Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite - Dynamite On 34th Street 2025 - 24/12/25
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 815952-ea178519ad6d4e278407e272030a6472-mv2.jpg]

קרב 1 - הליגה הכחולה - קונוסקה טקאשיטה נגד אורנג' קאסידי
מנצח: טקאשיטה
עם רייג'ינג-פייר.
[Image: 1.jpg]

גייב קיד חותך פרומו מהמדרגות מהן השליך את דארבי אלין בשנה שעברה.
הוא אומר שהוא רואה את העולם קורס סביב דארבי ומאתגר אותו לקרב בWE.

פרומו של BBG.
הם אומרים שהיה בלבול בקרב שלהם במנצ'סטר ולא ברור אם הרגל של דקס הייתה על החבל לפני או אחרי הספירה לשלוש אז הם מציעים להיפטר מהחבלים ולהיפטר מהחוקים ומאתגרים את FTR לשיקגו סטריט פייט.

קרב 2 - הליגה הכחולה - רודריק סטרונג נגד מסקארה דוראדה
מנצח: דוראדה
עם SSP.

רנה פאקט מזמינה את קריס סטטלנדר וג'יימי הייטר החוצה לראיון על הסטייג'.
קריס אומרת שהיא העניקה לג'יימי את ההזדמנות הזאת כי היא יודעת מה זה אומר להיות בפסגה ולאבד את הכל. היא איבדה חברים והברכיים שלה נשחקו אבל היא הצליחה לחזור ולזכות באליפות העולם והיא לא רוצה שג'יימי תמשיך להתרפק על העבר. היא אומרת לג'יימי לא לרחם על מה שהיא עברה אלא לפחד ממה שהיא הפכה להיות.
רנה שואלת את ג'יימי אם יש לה משהו להוסיף, ג'יימי אומרת שיש לה המון מה להוסיף ומנסה לתפוס את קריס עם הייטרבלייד אבל קריס מצליחה לתפוס את הזרוע שלה בזמן.
הייטר אומרת לקריס לזכור שבפעם הקודמת שהיא פגעה בה עם הייטרבלייד היא לא הצליחה לקום.

קרב 3 - MJF נגד דסטין וולר
מנצח: MJF
בסקוואש.
אחרי הקרב MJF לוקח מיק' ומתכוון לדבר אבל המוזיקה של אדם פייג' נשמעת והוא מופיע מאחת המרפסות בהאמרשטיין, אחר כך המוזיקה של סוורב סטריקלנד נשמעת וגם הוא יוצא ממרפסת אחרת יחד עם פרינס נענע.
אדם פייג' מתחיל לדבר תוך שהוא וסוורב מתקדמים לכיוון הזירה.
פייג' אומר שהאיסור החוזי למגע פיזי נשאר במנצ'סטר אז הוא מפציר במג'ף לספר עוד בדיחה מיזוגנית כי הוא בטוח שכל המלהקים וצוותי הPR של הוליווד להוטים לשמוע אותו. פייג' מזכיר שהוא פעמיים אלוף עולם וניצח את מג'ף כבר פעמיים השנה ואומר שלא משנה מה MJF יגיד הוא הולך לפרק אותו הלילה.
כשפייג' וסוורב כבר מגיעים מחוץ לזירה וויל הובס והוק יוצאים לסטייג' ובעקבותיהם יוצאים בריצה אנשים מהדוג'ו של האופס לנסות לתקוף את היריבים של ג'ו אבל הם מורידים אותם במהירות.
סוורב ופייג' נכנסים לזירה ומנסים לתקוף את מג'ף עם שרשראות ברזל אבל הוא מתכופף והם כמעט פוגעים אחד בשני.
סמואה ג'ו מופיע על המסך הגדול. ג'ו אומר שהוא שלף את התרגיל הזה כדי לחשוף את הטבע האמיתי של סוורב ופייג', הוא מגיע אחר כולם ויגמור את התקוות והחלומות שלהם בWE.
MJF מנסה לתקוף את סוורב מאחור אבל הוא מתחמק ופייג' מוריד אותו עם אגרוף ולאחריו סוורב פוגע בו עם האוס-קול.
פייג' מלפף את שרשרת הברזל סביב הצוואר של מג'ף בזמן שסוורב חותך את הפרומו שלו.
סוורב אומר שהוא רוצה לספר לכולם משהו שמג'ף לא רוצה שידעו - הוא לא שונא את הקהל, למעשה הוא אוהב את כולם וחי על הלייקים וריטוויטים שהוא מקבל שמזינים את האגו שלו. הוא אומר שמג'ף הוא השילוב הרעיל של להיות בן אדם נוראי עם כוח ומזכיר שבעבר הפינאקל, וורדלו, ג'יי וויט ואדם קול נפלו קורבנות שלו. סוורב אומר שהוא עצמו תמיד הופך את היריבים והשותפים שלו לטובים יותר והוא מתאבק טוב יותר, שחקן טוב יותר ובעל טוב יותר ממג'ף.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם בייבס אוף וורת'.
הן מקדמות את הקרבות שלהן בWE וקוליז'ן מחר.

