Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Monday Night RAW 6.10.2025
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 20250718_RAW_Netflix_Match_Roman_16x9_tonight.jpg]

רומן ריינס פותח את התוכנית, ריינס אומר לקהל להכיר בו. ברונסון ריד ופול היימן יוצאים החוצה, היימן אומר שריינס יודע שהוא מפחד מריד, היחיד שהצליח להכות אותו עד שפונה באלונקה דבר שמעולם לא קרה לו. ריד אמר שגם אביו ודודו של ריינס מעולם לא פונו באלונקה ושאל איך הם היו מרגישים לראות אותו כך. ריינס משיב שריד לא הכיר את משפחתו אבל היימן כן... ריינס אומר שאביו היה אומר לו 'תילחם בו עכשיו'. הוא קורא לריד פחדן ואומר שתמיד זה הזמן שלו. היימן מכריז על קרב רחוב בין ריד וריינס בקראון ג'ול. ריינס אומר שזה קל מדי והוא מקבל את זה. הם הולכים, ריינס יורד עליהם ואומר שהם בורחים כמו כלבות, ריד עושה את דרכו לזירה והשניים נכנסים לברול, ריינס מצליח לתת לו 2 סופרמן פאנץ' עד שמפרידים אותם אבטחה.
[Image: 011-RAW-10062025-BR-39210.png]

אסקה מדברת עם אדם פירס מאחורי הקלעים. אסקה צורחת עליו ודורשת שאיו תתאבק הערב נגד קיירי. פירס אומר שהוא צריך לבדוק אם יש מקום בתוכנית ואם איו רוצה הוא יהפוך את זה לרשמי. קיירי מגיעה ושואלת את אסקה מה קורה, אסקה עונה שהן ילמדו את איו ואת ריה ריפלי לקח של כבוד בקראון ג'ול אבל הערב היא תפגוש את איו. קיירי אומרת שהיא לא רוצה להילחם בה כי היא מאמינה שהיא יכולה להחזיר אותה למשפחה. אסקה סוטרת לה ואומרת שאיו כבר לא משפחה.

מקסין דופרי ניצחה את האלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' בספירת חוץ, לקראת סוף הקרב בקי תוקפת את מקסין מחוץ לזירה בלי הפסקה, בקי חוזרת פנימה ומתעצבנת על השופטת ומצמידה אותה לפינה. בקי שוב חוזרת החוצה לתקוף את מקסין, השופטת מתחילה ספירת חוץ, בקי עולה על שולחן השדרנים ומתגרה בקהל בלי הפסקה. מקסין חוזרת לזירה ב-7, השופטת סופרת יותר מהר את השניות האחרונות והקרב נגמר.
[Image: 030-RAW-10062025-BR-39711.jpg]

רומן ריינס הולך מאחורי הקלעים ופוגש את האוסוס. ג’ימי מתעצבן על זה שהחזון פוגע במשפחה שלהם. ג’יי קוטע אותו ואומר לפני ג'ימי שהוא יהיה הגב של ריינס בקראון ג'ול. ריינס אומר שהוא בסדר, לא צריך עזרה ובטח שלא מג’יי. הם כבר דיברו על זה וג’יי צריך להתמקד בעצמו. ריינס שואל מי אמור לעלות בשעה הבאה וג’יי עונה שזה CM פאנק ועוזב בעצבים. ריינס פונה לג’ימי ואומר שהוא רואה ושומע הכול אז מה הבעיה שג’יי יקשיב לעצה שלו ? ג’ימי נשאר בלי מילים.

ליירה ואלקיריה בעמדת הגורילה, ביילי מגיעה לדבר איתה. ביילי אומרת שהיא רוצה להיות בפינה שלה הערב וקוראת לזה קרב שיכול להיות קרב רסלמניה עתידי. ליירה שואלת את ביילי איך היא מרגישה וביילי עונה שהיא מרגישה טוב. ליירה מודה שהיא הופתעה שביילי הגיעה אליה ברגע האחרון אבל מאחר שראקל רודריגז תהיה שם גם כן.... היא אומרת שכל עזרה תתקבל.

