ג'ון מוקסלי
בשולחן השדרנים.
מנצחת: מרינה בהכנעה עם מאדר'ס-מילק.

לקראת הקרב הבא דון קאליס מצטרף לשולחן השדרנים בו מוקסלי עדיין נוכח והם נכנסים לחילופי דברים בנוגע לאליפות הקונטיננטלית ולמוטיב של כל אחד מהסטייבלים, לאחר מכן כשמוקסלי ניגש לעזוב הוא מותקף מאחור על ידי לאנס ארצ'ר ורוקי רומרו, מהצד השני מצטרפים קלאודיו קסטאניולי, ווילר יוטה ודניאל גרסיה ומתפתח ברול בין הסטייבלים.
קרב 4 – משפחת קאליס(קייל פלטשר, ג'וש אלכסנדר ואל קלון) נגד סקייפלייט(סקורפיו סקיי, דנטה ודריוס מרטין)
מנצחים: משפחת קאליס
עם C4 של ג'וש על דריוס.
אחרי הקרב קונוסקה טקאשיטה יוצא החוצה ומתעלם מדון קאליס ושאר הנוכחים ומתחבק רק עם קייל פלטשר ומניף את ידו.
[Image: G-6VLhj-WMAAe0MO-format-jpg-name-medium.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם רודריק סטרונג ואורנג' קאסידי.
רודי מצהיר שהוא בא אחר קלאודיו אחרי שניצח את הצ'יסרו בקרב N1C בCMLL על אליפות העולם שלו ושהוא לא סיים עם הדת' ריידרס.
קאסידי אומר שהוא הציע לעזור לרודריק אבל הוא סירב לאפשר לו להתלוות אליו למקסיקו.
מארק בריסקו נכנס לתמונה וגורר חזרה את רודי שניסה לעזוב, הוא מאתגר את אל קלון לקרב על אליפות TNT בשבוע הבא ומסיים עם הפתגם הידוע:
"When you’re down to Conglomerate, you’re happy to share your plate. Whether you speak English or Español, share the butter, share the roll"

קטע קצר על ההגנות של MJF מול בנדידו ואלק פרייס.
הוא אומר שהוא אלוף נודד ועם הגנות רבות נוספות הריין השני שלו יהיה אפילו טוב יותר מהראשון.

קרב 5 – מייגן ביין ופנלופה פורד נגד ויוה ואן ודניאל קאמלה
מנצחות: ביין ופורד
עם דומסדיי-דיווייס על קאמלה.
אחרי הקרב מרינה שפיר מצטרפת אליהן בזירה, טוני סטורם ומינה שיראקווה יוצאות לרמפת הכניסה בליווי לות'ר.
טוני אומרת שהיא מתכוונת לתלוש לפנלופה את היד השנייה ולהכות איתה את מייגן והיא שומרת פינוק מיוחד למרינה. ההבדל היחיד בינה לבין אלוהים הוא שאלוהים לא מורח ליפסטיק.
מינה אומרת שהן צריכות להיזהר מהטיימלס-לאב-בומבס והן פוצחות בריקוד.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם סוורב סטריקלנד ופרינס נענע.
לקסי אומרת שקווין נייט ביקש במיוחד לדבר איתו והוא מצטרף לראיון.
קווין אומר שהוא חשב על כך שסוורב קרא לו "העתיד" והוא שומע את זה יחסית הרבה אבל הוא חושב שהוא הכאן ועכשיו, הוא ניצח את דארבי ואוקדה, הוא ההווה.
סוורב אומר שהוא עומד מאחורי המילים שלו והוא רואה בו העתיד לא רק של AEW אלא של כל העסק ואולי כדאי שהוא ישיג משהו משמעותי כמו לזכות בתואר לפני שיבוא להתעמת איתו ומזכיר שיש לו קרב על אליפות השלשות הלילה, הוא אומר שהוא רואה בנייט מיין אבנטר עתידי אבל שלא יתמהמה ויקח 5-6 שנים כדי להגיע לשם.

קרב 6 – N1C לאליפות הלאומית – ג'ק פרי נגד אנתוני בואנס
ריקושט
בשולחן השדרנים.
מנצח: פרי עם ראנינג-ני.
אחרי הקרב פרי מתנפל על ריקושט בשולחן השדרנים.

הדת' ריידרס בפרומו בבאקסטייג'.
מוקסלי מדבר על הצורה שבה משפחת קאליס מטפלת בעסקים.
פאק תוהה אם במשפחת קאליס מבינים עם מי הם מתעסקים.
דניאל גרסיה מדבר על מהי משפחה אמיתית.
מוקסלי מסיים כשאומר שמכל האנשים הרעים בהיאבקות מקצועית הוא הגרוע ביותר כשהוא רוצה בכך.

