Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות + מגילת דעות | CZW Tournament of Death 22
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
הקרב הגרוע של מוקס ודרבי הזכיר לבאם באם שהוא עוד לא ראה את טורניר המוות של שנת 2025.

קצת רקע - השנה היא 2014 (פלוס מינוס) ובאם באם רואה ביו טיוב את טורניר המוות 8 (או 7, המספרים פה משקרים). בזמנו - באם באם היה בהלם, מה זה הדבר הזה? כל הזירה הייתה מלאה בדם, והמתאבקים שם היו מ-ט-ו-ר-פ-י-ם. אין דברים כאלה.

מאז עברו המון מים בירקון, והיום יש הארדקור כמו מים בירקון. סף הריגוש עלה, ומקומה של czw הלך וירד.
אבל עדיין, האירוע הכי טוב שיכול להיות הוא אירוע שמתבסס על טורניר, ולמיטב ידיעתי - זה האחרון שנשאר. אז יאללה באם באם רואה את כל האירוע (בסגנון סלביק) רושם תוך כדי דעות (בסגנון נועם) ואתם נהנים איתו (בסגנון אתם).

טורניר המוות הוא מאוד דומה לקינג אוף דה רינג המקורי - יש לנו 4 קרבות רבע גמר, שני קרבות חצי וגמר גדול. רק שפה יש המון דם, המון נורות, המון הארדקור.

בפתיחה עומד אדון שנראה כמו קמרון טאקר ממשפחה מודרנית ומציג את המתחרים. את חלקם באם באם מכיר את חלקם לא. הם עולים לבמה, לכל מחיאות הכפיים של הצופים. פייר - יש פה המון צופים למה שבאם באם זכר.

עד כמה האירוע זול? ממש רואים את המתאבקים נכנסים מאחורי הוילון של איזור הכניסה, וככה אלמנט ההפתעה נעלם.

אחרי הצגת המתאבקים נשארים על הבמה:
השופט ג׳ו דרט (אוואנס מזוייף שהזמנת מtemu) מול ניק גייג׳ (הילד של כריסטופר דניאלס ופרד דארסט)

הקרב הוא מאוד czw טיפוסי: ״תראה מה יש לי ביד, עכשיו הוא על הראש שלך״ ״עכשיו אני נוגח בעזרת המשהו הזה על הראש שלך״ ״עכשיו אני משליך אותו על הראש שלך״ ״עכשיו אני חורט לך איתו על המצח״. כן הקרב הזה הוא קרב של מוקסלי טיפוסי.
מדי פעם יש מהלכים מעניינים כמו אוהד שמחזיק כסא בזמן שקייג׳ מושלח אליו. 
באם באם שם לב שהדמות שנראית הכי מעניינת היא בכלל השופט עם השיער הבלונדיני והכפפות לטקס.
דניאלס הראפר מצליח לעשות שמות עם הקהל, הוא מקלל אותם, הם מקללים אותו, רואים את כל העבר ביניהם.
מהר מאוד דניאלס עם הבנדנה ואוואנס מדממים, דניאלס יורד לאחד האוהדים שמחזיק נעצים ומפזר אותם על הבמה, אבל גם פה המשוואה קיימת - מי שמפזר את הנעצים הוא מי שנעקץ ראשון ואוונס מטיח את דניאלס על הנעצים. 
כעתת, שהרצפה עם נעצים אנו זוכים גם לנעצים, גם לניאון, גם לבוצ׳ים. המיטב של czw בשבילנו.
דניאלס הראפר מנסה להטיח את אוואנס המזוייף על הנעצים, כפפות הלטקס של השופט לא מונעות ממנו לספור על המזרון אבל אווואנס מצליח שוב ושוב לצאת מהספירה.
דניאלס הרפאר שולף את סכין הפיצה, ואנחנו חוזרים לעוד move של מוקסלי - סכין פיצה על המצח. 
בסוף הקרב דניאלס הראפר מנסה לבצע מהלך שכולל 4 נורות פלורנסטים אבל הוא נתפס ע״י איש עם קוקו. אוונאס מזהה את הבלבול, וזורק את דניאלס הראפר על 4 נורות קשורות בחוט ברזל ומנצח את הקרב.

קרב נחמד, הרבה דם, מעט תוכן. באם אחד.

