טוב אז חשבתי שכדאי להמשיך את המסורת, והגיע הזמן בשנה של אשכול הפנטזי קארד לרסלמניה הקרובה. האשכול הזה נועד בשביל לשמוע את הדעות של רוב חברי הפורום. מוזמנים לתת את הקרבות המרכזיים שלכם ולדון על זה, כמובן שרצוי שזה יהיה ריאלי ומותאם למציאות
מצפה להשתתפות מכובדת ודיונים מעניינים, תנו בראש!
בהתחשב במצב הנוכחי אני מאוד הייתי רוצה שנקבל משהו בסגנון הזה :
לילה ראשון :
1. רומן ריינס נגד סת' רולינס - מיין איוונט אליפות למשקל כבד
2. רוקסן פרז נגד ליב מורגן נגד AJ לי - משולש אליפות ראשית
3. נייט נגד סטיילס נגד פריסט נגד בלאק - מרובע, המנצח זוכה להיות N1C על האליפות למשקל כבד
4. טיפי נגד ביאנקה - סינגלס
5. בקי נגד ואקר נגד ליירה נגד ביילי נגד ראקל נגד ניקי - קרב סולם IC (פותח אירוע)
6. האוסוס נגד זיין ואוואנס - קרב זוגות טורנדו ללא חוקים
----------------------------------------------------------------------------------
לילה שני :
1. קודי רודס נגד CM פאנק - מיין איוונט אליפות ראשית
2. ריה ריפלי נגד שארלוט פלייר נגד אלכסה בליס - משולש אליפות למשקל כבד
3. רנדי נגד פאטו נגד מקינטייר נגד גונתר - מרובע, המנצח זוכה להיות N1C על האליפות הראשית
4. ברוק לסנר נגד ברון ברייקר - המנצח זוכה בפול היימן
5. דומיניק נגד ג'ריקו נגד שיימוס נגד אומוס נגד פנטה נגד ריד - קרב סולם IC (פותח אירוע)
6. שיין מקמהון נגד לוגאן פול - HIAC
12 קרבות סך הכל, 2 לילות סופר מאוזנים והכי חשוב - קרבות מגוונים ומעניינים עם סטיפולציות
6 קרבות מגוונים על אליפויות, 2 קרבות N1C, קרב זוגות, קרב HIAC אחד ו2 קרבות 1V1 רגילים
קארד רסלמניה כזה יהיה חלום בשבילי - יש בו הכל מהכל והרבה באנגרים
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם!
כשאתה צודק אתה צודק.
אני בניתי את הקרבות נטו לפי הרצונות של באם באם בלבד. יש פה החלטות שעושות לי טוב (אין פה את זיין, ניה וכל מיני מתאבקים שאני לא סובל) אבל לא הלכתי רחקו מדי, וכן הכנסתי למשל את קודי (שאני ממש אשמח לראות רסלמניה בלעדיו).
שמתי פה את כל החגורות (חוץ מאחת המשניות, מה נעשה, יש יותר מדי חגורות) וניצלתי את ההזדמנות לאחד את החגורה המשנית של הנשים. עכשיו אני רואה שפספסתי את אליפות הזוגות של הנשים. לא נורא, אני אחיה עם זה.
על מנת להשלים את החלום - האירוע מסתיים שכל הג׳גמנט דיי (כן, פריסט חזר באיחוד מרגש) חוגגים אלופים בזירה לצד אמריקן גרנדה ובאם באם ביגלו.
לילה 1
קרב סולם על 3 מעטפות (חוזה בראו, חוזה בסמאק, קרב אליפות בנקסט): ריקי, אובה פאמי, ג׳אבון, איתן פייג׳, ג׳ו הנדרי, טריק.
אלופת האלופות: ג׳וליה (א) - גונזלס (א) - צ׳לסי - אלכסיס.
אליפות נשים Smackdown: ליב מורגן (זוכת ראמבל) - טיפאני סטראטון (א)
קרב Hell in the Cell על אליפות הזוגות ראו - ברייקר וריד (א) מול באלור ופריסט. המפסידים יהיו אזוקים בכל הלילה ה2.
קרב שיער מול שיער: פאנק מול ריינס.
אליפות העולם הבלתי מעורערת: דרו מקיינטר - רנדי אורטון (א)
לילה 2
אליפות משנית ראו: אל גרנדה אמריקנו (א) - צ׳אד גייבל
טורנדו טאג ללא פסילות על אליפות זוגות סמאק: MCMG מול DIY מול פנטה ופניקס מול אקסיום ופרייזר.
אני פורשת (על אמת): בקי לינץ מול שארלוט
אליפות נשים Raw: איו סקי - ריפלי (א)
המפסיד לא יכול לקבל קרב אליפות במשך חצי שנה: קודי - פול
אליפות העולם למשקל כבד: דומיניק מיסטריו (זוכה ראמבל) - סת רולינס
(10-09-2025, 09:21 AM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]כשאתה צודק אתה צודק.