קרב 7 – קרב על אליפות השלשות של AEW – האופס(סמואה ג'ו, וויל הובס וקאטסויורי שיבאטה) נגד אדם פייג' וג'טספיד(קווין נייט ומייק ביילי)
הוק
בשולחן השדרנים.
מנצחים: פייג' וג'טספיד עם רול-אפ של נייט על הובס.
אחרי הקרב סוורב סטריקלנד ופרינס נענע יוצאים לסטיירדאון מרמפת הכניסה.
(01-18-2026, 04:10 PM)orgibor כתב: [ -> ]אחרי הקרב קונוסקה טקאשיטה יוצא החוצה ומתעלם מדון קאליס ושאר הנוכחים ומתחבק רק עם קייל פלטשר ומניף את ידו.

המאהבים התאחדו.
היה נראה שהייתה תכנית נהדרת, אז יאללה דעות תוך כדי צפייה.

לא התגעגעתי לטוני.

אנדרדה נגד אנחליקו: אנדרדה צריך שיר כניסה רציני יותר. או רק התחלנו וזה כבר היה נראה מרפק קשוח. זה מאוד מעצבן אותי שאודרי סופרת בספרדית. אם תשפוט בקרב של אוקדה נגד טאקה היא תספור ביפנית?
וואו עוד מרפק אכזרי. דאמ. המהלך של המרפק המסובב האחורי מפחיד.
קרב דביוט מעולה של אנדרדה. אני חייבת להגיד שהוא שיעמם אותי ולא נהניתי ממנו ב-WWE, אז מצפה לשינוי דעה בקדנציה הזו.

הפרומו של רסקלז: אוקיייי. עכשיו הבנתי מי אלה. זה ווס לי. סבבה.
פרומו חמוד מאוד מאוד. נהניתי. יאללה שייתנו בראש. מתאים פיוד ביניהם לבין הדמנד.

GYV נגד אדי ואורטיז: פעם ראשונה שאני רואה את כולם פה. קוליז'ן תכנית של ה-unhinged.
אורטיז בנתיים מרשים אותי מאוד. ואוףף כמה ש-GYV מסונכרנים. איזו מחלקת זוגות מטורפת יש ל-AEW. חבל שהיא לא מספיק מנוצלת.
וואו זה גאוני לנסות לחנוק מישהו עם צעיף כדורגל.
איזו הכנעה יפה הייתה של הליברפולי עם השיער הבלונדיני. בכללי מהלכים מעולים יש להם.
סוף מוחץ לקרב קצת ארוך מדי. אבל נהניתי.

קריס סטטלנדר: בפרומו טוב. יופי.

הפרומו של FTR : הם מעצבנים אותי כשהם לא משעממים אותי ולכן אני מניחה שהם עושים את העבודה שלהם כמו שצריך. חורה להם שדיוויס ודויל הגיעו וישר קיבלו הזדמנות. אבל... הם לקחו את הקרב. אז מגיע להם. עוד סיבה שהם צריכים לקחת להם. FTR במקום נוח מדי.

הפרומו של הקרו: אקשן אנדרטי עם פרומו א-לה הוק. חסר כריזמה.

מרינה שפיר נגד זיידה סטיל: גם על זיידה רק שמעתי, אבל אם היא נכנסה תחת הכנפיים (pun intended) של דניאלס, זה מעולה בשבילה ואומר עליה הרבה. עד כה נראית לי כמו גרסה נוספת של טיפי (זו מחמאה). אז היא תצטרך להוכיח שהיא קצת יותר מזה.
לפני בערך שבועיים דיברתי על זה שמרינה שפיר עוד עדיין stiff בזירה ושצריך לתת לה עוד קרבות ניסיון. בתכנית הזו היא קיבלה להתאבק נגד מתאבקת צעירה, שזה הדביוט שלה, וזה מראה שסומכים עליה. חייבת להוריד בפניה את הכובע כי היא גרמה לשתיהן להיראות ממש אחלה.
זאידה אבל צריכה ללמוד ממרינה ולהיות קצת יותר stiff.
ג'ון מוקסלי חייב להפסיק לעשן, הוא נשמע כמו בוקר טי.