רוקסן פרז ניצחה את ליירה ואלקיריה, לקראת סוף הקרב ראקל עולה על האפרון ומסיחה את דעתו של השופט בניסיון לעזור לרוקסן. ביילי מנצלת את ההזדמנות ועוזרת לליירה והקרב ממשיך. ראקל תוקפת את ביילי מחוץ לזירה, ליירה בועטת בראקל, רוקסן נותנת לליירה DDT מחוץ לזירה, מחזירה אותה פנימה ומצמידה אותה לניצחון אחרי פופ רוקס. אחרי הקרב ביילי עוזרת לליירה לקום בעצבים ולוקחת אותה איתה אל מאחורי הקלעים.
[Image: 043-RAW-10062025-CN-12475.jpg]

ג'קי רדמונד מראיינת את AJ סטיילס מאחורי הקלעים ושואלת איך הוא מתכונן לעימות הסופי מול ג’ון סינה במיוחד כשהקהל של WWE דרש את הקרב הזה. סטיילס לא מספיק לענות כאשר יום הדין קוטעים אותו. דומיניק מיסטריו משחק לו עם הראש ושואל מה גורם לו לחשוב שהוא יכול לנצח את סינה כשהוא אפילו לא הצליח לנצח אותו. אפילו רוסב לא הצליח לנצח אותו בשבוע שעבר ולכן הוא עדיין אלוף כפול בזמן שסטיילס נשאר בלי כלום. פין באלור אומר ששמע שסטיילס ודרגון לי רוצים לאתגר אותם על אליפות העולם לזוגות ומזהיר את חברו הוותיק שזו תהיה טעות גדולה. סטיילס עונה שזה נשמע לו כמו איום ומיד מאתגר אותם לקרב שלשות. דומיניק אומר שהם יסדרו את העניינים כמו תמיד.

CM פאנק הולך מאחורי הקלעים, ברקע רואים את רוסב מתווכח עם אדם פירס.

משודר וידאו פאקאג' על אלופת העולם לנשים סטפני ואקר.

פנטה הולך מאחורי הקלעים ופוגש את AJ סטיילס ודרגון לי. סטיילס אומר ששמע שפנטה מתכנן על האליפות הביניבשתית ומציע לו להצטרף אליהם הערב כדי שיוכל לשים את הידיים על דומיניק מיסטריו. שומעים רעש מאחורי הקלעים, ביילי וליירה ואלקיריה תוקפות את רוקסן פרז וראקל רודריגז עד שמגיעים להפריד אותן.

