Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite - Winter is Coming 2025 - 10/12/25
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 815952-007cf373010b4e68a20afae484aaccb5-mv2.jpg]

קרב 1 – גמר הטורניר לאליפות הזוגות – טיימלס לאב בומבס(מינה שיראקווה וטוני סטורם) נגד בייבס אוף וורת'(ווילו נייטינגייל והארלי קמרון)
מנצחות: בייבס אוף וורת'
עם בייב-ווית'-דה-פאוורבומב של ווילו על מינה.
אחרי הקרב רנה פאקט נכנסת לראיין את האלופות.
ווילו אומרת שהיא עייפה אחרי קרב קשה אבל גאה בה ובשותפה שלה וזאת הייתה עבורה שנה קשוחה שבה הבינה מי נמצא שם לצידה ומי לא.
הארלי אומרת שווילו הייתה היריבה שלה בקרב השני שלה בקריירה ועכשיו היא השותפה שלה בזכייה באליפות העולם לזוגות הראשונה אי פעם.
טוני סטורם ומינה שיראקווה חוזרות לזירה ומתחבקות עם המנצחות.
[Image: 1.jpg]

האופס בבאקסטייג'.
ג'ו אומר שהג'ו שאדי קינגסטון רצה שיופיע הוא הג'ו שעמד מולו לאורך כל הזמן, הוא תמיד היה הג'ו הזה אבל הלילה אחרי שהוא יכסח את אדי הוא יחשוף עבורו את המציאות של העסק הזה.

הדת' ריידרס בבאקסטייג'.
ג'ון מוקסלי אומר שהוא מרגיש חי כשהוא עם הגב לקיר, אפילו אם יש שבריר של סיכוי עבורו הוא יאחז בו ויכול להצליח. הוא אומר שהדת' ריידרס באופן עקבי רודפים אחרי הדרקון.
דניאל גרסיה אומר שהם הכי רעבים בעסק ואם הם רוצים משהו אם יאבקו להשיג אותו בכל פעם.

קרב 2 – הליגה הזהובה – קאזוצ'יקה אוקדה נגד ג'ק פרי
מנצח: אוקדה
עם ריינמייקר.
אחרי הקרב משפחת קאליס נכנסת לזירה.
דון קאליס לוקח מיק' ואומר לג'ק פרי שהוא נתן קרב פנטסטי והיה היריב הקשוח ביותר שהיה לאוקדה מזה המון זמן. הוא אומר שאין בושה בהפסד ואולי את מיליון הדולר שקאליס רצה לתת ליאנג באקס הוא צריך היה להציע לפרי. קאליס ממשיך ואומר שפרי נהדר אבל חסר לו ריכוז וכיוון והוא יכול להיעזר במשפחה, הוא מציע לו להצטרף למשפחת קאליס ולקבל בונוס הצטרפות מכספי הזכייה של הבאקס ומזכיר לו שיש 7 ממשפחת קאליס בזירה והוא רק אחד.
ג'ק פרי אומר שבפעם השנייה הערב הוא מתכוון לנסות ללעוס יותר משהוא יכול לבלוע.
פרי מנסה לתקוף את משפחת קאליס אבל היתרון המספרי שלהם משחק תפקיד, לוצ'זאורוס יוצא החוצה אבל נאלץ להיעצר מחוץ לזירה, היאנג באקס מתגנבים לזירה עם כיסאות ומנקים אותה ומורידים את אוקדה עם BTE-טריגר, הם מתבייתים על דון קאליס שנותר לבדו אבל ברגע האחרון קונוסקה טקאשיטה מגיע להציל אותו וסופג במקומו סופרקיק.