קרב 2:

הודפוט (אם קרל וינסלו מאריזה משפחתיתֿ היה מצטרף בתור האח הרביעי להדדליז בויז) מול אקירה (אם תבקשו מצ׳אט gpt לייצר לכם את אסוקה ממין זכר - זה מה שתקבלו).

וינסלו הוא מאוד איטי, ואקירה מאוד מבצ׳בץ׳ (אסוקה ממין זכר זוכרים?). אסוקה יורק בירה על וינסלו (למה לא בירה ירוקה?) ווינסלו נופל מהזירה (לפחות הוא נופל מהר). 
הקרב הזה מאוד דומה לראשון רק שפה יש לנו את הבירה שחוזרת במהלך הקרב + אקדח הסיכות (שכולל לחי ושולחן, זה באמת נראה כואב). לאחר מכן אסוקה גם משתמש בשיפודים, ומשפד את וינסלו בגב, בכף היד (אכן, זה נראה כואב), ובבית השחי (אכן, זה באמת נראה כואב). 
המנצח:
אקירה לאחר מהלך שנראה כמו קופ דה גראס על שולחן ועליו ווינסלו ועליו חבילת אורות ניאון. 
באם באם נותן לקרב הזה חצי באם בלבד והסיבה שהחצי הזה לא נפל היא כי באם באם הדק אותו עם אקדח סיכות.

קרב 3 - קרב טירוף חוטי תייל.

דרייג יאנג (אם סי אם פאנק היה שותה ומעשן) מול דימיטרי אלקנסרוב
(גימיק של ישו עם מורנינג סטאר. בחיי - הגימיק שתמיד באם באם רצה ואף פעם לא ידע שחסר לו).

באם באם מתחיל להשתעמם, אבל הקרב הזה מתחיל אחרת, אולי פאנק וישו יודעים להתאבק?
פאנק , כמו פאנק מבצע סוג של FU מהחבלים על שולחן ועם ניאון עליו - הנה מהלך שבאם באם בוודאי היה צופה ביוטיוב תוך קריאות WTF… מה עוד יש לנו כאן? 3 דקות לאחר כמן ופאנק מבצע סופלקס מעל החבלים על עבר מיטת קפיצים, רק שבמקום קפיצים יש חוטי טייל. נו, צריך להצדיק את השם של הקרב. בנתיים שני המתאבקים מדממים, וזה בלי שום מהלך מוקסלי, האם הקרב יצליח גם להסתיים ככה? 
כמובן שהתשובה היא לא, כאשר ישו מביא את המורנינג סטאר שלו ומצמיד אותם למצח של פאנק. 
בנתיים הזירה מתמלאת בזכוכיות, קביים עם חוטי טייל (או תייל?) כסאות, שולחנות ועוד קצת זכוכיות. ישו מושלח על ערימת כסאות וקביים אבל יוצא מזה. פאנק מסדר שולחן על בסיס שתי כסאות, אבל הבנתם את החוק - הוא זה שיושלך עליו. 
לאחר מכן פאנק שם על גבו אורות ניאון וחוטי תייל (או טייל) ומבצע בק-ברייקר לצד נק-ברייקר. משהו בכל אופן נשבר שם, ומנצח את הקרב. באם באם נותן לזה באם וחצי, כי הקרב נקנס בגלל המהלך מוקסלי על המצח שלא היה צריך להיות.

קרב 4
ניקי נקלס (מליסה מקרת׳י שהיא באמת עצבנית אש) מול RSP (העובד KSP הכי עצבני שתפגשו).

הקרב הזה הוא כנראה קרב זכוכיות, כי יש 4 זגוגיות על כל אחת מהפינות. הרס״פ קופץ בראש, מליסה זזה והוא הראשון ששובר זכוכית. 
פה אנחנו רואים מהלך חדש, של תפיסת שברי זכוכיות וזריקה על הגב. איך זה אמור לכאוב? זה כמו לזרוק נעצים לא? יש פה פיזיקאי בקהל שיכול לאשר? בכל אופן, לאחר מכן הרס״פ זורק את נקלס על זכוכית, שזה כן כואב, והתוצאה היא 1:1. באם באם מתערב עם עצמו האם כל הזכוכיות שבצדי הזירה ישברו, ובאם באם חושד שלא, כי צריך לשמור חלק גם לקרבות הבאים. 
נקלס נותנת אחת לנקלס של הרס״פ (האם מכאן שמה?) וזורקת אותו על עוד זכוכית. לרס״פ נתקעה שבר זכוכית ביד, וזה במת נראה כואב. מליסה מוציאה אותו עם הפה והנה עוד מהלך czw שבאם באם דווקא מחבב. 
מליסה שמה זכוכית מס׳ 4 על הרס״פ ושוברת אותה בעזרת ישבנה, ומנצחת את הקרב. באם באם נותם לקרב הזה באם וחצי.