CM פאנק יוצא החוצה, פאנק מדבר על קראון ג'ול שם קודי רודס יילחם מול סת’ רולינס. אחת הסיבות שלא הופיע בשבועיים האחרונים היא כי הבטיח שלא יתערב בעסק של קודי. הקרב בין קודי לרולינס הוא מאבק על שליטה ואגו. פאנק מוסיף שחגג עם אשתו את הניצחון שלהם על רולינס ובקי לינץ’ ומזכיר שהתחיל את השנה עם ניצחון על רולינס בראו ויסיים אותה שוב בניצחון עליו. פאנק מבחין בשלט בקהל שכתוב עליו שהוא ראוי לאליפות העולם, ואומר שהוא לא ראוי... הוא הרוויח אותה.יש לו את המספר של רולינס והוא יחזיר לעצמו את אליפות העולם. אל איי נייט יוצא החוצה, נייט אומר שהוא נכנס ל־WWE והעיף את הדלתות מהמקום אבל עדיין לא קיבל את מה שמגיע לו. הוא אומר שפאנק אמר דברים שהוא מסכים איתם אבל גם התעלם מדברים חשובים. לדבריו פאנק הוא היוצר והבעלים של הפייפ בומב אבל בזמן האחרון הוא מוכר רק כבעל. העולם אולי צריך אהבה, אבל כאלוף פאנק פשוט זבל. נייט מזכיר שפאנק היה אלוף רק חמש דקות בסאמרסלאם שם רולינס הצמיד אותו, ואז שוב בקלאש בפריז. נייט שואל אם פאנק יודע מי מעולם לא הוצמד על ידי רולינס. פאנק משיב שזה כנראה הבחור שמעולם לא היה אלוף עולם במשקל כבד. נייט אומר שפאנק צריך להבין שהתור לאליפות מתחיל ממנו. הוא כבר הצמיד את רולינס בעבר ויעשה זאת שוב כדי לזכות באליפות העולם. ג'יי אוסו יוצא החוצה, ג’יי נכנס לזירה ואומר שהוא עוצר את נייט כי הוא חושב בהיגיון. הוא זה שמעולם לא קיבל קרב חוזר על אליפות העולם ולכן הוא הבא בתור. נייט אומר שג’יי כבר היה אלוף והפסיד, הזמן שלו עבר,ועכשיו זה הזמן של נייט. נייט אומר שהוא הפסיד את האליפות כי לא היה רומן מספיק, אבל עליו לסלול את דרכו בעצמו ולהתרכז באליפות הזוגות. אחרי השבוע שעבר הוא מציע לו פשוט להפסיק להיות גרוע בזוגות. ג'ימי אוסו יוצא החוצה, ג’יי נותן לנייט סופרקיק כאשר דעתו מוסחת. פאנק אומר שהוא מניח שהם בסדר. הוא מבין את התשוקה של ג’יי אבל אומר לו שיעמוד מאחוריו בתור לאליפות העולם. פאנק אומר שלנייט היה נקודה טובה והוא באמת צריך להתמקד בזוגות. פאנק אומר שהוא אוהב את ג’יי אבל לא את רומן הקטן. ג’יי מנסה לתקוף אותו, אך ג’ימי עוצר אותו. ג’יי מנסה בעיטה שפוגעת באוויר, ופאנק מחזיר לו באגרוף שמפיל אותו. פאנק מזהיר את ג’יי להישאר מחוץ לעניינים שלו, אבל אז ג’ימי בועט בפאנק עם סופרקיק משלו ומרים את אחיו. האוסוס עוזבים יחד את הזירה.
[Image: 052-RAW-10062025-BR-30062.png]

משודר וידאו על איו סקיי. איו אומרת שהדברים שקרו בינה לבין אסקה הם לא באשמת ריה ריפלי אלא באשמת אסקה. איו אומרת שהיא חייבת לאסקה הכול, שהיא הייתה כמו אחות גדולה בשבילה, והיא רצתה להיות כמוה אבל הקנאה של אסקה הרסה הכול. אסקה הייתה אחת הסיבות לכך שהיא הפכה לאלופה אבל לא הסיבה היחידה. ריפלי צדקה... אסקה רוצה רק את מה שטוב בשבילה. חברת משפחה אמיתית לא הייתה אומרת לה עם מי להיות חברה ולא הייתה לוקחת קרדיט על מה שהיא השיגה. הן כבר לא משפחה. איו אומרת שהיא מתחילה להבין מי היא באמת ובקראון ג'ול אסקה תגלה שהיא לא מוכנה לאיו.

קיירי סיין ניצחה את איו סקיי, לקראת סוף הקרב איו מנסה לתת לקיירי מונסולט, אסקה עולה לאפרון להפריע לה, איו בועטת בה ומפילה אותה. קיירי תוקפת את איו, מצמידה אותה לניצחון ברולאפ כאשר אסקה עוזרת לה ומחזיקה לה את הידיים שהשופטת לא רואה. אחרי הקרב השניים ממשיכות לתקוף את איו, אסקה מחזיקה את איו וקיירי נותנת לה אלבו דרופ.
[Image: 076-RAW-10062025-CN-14118.jpg]

משודר וידאו פאקאג' לקראת הקרב בין אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס ואלוף ה-WWE קודי רודס בקראון ג'ול.