בייבס אוף וורת' חוגגות בבאקסטייג' את הזכייה עם הקונגלומריישן.
טיימלס לאב בומבס מצטרפות לחגיגה.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם אדי קינגסטון.
אדי אומר שהוא לחוץ אבל זה טוב לחשוש כי זה משאיר אותך על קצות האצבעות. הוא אומר שהיום זהו יום השנה ה50 לזכייה של טרי פאנק באליפות העולם והוא יודע שהוא צופה בו, הוא מקווה שההורים שלו צופים בו ואומר שעכשיו הוא נעשה רגשן. אדי ממשיך ואומר שהוא לא יודע עוד כמה הזדמנויות כמו זאת יהיו לו בעתיד, הוא כבר 0-2 בקרבות על אליפות העולם והוא רוצה להצליח לעשות את זה הלילה למרות שיש לו עדיין כבוד לג'ו, הוא יודע שג'ו צופה ואומר שהוא יצטרך לתת את קרב חייו כי אדי לא נופל בקלות.

טוני שיאובני בזירה מזמין את מארק בריסקו החוצה.
מארק אומר שזה דבר אחד להפוך לאלוף אבל דבר אחר לשמור ולהגן על האליפות.
דניאל גרסיה, ווילר יוטה ומרינה שפיר יוצאים דרך הקהל.
יוטה זורק כמה עלבונות למארק עד שגרסיה תופס את המושכות.
גרסיה אומר שכל מה שנוגע לבריסקו הוא עצוב ויעשה עצוב עוד יותר כשהוא ינצח אותו בשבת ובריסקו יצטרך לנסות להבין איך לפרנס את המשפחה שלו עם רגל שבורה.
בריסקו אומר שהקרב שלהם אולי נקבע לשבת אבל הם יכולים לתת לקהל מאטלנטה טעימה כבר הערב.
בריסקו מוריד את גרסיה באגרוף, יוטה ושפיר עוצרים את גרסיה מלהגיב.

משולש הטירוף מרביצות לנשים בבאקסטייג'.
קריס סטטלנדר מגיעה להבריח אותן עם כיסא.

קרב 3 – טורנדו טאג – אדם פייג' וסוורב סטריקלנד נגד וויל הובס וקאטסויורי שיבאטה
מנצחים: פייג' וסוורב
עם האוס-קול של סוורב על שיבאטה.

דון קאליס בבאקסטייג'.
הוא מאיים על היאנג באקס בצעדים משפטיים אחרי שלקחו את תיקי הכסף "שלו" מוקדם יותר הערב אבל במקום זאת מציע להם קרב שלשות בשבוע הבא עם שותף לבחירתם מול אוקדה, טקאשיטה והצ'יסרו בקרב "המנצח לוקח הכל" על מיליון הדולרים.

סטוקלי האת'וואי בבאקסטייג'.
הוא אומר ש-BBG יקבלו את הקרב שלהם על אליפות הזוגות בדיינמיט של שבוע הבא אבל הם לא יחזרו עם החגורות הביתה אלא יחזרו לסוף התור.

קרב 4 – הליגה הזהובה – קייל פלטשר נגד מייק ביילי
מנצח: ביילי
ברול-אפ.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם אדם פייג'.
פייג' אומר שהצעד הבא עבורו נשאר זהה כמו תמיד – אליפות העולם של AEW. הוא יצפה הערב בקרב של ג'ו ואדי ולא משנה מי מביניהם ינצח הוא יבוא אחריו ל-WE.

היאנג באקס בבאקסטייג'.
הם מציעים ללוצ'זאורוס להיות השותף שלהם בשבוע הבא.
לוצ'זאורוס מניד את ראשו ומצביע על דלת הלוקר-רום של קני אומגה.
הבאקס מסכימים ודופקים לקני על הדלת, קני אומגה יוצא והבאקס מציעים לו להיות השותף שלהם עבור הכסף שיהיה מונח על הכף.
קני אומר שלא אכפת לו מהכסף, בגלל שמשפחת קאליס מעורבת הוא יעשה זה בחינם.

