Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE NXT 11.11.2025
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 20251104_NXT_Match_RickyTrick_LMS_TITLE_...onight.jpg]

אלופת הנשים של NXT טייטום פקסלי פותחת את התוכנית. השפעה קטלנית יוצאת החוצה.
איזי ממשיכה להגיד לפקסלי שלא תחלק הזדמנויות בקלות על האליפות שלה, ג'ייסי משכנעת את פקסלי שמסכימה לקרב חוזר נגדה בגולד ראש.
[Image: 004-NXT-11112025-BR-35047.jpg]

אלוף איבולב ג'קסון דרייק לצד ואניטי פרוג'קט במשרד של אווה, היא מכריזה שהוא יגן על האליפות שלו בגולד ראש.
אחר כך מגיעים צ'לסי גרין, אלבה פייר ואית'ן פייג'. זה מוביל לכך שנקבע הערב קרב בין פייר ות'יאה.

קרב על אליפות ספיד
ג'ספר טרוי ניצח את אל גרנדה אמריקנו וזכה באליפות ספיד.
[Image: 011-NXT-11112025-KS-25706.jpg]

ת'יאה הייל וג'ו הנדרי מאחורי הקלעים מתכוננים לקראת הקרב שלה הערב.

שון לגאסי במשרד של אווה, היא מעדכנת אותו שהוא יפגוש את ג'קסון דרייק בגולד ראש.
אחר כך מגיעות סול רוקה וזאריה, סול מעדכנת את אווה שהיא כשירה ורוצה את הקרב שלה נגד בלייק מונרו על אליפות צפון אמריקה לנשים בגולד ראש.

ת'יאה הייל ניצחה את אלבה פייר ברולאפ.
[Image: 022-NXT-11112025-BR-35758.jpg]

אלופת הנשים של NXT טייטום פקסלי ואלוף NXT ריקי סיינטס מדברים מאחורי הקלעים.
איזי דיים ודה קולינג מגיעים ולוקחים אותה משם, פקסלי ניסתה להגיד לריקי משהו שהיא ראתה אבל לא נותנים לה להשלים תמשפט.

אלופת צפון אמריקה לנשים בלייק מונרו בראיון עם החצי היותר טוב שלה לקראת הקרב שלה נגד סול רוקה בגולד ראש.
[Image: Screenshot-1.png]

שרה שרייבר מראיינת את ג'ורדן גרייס מאחורי הקלעים. גרייס מדברת על הקרב המשולש בגולד ראש נגד ליי ינג לי וקלאני ג'ורדן על אליפות הנוקאוטס TNA.

ג'בון אוונס בזירה.
ג'בון מתרגש מההכרזה שהוא יהיה בטורניר לקביעת היריב האחרון של ג'ון סינה, יפגוש את גונת'ר ויתאבק בגיל 21 במדיסון סקוור גארדן.
אלוף ה-X דיוייז'ן ליאון סלייטר מופיע על המסך, ג'בון מכריז שהם יתאגרו בגולד ראש את דארקסטייט על אליפות הזוגות של NXT.
אלופי הזוגות של NXT דארקסטייט יוצאים החוצה וחותכים פרומו על הקרב שלהם, הם מתכוננים לתקוף את ג'בון... מסתבר שסלטייר באולם והם מעיפים אותם.
[Image: 026-NXT-11112025-BR-35909.jpg]

אלופת הנוקאוטס של TNA קלאני ג'ורדן וטריק ויליאמס מאחורי הקלעים. היא אומרת לו שהוא צדק על כל הדברים שאמר כשהיה אלוף.

טורניר ספיד לנשים, סיבוב ראשון
פאלון הנלי ניצחה את סקיילר ריי.
[Image: 032-NXT-11112025-KS-26392.jpg]

אלוף ספיד ג'ספר טרוי מחוץ לאולם, מדבר על הזכייה שלו ואומר שכולם ב-NXT יכרעו ברך בפניו.
אלופי הזוגות של NXT דארקסטייט מופיעים ואומרים שהם יחסלו את ג'בון אוונס וליאון סלייטר בגולד ראש.