אלוף העולם במשקל כבד סת' רולינס, האלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' ופול היימן בלוקר רום. בקי מסתובבת הלוך ושוב באובססיביות ומדברת על ההפסד שלה למקסין דופרי. סת' רולינס ופול היימן מתעלמים ממנה ורולינס מכוון את השעון שלו. בקי יוצאת מהחדר. רולינס פונה להיימן ואומר שהם צריכים לדבר. הוא אומר שהוא חייב לנצח בשבת. היימן משיב שהוא ינצח אבל רולינס שואל:  ומה אם לא ? היימן אומר שזה בלתי אפשרי. רולינס מתעקש לדעת מה יקרה אם יפסיד. היימן עונה לו בכנות : הוא יאבד את חדר ההלבשה, את האמון של ברון ברייקר וברונסון ריד ויזרוק לפח את כל מה שבנו מאז רסלמניה. רולינס הוא הפנים של ראו בנטפליקס והיימן אומר לו : תעשה לעצמך טובה ואל תפסיד. רולינס עוצר אותו ואומר שהוא שכח מישהו במשוואה : את עצמו. מה יקרה לו אם יפסיד ? היימן אומר שהוא הנשק הסודי של רולינס. רולינס דורש תשובה ישירה והיימן אומר : אם תפסיד לקודי רודס בשלב מסוים אצטרך לשאול את עצמי 'למה'... למה בחרתי בך. למה בחרתי בך במקום רומן ריינס.

רומן ריינס והאוסוס מאחורי הקלעים. ג'יי שואל את אחיו למה עזר לו ? הוא נלחם על אליפות העולם, ועכשיו תקוע בקרב זוגות. האם ג'ימי מגן על פאנק ? ג'יי דורש ממנו לבחור צד ועוזב בכעס. ג'ימי פונה לריינס ואומר שהוא רואה איך ריינס מושך בחוטים ומשחק לו בראש. הוא לא כמו ריינס וג'יי גם לא. ריינס נראה המום אבל אומר שג'ימי לא באמת מקשיב לו. כשאחיו זכה באליפות העולם הוא הפך ליותר דומה לריינס ופחות לג'ימי. אם ג'ימי באמת רוצה לעזור לו לפעמים הוא צריך פשוט לפנות לו את הדרך. ריינס יוצא וג'ימי משליך את הכובע שלו בזעם.

AJ סטיילס, פנטה ודרגון לי ניצחו את יום הדין, לקראת סוף הקרב דומיניק מתכונן לתת לסטיילס 619 אך רוסב יוצא החוצה, דומיניק בורח מהזירה ולוקח את האליפויות שלו, רוסב אחריו, פנטה מנסה לתת סופרקיק לדומיניק שמתחמק ורוסב נפגע. דומיניק בורח דרך הקהל. בזירה סטיילס מצמיד את מקדונה לניצחון אחרי סטיילס קלאש. אחרי הקרב סטיילס לוקח את המיקרופון ואומר שהקרב שלו נגד ג'ון סינה בקראון ג'ול לא צריך סיפור, הוא כותב את עצמו. הם ירקדו בפעם האחרונה וישאירו הכול בזירה וזה יהיה אדיר.
[Image: 093-RAW-10062025-CN-15449.jpg]

אל איי נייט ו-CM פאנק מאחורי הקלעים. פאנק אומר שהוא לא רוצה את הקרב הזה, הוא לא מקרב אותו לאליפות העולם. נייט משיב שגם הוא לא רוצה את הקרב אבל אין להם ברירה הם חייבים לעשות את זה. לפני שהוא יוצא נייט זורק לפאנק שלא יצמידו אותו.

מוכרז לשבוע הבא, פרת', אוסטרליה :
- קרב על האליפות הביניבשתית : פנטה נגד דומיניק מיסטריו.
- רוקסן פרז וראקל רודריגז נגד ליירה ואלקיריה וביילי.

אל איי נייט ו-CM פאנק ניצחו את האוסוס, לקראת סוף הקרב ג'ימי דוחף את נייט שפוגע בג'יי, נייט נותן לג'ימי BFT, ג'יי נותן לנייט סופרקיק, ג'יי נותן לפאנק ספיר, ג'יי עולה לטופ רופ לאוסו ספלאש אך נייט חוזר לאפרון וג'יי מפיל אותו. פאנק נותן לג'יי GTS, נייט נותן מהר לפאנק וטאג ומצמיד את ג'יי לניצחון.
[Image: 110-RAW-10062025-BR-30169.png]
תודה על התוצאות
הייתה תוכנית מעולה הכל זרם
תוכנית נהדרת.

