09-13-2025, 08:54 PM
09-13-2025, 08:57 PM
מעניין מה הסיבה לעזיבה הזו.
09-13-2025, 08:57 PM
חבלללללללל הוא מתאבק זירה נהדר ויש לו גם כריזמה למרות שהוא לא מדבר אנגלית ברור.
לדעתי הוא יכל להיות בAAA עד שמה שהיה איתו היה מסתדר, פשוט נראה לי הוא רצה יותר אבל אין לו באמת מקום במאיין איבנט חוץ מגיחות פה ושם(כל עוד הוא לא מדבר מושלם).
לדעתי הוא יכל להיות בAAA עד שמה שהיה איתו היה מסתדר, פשוט נראה לי הוא רצה יותר אבל אין לו באמת מקום במאיין איבנט חוץ מגיחות פה ושם(כל עוד הוא לא מדבר מושלם).
09-13-2025, 09:03 PM
(09-13-2025, 08:57 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]לדעתי הוא יכל להיות בAAA
לא יודע כמה זה קשור לעזיבה שלו אבל הוא יותר מזוהה עם CMLL מאשר עם AAA
מקווה שהעזיבה שלו לא קשורה לבעיה בריאותית
09-13-2025, 09:14 PM
רוסב הבא בתור
מהיום הראשון אמרתי את זה
מספיק לתת צ׳אנסים לתפוחים רקובים
מהיום הראשון אמרתי את זה
מספיק לתת צ׳אנסים לתפוחים רקובים
09-13-2025, 10:45 PM
(09-13-2025, 08:57 PM)The Visionary כתב: [ -> ]מעניין מה הסיבה לעזיבה הזו.
שמע, אני אוהב אותו והכל.... אבל מה יש ל-WWE לעשות איתו שהם לא יכולים לעשות עם מתאבק אחר?
09-13-2025, 10:48 PM
אני לא אתפלא אם הוא ביקש לשחרור.
שמעו אנדרדה בקלות יכול להיות טאלנט מעולה יותר ממה שהוא פשוט תמיד השתמשו בו לא נכון מאז NXT. הוא היה יכול להיות אחלה של מיד קארד קלאסי וגם את זה לא עשו איתו. כל פעם שהוא הופיע הוא גנב את ההצגה לדעתי גם בMITB הוא נתן אחלה של הופעה . חבל עליו אבל בחברה הזאת הוא כבר סיים
שמעו אנדרדה בקלות יכול להיות טאלנט מעולה יותר ממה שהוא פשוט תמיד השתמשו בו לא נכון מאז NXT. הוא היה יכול להיות אחלה של מיד קארד קלאסי וגם את זה לא עשו איתו. כל פעם שהוא הופיע הוא גנב את ההצגה לדעתי גם בMITB הוא נתן אחלה של הופעה . חבל עליו אבל בחברה הזאת הוא כבר סיים
09-13-2025, 11:02 PM
(09-13-2025, 09:03 PM)KB24 כתב: [ -> ]לא יודע כמה זה קשור לעזיבה שלו אבל הוא יותר מזוהה עם CMLL מאשר עם AAA
מקווה שהעזיבה שלו לא קשורה לבעיה בריאותית
כן אבל זה השפה שלו שם אז הוא יכל להשתלב שם יותר טוב עד שהיו מטפלים בבעיות שלו. גם היתה לו שם ריצה קצרה לפני שהגיע לaew וגם תוך כדי הוא היה שם כמה פעמים אז מכירים אותו פחות או יותר.
09-14-2025, 12:01 AM
עוד דיווחים :
ג'ון אלבה :
מקורות מסרו לנו שאנדראדה שוחרר בפועל מהחברה ושהעזיבה לא הייתה החלטה משותפת. הוא לא נראה מאחורי הקלעים בצילומי התוכניות כמעט חודש ובשבת בצהריים נמסר למספר מתאבקים שהוא שוחרר. לא ידוע אם אנדראדה גם ביקש את שחרורו כפי שעשה ב-2021. בנוסף צוין שהשחרור לא קשור לקיצוצים תקציביים כפי שהיה במקרים רבים אחרים של עזיבות ב-WWE בשנים האחרונות. עם זאת הטיב המדויק של השחרור לא ברור כרגע והודגש כי בדרך כלל WWE לא מציעים חוזים שאורכם שנה וחצי בלבד.
שון רוס סאפ :
מקור ב-WWE ציין שהעזיבה של אנדראדה הייתה בתהליך לפחות במשך שבוע ושזה אכן השפיע על תוכניות הקריאיטיב המיידיות אחרי סאמרסלאם. כמה מתאבקים שדיברו איתם כלל לא ידעו מה קורה או שאנדראדה כבר עזב או עומד לעזוב את החברה.
באדי סלאם :
מאז חזרתו של אנדראדה ברויאל ראמבל 2024 היו בינו לבין WWE מחלוקות בנוגע לקריאיטיב ולבוקינג. מעבר לכך אנדרדה לא היה זמין ולא ניתן היה ליצור איתו קשר במשך כמה שבועות לפני כן.
ג'ון אלבה :
מקורות מסרו לנו שאנדראדה שוחרר בפועל מהחברה ושהעזיבה לא הייתה החלטה משותפת. הוא לא נראה מאחורי הקלעים בצילומי התוכניות כמעט חודש ובשבת בצהריים נמסר למספר מתאבקים שהוא שוחרר. לא ידוע אם אנדראדה גם ביקש את שחרורו כפי שעשה ב-2021. בנוסף צוין שהשחרור לא קשור לקיצוצים תקציביים כפי שהיה במקרים רבים אחרים של עזיבות ב-WWE בשנים האחרונות. עם זאת הטיב המדויק של השחרור לא ברור כרגע והודגש כי בדרך כלל WWE לא מציעים חוזים שאורכם שנה וחצי בלבד.
שון רוס סאפ :
מקור ב-WWE ציין שהעזיבה של אנדראדה הייתה בתהליך לפחות במשך שבוע ושזה אכן השפיע על תוכניות הקריאיטיב המיידיות אחרי סאמרסלאם. כמה מתאבקים שדיברו איתם כלל לא ידעו מה קורה או שאנדראדה כבר עזב או עומד לעזוב את החברה.
באדי סלאם :
מאז חזרתו של אנדראדה ברויאל ראמבל 2024 היו בינו לבין WWE מחלוקות בנוגע לקריאיטיב ולבוקינג. מעבר לכך אנדרדה לא היה זמין ולא ניתן היה ליצור איתו קשר במשך כמה שבועות לפני כן.
09-14-2025, 12:18 AM
לא יחסר לי
![[Image: RAW-03042024-CA-21766-f5ff85a6d9ecb691b9...7b7ba4.jpg]](https://i.ibb.co/whX1tDnG/RAW-03042024-CA-21766-f5ff85a6d9ecb691b9e6f976927b7ba4.jpg)
![[Image: Screenshot-1.png]](https://i.ibb.co/Nn1k3KX4/Screenshot-1.png)