השפעה קטלנית מאחורי הקלעים. לייני ריד אומרת שבגולד ראש ג'ייסי תזכה באליפות הנשים של NXT, פאלון באליפות ספיד והיא יודעת מה היא צריכה לעשות.

טאביון הייטס ניצח את ג'וש בריגס.
[Image: 045-NXT-11112025-BR-36481.jpg]

אווה ומיילס בורן מדברים מאחורי הקלעים. היא אומרת לו לא להתערב בקרב המרכזי ולהרוס לטריק את ההזדמנות.
רן סינקלר מופיעה, אחר כך אלופת הנשים של איבולב קנדל גריי. לייני ריד מגיעה ותוקפת את קנדל עד שמפרידים אותן.

מוכרז לשבוע הבא, גולד ראש שבוע 1 :
- קרב על אליפות צפון אמריקה : סול רוקה נגד בלייק מונרו.
- קרב על אליפות מיקס זוגות של AAA : ג'ו הנדרי ות'יאה הייל נגד אית'ן פייג' וצ'לסי גרין.
- קרב על אליפות הזוגות של NXT : ליאון סלייטר וג'בון אוונס נגד דארקסטייט.
- קרב על אליפות הנשים של NXT : ג'ייסי ג'יין נגד טייטום פקסלי.

מוכרז לעוד שבועיים, גולד ראש שבוע 2 :
- קרב על אליפות הנוקאוטס של TNA : ג'ורדן גרייס נגד קלאני ג'ורדן נגד ליי ינג לי.
- קרב על אליפות איבולב : שון לגאסי נגד ג'קסון דרייק.
- קרב על אליפות ספיד לנשים : פאלון הנלי נגד זאריה.
- קרב על אליפות איבולב לנשים : לייני ריד נגד קנדל גריי.

קרב מי שעומד אחרון על אליפות NXT
ריקי סיינטס ניצח את טריק ויליאמס ושמר על אליפות NXT. אחרי הקרב אובה פמי עושה את החזרה שלו, פייסאוף בין אובה וריקי.
[Image: 061-NXT-11112025-BR-26315.jpg]
*ואו איזה קרב פיזי קיבלנו בין טריק לריקי באמת שלא ראיתי את זה מגיע ולקינוח החזרה של
השליט לחצר שלו. הזוי שריקי מקבל לצאת אובר על 2 הכוכבים הכי גדולים של NXT רגע לפני
שהם עוברים לראשי. זה לא שמדובר בכישרון צעיר. זה היה חייב להיות ג'בון אוונס.

*פייג' ו'צלסי פשוט זהב ועונג צרוף. עניין של זמן עד שזה יגיע לראשי והוא יצליח גם שם בגלל שהוא פשוט מעולה.

*ג'בון אוונס בגברים ומונרו בנשים הם הצמד הכי מעניין כל אחד בדוויזיה שלו. זה לא משנה אם זה סגמנט פרומו או קרב
הם הולכים להיות הפנים של NXT בשנה הקרובה ויהיה מעניין לראות את הכשרון שיאספו סביבם ואת הדור החדש של NXT.
תוכנית מעולה של NXT.

- טייטום פקסלי אלופת הנשים של NXT זה כיף אחד גדול. היא כל כך הרוויחה את הריין הזה, קל להתחבר אליה וכולם אוהבים אותה. היא הפייטינג צ'מפיון הפייסית הקלאסית אך מהצד איזי דיים ודה קולינג לא רוצים שזה ימשיך. ג'ייסי ג'יין כמובן מנצלת את המצב ומקבלת את הקרב החוזר שלה.

- אל גרנדה אמריקנו ממשיך להיות תענוג, היה יכול להיות מגניב אם הקהל ברוסטר בראשי היה מצטרף לשירת האולה אולה שהוא מקבל ב-NXT. ג'ספר טרוי מקבל את אליפות ספיד וזאת החלטה טובה מבחינתי. NXT צריכים שהאליפויות האלה יהיו על מתאבקים שלהם ולא מהרוסטר הראשי.

- פיוד כיפי של ת'יאה הייל וג'ו הנדרי נגד צ'לסי גרין ואית'ן פייג'.