[b]
קרב 5 - קרב רפסודות עץ (נראה לי, קושרים רפסודות עץ לכל פינות הזירה).
טים סטריינג׳ (ביג שואו עם אותו משקל אבל עם 50 סנטימטר פחות מול שלק (אם טאז היה רדנק).
[/b]
הקרב מתחיל עם מהלך המוקסלי המפורסם, הפעם עם מסמר. באם באם הולך להכין לעצמו קפה. שלק מפזר על הרצפה קוצים כאלה מברזל. האם הקללה תשמר? בנתיים הוא לוקח קוצים ומסמרים ומבצע מוקסלי על ביג שואו. עד כה הקרב הזה ממש משעמם. שלק לוקח לבנה וזורק אותה על כסא שעל ביג שואו. זה…כואב? עכשיו הוא מפרק עץ מהרפסודה ומכה איתו את ביג שואו וזה באמת כואב. ביג שואו מצליח לבצע קאונטר לשלק ומטיח אותו על רפסודה שעל הרצפה. לבסוף שלק מצליח לבצע קאונטר על ביג שואו ומבצע עליו גם איזו זריקה כלשהיא. ומנצח. לפי המצלמה - ביג שואו היה אמור ליפול על הקוצים, אבל הוא לא.
הקרב מקבל חצי באם.

קרב 6:
הקרב מתחיל בצורה מאוד מבולבלת, יש מכונית שעולה באש, מתוכה יוצא בחור עם כיסוי ראש לבן ומכסחת דשא, ופתאום הוא חוטף מכות מהגרסה החיוורת של ג׳ון סילבר מהדארק אורדר. טוב, הם מגיעים לזירה, ועל הזירה יש חרסינות כאלה, של עציצים, אז באם באם משער שזה… קרב עציצים? זה נחמד, עציצים נזרקים אחד על השני, נשברים אחד על השני. הכיסוי ראש הלבן מתחיל להיות אדום… שוב פעם הולכים לקהל, שוב פעם חוזרים למכונית השרופה. באם באם מבין שאיש המרשמלו הוא ג׳יי ג׳יי וסילבר הוא אלין. בנתיים יש פה איזה בוץ׳ שג׳יי ג׳יי לא מצליח לשבור את החלון במכונית, סילבר זורק אותו על החלון, ג׳יי ג׳יי זורק אותו בחזרה, מכונית זה לא מגניב. אפשר לחזור לעציצים? עכשיו סילבר מכניס את איש המרשמלו למכונית ומתחיל להרביץ לחלון. יכול להיות שזה לא בוץ׳ אלה פיצ׳ר? מה זה השטויות האלה? למה שיכאב למישהו שמרביצים לחלון? הופה - איש המשמלו מטיח את סילבר על החלון - החלון נשבר וסילבר בבגאג׳. זה שימוש נכון ברכב. איש המרשמלו מרים את המכסחת דשא ובאם באם חושש - האם ישתמשו בזה? לפחות כרגע לא - רק בתור מקל קינדו משופר.
וואי לי - מה היה פה? סילבר הכניס מישהו עם קסדה לבנה למכונית, שדרסה את מר מרשמלו! וואו! אני חושב שזה מה שהיה לפחות. השופט מפסיק את הקרב וסילבר המנצח.
הקרב הזה זוכה לבאם באם וחצי, בגלל הפאקינג דריסה (או לפחות, אני חושב שזה מה שהיה).

חצי גמר: 
קרב 7:

אוואנס המזוייף מול אסוקה הזכר מול פאנק השתיין.

