Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW All Out 2025
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: 815952-9c422a5b421f417695ba8b2d63a08719-mv2.jpg]

קיקאוף:

האופס(סמואה ג'ו ווויל הובס) נגד הוורקהורסמן(JD דרייק ואנתוני הנרי)
מנצחים: האופס
בהכנעה עם קוקינה קלאץ' של ג'ו על JD.

קאטסויורי שיבאטה נגד דניאל גרסיה(ע' מרינה שפיר)
מנצח: גרסיה
עם סטומפ.

הולוגרם והפראגון(קייל אוריילי ורודריק סטרונג) נגד הפראט האוס(גריף גאריסון, פרסטון ואנס וקול קארטר)(ע' ג'אקד ג'יימסון)
מנצחים: הולוגרם והפראגון
עם סטומפ מהטרנבאקל של הולוגרם.

טיילגייט ברול – מייגן ביין, פנלופה פורד ומשולש הטירוף(ג'וליה הארט וסקיי בלו) נגד ווילו נייטינגייל, מינה שיראקווה, קווין אמינאטה והארלי קמרון
מנצחות: הפייסיות
עם גטרנץ' בומב של ווילו על פורד.

קארד ראשי:

קרב 1 – אדם קופלנד וכריסטיאן קייג' נגד FTR(דקס הארווד וקאש ווילר)(ע' סטוקלי האת'וואי)
במהלך הקרב בת' קופלנד(פיניקס) יצאה לנטרל את סטוקלי שהתערב לטובת FTR.
מנצחים: קופ וכריסטיאן עם ספיר של קופלנד על דקס.
אחרי הקרב שיינה ווין מגלגלת את ניק ווין לרמפת הכניסה, קיפ סביאן אוזק את אדם לחבלים ומאפשר לFTR להוריד את כריסטיאן ובת' עם ספייק פיילדרייבר לשניהם.
[Image: image.jpg]

קרב 2 – ביג ביל(ע' בריאן קית') נגד אדי קינגסטון
מנצח: אדי
עם באקפיסט.
אחרי הקרב בריאן קית' תוקף את אדי אבל הוק יוצא לעשות את ההצלה.

קרב 3 – קרב שולחנות ונעצים – MJF נגד מארק בריסקו
מנצח: מארק
עם ג'יי-דרילר על נעצים.

מראים סגמנט בחניון אחרי September To Remember של ג'רי לין עם אנתוני בואנס ומקס קאסטר שקובע להם לקרב לשבוע הבא למורת רוחם של השניים ואומר להם שיושעו אם לא יופיעו לעבודה.

קרב 4 – ההארט סינדיקייט(בובי לאשלי, שלטון בנג'מין ו-MVP) נגד ריקושט ו-GOA(טואה ליאונה ובישופ קאון)
מנצחים: ריקושט ו-GOA
עם ספיריט גאן של ריקושט על MVP.

קרב 5 – קרב על אליפות TBS – מרסדס מונה(א') נגד ריהו
מנצחת: מרסדס
עם מונה-מייקר.
[Image: image.png]

קרב 6 – קרב על האליפות המאוחדת – קאזוצ'יקה אוקדה(א') נגד קונוסקה טקאשיטה נגד מסקארה דוראדה
דון קאליס
בשולחן השדרנים.
מנצח: אוקדה עם ריינמייקר על דוראדה.
אחרי הקרב פייסאוף קצר בין אוקדה וטקאשיטה שעוזב מאוכזב.