- תשלימו את הסגמנט של בלייק מונרו והצד האפל שלה. היא פשוט אדירה.

- סגמנט טוב של ג'בון אוונס, ליאון סלייטר ודארקסטייט. ג'בון מקבל חתיכת ספוטלייט בשבוע הבא... קרב נגד גונת'ר. הוא הולך להתאבק במדיסון סקוור גארדן בגיל 21. אני הייתי נותן לג'בון וסלייטר לזכות באליפות הזוגות של NXT, אין לי כח לעוד ריצה של דארקסטייט. ג'בון וסלטייר כאלופים לריצה קצרה יכולים להחזיר את ההייפ שהיה בתקופה של פראקסיום.

- פאלון הנלי נגד סקיילר ריי היה קרב טוב. אחלה של דביוט לסקיילר.

- הרצתי את הקרב של טאביון ובריגס, לא היה לי כח למאצ'אפ הזה ורציתי להגיע לקרב המרכזי.

- ריקי סיינטס נגד טריק ויליאמס בקרב מי שעומד אחרון על אליפות NXT היה קרב אדיר. וואלה הם הפציצו פה חבל על הזמן, חתיכת קרב קיבלנו, הם פשוט פירקו אחד את השני. אקשן בלי הפסקה, ספוטים גדולים, טריק מעיף את ריקי דרך הסט, ריקי דופק לו ספיר גדול מהברקייד לתוך שולחן השדרנים שנשבר. ריקי כמובן שומר. טריק לקראת סוף דרכו בנקסטי. ואז אובה פאקינג פמי חוזר ומקבל פופים אדירים מהקהל. הו שיט. השליט חזר. פאק.
[Image: 0d851105fabb492b8352a2e8b8af610d.gif]

איזה שוט אדיר.
ההשתקפות של אובה פמי מאחורי ריקי סיינטס. ואוו.

פרדיקשן - אני לא רואה את אובה מפסיד לריקי שוב נקי. אובה הולך לרצוח אותו ולזכות באליפות, ריקי גם כנראה לא יגיע 100 אחוז לקרב החוזר שלהם במידה והוא יהיה בקרוב. מי יודע... אולי ריקי יהיה זה שיעלה לרוסטר הראשי קודם.
(11-12-2025, 07:28 PM)lidoradir כתב: [ -> ][Image: 0d851105fabb492b8352a2e8b8af610d.gif]

איזה שוט אדיר.
ההשתקפות של אובה פמי מאחורי ריקי סיינטס. ואוו.

פרדיקשן - אני לא רואה את אובה מפסיד לריקי שוב נקי. אובה הולך לרצוח אותו ולזכות באליפות, ריקי גם כנראה לא יגיע 100 אחוז לקרב החוזר שלהם במידה והוא יהיה בקרוב. מי יודע... אולי ריקי יהיה זה שיעלה לרוסטר הראשי קודם.

אין באמת סיבה להשאיר את ריקי ב-NXT, יש קהל שמכיר אותו מהימים ב-AEW, הוא לא ממש צעיר (בן 34 אם אני לא טועה, שזה לא מבוגר ברסלינג כן? אבל גם לא איזה פרודיג'י שצריך ליטוש), נתן ראן מכובד עם קרבות טובים, אני זורם שיעלו אותו.
תוצאה גרועה מאוד טריק היה חייב לנצח ולהמשיך את הפיוד עם אובה
(11-13-2025, 12:53 AM)reptil כתב: [ -> ]תוצאה גרועה מאוד טריק היה חייב לנצח ולהמשיך את הפיוד עם אובה

כי לא קיבלנו לפחות קרב אחד בחודש של טריק נגד אובה בשנה האחרונה.
אי אפשר לסבול כבר את טריק בקרב על החגורה הראשית.
(11-13-2025, 01:32 AM)gilam כתב: [ -> ]כי לא קיבלנו לפחות קרב אחד בחודש של טריק נגד אובה בשנה האחרונה.
אי אפשר לסבול כבר את טריק בקרב על החגורה הראשית.

עכשיו הוא היל זה הבדל גדול