ג'בון אוונס ניצח את ג'וש בריגס.
קרב על אליפות ספיד לנשים
סול רוקה ניצחה את ג'יידר פרקר ושמרה על אליפות ספיד לנשים.
קרב כלוב נשקים
ג'ורדן גרייס ניצחה את בלייק מונרו.
קרב על אליפות צפון אמריקה
אית'ן פייג' ניצח את טאביון הייטס ושמר על אליפות צפון אמריקה.
קרב על אליפות הנשים של NXT
ג'ייסי ג'יין ניצחה את לולה וייס ושמרה על אליפות הנשים של NXT.
קרב על אליפות NXT
ריקי סיינטס ניצח את אובה פמי וזכה באליפות NXT.
![[Image: 082-NXT-09272025-AK-38716.jpg]](https://i.ibb.co/PZSqVcmh/082-NXT-09272025-AK-38716.jpg)
הולי שיט. ריקי סיינטס עושה את זה ומפיל את השליט אובה פמי.
ריקי סיינטס אלוף NXT.
![[Image: 36772e58f9a9413fae1c7e7c3d7ae2cd.gif]](https://i.ibb.co/B5z8y6fy/36772e58f9a9413fae1c7e7c3d7ae2cd.gif)
ריספקט לריקי סיינטס ,
אבל לדעתי ג'בון היה חייב זה שלוקח לאובה את החגורה.
לא מאמין שלא נתנו לאובה לשבור את השיא של אדם קול חחחח הייתי בטוח שישבור.
אגב עד שאובה פמי מפסיד אז הוא מפסיד לDDT ואז ספינינג DDT? היה חייב להיות פה איזה משהו יותר טוב כמו ספיר או פינישר אחר.
טוב אני אכתוב את זה פה כדי לא לעשות ספויילרים לאנשים אבל אני מקווה שאובה פמי יעשה דיביוט בסמאק באתגר פתוח על אליפות ארהב וימחץ את זיין ויזכה באליפות.
(09-28-2025, 05:26 AM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]היה חייב להיות פה איזה משהו יותר טוב כמו ספיר
ריקי סיינטס עושה ספיר לאובה פמי
זה כמו שקיה פיקנטו תעשה תאונה חזיתית מול סמי טריילר.
(09-28-2025, 05:33 AM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]טוב אני אכתוב את זה פה כדי לא לעשות ספויילרים לאנשים אבל אני מקווה שאובה פמי יעשה דיביוט בסמאק באתגר פתוח על אליפות ארהב וימחץ את זיין ויזכה באליפות.
תרחיק את אובה פמי מראמי הפוליטיקאי.
הקרבות של ג'בון ופייג' היו ממש טובים.
על השאר מוטי לא מרשה להגיב.
(09-28-2025, 08:13 AM)The Visionary כתב: [ -> ]תרחיק את אובה פמי מראמי הפוליטיקאי.
סקוואש אחד יפה וטוב.
אני בעד סיומת כמו של זיין אואנס בnxt שזיין לא יכל להמשיך יותר אחרי ההתעללות של אואנס והשופט עצר את הקרב ואואנס זכה באליפות.
(09-28-2025, 09:15 AM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]סקוואש אחד יפה וטוב.
אני בעד סיומת כמו של זיין אואנס בnxt שזיין לא יכל להמשיך יותר אחרי ההתעללות של אואנס והשופט עצר את הקרב ואואנס זכה באליפות.
אני מסכים אבל לצערי זה לא המצב כרגע. ראמי בפוזיציה מעולה בזכות הסעודים שמשכיבים מאות מיליונים לתת לו ראמבל עוד פחות מחצי שנה.
אובה פמי צריך להיות ברוסטר אחר ממנו ומפלצת בלתי ניתנת לעצירה. אחרי שיעבור הגל הסעודי, סקוואש על אלוף העולם ולקחת ממנו את התואר.