קרב 7 – קרב ארון קבורה – דארבי אלין נגד ג'ון מוקסלי(ע' מרינה שפיר)
במהלך הקרב מגיעים ווילר יוטה, קלאודיו קסטאניולי ודניאל גרסיה אבל מוקסלי שולח את כל הדת' ריידרס חזרה כולל מרינה.
בריאן דניאלסון מביא לדארבי תיק ובתוכו שקית ניילון איתה דארבי חונק את ג'ון.
מנצח: ג'ון מוקסלי אחרי שפאק עושה את החזרה שלו, תוקף את דארבי, מכניס אותו לשק ולתוך ארון הקבורה.
[Image: G1-Un7-INW8-AAx-Lhv.jpg]

סגמנט בבאקסטייג' של מארק בריסקו, קייל אוריילי, רודריק סטרונג, הולוגרם, ווילו נייטינגייל והארלי קווין.
מארק אומר שעכשיו שהוא סיים עם MJF הוא רוצה לסיים גם עם דון קאליס ומאתגר אותו לקרב שלשות נגד הקונגלומריישן, קייל מדבר בטלפון עם מישהו וווילו שואלת אם הוא מוכן לחזור וקייל אומר שהוא ענה "Whatever" וכולם מניפים אגודל כמו אורנג' קאסידי ועוזבים כשרק הארלי נשארת מאחור.

קרב 8 – קרב על אליפות העולם לנשים – טוני סטורם(א') נגד ת'קלה נגד קריס סטטלנדר נגד ג'יימי הייטר
ווילר יוטה
מגיע לדבר עם קריס לפני הקרב ועוזב.
מנצחת: קריס עם הסיטבלט רולאפ של יוטה על טוני.
אחרי הקרב הארלי קמרון יוצאת לחגוג איתה.

קרב 9 – קרב סולם על אליפות הזוגות – ברודידו(ברודי קינג ובנדידו)(א') נגד הצ'יסרו וג'וש אלכסנדר נגד ג'טספיד(קווין נייט ומייק ביילי) נגד היאנג באקס(מאט וניק ג'קסון)
מנצחים: ברודידו
.
אחרי הקרב הבאקס נשארים לבד בזירה, ג'ק פרי עושה את החזרה שלו ותוקף אותם, רוקי רומרו מנסה לעצור אותו וג'ק מתגבר עליו ואז חוטף סופרקיק מהבאקס שמתכוננים לBTE טריגר לפני שהאורות נכבים ומשודר שוב וידאו החזרה של לוצ'זאורוס רק שהפעם רואים שג'ק היה זה שהוציא אותו מהאדמה והזריק לו את הזריקה שעוררה אותו, האורות חוזרים ולוצ'זאורוס בזירה נותן דאבל-צ'וקסלאם לבאקס, מסיר את החגורה עם השם "קילסוויץ'" ומתחבק עם ג'ק פרי לצלילי המנגינה של ג'וראסיק אקספרס.

סגמנט בבאקסטייג' של הדת' ריידרס עם ארון הקבורה בו נמצא דארבי.
ג'ון שולח את הריידרס החוצה בטנדר שלהם ונשאר לבד עם הארון, דארבי אלין יוצא ממנו ותוקף אותו עם לום, מכניס אותו לתוך השק ומצית אותו באש עד שעובדי הפקה מגיעים לכבות אותה ולהרחיק את דארבי.
[Image: image.png]

קרב 10 – קרב על אליפות העולם לגברים – אדם פייג'(א') נגד קייל פלטשר
מנצח: פייג'
עם באקשוט לריאט.
דעות מצפייה ישירה ולא ליניארית, שאר (חלק) מהקרבות יושלמו בהמשך, בטח תוך כדי ריצה (לא תוך כדי ריצה)