*WWE צריכים להחתים את קיד ונטליה על חוזים לכל החיים. מה שנטליה השיגה עם מקסין זה על סף הנס.
למקסין יש את הגובה בהחלט את המראה, היא טובה על המיק לא מפחדת לצחוק על עצמה בקיצור אפשר לעשות
איתה המון. הבעיה להגיד שהיא חלשה בזירה היה אנדרסטייטמנט היה חלשה בזירה והיה קטגוריה של מקסין לבדה.
היום אומנם הספוטים לא זרמו חלק אבל הבחורה קיבל צ'אנטים של "זה מדהים" על קרב שלה. אם היא תמשיך לעבוד קשה
ותשוקה למקצוע בהחלט יש לה אני לא התפלא גם אם יזרקו עליה חגורה כזאת או אחרת בעתיד היותר רחוק.

*הסיפור של קיירי איו ואסקה מוקצן מדי דרמטי מדי ואני מת על זה. נותנים לבנות חופש יצירתי ואנחנו מקבלים דרמה יפנית
בתוכנית רסלינג פשוט תענוג וכאשר גם הקרבות ברמה כזאת מה עוד אפשר לבקש.

*שבוע נוסף שג'יי הדמות הכי מרתקת בראו. ובתוכנית עם פאנק נייט (שסוף סוף פיתח אופי והיה מעניין) ורומן זה אומר לא מעט.
ג'יי החליט שהוא לוקח את האליפות הראשית בחזרה ומי שעומד בדרך חבר או לא הוא מטרה לגיטימית. ג'יי כזה לא איכפת לי שיקבל
את החגורה שוב. האם יבנה קבוצה מסביבו? האם יתפקד כאלוף של רומן? יש כמה שבילים אפשריים לסיפור הזה ויהיה מעניין לאן ייקחו את זה.
הקטע עם מקסין היה נהדר, בדיוק איך שצריך להוציא אובר מישהי ברמה הזאת.

הסיום היה קצת מוזר- ציפיתי למשהו יותר בומבסטי בסוף עם ג'יי אחרי הבנייה כל הערב.
התוכנית הייתה טובה, אבל אני חייב להגיד שכל מה שקורה כרגע במוצר ממש ממש לא מלהיב אותי
לראות את ריינס עדיין מתעסק עם ריד זה מביך, וכנ״ל פאנק מתעסק בליצן חצר הראשי אל איי נייט זה עוד יותר מביך בעיניי
ובנוסף סטיילס עדיין מעורב בקרבות ועלילות ההזויות עם דראגון לי וכו׳ בזמן שבשבת הוא בקדמת הבמה מול סינה, גם הזוי

לא יודע, אני לא אוהב את מה שקורה
כל התקופה הזאת כבר משעממת אותי בטירוף ואנחנו נמרחים שבועות על גבי שבועות עם הסטוריליינים של הויזן שכבר יצא לי אישית מכל החורים + העניינים בין ג׳יי פאנק ונייט

הרוסטר מפוצץ בטאלנט ומתאבקים איכותיים, ומרגיש לי שלא מנסים בשיט למקסם את הפוטנציאל האמיתי שלו
דלפ: מקסין דופרי מתאבקת נהדרת ללא ספק מניה בעלייה
מוזר שלפאנק אין קרב באירוע.
הייתי דוחף קרב משולש עם ג'יי נייט ופאנק רק כדיי שפאנק ינצח ויהיה N1C ויעיף את 2 הליצנים האלו מהתמונה של האליפות.
ריינס אדיר
אכן תוכנית מעולה של ראו, רצף התוכניות המעולות ממשיך.

- קרוב ל-13,000 אלף צופים השבוע. המספרים לא משקרים.