קרב 4 - קרב על טבעת היהלום - בנדידו נגד ריקושט(ע' GOA)
מנצח: בנדידו
ברול-אפ.
אחרי הקרב ריקושט תוקף את בנדידו עד שברודי קינג יוצא להבריח אותו.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם דארבי אלין.
הוא אומר שהוא כשיר לחזור לזירה ואומר שיש לו דברים גדולים יותר לדאוג לגביהם מאשר גייב קיד.
גייב קיד מגיח מאחור ותוקף את דארבי ומסיים כשהוא משליך אותו שוב מאותן המדרגות.

קרב 5 - מרינה שפיר נגד מינה שיראקווה
מנצחת: מרינה
בהכנעה עם מאדרס-מילק.
אחרי הקרב מרינה ממשיכה עם ההכנעה עד שטוני סטורם יוצאת החוצה אבל מרינה מורידה גם אותה עם בעיטה לראש.

מראים קטע משבוע שעבר בו לקסי נייר נמצאת מחוץ לחדר הטיפולים בו נמצאים האליט.
קני אומגה והיאנג באקס יוצאים ממנו והבאקס אומרים שהם עלולים להחמיץ את שארית השנה.
אומגה אומר שבזמן שהבאקס יחלימו יש משהו שהוא היה צריך לטפל בו בעצמו עוד מלפני זמן רב.

קרב 6 - הליגה הזהובה - פאק נגד ג'ק פרי
מנצח: פרי
ברול-אפ.
אחרי הקרב סנטהזאורוס יוצא לפנק אותו בחלב ועוגיות.
איך ידעתי שהם יעשו תיקו בין כולם בליגת הזהב.

עכשיו, בטוח קרב אחד ספציפי יהיה עם תיקו (ואז שניים יעפילו). רק מה אמור להיות אם שלושה מנצחים? אם אני לא טועה כולם ניצחו את כולם בערך וזה יצור שוויון.
Bride-ido
החוזה של גייב קיד ב-NJPW אמור להיגמר ב-31 בינואר 2026.
הייפ לפרק. בנדידו-ריקושט, שבוע אחרון לטורניר, מג׳פ בקרב. את כל זה עוטף האולם האהוב עליי, יאללה חגיגה.

קונפטי אחד בכניסה של התפוז זה הברקה. התפוז הלך על רצינות מהתחלה וכמעט ניצח את טקאשטה בתחילת הקרב, אני אוהב את זה, זה מבטיח לנו קרב מהיר. ספוט האגרופים בפינה היה משעשע. הפצצת רעם כחולה שהידיים הכתומות בכיסים היה ספוט מגניב. מהרגע הזה הם הצליחו להרים את הרמה מהרמה הגבוהה שהם כבר נמצאו בה. המהלכים היו חזקים, ההצמדות היו צמודות (וגם ספירת חוץ אחת), הסיום היה משוגע ועוצר נשימה. למרות שהעלילה הכתיבה ניצחון של טקאשטה, הקרב נבנה בצורה שהניצחון הולך לתפוזינו, הוא היה יריב לא פשוט לטקאשטה. נהנתי מאוד מהקרב, כיף לקבל קרבות כאלה ברגעי הטורניר האחרונים. קלאודיו וטקאשטה יפגשו שוב בחצי גמר?

גייב עם פרומו מצויין. קשה להיות מושקע בו רגשית שהוא בקושי מופיע. דארבי חוזר בימים הקרובים זה משוגע. נשמע מאוד לא בריא. קשה להיות מושקע גם בו עם כל היעדרויות והפוש האיטי מדי שהוא מנצח יריב רק לאחר כמה קרבות.