- מארק בריסקו הוא הסמי זיין של AEW.
- צפיתי בקרב באליפות המאוחדת, וזה ממש הרגיש לי כמו האלבומים המאוחרים של Dream theater - כל כלי ניגן אבל היצירה לא עניינה אותי. לא יודע אם זה אוקדה חסר הרגש, או דוראדה שאני לא רואה דבר על פניו. בכל אופן הסיום היה מאוד מאוד טוב. הקרב הזה מקבל באם וחצי.
- קרב ארון קבורה היה קרב לא טוב. בגדול, הוא הזכיר לי שאני עוד לא השלמתי את טורניר המוות 22 של CZW (אעשה את זה בקרוב). אני מצפה מCZW של 2025 לכאלה שטויות - של לתקוע כלי כלשהו במצח ודם וצחוקים. כי באמת בשנת 2025 זה צחוקים. אבל זה לא ההארדקור שאני מצפה לקבל בAEW, ובטח לא באירוע מס׳ 2 שלהם. זה לא הארד-קור, זה זילות של הארד-קור, זה המכנה המשותף הנמוך ביותר שקרב הארד-קור יכול להציע. אם זאת הרמה ששני מתאבקי ההארד-קור ״הגדולים״ יכולים להציע - ששניהם יצאו להפסקה של חצי שנה, או שינסו לפתח סגנון קרב אחר. הקרב הזה לא מקבל דבר, וגם זה יותר מדי.
- החזרה של פאק הוציאה ממני את אותו הרגש שהדם של מוקסלי הוציא, זאת אומרת, עד כמה שפיהוק יכול להוציא רגש. so what? במיוחד שהקרב הזה כנראה לא יסיים את הפיוד אלא הוא ימשיך לעוד טלנובלה של משחק והארדקור זול.
- הקרב הזה היה כל כך מרדים שבאמת באם באם נרדם בקרב שבא אחריו, התעורר להפתעה של קריס וחזר לישון. באם באם אוהב את קריס, וכבר עכשיו יכול לשלוף 3 קרבות הארדקור שלה שפשוט הרבה יותר טובים מהקרב שהיה קודם. באם באם כמובן ישלים את הקרב הזה בהמשך, אבל נטו על סמך הדקה וקצת שבאם באם ראה, הקרב הזה מקבל באם באם.

קרבות שבאם באם רוצה להשלים:
ההתחלה של אליפות עולם לנשים,
זוגות סולם
פייג׳-פלטשר.

שורה תחתונה (עד כמה ששורה תחתונה יכולה להתבסס על רבע אירוע) - עם האירוע הקודם גרם לבאם באם לעשות ALL IN, האירוע הזה עלול לגרום לבאם באם לעשות ALL Out.
תמיד קשה לגשת לסכם אירוע של 4.5 שעות ובמיוחד כשאני לא כותב את הדעות תוך כדי צפייה כי העדפתי הפעם להכין את אשכול התוצאות במקביל אבל יש לי המון נקודות רנדומליות בראש שאני רוצה לדבר עליהן ואנסה לכתוב אותן בסדר אקראי ואולי בהמשך תהיה תגובה נוספת לעוד נקודות שאזכר בהן:

* קודם כל את תואר קרב הערב אני רוצה להעניק הפעם לקרב המשולש על האליפות המאוחדת. מסקארה דוראדה היה צריך לעבוד כאן משמרת כפולה כי עד לסוף הקרב ניסו לשמור על אינטראקציה מינימלית בין אוקדה לטקאשיטה והוא נאלץ לנהל כאן קרב בשתי חזיתות במקביל והוא עשה את זה בגאון ולמרות שהוא זה שהפסיד את הקרב הוא גם יוצא כאן המנצח הגדול עם הופעה גדולה, וכשהחליטו לבסוף לתת לנו טעימה ממה שאוקדה - טקאשיטה יכול להיות הרגשתי כמו ילד שטועם גלידה בפעם הראשונה ואז מגיע איזה איש מבוגר ולוקח לו את הגביע, זה היה כל כך טוב ורק רציתי עוד מזה.

* רוצה לתת מילה טובה לכוכב לא צפוי נוסף מלבד דוראדה והפעם זאת ריהו - אני בטוח שאני לא היחיד שמגלגל עיניים כשריהו מקבלת איזו הזדמנות לקרב גדול כי לפעמים הבדלי הגודל גורמים לזה להיראות מצחיק בדיוק כמו לראות את דארבי משבית איזה ביג מן עם קופין דרופ אבל דווקא מול מרסדס הפער הפיזי לא היה ניכר כל כך וריהו ידעה להשתמש בארסנל מהלכים מושלם לגודל שלה: סטומפ, 619, קורסיפיקס-בומב ובמיוחד הבוסטון-קראב המיוחד שלה היו נראים כואבים במיוחד לעומת כל מיני קרוס-באדיס או לריאטס למשל והיא ביצעה את כולם בצורה ממש חלקה ונקייה, התמקדה במיוחד בצלעות של מרסדס שעשתה עבודה נפלאה כרגיל גם מהצד שלה ובסך הכל הופתעתי לטובה מהקרב.