אוקיי אז נועם דיבר על זוויות צילום ואני אדבר על רדיו. ברדיו יש מה שנקרא מעברים. אתה מחפש את הזמן המתאים שבו נגמר שיר ראשון ומתחיל שיר שני וגורם לזה להישמע כאילו מדובר בשיר אחד. זו החלטה גאונית ומלאת מחשבה להוציא את מוקס להצטרף לשולחן השדרנים בקרב של מרינה, ולפני שהוא מספיק ללכת, קייל יוצא ומופיע בפעם הראשונה אחרי שהוא נוצח על ידי מוקס. דון קאליס מגיע ויש דיבור על מי שכן הצליח לנצח את מוקס ונוצרת אווירה מתוחה. משם בום ברואל של שני הסטייבלים הכי גדולים שלנו וקרנבל גדול. כל זה מבלי לעצור ומבלי שיגידו לנו - "הנה, התחלנו לכם פיוד חדש וגדול". הוא נוצר באופן אותנטי. מעולה.
ראיתי בעיקר את סוף הקרב, כי הייתי עסוקה בלכתוב את הפסקה למעלה ולהכין מרק בצל.
ממה שראיתי, היה טוב מאוד. מספרת מעולה של אל קלון והסוף עם הדרייבר של ג'וש אלכסנדר היה יפייפה.

טאקההה חזר. הוא, אוקדה וקייל היו חסרים מאוד בשבועות האחרונים. שמחה גדולה וציפייה לבאות. איזה סיפוק כשהוא הלך ישר לקייל והתעלם לגמרי מדון קאליס. מתי יבגדו בו? האם גם קייל יבגוד בו? האם יבגדו בו ובקייל יחד? איזה מתח! הייפ.

הפרומו של הקונגלמוריישן: לפני שמארק בריסקו בא לא הצלחתי לשמוע כלום ואחרי שהוא הגיע לא הצלחתי להבין כלום.

קרב הזוגות של הנשים + הפרומו שאחריו: מייגן ביין מדהימה. תמיד משעשע לראות את המתאבקות והמתאבקים מנסים להישאר בפוקר פייס כשטוני מדברת.

ג'ק פרי נגד אנתוני בואנס: השותפה הצטרפה! כימיה מטורפת יש להם, קצב מעולה. הדידיטי בחבלים של בואנס היה מזה מיוחד. בכללי בואנס מתאבק שחבל שלא רואים יותר. הוא גם אובר לגמרי. נהניתי.

הפרומו של הדת' ריידרס: וואווווווו. אוף זה היה טוב כל כך!! כולם היו טובים, אבל מוקס היה מדהים. מפחיד. "משפחת" קאליס ובעיקר דון הם באמת כל מה שג'ון שונא בהיאבקות מודרנית וקפיטליסטית. רואים שהוא מדבר מהלב. קלאודיו מצליב את עצמו בסוף קרע אותנו מצחוק.

הקרב על אליפות השלשות: לא מאמינה שהוק הצטרף לשולחן השדרנים. ולא מדבר.
מסכן מייק ביילי... סופלקס גם על האייפרון וגם על הרצפה. אאוץ'.
איזה פאוורסלאם של ג'ו לקווין נייט. וואו.
שיואוו! למרות שידעתי מה התוצאה הופתעתי מהסיום. איזה יופי. כל הכבוד להובס, כל הכבוד לקווין נייט שעמד באתגר של סוורב. מצפה לקרב ביניהם.

דיינמייט וקוליז'ן פשוט מעולים השבוע.

אור הגיבור, תודה לך על התוצאות.
(01-18-2026, 04:16 PM)DarkArts כתב: [ -> ]המאהבים התאחדו.

silver lovers?
(01-18-2026, 10:16 PM)Tblack כתב: [ -> ]silver lovers?

הם תמיד יהיו פרוטושיטה, קייל לא יכול להיות סילבר לאבר בגלל שהוא אך פעם לא התאבק בDDT (לידעתי)
(01-18-2026, 11:10 PM)DarkArts כתב: [ -> ]הם תמיד יהיו פרוטושיטה, קייל לא יכול להיות סילבר לאבר בגלל שהוא אך פעם לא התאבק בDDT (לידעתי)

צודק. שוכנעתי.
עוד פעם הליצן המזגזג אנדרדה חזר לשם?!
(01-19-2026, 05:50 PM)hbk כתב: [ -> ]עוד פעם הליצן המזגזג אנדרדה חזר לשם?!

למה אתה בכלל באשכול AEW אם אתה רק מתלונן?  Huh
(01-19-2026, 05:50 PM)hbk כתב: [ -> ]עוד פעם הליצן המזגזג אנדרדה חזר לשם?!