סטרונג מדבר לעצמו בכניסה ומנסה להתפקס מרגיש כמו רגע לפני שיגעון והתפרצות של מהלכי גב בזירה, דוראדה הולך למות אהה? הם פתחו עם טכניות מצוינת והכימיה דעכה כשהם התקדמות הלאה. היה ספוט זריקה על האפרון יפה וכואב שהחזיר את התקווה. כמובן שהם חזרו לכימיית שיא והציגו לנו את הגרסה שלהם ליצירת אומנות. כל פעם שסטרונג מופיע בזירה אני מתקשה להבין למה הוא לא מקבל פוש גדול. בזמן שכתבתי את השורה הזאת הוא הוצמד. האמת שאני בעד, סטרונג עם אפס נקודות זה סטרונג שלא הולך להתנדנד, זה סטרונג משוגע.

מג׳פ בקרב קצר כדי להראות לנו שהוא בכושר. זה היה סקאווש מהנה. דאסטין הכניס לו חתיכת כאפה לחזה. הקהל צעק למג׳פ חנוכה שמח! (באיחור). היה מגניב שהפעם סוורב והאנגמן קטעו את מג׳פ. שימוש טוב באולם, יכלו לשחק יותר עם התאורה ולהפוך את זה לרגע מגניב יותר. הדוג׳ו של ג׳ו ממש גרוע אם המשתתפים בו נופלים ממכה אחת. הרגע שסוורב והאנגמן נתקלו זה בזה בזמן שג׳ו התחיל לדבר היה בנייה טובה לקרב המרובע, הרי זה מה שאנחנו הולכים לקבל - כאוס, בלאגן, אחד עומד בדרך של השני בדרך לניצחון. סוורב והאנגמן הרגישו חתיכת איום ביחד שזה אפילו לא קבר את מג׳פ לדעתי. מג׳פ חטף חתיכת בעיטה מסוורב. הנאום של סוורב לא מתיישר לי עם הכינוי שלו, אבל הוא כן הרגיש מאוד אישי. לדעתי מג׳פ או ג׳ו יוצאים עם האליפות.

בנדידו נכנס עם הלבוש של ברודי זה רגע מתוק של אליט. הכל היה נכון בקרב הזה והוא היה מהנה מאוד לצפייה. הם יכלו להישאר עם המובסטים הרגילים שלהם וזה היה מתכון לקרב מצוין אבל הם פלפלו כל רגע והיו יצירתיים. 2 מתאבקים שאני מאוד אוהב וממליץ לא לישון עליהם. שמח שהם מקבלים במה בזמן שהC2 רץ. קרב מצוין פלוס, ברמת PPV. מקווה שהיריבות הזאת תמשיך, הם זהב ביחד ולחוד.

קטע מעולה של גייב ודארבי. אבל שיהיה לזה המשכיות, לא לתת לי להישאב לדמויות ואז לתת להם להיעלם.

באסה על הבאקס אבל גם ככה לא נשאר הרבה מהשנה הזאת. קני מסקרן, אנדרדה?

מכל הקרבות שיכלו לסגור את הפרק הזה, דווקא פרי-פאק? יאמר לזכותם שהכימיית חתול-עכבר שלהם הפתיעה. הם לא פספסו, הכל עבד חלק, מפתיע שזה בא מצד פרי שפספס בתקופה האחרונה. אני מנחש שפרי ינשך את דרכו החוצה מהכנעה כלשהי של פאק. הצילום סיבוב בקרב הזה פחות עבד, אפילו סיחרר. קיבלנו קרב מעולה, אני מאושר. אין לי בעיה עם התוצאה. אשכרה תיקו 6 בליגה הזהובה.

לסיכום פרק מדהים, קהל מדהים, אולם מדהים וקרבות מדהימים. נהנתי מאוד.
תמיד אווירה מחשמלת בהאמשרטיין.

טאקשיטה נגד OG: קרב מעולה, כיפי לצפייה ומלא בקצב. הקהל היה לגמרי בתוך הקרב ובתכל'ס לא ברור למה הוא לא היה המיין איבנט. אנרגיה כיפית של OG, ועם טאקה אי אפשר לפספס. היה כיף, כל הקאונטרים האלה. הצחיק ושעשע אותי בייחוד שבירת הדמות של OG אחרי שהוא פתח לטאקה את השפה - פשוט נעמד שם באורנג'-קאסידיות הזו שלו, ווידא שטאקה בסדר. חמוד מאוד. סוף הקרב היה כיפי מאוד.

הפרומו של גייב קיד על דרבי אלין: או כמו שאחיין שלי אומר - לולו, מה קשור?!

פרומו של BBG: אחלה פרומו. שמחה שהכריזו על קרב חוזר. הקרב הקודם שלהם היה מעולה. קצת באסה שקרב ללא חוקים.

