Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AAA Guerra de Titanes 2025
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 222222222222222222.png]

לה פארקה ואוקטגון ג'וניור ניצחו את לוס אמריקנוס, מר. איגואנה ונינו המבורגסה ו-LWO.
[Image: Screenshot-1.png]

קרב על אליפות אמריקה הלטינית
דר. ואגנר ג'וניור ניצח את אית'ן פייג' ושמר על אליפות אמריקה הלטינית, לקראת סוף הקרב פייג' מצמיד את ואגנר לניצחון אחרי שהשתמש במפתח שוודי. מר. איגואנה יצא החוצה וסימן לשופט שפייג' החביא את המפתח, השופט בדק את זה וחידש את הקרב. ואנגר הצמיד את פייג' לניצחון אחרי ואגנר דרייבר.
[Image: Screenshot-2.png]

קרב קרנבל הטבח
פאגנו ולוס פסייקו סירקוס ניצחו את הוייאט סיקס.
[Image: Screenshot-3.png]

קרב על אליפות משקל קל
לראדו קיד ניצח את ג'ק קארטוויל וג'בון אוונס ושמר על אליפות משקל קל.
[Image: Screenshot-4.png]

לולה וייס, נטליה ופאבי אפצ'ה ניצחו את לאס טוקסיקס.
[Image: Screenshot-5.png]

ויקינגו ניצח את דרגון לי, אחרי באמפ של השופט ויקינגו מנסה להשתמש בכיסא אך דרגון לי נותן לו אופריישן דרגון, הוא מצמיד אותו אך השופט מחוץ לזירה, ויקינגו נותן לו לואו בלו. אומוס יוצא החוצה, אומוס נכנס לזירה ונותן לדרגון לי פאוורבומב, ויקינגו נותן לדרגון לי 630 ספלאש, אומוס מכניס את השופט בחזרה לזירה והוא סופר לניצחון. אחרי הקרב דוראן רולדן יוצא החוצה. רולדן, ויקינגו ואומוס מתחבקים, רולדן חותך פרומו על כך שהם הגרסא החדשה של העין שרואה הכל.
[Image: Screenshot-6.png]

ריי מיסטריו וריי פיניקס ניצחו את דומיניק מיסטריו ואל גרנדה אמריקנו, לקראת סוף הקרב דומיניק מנסה להוריד לריי את המסיכה והשופט עוזר לריי לסדר אותה, אמריקנו על האפרון מנסה להוציא חתיכת מתכת ולהביא אותה לדומיניק, פנטה מגיע ומונע זאת. פיניקס מעיף את אמריקנו, פנטה שם את חתיכת המתכת מתחת למסיכה שלו ואז נוגע בדומיניק, ריי נותן לדומיניק 619, ספלאש ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב אמריקנו מחזיר את דומיניק לזירה, דומיניק יוצא ממנה, לוקח את האליפויות שלו והולך. בזירה פייסאוף בין ריי, פיניקס ופנטה לאמריקנו. ריי מושיט את ידו לאמריקנו, אמריקנו לוחץ לו את היד והולך. ריי, פיניקס ופנטה חוגגים לסיום האירוע.[Image: Screenshot-7.png]
*חלק מהקרבות הראו רמה גבוהה מאוד של יכולות זירה וסה"כ מאוד נהנתי מהאירוע.

*ג'בון פשוט כוכב והתקרה שלו ספק אם קיימת. בן אדם שהנוכחות שלו בקרב פשוט מעצימה את הקרב משמעותית.
WWE חייבים ללחוץ איתו על ההדק.

*ריי מיסטריו כוכב על ותענוג צרוף לצפייה ועדיין האגו שלו זה הדבר הכי גדול בביזנס. לקחת את הבן שלך היורש שלך
שמתעלה עליך ולקבור את ההתקדמות שלו רק כדי לצאת מנצח זה רמה אחרת של גועל. שום כוכב לא צומח לידו ומספיק
לראות איך דום ודרגון לי פורחים מהרגע שעזבו את הצל שלו.
חחחחחחחחחחח איך ריי אוהב לא לקדם את הבן שלו, זה כבר מצחיק. אולי מתכננים קרב גדול בניהם על הaaa לאיזה אירוע גדול או על הic למניה ואז שם סוף סוף דום ינצח נקי.

יש שמועה שדום נפצע בכתף אחרי ספוט עם ריי, זה פייק או אמיתי?
אני בהלם שהם הלוס גרינגוס לוקוס החדשים...
ריי טיפש
אשכרה עוצר את המומנטום של הבן שלו
לא לבכות על דומיניק, הוא עוד ינצח את אבא שלו נקי.
זו יריבות שלא צריכה להסתיים עדיין.
(12-22-2025, 06:28 PM)NaRRative כתב: [ -> ]לא לבכות על דומיניק, הוא עוד ינצח את אבא שלו נקי.

איך ינצח את אבא שלו אחי, אדי מת.
(12-22-2025, 11:49 PM)DarkArts כתב: [ -> ]איך ינצח את אבא שלו אחי, אדי מת.