בשלב הזה מתחיל לרדת גשם - וזה מוסיף המון לאווירה. כיאה לטריפל מאץ׳ בגשם הקרב עצמו מתחיל מבולגן שכולם קופצים על כולם, זורקים אורות אחד על השני, ואיך אפשר בלי לעשות מוקסלי עם שברי ניאון. אוואנס המזוייף מושלח בחוץ על כסא, בנתיים אסוקה הזכר בזירה זורק את פאנק על מקבץ עשיר של אורות ניאון. פעמיים הוא מנסה להצמיד, פעמיים פאנק השתיין יוצא ב2 וחצי. מי שלא ראה שופט סופר על שלולית, לא ראה שופט סופר בחייו. אוואנס מנסה לחזור למשחק אבל חוטף סט של אורות על המצח וחוזר לנוח. המומנטום והנורות אצל פאנק. בעצם לא - המומנטום והאורות אצל אסוקה. לאחר חלוקת תפקידים מאוד ברורה: אסוקה מרביץ, פאנק מורבץ, אוונאס נח - השלושה נכנסים לזירה והקצב עולה. לבסוף אסוקה מבצע את הקופ דה גראס על הניאונים ועל פאנק, אבל מיד חוטף ניאון נוסף מאוואנס המזוייף, שגונב את הנצחון. הקרב זוכה לשני באם באם, בגלל ה5 דקות האחרונות שהלו שהיו מעולות.

קרב 8:

נקלס מול שלק מול סילבר

או! סוף סוף קרב הארדקור אמיתי! יש פה אורות ניאון, יש פה זכוכיות, יש המון דם, אבל כל זה משרת את הקרב. כל השלושה נמצאים בזירה לאורך כל ההתחלה, ופשוט מבצעים קרב האבקות קלאסי, רק שאנשים נזרקים על זכוכיות. הקרב הזה מאוד מאוד מהיר (לפחות ככה זה הרגיש לי) ונגמר אחרי ששלק זורק את סילבר על נקלס שנמצאת על אורות ניאון. באם באם וחצי. מעולה.

קרב 9:
מה זה? יש משטח ירוק בגודל של חצי מגרש כדורסל מלא כל טוב, ופשוט צועדים כל מיני מתאבקים שנראים כאילו הם יוצרו בshuffel ביצירת מתאבק סמאקדאון מול ראו 2006. למשל, סמי זיין עם חליפת ג׳ינס. ריי מיסטריו הבחורה, בחור רנדומלי לבוש בבגד שחור ומצוייר עליו שלד, ובוקר טי בימי נעוריו.
כולם מחזיקים נורות ניאון. בטח יש פה איזה חוקיות כלשהיא, באם באם מייד מנסה להבין מהי? קרב זוגות? קרב הדחות? סתם בראול? - בנתים כולם מרביצים לכולם ויש קמיע של כריש. אה, הקמע הזה זה גם מתאבק! הוא חוטף מקל מבוקר טי. איזה באלגן, האם זאת הגרסה האנרכית של אנרכיה באצטדיון? נשקים מיוחדים שבאם באם מזהה: הליכון, אופני ילדים, די@דו, מזלג חד פעמי וקסילופון. האלגן ממשיך, הצלם מפחד (ובצדק) להכנס פנימה אז הוא עומד בפינה, ופשוט רואים בכל פעם 2 מתאבקים רנדומלים עם נשק רנדומלי, אחד נופל, בא אחד חדש וחוזר חלילה. עד שמתאבק שנראה כמו אדג׳ המזוקן קופץ מסולם על שולחן ומצמיד את המתאבק ששם. מה זה אומר? זה נגמר? זה וור גיימס? מה זה? לא, זה ממשיך. טוב, בואו נראה. אולי זה כן קרב קבוצות? בנתיים אדג׳ המזוקן עושה קרב חרבות עם אחת הבחורות. אדג׳ מחזיק מסור חשמלי, הבחורה מחזיקה די@דו. הגיוני.
יש פה הצמדות והכנעות. כן, זה ללא ספק קרב קבוצות. האם באם באם קיבל את קרב ההדחות המסורתי שהוא כל כך אוהב? גם קרב הדחות וגם אירוע שהוא טורניר? מה עוד אפשר לבקש? הזירה מתרוקנת בנתיים. לבאם באם אין מושג כמה מתמודדים יש פה. בעוד באם באם מתלבט עם זה קרב הדחות או טאג ענק, שני המתמודדים שעד כה עבדו ביחד התחילו להכות אחד את השני, וטרפו לבאם באם את הקלפים. אדג׳ המזוקן הודח נשאר השלד ובוקר טי. בוקר טי מטפס על סולם, פותח מטריה וקופץ בסגנון מרי פופינס על השלד (שזז) - רגע השיא של הערב מבחינתי. בכל אופן הוא הודח ועכשיו בזירה יש 5 מתאבקים שבאם באם נשבע ששלושה מהם חדשים. כולם על בוקר טי וברור שאין לו סיכוי. בוקר טי מודח אחרי שהוא נזרק על שלט. 
נשארו 2 - השלד ומתאבק גנרי ב׳. השלט מכה את מתאבק גנרי ב׳ במקל עם משהו שעושה פיצוף ובזמן שמתאבק גנרי ב׳ שוכב על המשטח השלד מנסה להנדס קונסטורקציה שכוללת שולחן, שתי כסאות, סולם, ונורות. קשה להתמצא בזירה ועל כן פתאום 4 עובדי הפקה עוזרים לשלד לבנות. מתאבק גנרי ב׳ שכבר שכב שעות על המשטח כמובן קם בסוף וזורק כסא על השלד, ומטפס על סולם לידו, א-לה טיפאני במאני אין דה בנק. לא, זה לא טיפאני כי השלד טופס אותו וזורק אותו על השולחן (שעכשיו יש עליו טייל) (או תייל) ומנצח. כל הכבוד לשלד. 
פתאום השלד חוטף מכות ממתאבק גנרי ג׳, שעושה לו פאוורבום על משטח גיהוץ.
איזה קרב מוזר. באם באם נותן פה באם וחצי. הרבה בלאגן מצד אחד, מצד שני יש לנו בוקר טי שקופץ עם מטריה פתוחה מסולם. ואולי זה כל מה שצריך בעצם?