* בוחר לפרגן גם לFTR שהם דוגמה חיה ובועטת לשלם שגדול מסך חלקיו ופשוט כיף לראות את הסנכרון והטקטיקה שלהם בקרבות זוגות, הם לא מתאבקים יוצאי דופן בנפרד אבל שיתוף הפעולה שלהם הופך אותם לטאג טים יוצא דופן וכנראה אפילו לטוב בעולם היום. האופנר הפעם לא היה קרב מדהים או יוצא דופן אבל FTR מילאו את החלק שלהם על הצד הטוב ביותר ואחרי 2 קלאסיקות רצופות שהם מוציאים בקוליז'ן מטומי בילינגטון ואדם פריסט שמגיעות אחרי 2 קלאסיקות נוספות שעברו מתחת לרדאר מול הפראגון זה כבר כמעט מרגיש לא הוגן עבורם שהם צריכים להסתפק בספוטים כל כך נמוכים בקארד כי מצד אחד אני לא רוצה אותם באופן קבוע בתמונת אליפות הזוגות כי יש המון טאלנטים נוספים ברוסטר שמגיעה להם הזדמנות ומצד שני זה ממש קשה לבנות סטוריליין זוגות שימשוך עניין בלי אליפות שנמצאת על הכף ועדיין הם מצליחים לעשות את זה לא מעט.

* ובכל זאת 3 קרבות שדי אכזבו אותי הפעם: אדי קינגסטון - ביג ביל זה האובייס, גם דארבי - מוקסלי לדעתי יהיה קונצנזוס כאן למרות שבסך הכל נהנתי עד ההופעה של פאק אבל גם עד שהוא הגיע אם משווים את הקרב לשאר הקרבות בקארד הוא נמצא הרבה מתחת לממוצע והשלישי הוא הקרב המרובע על אליפות הנשים היה די מבאס לעומת המתאבקות שלקחו בו חלק, בסך הכל הקרב היה גדוש בסטארפאוור וגם התוצאה הייתה נכונה ומרגשת כי קריס היא באמת המתאבקת שהכי מגיע לה בעולם כרגע להחזיק באליפות הזאת אבל הקרב לקה בתסמונת הכוריאוגרפיה שרוג'ר אוהב להתלונן עליה לפעמים בצדק - המון ספוטים מלאכותיים שדרשו יותר מדי הכנה ומעט מדי גמישות, כולן ניסו בשלב כזה או אחר להצחיק את הקהל ולשחק קריקטורה של עצמן כאילו לא מונחת אליפות עולם על הכף ובסך הכל הכימיה לא עבדה כאן ב100%, הקרב לא היה רע בכלל אבל אם אני שוב עורך השוואה לשאר הקרבות בקארד אז גם הוא מסיים בחלק התחתון של האירוע.

* נקודה אחרונה לתגובה הזאת תהיה חיזוק למילים הטובות שכבר נזרקו פה על ההוספה של בריאן דניאלסון לשולחן השדרנים שמתגלה ממש כהברקה. אהבתי במיוחד את החלפות המילים שלו עם דון קאליס בקרבות של המשפחה אבל לאורך כל האירוע היו לו המון הערות חכמות שהוסיפו המון והנה כמה מהן שאני מצליח עדיין לזכור: הוא דיבר על זה שמרסדס כל כך ממוקדת בלשבור את שיא החגורות של אולטימו דרגון שאולי היא מפספסת ולא מתכוננת נכון להגנות שלה על החגורות הקיימות, הזכיר שהבאקס הם הטאג טים היחיד שלקח חלק בקרב סולם מבין כל הארבעה, מחה על ההחלטה של בנדידו לבצע דסטרויר מראש הסולם במקום למשוך את החגורות, ציין שזאת הפעם הראשונה שקייל פלטשר מתאבק בקרב של מעבר ל-30 דקות וניסה קצת להסיר אחריות מאדי קינגסטון כשאמר שלא משנה כמה תתאמן לקראת החזרה שלך זה אף פעם לא יהיה דומה לביצוע על רטוב.