תכלס.
פתחנו את הפרק עם בכורות/חזרות. אנדרדה לא הרגיש כמו רגע גדול, קינגסטון ממשיך להתעסק בדברים לא מעניינים (הרצתי את הקרב) אבל לפחות קיבלנו סגמנט מעולה עם הראסקלז שמסביר לנו מי הם.

פט"ר עם פרומו סבבה למען האמת, אני גם מתחיל להרגיש כיוון מסוים מהצד שלהם. הם טוענים שהם בנו את המחלקה הזאת ועכשיו יש בה צמדים שהורכבו מ2 מתאבקי יחידים. הריין שלהם גם נראה ככה, הם לקחו מברודידו ועברו את ג׳וס ואוסטין. הם הולכים לעבור עוד טאג כזה שניצח רק קרב אחד. יש סיפור, יש פרומואים שקשורים לזה, משפחת קאליס בפנים - יש עניין. הסיפור הזה צריך להיגמר עם מפגש של טאג גדול, אין לי כוח לעוד מפגש עם הבאקס למרות שהם מעולים, אז אולי אנחנו עדים סוף סוף לבנייה מול הצמד הקנדי הגדול ביותר בכל הזמנים?

עימות מעניין ומגניב בין רוכבי המוות ומשפחת קאליס, מהמנהיגים בשולחן השדרנים ועד לחיילים מסביב לזירה. מדהים שמשפחת קאליס עובדת טוב יותר משלישייה שרצה זמן מה. אני אוהב את הקומבו של קלון בפינה, הוא חזק ומבוצע בצורה נהדרת. הקרב עצמו הרגיש קצת ארוך ומייגע, הרבה רגעים מתים. רגעי הזריחה היו מהלכי המובסט של משפחת קאליס. קיבלנו באותו הפרק את החזרה של פלטצ'ר וגם את החזרה של טקאשטה, שמחה בליבי, יאללה, לא להיעדר יותר. טקאשטה ריחף סביב הקטע הזה עוד משולחן השדרנים אצל מוקסלי וקאליס ועד לסיום כשהוא הופיע, אנחנו בדרך לטקאשטה-מוקסלי? הייפ.

קטע חביב של הקונגלומורט. בריסקו חבר חרא, הוא לא בא לגבש בין בריסקו לתפוז, הוא בא לדבר על עצמו. הולך להיות מפגש מעניין עם קלון, הוא בלתי מנוצח והאליפות על הכף.

מג׳פ רוצה לייצר מורשת בריין השני שלו אבל שונאים ימשיכו לבכות שהוא לא השתנה.

אני אוהב את העלילת צד של סוורב ונייט. סוורב מחמיא אך גם מכניס כשצריך, מעולה. פייסים לא צריכים רק ללקק זה לזה.

לא זכרתי שלבואנס יש חתיכת כניסה. לתוך תחילת בקרב החלטתי להקריב אותו לטובת הקרב המרכזי. פרי צריך סביבה מרימה, בוואנס צריך סביבה מרימה גם כן. הם נשענים ולי לא היה על מה להישען. פרי מנצח הגיוני, אהבתי את הקפיצה שלו על ריקושט. אני נשען על ריקושט.

אני מתחיל לאהוב את רוכבי המוות חזרה, הם קנו אותי בסגמנט הזה וכמובן המלחמה עם משפחת קאליס שקונה אותי מאוד. הצחיק אותי שמוקסלי ופאק דיברו בצורה מאופקת ואז גרסיה התחרפן שם ודיבר מהלב. קטע מעולה מתחילתו ועד סופו. לפי איך שגרסיה דיבר, זה נראה כאילו הם לא יתהפכו על מוקסלי לעולם. או שזה יקרה ויהיה לו בעיה עם זה.

האופס עם מהלכים מרדימים, כבר לא אכפת לי אם זה בכוונה כי הם הילים, זה משעמם מאוד. הסיפור של הקרב כן היה נחמד, ביילי ונייט הם האנדרדוגים שחוטפים מכות ומדי פעם נותנים איזה קאמבק, האנגמן שם כדי לנקות את הזירה. ביילי נחת עם הברכיים על הראש של הובס, מה הוא עד כדי כך לקח קשה את אי חידוש החוזה שלו? הסיום היה מגניב, אהבתי וקניתי. סוורב ביקש, נייט ביצע, סוורב גאה.

לסיכום, הסטייבלים שאני לא אוהב בדרך כלל על המיקרופון הפציצו, אנחנו מקבלים מלחמה בין רוכבי המוות למשפחת קאליס ויש לנו אלופי שלשות מעניינים, אחלה פרק.