קרב 10:
הגמר הגדול:
אוואנס המזוייף מול שלק.

הגשם חזר לרדת, ובחיי, זה כמו סצינת הסיום של סרט משנות ב90. רק חסרות יונים. ניתן לראות את כל השריטות והפצעים על כל אחד מהמתאבקים, זכר לקרבות הקודמים במהלך הערב. הקרב מתחיל בהתגוששויות ללא נשקים, עד ששלק מסיים את החלק הזה עם מכת כסא. בנתיים שלק עולה על החבלים, חוטף נורה בראש ונזרק על הכסאות. השלולית מים במרכז הזירה מתחילה לקבל צבע…. בנתיים אנחנו זוכים לעוד וריאציות של נורות, למשל - מניפת נורות, נורות מתפוצצות, רכבת נורות על כסאות, אין מה להגיד - אנשים פה יושבים וחושבים על כל פרט. בנתיים הקרב חוזר להיות czw קלאסי - שכל פעם מתאבק אחר מכה עם נורה אחרת או זורק על נורה אחרת את המתאבק השני. בעוד באם באם תוהה מה ניתן לחדש - אוואנס המזוייף מקבל ספיר דרך נורות הלוגן, ונופל על רכבת נורות הלוגן (5 זוגות כסאות שעומדים אחד מול השני, ועל כל זוג כסאת יש 5 נורות הלוגן). השניים בנתיים יורדים לקהל, ולמעשה הולכים אל מאחורי הקלעים - שם יש שולחן על גבי שולחן, ועל השולחן הגבוה יש…. נחשתם נכון - המון נורות הלוגן. השניים מטפסים על מכולת ההלבשה עד שלבסוף אוואנס עושה טייקר ומשליך את שלק על השולחנות. אוואנס יורד מהמכולה יותר לאט משאוואנס המקורי עולה על סולם בקרב סולם ומאבד את המומנטום. עד שהוא יורד שלק מכה אותו בכסא והקרב ממשיך בזירה.
לבסוף גם אוונס המזוייף וגם שלק מטפסים על מגדל שנבנה ליד הבמה ונוגחים אחד בשני. אוונס חוטף נורות בראש, ונופל מהמגדל על שולחן בזירה שעליו יש... הפתעה! נורות מתפוצצות! כל הזירה מתמלאת עשן… שלק מדליק לעצמו את המגן מרפק וקופץ קפיצת שון מייקלס על אוונס - שמצליח לצאת מזה (מה חשבת? אוונס יושב על שלולית). לבסוף שלק חונק את אוונס עם שקית, ומנצח את הקרב.
אירוע שמתחיל במוקסלי מסתיים במוקסלי.
הקרב הזה זוכה גם לבאם באם - היו בו שני רגעי WTF -אבל הרגע בו רואים את שלק מניף ידיים, ואת אוואנס ליטרלי שוכב מעולף בשלולית דם - זה CZW. זה הארדקור.