אשתדל להקדיש בהמשך תגובה נוספת גם לקרבות של בריסקו, ריקושט, ברודידו ופייג' שבסך הכל אהבתי.
(09-21-2025, 12:54 PM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]האלבומים המאוחרים של Dream theater - כל כלי ניגן אבל היצירה לא עניינה אותי.

וואו איזה מדויק.
אין לי מה לומר כל כך על האירוע, אירוע בנוהל של AEW.
נרדמתי ממש לפני הקרב ארון קוברה של מוקסלי ודארבי, אז אני צריך להשלים.
לגבי רסלפאלוזה, גם צריך להשלים רק את הקרב של סטפאני נגד איו.

אירוע מטורף ושווה צפייה בנוהל AEW אף פעם לא מאכזבים חוץ מהקרב של קינגסטון וג׳ון מוקסלי המאוס כל הקרבות היו ברמה טובה מאוד
אני לא יודע למה כולכם שונאים את בריסקו. הפתיע אותי שניצח אבל הוא כיפי.

בת'! או מיי גוד!

בשביל מה היה צריך קרב מרובע על האליפות אם אפשר היה פשוט קריס-טוני ולתת לקריס לנצח?

ואדי... ריבונו של עולם, פספסת מהלך, תעשה שוב.
הפתיח עם הקנדים היה חמוד למרות שאני לא מכיר אותם, הבנתי את הכוונה הכללית. הקהל בכניסות הגיב נכון אבל העצומה הרגישה חלשה או שזה פשוט אני עם האוזניות הזולות שלי. העבודה על האף הצחיקה אותי וגם הייתה גאונית בו זמנית. מעבר לזה ללא הקהל, רוב הקרב הזה לא המריא מבחינתי. המחוות השונות היו רגעים השיא וזה די פופ זול ובטוח. המחוו. חסינה עשתה לי צמרמורת וזה היה הפופ הכי גדול בקרב. אהבתי שזה חצה ארגונים. המחווה לברט הארט היה טובה בגלל פט"ר שמכרו אותה נהדר. אם כבר התערבות, אז של בת׳ ולא של באבלס. רציתי ניצחון חגיגי יותר של הפייסים, משהו מרגש ובומבסטי יותר מספיר. הקטע אחרי הקרב היה בסדר גמור.

אני בעד ביל-קינגסטון. אחלה סיבה גם לקרב מיד קארד. כיף לראות את אדי שוב, אחרי כמעט 500 ימים! זה משוגע. לא יודע אם לקרוא לזה חלוד, הוא עדיין נוטף כריזמה אבל משהו כאן לא שלם. אדי באמצע הקרב עם מחווה לסינה צועק את המהלכים בקול רם. הקרב הזה היה לא טוב. הקהל היה שקט בהגעה של הוק, מובן לגמרי. אולי חונכות של אדי תעזור להוק.

מג׳פ הוא דראו, יחד עם הסטיפולציה הזאת אני מוכן לסבול את בריסקו. בריסקו הכניס אותי לעניינים עם הכניסה המהירה והעניינית שלו. זה הבריסקו שאני רוצה לראות. הקרב הזה היה ההזנקה הרשמית של הערב. היה קרב טוב, המון רגעים מגעילים ומתבקשים. הלך הקרב הרגיש כמוני מנסה סטיפולציה חדשה בWWE2K, המון מהלכים שקשורים לסטיפולציה. הרגיש שהקהל היה ממש בעניינים בקרב הזה ולאורכו, בניגוד לקרבות הקודמים. אני לא בעד ניצחון של בריסקו כי אני בעד שזו תהיה תקרת הזכוכית שלו. אבל אני כן בעד הפסד של מג׳פ מבחינת עלילה, הרי הוא יתחרפן וישתדרג בהתאם.