קרב 5 – קרב על אליפות העולם של AEW – סמואה ג'ו(א')(ע' הוק) נגד אדי קינגסטון
מנצח: ג'ו
בהכנעה עם קוקינה קלאץ'.
תוכנית אדירה של דינמיט הקרב של ביילי מול פלטשר קרב TV של השנה פשוט אדיר מומלץ ביותר תודה על התוצאות
טוב סוף סוף התפנתי לראות הפרקים של AEW. קיבלתי ספויילרים של קרב השנה מאת פלטצ'ר וביילי, קטע הנשיכה של פרי והמחווה של ג׳ו לסינה.

פרומו מעולה של ג׳ו. בדומה לפרומו של אדי מקוליז'ן, למה זה לא היה חלק מהקרב פרומואים שלהם במהדורה הקודמת של דינמיט?

מוקסלי הרבה יותר נסבל כשהוא מפסיד מדי פעם.

אני אוהב את הטאץ שרנה מלווה את הטורניר בפרשנות בכל מיני מקומות באולם תוך כדי הכניסות של המתאבקים. אני מאמין שזה נועד כדי שבהמשך זה יתנגש עם מוקסלי שיצבור מלא הפסדים ויצטרך לשמוע זאת מאישתו.

עוד דבר שאני אוהב (איזה כיף זה לראות האבקות ולאהוב את מה שאתה רואה בלי הרבה תלונות) זה שהם זורקים את הקרבות המתוחים על ההתחלה. ישר שורפים את הקרבות עם המתאבקים שיש בניהם היסטוריה. דניאלסון הזכיר שזה הקרב יחידים הראשון של פרי מאז החזרה וזה העלה אצלי שאלה האם הוא יעמוד באתגר, הרי הוא היה יחסית חלוד בקרבות מרובי משתתפים. פרי פתח את הקרב חזק ובקצב טוב, לא פיקשש וגם ככה יש לו יריב שכבר די מוגבל בזירה (לטעמי כמובן). השפת גוף שלו קצת השתפרה, פחות כוראוגרפית, יותר מחמיאה לו. אהבתי את הקטעים שאוקדה העיף את פרי על הצוות והתפאורה ונתן לו את המבט האוקדאי שלו. הסיפור של הקרב הוא אוקדה מזלזל בפרי לאור ההיכרות שלהם, שפרי לא ברמה של אוקדה. פרי שיחק את תפקיד האנדרדוג נהדר ורתם את הקהל יפה מאוד לסיפור. לא ידעתי שאוקדה היה הראשון שנשך אבל האימפקט של הנשיכה של פרי הורגשה גם אחרי המהלך והקהל התלהב. אני בעד רגעים כאלה, מייחד את פרי והוא הראה לאוקדה שזילזל בו שהוא לא פראייר. קרב מעולה, מתחרה עם פלטצ'ר בקרב הכי טוב של אוקדה בטורניר הזה (לא שהיו לו הרבה).

אני אוהב שיש הרבה עניין, דרמה וטאלנט טוב בסגמנטים של משפחת קאליס. איזה סטייבל כיפי. אשכרה לקחו את הגימיק המוזר של קרבות כסף והכניסו את זה לעלילה מעניינת. מעולה.

אני יודע שאני אומר פה הרבה מעולה, אז תחשבו על מילה גדולה יותר מזה ושימו אותה על הראיון של אדי. הוא הביא פה קטע שאני לא יכול להגיד שהיה צריך להיות חלק מקרב הפרומואים שלהם בשבוע שעבר. פרומו שהתאים ליום של קרב גדול.

אחרי זה לקבל את בריסקו על המיקרופון? לא תודה.

טורנדו הרצתי. האופס לא מעניינים. האנגמן צריך יריב מעניין. סוורב צריך להוכיח שהוא לא חלוד אחרי החזרה. המבחן האמיתי של סוורב זה מול אלכסנדר בקוליז'ן.

קאליס עם הצעה, מעניין.

אחרי קאליס לקבל את סטוקלי? לא תודה.

