Wrestling-IL

גרסה מלאה: לקראת ראו | 6.10.2025 רומן ריינס יופיע, CM פאנק יופיע, מקסין-בקי, רוקסן-ליירה
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 20241212_New_RAWlogo_16x9_v3--b740f7ebe5...c8ac10.jpg]

לקראת ראו | 6.10.2025
דאלאס, טקסס, אמריקן איירליינס סנטר

CM פאנק יופיע
[Image: 20250929_RAW_Netflix_Match_CMPunk_16x9_monday.jpg]

מקסין דופרי נגד האלופה הביניבשתית בקי לינץ'
[Image: 20250929_RAW_Netflix_Match_BeckyMaxxine_16x9_monday.jpg]

רוקסן פרז נגד ליירה ואלקיריה
[Image: 20250929_RAW_Netflix_Match_LyraRox_16x9_monday.jpg]
[Image: Screenshot-1.png]

ראש השבט רומן ריינס יפתח את התוכנית.

[Image: roman-reigns-one.gif]
איפה AJ? כבר שבוע 3 שלא תופיע..
ממש קרוב לסלאאוט, מעל 11 אלף צופים הלילה בראו.
(10-04-2025, 12:53 AM)lidoradir כתב: [ -> ][Image: Screenshot-1.png]

ראש השבט רומן ריינס יפתח את התוכנית.

[Image: roman-reigns-one.gif]

אתה תדאג לשים לי את ג'יי אוסו בסגמנט עם רומן ריינס, אני אדאג לחבילות טישו ומגבונים

הבלו והצ'יטוס גבינה יגיעו טריים ב-3:00
ראו של אחרי ערב חג זה תמיד מצוין

מחכה מאוד לשמוע איזה קרב ריינס יקבל באוסטרליה, מקווה מאוד לא להתאכזב עם עוד קרב טאג
(10-06-2025, 07:28 PM)Cenation כתב: [ -> ]ראו של אחרי ערב חג זה תמיד מצוין

מחכה מאוד לשמוע איזה קרב ריינס יקבל באוסטרליה, מקווה מאוד לא להתאכזב עם עוד קרב טאג

תן לי את ריינס מול B&B הנדיקאפ או משולש, אם הוא מנצח הוא מקבל טייטל שוט מול סת'.
(10-06-2025, 09:36 PM)Triple T כתב: [ -> ]תן לי את ריינס מול B&B הנדיקאפ או משולש, אם הוא מנצח הוא מקבל טייטל שוט מול סת'.

כנראה נקבל קרב עם סטיפולציה חולה מול ברייקר או ריד
לא באלי טאג
שוב נגד ברונסון ריד
כותבים מעיקים
(10-07-2025, 03:01 AM)TheFallenAngel כתב: [ -> ]שוב נגד ברונסון ריד
כותבים מעיקים

חבל מאוד שמאז הקיץ ריינס כל כך מבוזבז, קרב טאג עם ג׳יי בסאמרסלאם ואז קרב מול ריד בפריז שהיה צולע ועכשיו שוב פעם נגד קיד באוסטרליה?

ריינס לא נמצא במעמד בקריירה שאפשר לשרוף אירועים שלו עם קרבות כל כך בינוניים גם מבחינת עניין וגם מבחינת מתמודדים, בתכלס ריינס נגד ריד זה קרב שיכול גם להיות המיין איוונט של פרק שבועי ואף אחד לא יהיה מופתע, זה שזה מקבל במה באירוע back to back זה דיי מביך למעמד הנוכחי של ריינס ובעיקר מאכזב

אז נכון עכשיו זה עם סטיפולצייה וסביר להניח שזה יהיה דיי מהנה לצפייה אבל זה לא מה שאנחנו מצפים לקבל מריינס בשלב הזה של הקריירה שלנו, אני מניח שכל זה קורה בשביל להשאיר אותו רלוונטי בסיפור עם רולינס אבל זאת הייתה פשוט טעות, הרוסטר מפוצץ עכשיו והיו יכולים לייצר לו פיוד זמני עם טיפה יותר בנייה ומשהו יותר מעניין מאשר הדבר הזה. פייר, אפילו הייתי מעדיף לקבל אותו מול סינה באירוע הזה מאשר קרב חוזר מול ריד שלא באמת מעניין או מושך

אני בא בגישה חיובית לקרב הזה בשביל ליהנות ממנו, אבל חד משמעית ציפיתי ליותר
עמודים: 1 2