לסיכום - באם באם לא ישקר לכם - היה קשה לצפות באירוע הזה רצוף - אבל סה״כ עדיין המשפט המפורסם של באם באם ״האירוע הכי טוב שיכול להיות הוא אירוע שמתבסס על טורניר״ - עדיין נכון.
באם באם וCZW ב2025 זה לא מה שציפיתי, לייק לפני שאני אפילו קורא.
התפניתי לקרוא אבל לא חושב שאתפנה לצפות אפילו בקרב שקיבל 2 באם באם, אני גם ככה מקבל מנה מבוקרת של גייג' ואקירה בGCW וסובל מהם מספיק שם.
למרות שאני חייב להודות שיצא לי להיתקל בטוויטר בכמה קליפים של ספוטים מהקרבות בגשם וזה באמת חתיכת וייב.
דימויים מעולים לשמות שאני לא מכיר שעוזרים לי באמת לדמיין את הפרצופים, כאילו אני חושב שהם מעולים אני לא באמת יודע אם הם דומים בכלל.
חוץ מזה הצלחת לצייר אירוע מהסיוט ברחוב אלם כמו קליפ מהיי סקול מיוזיקל.
אוי זה היה כיף לקרוא. צחקתי מלא. תודה!

היה גם רגע כזה:
ציטוט:בנתיים שלק עולה על החבלים, ... נורה בראש

Tblack: אומייגאד וואו מה זה באמת אקסטרימי!! אה... Confused
גם שומע Dream Theater וגם רואה כזה Fucked Up Shit...

אתה גאון אחי.
(09-25-2025, 11:39 PM)Tblack כתב: [ -> ]Tblack: אומייגאד וואו מה זה באמת אקסטרימי!! אה...

ברוכה הבאה לCZW, מקום שבו נורות פלורסנט, לבנים, ודלתות הם נשקים וחוטי תיל (תיל, באם באם) נפוצים ברמה קיצונית.
(09-26-2025, 12:39 AM)DarkArts כתב: [ -> ]ברוכה הבאה לCZW, מקום שבו נורות פלורסנט, לבנים, ודלתות הם נשקים וחוטי תיל (תיל, באם באם) נפוצים ברמה קיצונית.

אני פשוט לא קראתי את המשפט נכון וחשבתי שירו בו בראש Blush
תודה באם באם התגעגעתי לכתיבה שלך
(09-25-2025, 10:55 PM)orgibor כתב: [ -> ]התפניתי לקרוא אבל לא חושב שאתפנה לצפות אפילו בקרב שקיבל 2 באם באם, אני גם ככה מקבל מנה מבוקרת של גייג' ואקירה בGCW וסובל מהם מספיק שם.
למרות שאני חייב להודות שיצא לי להיתקל בטוויטר בכמה קליפים של ספוטים מהקרבות בגשם וזה באמת חתיכת וייב.
דימויים מעולים לשמות שאני לא מכיר שעוזרים לי באמת לדמיין את הפרצופים, כאילו אני חושב שהם מעולים אני לא באמת יודע אם הם דומים בכלל.
חוץ מזה הצלחת לצייר אירוע מהסיוט ברחוב אלם כמו קליפ מהיי סקול מיוזיקל.

דירוג הקרבות שאני ממליץ עליהם בסדר יורד:
א. חצי הגמר השני. נקלס ושלק הם סבבה לחלוטין וזה קרב שנגמר תוך 5 דקות.
ב. הגמר. לא הקרב הכי טוב באירוע, אבל הגשם… אם הידואי קוג׳ימה (מי שכתב את מטאל גיר סוליד) היה מעצב קרב האבקות - הוא היה נראה ככה.
ג. הקרב האחרון במוקדמות. ואולי תוכל להסביר לי מה קרה שם עם המכונית.
(09-26-2025, 07:38 AM)Tblack כתב: [ -> ]אני פשוט לא קראתי את המשפט נכון וחשבתי שירו בו בראש Blush

אולי עם אקדח סיכות במקסימום.
עמודים: 1 2