Wrestling-IL

גרסה מלאה: לקראת נקסטי | 20.1.2021 - תאצ'ר נגד צ'אמפה בפייט פיט, טורניר הזוגות ממשיך
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
אימפיריום נגד לוצ'ה האוס פארטי - סיבוב ראשון בטורניר הזוגות של הגברים לזכר דאסטי רודס
[Image: 4.jpg]

ליאון ראף וקושידה נגד ג'וני גרגאנו ואוסטין ת'אורי - סיבוב ראשון בטורניר הזוגות של הגברים לזכר דאסטי רודס
[Image: 1.jpg]

מרצדס מרטינז וטוני סטורם נגד קייסי קאטנזרו וקיידן קרטר - סיבוב ראשון בטורניר הזוגות של הנשים לזכר דאסטי רודס
[Image: 2.jpg]

טימות'י תאצ'ר נגד תומאסו צ'אמפה - פייט פיט
[Image: 3.jpg]
השבועות הקרובים בנקסט הולכים להיות מוקפים בדאסטי קאפ, בגלל שהפעם זה כפול זה אשכרה יהיה תוכניות של הדאסטי קאפ. לא מת על זה, נקווה שלפחות נקבל כמה קלאסיקות לקראת הסוף.
הפייט פיט חוזר- אני שוב בהייפ, כמו לפני רידל-ת'אצ'ר. צ'אמפה צונן בטירוף כבר תקופה, יכול להחזיר אותו למסלול. אולי עוד פיוד בדרך לפיוד אליפות מול קרוס?
הייפ לפייט פיט ולאחד המתאבקים הטובים והייחודיים בWWE, ת׳אצ׳ר.
פייט פיט זה כנראה הדבר היחיד שיגרום לי לראות קרב מלא של ת'אצ'ר.
הסגמנט של ת'אצ'ר וצ'אמפה משבוע שעבר גרם לי להתעניין בקרב שלהם בפרק הקרוב. הסטוריליין סביב צ'אמפה ואם עדיין יש לו את זה לאחר שהפסיד את אליפות הNXT והפסיד לקאריון קרוס בזמן השותף/היריב הנצחי שלו אלוף צפון אמריקה.
משפט אחד גרם לי להתעניין בקרב הזה.
צ'אמפה עדיין מתאבק בNXT? וואלה שכחתי.
בגדול אני לא סקרן לראות את הפייט פיט בכלל, בעיניי WWE בעיקר מצליחים פעם אחת ואז מנסים לשחזר דברים ללא הצלחה, מצפה שזה לא יעמוד בסטנדרטים שהראשון הציב עפ"י אינדוקציה. 

קושידה נראה כזה אידיוט ברנדר הזה שלו, וואו.