ריקושט גם דראו לדעתי, אבל לא מספיק כדי לסחוב 5 מתאבקים שלא מעניינים אותי בשום צורה. הסטייבל הנכון ניצח. הסטייבל השני מבחינתי יכול לסיים את דרכו בארגון. יש לי תחושה שנראה בקרוב את בריסקו וריקושט מתחרים על טוען לכתר לאליפות כלשהי.

משולש כיפי מאוד. באתי בגלל האינטראקציות של אוקדה וטקאשטה ויצאתי מבסוט גם על דוראדה שביצבץ קצת אבל שיחק אותה בשאר הקרב. קצת מבואס שאת התפקיד הזה לא קיבל מישהו מהרוסטר של AEW (הולגרום נניח ואז גם היינו מקבלים המשך לעלילה שלו לאחר מכן), כי דוראדה יצא פה גדול אבל זה לא ימשיך מכאן הלאה. אוקדה היה צריך לשמור פה. אני בעד שטקאשטה ישתתף בC2 השנה ובסוף הטורניר יקח את האליפות מאוקדה.

את מוקסלי-דארבי העברתי ישר לקטע שמערב את בריאן. ממש הסתקרנתי איך בריאן יעזור לדארבי ואהבתי לגלות שמדובר בשקית ניילון, סימבולי. לקח לי זמן לזהות את פאק. אני כנראה אגיד פה דל"פ אבל לפני האירוע חשבתי על מי ינצח פה, הימרתי חד משמעית על מוקסלי. הוא הפסיד 2 אירועים גדולים ברצף, אין סיכוי שהוא יפסיד גם את ה3. דארבי צריך ניצחון משמעי על מוקסלי כמו שטקאשטה צריך ניצחון משמעי על אוקדה. לא מרוויחים את זה בקרב קבורה או קרב משולש. מרוויחים את זה בקרב אחד על אחד.

זוגות סולם גם הרצתי. הייתי בטוח שהבאקס לוקחים פה, כדי לקבל באקס-כריסטיאן וקופ בעתיד. החזרה של פרי שימחה אותי, האיחוד עם לוצאזורס עוד יותר.

דארבי מנסה לרצוח את מוקסלי היה רגע מצחיק.

מגניב לראות את פלטצ'ר בקרב המרכזי. הוא הבין את המעמד והלך על המהלכים גדולים. האנגמן כתגובה נשאר קול ולפעמים מצא את הדרך להתחמק (בשאר הזמן הוא בחר לשרוד). לקראת סוף הקרב, בדומה לקרב הפותח, קיבלנו שלל מחוות של מתאבקים שפיתחו אותם והפכו אותם למי שהם היום. האמת זה היה מרגש ונהנתי מאוד. אני נגד הספמת פינשרים אבל לולא המתאבקים האלה שהם ביצעו את הפינשרים שלהם, הם לא היו היום בקרב המרכזי הזה. פלטצ'ר בא עם ביטחון עצום לקרב הזה וזה היה מהפנט. אם אני לא טועה הוא עקף את טקאשטה ואוקדה בהשיג קרב אליפות ראשית בAEW. האנגמן שומר זה הגיוני, לא צפיתי להתפרעות פה. הם מסיימים את הקרב שהם נחים, פלטצ'ר הראה להאנגמן מה הוא שווה והאנגמן לא יכל להישאר אדיש. מוקסלי רצה להעלות את הרמה, האנגמן לא עומד בקצב של המאתגרים, אלא שורד אותם.

לסיכום, אירוע מאכזב, כנראה כי באתי עם ציפיות גבוהות, או שהוא פשוט באמת איכזב. יכלו לעשות מכל דבר יותר. אבל כמו תמיד באירועים של AEW, נפתחו כיוונים מעניינים לתקופה הקרובה.
(09-21-2025, 12:54 PM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]שורה תחתונה (עד כמה ששורה תחתונה יכולה להתבסס על רבע אירוע) - עם האירוע הקודם גרם לבאם באם לעשות ALL IN, האירוע הזה עלול לגרום לבאם באם לעשות ALL Out.

מדוייק