הפרשנות של רנה חתמה 2 דברים לדעתי.
1 - ביילי לוקח את הקרב הזה.
2 - בהמשך הטורניר פלטצ'ר יקריב את עצמו למען אוקדה.
הפעם הבעיטות ההיליות של פלטצ'ר היו נסבלות ונראו טוב יותר. פלטצ'ר הבין את העבודה שלו ומכר כמו שצריך את המובסט של ביילי במה שיכול לאפשר לו הופעת פריצה ראויה. הלחימה שלהם על גדר הקהל הייתה מלחיצה ומטורפת. הקפיצות ברכיים של ביילי תמיד נראות חולניות לדעתי, לא מבין איך היריבים מוכנים לספוג את זה. יאמר לזכותו של ביילי שהוא היה יריב שקול לפלטצ'ר מבחינת יכולות ומהלכים גדולים. זה היה נראה כמו ניצחון בטוח של פלטצ'ר עם הנוסחה הקבועה שלו וביילי הפתיע. לאחר מכן ביילי עם מה שנראה כמו הנוסחה הקבועה שלו ופלטצ'ר משתחרר מכל הצמדה. ואז שוב תבנית ידועה אחרת של פלטצ'ר לניצחון וביילי שורד וביילי עם תבנית נוספת משלו ופלטצ'ר ממשיך את הקרב. קרב מדהים, כימיה מטורפת, שמרו על מהירות וזרימה טובה במשך 19 דקות (!) וניצחון שמעניק לנו הפתעה נוספת בטורניר. שמח מאוד ממה שקיבלנו. אני אוהב את הבוקינג הזה, אף אחד לא שמור, רציתם אלטרנטיבה לWWE?

האנגמן עם פרומו שמשאירים אותו בתמונת אליפות עולם וזה עשה לי דודא למריבה משתתפים בסוף העולם שמכיל את סוורב-ג׳ו-קינגסטון-האנגמן-אלכסנדר.

פרומו מצחיק של הבאקס, אומגה והדינוזאור. סוף סוף אומגה פועל בשכל ובא לקחת את מה שיש למשפחת קאליס להציע, לאחר שדון עשה את זה לקני בכל הזדמנות.

שמח שאליפות העולם בקרב המרכזי, כבר תקופה שזה בקושי קורה בAEW. (רציתם אלטרנטיבה לWWE? Sad ) למה הוק עם סוכרייה על מקל בזמן שהוא בסטייבל של בריונים? לא התרגשתי מזה שהוק גורש, 1 כי זה מבורך, 2 כי זה לא מונע מהשאר להצטרך בהמשך. קיבלנו פה קרב שכל אחד דוחף את השני להיות טוב יותר. אדי דוחף את ג׳ו להיות הגרסה הכי טובה של עצמו, הרוצח. ג׳ו מזלזל באדי ובכך דוחף אותו בלי כוונה להיות האדי שגורף ניצחונות גדולים. זה סיפור מעולה לקרב על אליפות העולם, לא הגיבור נגד הנבל שהאנגמן וג׳ו הציגו לנו פעמיים. ג׳ו ואדי הם דוגמה טובה ל2 מתאבקים שאני רוצה לראות בקרב צ׳ופים, הם אמינים. ג׳ו עם מחווה חמודה לסינה שבוצעה בצורה חובבנית אבל זה היה השבוע של סינה אז מרגש. העז של אדי זה טרי פאנק אז הוא יוצא מהמחווה שעבורו כנראה מזלזלת. מה שהוא לא יודע, זה שהוא יעשה סינה לפני סינה. אני שמח שאני הולך להגיד את זה, נהנתי מג׳ו ונהנתי מאדי.

לסיכום, פרק מעולה (כן), 2 קרבות טורניר מעולים, קרב אליפות עולם מעולה. היו סגמנטים טובים. ספיישל טלוויזיוני שמצדיק את מעמדו.