הריאיון של קריס סטטלנדר וג'יימי הייטר: אני חובבת האסטטיקה הנחמדה והשונה של הריאיון על הבמה. מנגד, תמיד עולה בי השאלה - אם זה לא ריאיון מוקלט, ואתן כבר כאן, למה לא להגיע לזירה? בעיניי זה מאפשר לקהל להיות יותר בתוך מה שקורה.
בכל אופן, קריס חייבת להשתפר על המיקרופון. היא הגיעה למקום ולאליפות בזכות ולא בחסד, אבל הפרומואים שלה גורמים לזה להרגיש כאילו יש לה עוד די הרבה לאן לשאוף. כל העניין עם הקוסמיק קילר הוא קרינג', מלאכותי, ולא נדרש.
בפורום WWE, אני חושבת שזה היה DDJ שדיבר על הכניסות של מתאבקים וחוסר ההשקעה בהן בשנים האחרונות. מאוד אהבתי את מה שהוא כתב, ואני חושבת שאחד הדברים שהכי מפריעים לי בכניסות של היום (זה היה גם פעם, אבל פעם זה הפריע לי פחות) זה שהמתאבקים נכנסים - גם לקרבות, גם לפרומואים, ועושים איזו תנועה קבועה. ריה עם הרקיעה, בקי עם הרמת היד, MJF עם הכניסה במצלמה, והאחרון הוא קריס עם הידיים אחת על השנייה. זה מרגיש לא טבעי, כאילו הגדירו להם בהפקה אלגוריתם מסוים, וזה יהיה באג אם הם לא יעשו את התנועה האחת הזו. אני מבינה שאנחנו בעידן של קאץ' פרייזים - אבל זה פשוט חורה לי. זה מרגיש מגוחך.
דבר אחרון - לגבי הריין של קריס, אני אוהבת אותה מאוד. בנתיים הריין שלה לא עושה לי כלום.

MJF נגד ג'ובר + פרומו: קודם כל, קרב מאוד נחמד. הוא היה פחות סקוואשי ויותר ארוך ממה שחשבתי, ומג'ף לקח אותו די ברצינות.
אחרי הקרב, היה כיף לשמוע את הקהל קורא חנוכה שמח. ואז איזה פופ נהדר כשאדם הופיע, ולאחר מכן כשסוורב הופיע. מאוד אהבתי את ההופעה שלהם מתוך הקהל, מקבילים ומאוחדים שמא היו גרופיז של Alice in Chains. שניהם גם השתמשו במילים מאוד גבוהות - זה שעשע אותי. מעין: כדי להתעלות מעל מג'ף, צריך לא לרדת לרמה שלו ולהראות קלאס. אני אוהבת שמג'ף מוציא את זה מאנשים. סמואה ג'ו היה מאוד מיותר בפרומו הזה, לא?
אני בעד שמג'ף ינצח, ימשיכו את הפיוד המשולש עד שג'יי וויט יחזור.

הפרומו של מתוקות הזעם: חיוביות נשית שכל אחד ואחת צריכים לשמוע ולקבל מדי פעם.

בנדידו נגד ריקושט: זה לא שלא נהניתי, אוקיי? פשוט קצת ציפיתי ליותר?
סיום קצת מוזר לקרב. הייתי שמחה לקרב חוזר.

הפרומו של דארבי אלין על גייב קיד: אפרופו הפקה. מיקום הריאיון שמא אנחנו במרתפים של ארקהאם ולקסי לבושה כאילו היא הארלי קווין.

מרינה שפיר נגד מינה שירקאווה: הקרב לא זרם. מרינה כל כך stiff בזירה ומינה לא הצליחה להוציא אותה מזה. אני חושבת שהם מנסים לעשות פה כל מיני דברים עם מרינה כדי לשפר ולשחרר אותה, וכרגע זה לא מאוד מצליח. הן לא החמיאו אחת לשנייה בכלל. וגם - מרינה מורידה את טוני עם הבעיטה המעפנה הזו? הרשו לי לגחך.

ג'ק פרי נגד פאק: קרב שהתחיל טיפה איט, אבל המשיך להיות נהדר, ונגמר מעולה. ממליצה מאוד על השידור של בריאן פה, כי הוא היה זהב ומאוד החמיא לפאק (כשהוא לא העליב אותו). הם דיברו הרבה על הטכניות והחוכמה של פאק כמתאבק, על זה שהוא לא מרבה לעשות טעויות ולראייה, ההפסד הזה "נגנב" על ידי ג'ק אחרי טורניר מוצלח מאוד של פאק. ה-C2 מצליח בצורה נפלאה לשים זרקור על מתאבקים שבכל זמן אחר בשנה היו נעלמים. כיף.

תכנית נהדרת. תודה על התוצאות!