מגזין הרסלינג PWI הוציא את רשימת הPWI 500 לשנת 2025. רשימה המדרגת את הטופ 500 מתאבקים בעולם, מדובר ברשימת קייפייב המתבססת על הישגים של מתאבק ורגעים גדולים במהלך השנה. מן הסתם שתמיד יהיו את הדיונים על יכולות אישיות, אז.. דונו.
10. וויל אוספריי
9. מיסטיקו
8. סת' רולינס
7. סוורב סטריקלנד
6. ג'יי אוסו
5. הירוקי גוטו
4. האנגמן אדם פייג'
3. גונת'ר
2. ג'ון מוקסלי
1. קודי רודס
קודי רודס הוא המתאבק הרביעי בהיסטוריה שעושה BACK-TO-BACK ברשימת PWI 500.
1. ברט הארט - 1993-1994.
2. סטון קולד סטיב אוסטין - 1998-1999.
3. ג'ון סינה - 2006-2007.
4. קודי רודס - 2024-2025.
![[Image: 222222.gif]](https://i.ibb.co/qYYyrs3Y/222222.gif)
איך רולינס רק 8 הייתה לו שנה מדהימה.
נראה פעם ראשונה אחרי מלא זמן שריינס וקני אומגה לא בטופ 10.
(09-23-2025, 07:53 PM)NaRRative כתב: [ -> ]אני מבין שזה לא היה בתקופה של הוגן.
הלכתי לבדוק את זה, הם התחילו ב-1991 ושם הוגאן ניצח.
העטיפה למעוניינים :
![[Image: Pro-Wrestling-Illustrated-December-1991.png]](https://i.ibb.co/5xK3nMvd/Pro-Wrestling-Illustrated-December-1991.png)
(09-23-2025, 07:54 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]איך רולינס רק 8 הייתה לו שנה מדהימה.
מחשבים מהראשון לאוגוסט 2024 עד ל31 ליולי 2025.
גם קודי וגם מוקסלי עם ריינים די חלשים אבל כשמסתכלים על שאר הרשימה אין באמת מישהו שהאפיל עליהם וזה גורם לי לתהות פתאום בהתסכלות לאחור אם הייתה שנת רסלינג חלשה יחסית. קודי ומוקסלי הציגו שני מקרים הפוכים לדעתי, אני דווקא מאד הייתי שקוע בסטוריליינים של מוקסלי במהלך השנה, נהנתי מהפרומואים והבנייה אבל בדרך כלל הקרבות הסתיימו בהתרסקות על הפרצוף, אצל קודי הפיודים הרגישו יותר כמו סיפור לפני השינה אבל כשזה הגיע לזירה הוא לרוב ידע להתעלות וגם היריבים שלו הצדיקו את המעמד.
גונת'ר מדורג גבוה מדי כי הפיק שלו היה מאד קצר בשנה הזאת והתחיל בערך חודש לפני רסלמניה והסתיים בקרב עם מקאפי שאהבתי מאד, ג'יי מוצדק כי הרוויח את ההייפ עוד לפני הראמבל והריין שלו נגדע מספיק מהר, גוטו גם התעלה על עצמו ואולי הייתי דוחק את גונת'ר למקום 6 ואת השאר מקום אחד קדימה ברשימה.
מבחינת סטוריליין סינימה יש רק מנצח אחד - סת רולינס
לידור זה על שנה שעברה נכון?
הייתי מוריד את מוקסלי ל4 מעלה משם את אנגמן ל2 במקומו.
רולינס יותר גבוהה היה עמוד השדרה של המיין איבנט לאורך כל השנה כמעט.
מאותה סיבה בדיוק אוספריי לא יכול להיות מתחת למיסטיקו וסוורב שכל סצנת המיין איבנט
עברה דרך אוספריי כולל ההכנסה של סוורב לשם לכן חייב להיות גבוהה יותר.
נוטה להסכים עם אור, הייתה עונת רסלינג יחסית מאכזבת ביחס לסיפור בזירה לפחות.
אין איזה פיוד יוצא דופן שקופץ לראש מרגיש שקפצנו מPLE לPLE בלי רגע לנשום ולספר סיפור טוב לפני קרבות
שכן היו טובים השנה.