אני בניתי את הקרבות נטו לפי הרצונות של באם באם בלבד. יש פה החלטות שעושות לי טוב (אין פה את זיין, ניה וכל מיני מתאבקים שאני לא סובל) אבל לא הלכתי רחקו מדי, וכן הכנסתי למשל את קודי (שאני ממש אשמח לראות רסלמניה בלעדיו).
שמתי פה את כל החגורות (חוץ מאחת המשניות, מה נעשה, יש יותר מדי חגורות) וניצלתי את ההזדמנות לאחד את החגורה המשנית של הנשים. עכשיו אני רואה שפספסתי את אליפות הזוגות של הנשים. לא נורא, אני אחיה עם זה.
על מנת להשלים את החלום - האירוע מסתיים שכל הג׳גמנט דיי (כן, פריסט חזר באיחוד מרגש) חוגגים אלופים בזירה לצד אמריקן גרנדה ובאם באם ביגלו.
לילה 1
קרב סולם על 3 מעטפות (חוזה בראו, חוזה בסמאק, קרב אליפות בנקסט): ריקי, אובה פאמי, ג׳אבון, איתן פייג׳, ג׳ו הנדרי, טריק.
אלופת האלופות: ג׳וליה (א) - גונזלס (א) - צ׳לסי - אלכסיס.
אליפות נשים Smackdown: ליב מורגן (זוכת ראמבל) - טיפאני סטראטון (א)
קרב Hell in the Cell על אליפות הזוגות ראו - ברייקר וריד (א) מול באלור ופריסט. המפסידים יהיו אזוקים בכל הלילה ה2.
קרב שיער מול שיער: פאנק מול ריינס.
אליפות העולם הבלתי מעורערת: דרו מקיינטר - רנדי אורטון (א)
לילה 2
אליפות משנית ראו: אל גרנדה אמריקנו (א) - צ׳אד גייבל
טורנדו טאג ללא פסילות על אליפות זוגות סמאק: MCMG מול DIY מול פנטה ופניקס מול אקסיום ופרייזר.
אני פורשת (על אמת): בקי לינץ מול שארלוט
אליפות נשים Raw: איו סקי - ריפלי (א)
המפסיד לא יכול לקבל קרב אליפות במשך חצי שנה: קודי - פול
אליפות העולם למשקל כבד: דומיניק מיסטריו (זוכה ראמבל) - סת רולינס
קארד מעולה חוץ מהקרב המרכזי של הפרק הראשון, הייתי מחליף את אורטון בפאטו.
הקרב על החוזים נשמע קונספט ממש מגניב, אהבתי מאוד.
(10-09-2025, 09:52 AM)NaRRative כתב: [ -> ]קארד מעולה חוץ מהקרב המרכזי של הפרק הראשון, הייתי מחליף את אורטון בפאטו.
הקרב על החוזים נשמע קונספט ממש מגניב, אהבתי מאוד.
חשבתי על זה, אבל רציתי לתת למקיינטר רגע גדול יותר.
החוזים זה לא שלי, היה משהו כזה בTNA אם אני זוכר נכון, רק עם פיטורים (שזה טפשי אז הורדתי).
(10-09-2025, 09:58 AM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]חשבתי על זה, אבל רציתי לתת למקיינטר רגע גדול יותר.
החוזים זה לא שלי, היה משהו כזה בTNA אם אני זוכר נכון, רק עם פיטורים (שזה טפשי אז הורדתי).
חחחחחח כן, Feast or Fired
שם זה היה 4 מזוודות שאחד מהם זה פיטורים ו3 זה כמו mitb.
אחד לאליפות TNA במשקל כבד
אחד לאליפות X דוויז'ן
אחד לאליפות הזוגות
אבל אהבתי את מה שאתה עשית, יכול להיות ענק.
(10-09-2025, 09:21 AM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]קרב סולם על 3 מעטפות (חוזה בראו, חוזה בסמאק, קרב אליפות בנקסט): ריקי, אובה פאמי, ג׳אבון, איתן פייג׳, ג׳ו הנדרי, טריק.
וואו , איזה קרב ענק.
(10-09-2025, 09:58 AM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]החוזים זה לא שלי, היה משהו כזה בTNA אם אני זוכר נכון, רק עם פיטורים (שזה טפשי אז הורדתי).
אני זוכר את זה.
אבל לקחת את הכוכבים של נקסט, לזרוק אותם לקרב ראווה ולשים על הכף חוזים משמעותיים עבורם זה גאוני.
מעין כסף בבנק משוכלל.
(10-09-2025, 09:21 AM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]באלור ופריסט.

אתה מתכוון לבאלור ומקדונה?