WWE2K25
אירוע מוצלח מאוד.

- ויקינגו נגד דרגון לי היה MOTN. קרב אדיר שלהם, חתיכת הופעה הם נתנו כאן. קצב טוב, ספוטים גדולים וקהל חם שנהנה לקלל את ויקינגו בכל הזדמנות שיש להם. וואלה מתאים לויקינגו להיות היל. דרגון לי AAA > דרגון לי WWE, חייבים לתת לנו את הגרסה הזאת שלו. אנחנו מקבלים סטייבל מחודש של העין(הסטייבל הקודם כלל את דל ריו) עם ההצטרפות של אומוס. יהיה מעניין לעקוב.

- ריי מיסטריו וריי פיניקס נגד דומיניק מיסטריו ואל גרנדה אמריקנו היה קרב מרכזי מעולה. אני חושב שזאת הפעם הראשונה ששמעתי את הקהל במקסיקו נותן היט לדום... וזה היה אך ורק בגלל שהוא פגש את ריי שהוא פאקינג אלוהים שם. הכניסה של ריי הייתה מחשמלת, הקהל השתגע. כולם סיפקו את הסחורה כאן. ריי עדיין מדהים בזירה. דום ישיג את הניצחון הגדול הנקי על ריי בבמה אחרת/קרב פרישה של ריי ? לא יודע. סוף האירוע נראה כמו פייס טרן של אמריקנו כאשר הוא לוחץ לריי את היד, דומיניק צפה בזה מאחורי הקלעים.

- לראדו קיד נגד ג'ק קארטוויל נגד ג'בון אוונס על אליפות משקל היה קרב פנטסטי. קרב בקצב מהיר מאוד כיאה למעמד. נראה שהם שמים את העין שלהם על קארטוויל, מתאבק שעדיין נמצא באיבולב כבר מספר פעמים נותנים לו להתאבק ב-AAA בבמה גדולה, אתלט נהדר. על ג'בון כבר אני לא יודע מה להגיד... אפילו במקסיקו הוא אובר. איזה ילד זה יאללה.

אין לי כח לפרט עוד מעבר לטופ 3, אבל גם שאר הקרבות היו סבבה לגמרי.
אומוס חזר.
לא הבנתי למה WWE הוציאו אותו מ-Pro Wrestling NOAH ביפן כל כך מהר.
כדי שהוא ייפצע ויישחק מעומס הקרבות שם?
כן, מבחינת גודל הוא מתאים אבל עדיף שייתנו לו יותר אישיות מעבר לזה שהוא באדיגארד ושהוא ענק.
אני זוכר שהוא גם אוהב וילאנד סאגה(אנימה).

זו החלטה מאוד נכונה לעשות לויקינגו היל טרן.
טופ פייס שתמיד מקבל היטים ובוקינג של פייס זה מגעיל סיפורית אם לא מנתבים את זה בהמשך העלילה
וזה מגעיל לדחוף לגרון מישהו שהקהל בבירור מתנגד אליו.
זה כמו סינה מ-2006(ובמיוחד ב-2010 וב-2011) שהוא טופ פייס שמקבל היטים ובכל זאת מתעקשים להשאיר אותו פייס.
גם רומן ריינס של 2015-2017. ובכלל עד לפני שהוא נהייה היל ב-2020.
גם קודי בתור פייס שבכוונה המשיך להתעקש להיות כזה והיא קיבל היטים ב-2021 היה מחזה מגעיל למדי.
זו ממש לא אותה במה ולא אותה רמת חשיפה אבל זה אותו עיקרון.
אם קהל מריע לאלברטו אל פטרון/דל ריו ועוד שהוא אמור להיות היל כנראה שאתה עושה משהו לא טוב ולא נכון
בבוקינג שלך ובהנגשה של זה.

אני מניח שריי ייקח לדומיניק את האליפות הראשית של AAA בסופו של דבר.
תואר משמעותי אחרון עבורו בקריירה הארוכה שלו ואולי גם פיתוח דמות פוטנציאלי של דומיניק אחרי שהוא יפסיד לו
או שהוא יעשה פחות פחדן ויותר אגרסיבי ואינטנסיבי.

לא עושים עם הסטייבל של אל גראנדה אמריקו(לוס אמריקנוס, קייזר, פיט דאן וטיילור בייט) כלום.
אז למה הקימו אותם מלתכילה?
והיו שמועות שפיט דאן הוא אחד המפיקים הראשיים ב-AAA.

מנהיילייטס של הקרב שראיתי הוויאט סיקס נתנו הופעה טובה(ביחס לסטנדרטים שלהם).
הם הרגישו הרבה יותר טבעיים בחור הילים.
רואן בעט שם באחד הדוכנים של הליצנים.
הוא הרגיש מאיים באותו רגע.
גייסי עדיף בתור היל. צריכים לתת לו יותר במה.
גם דקסטר לומיס עדיף בתור היל.
גם בו דאלאס/Uncle Howdy.
ניקי קרוס תוציא את המיטב מכל מה שייתנו לה.
דווקא כשהם נתנו הופעה טובה הם הפסידו.