- סגמנט פתיחה מעולה. רומן ריינס אדיר, תמשיכו להנות ממנו כמה שאפשר, הוא פשוט אלוהים. היימן העביר את הפרומו שלו בצורה טובה כמו תמיד, רק התוכן היה קצת מוזר, הוא דיבר על זה שמעולם לא פינו את ריינס על אלונקה ? אני אמור לשכוח את סטרומן ולסנר ? הברול לסיום היה חזק. הייתי בטוח שנקבל קרב אמבולנס אבל בסוף הלכו על קרב רחוב. גם זורם. יהיה באנגר.

- מקסין דופרי נתנה את הקרב הכי טוב בקריירה שלה בפער. הדרופקיק שלה והאגרופים נראו לא טוב, אבל חוץ מזה היא הייתה אש. כל הקהל היה בשיגעון עליה ולא הפסיקו לעודד אותה. לא זוכר מישהי מקבלת כאלה פופים חזקים על ניצחון בספירת חוץ. וחובה לפרגן לבקי לינץ' שממשיכה לעשות עבודה אדירה.

- רוקסן פרז נגד ליירה ואלקיריה היה באנגר. אותו קרב שראיתי בלייב בפילדלפיה בסטאנד & דליבר שנה שעברה. איזה כיף לראות את ההתקדמות של שניהן ועכשיו הן מפציצות ברוסטר הראשי. נהנה מהסיפור פה, ביילי פנטסטית והתקיפה מאחורי הקלעים הייתה חזקה.

- סגמנט אדיר של CM פאנק, אל איי נייט וג'יי אוסו. WWE לא השאירו ברירה לגילאם ואפילו הוא היה חייב לפרגן לנייט השבוע. הופעה אדירה של נייט השבוע אבל בסגמנט הזה כולם הפציצו על המיקרופון, נייט היה בשיגעון שם ואז פאנק במילה אחת גרם לו לשתוק בשורה שהוא אמר 'פאנק משיב שזה כנראה הבחור שמעולם לא היה אלוף עולם במשקל כבד'. דאמ.

- מצטרף לגילאם לגבי הדרמה היפנית, גם אני מת על זה. זה פשוט עובד. ואשכרה קיירי סיין עושה עבודה מצוינת בכל הסיפור הזה.

- אל תפספסו את הסגמנט האדיר של סת' רולינס ופול היימן מאחורי הקלעים. חובה צפייה.

- אל תפספסו 2, כל הסגמנטים של רומן ריינס והאוסוס מאחורי הקלעים. הסינמה של הבלודליין שוב איתנו.

- קרב שלשות היה כיפי. יש בקרב הזה את AJ סטיילס ופנטה שהם כל כך אובר... ועדיין מי הבחור שקיבל את הצ'אנטים הכי חזקים בקרב ? ניחשתם נכון. דומיניק פאקינג מיסטריו. אוי כמה שדומיניק אדיר, איזה כוכב על הוא. רוסב אחריו, פנטה אחריו, יש איתו תמיד עניין וככה צריך.

- אל איי נייט ו-CM פאנק נגד האוסוס היה קרב מרכזי טוב מאוד. בכיף הייתי נותן להם עוד כמה דקות, חבל שהקרב הזה היה קצר... אבל עדיין עשה את העבודה שלו. כל הסיפור במהלך התוכנית של ריינס והאוסוס היה זהב. ג'יי מנסה יותר ויותר להיות ריינס, הוא רוצה את אליפות העולם, לא מעוניין בזוגות. והוא מפסיד כאן. נייט ופאנק ממשיכים את הבלאגן שלהם, נייט היה חכם וגנב את הניצחון מפאנק. יופי של סיום.
[Image: G2omMNNXUAAcFsn?format=jpg&name=900x900]

תודה לפאקינג אל, זה בדיוק הדברים שאני רוצה. סוף סוף היימן לא מתנהל כמו פחדן אלא כמו המאסטרמיינד שהוא אמור להיות, קצת עומק בקשר שלו ושל סת', ורולינס-קודי זה הדבר הכי טוב שקרה בריינים של שניהם (כולל הריין הראשון של קודי, אגב). הם הצליחו לקחת קרב פילר מעפן ולהפוך אותו לקרב שכל ה-ויז'ן של רולינס נמצא בו על השולחן, ככה עושים את זה נכון.
עמודים: 1 2