Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Collision 06/09/25
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: AEW-Collision-1-1024x578.png]

קרב 1 – דניאל גרסיה נגד ג'ון מוקסלי(ע' מרינה שפיר)
מנצח: מוקסלי
ברולאפ.
אחרי הקרב טוני שיאובני מראיין את גרסיה ואומר לו שלמרות ההפסד הוא נתן הופעה מצוינת אבל גרסיה אומר שכל הזמן מחמיאים לו על הופעה מצוינת אחרי הופעה מצוינת והיו לו 5 שנים טובות בAEW אבל לפעמים טוב זה לא מספיק.
[Image: maxresdefault.jpg]

ביג ביל ובריאן קית' בפרומו בבאקסטייג'.
ביג ביל אומר שבבניין הזה בפילדלפיה החיים שלו השתנו והקהל צחק עליו בעבר אבל אז עובר למנות את רשימת ההישגים שלו מאז ואומר שהוא היה מסוגל להשיג את כל מה שהשיג בגלל שהוא מניו יורק והוא מכיר עוד מישהו מניו יורק שלא ראינו או שמענו ממנו במשך המון זמן והוא מאתגר אותו לפגוש אותו...אדי קינגסטון.

קרב 2 – FTR(ע' סטוקלי האת'וואי) נגד אדם פריסט וטומי בילינגטון
מנצחים: FTR
אחרי פאוור&גלורי על פריסט.
אחרי הקרב FTR ממשיכים לתקוף את פריסט עד שבילינגטון עוצר אותם וסטוקלי אומר שאת התסכול שהם הוציאו על פריסט הם ישמרו לקופלנד וקייג' בטורונטו.
[Image: G0-NGg-Fb-UAIMJ1-X.jpg]

וידאו של האאוטראנרס בטבע, הבנים של דלטון קאסל מופיעים ואז דלטון קאסל בעצמו על מנת לרקום ברית כלשהי בין הצדדים כשקאסל מסיים את הסגמנט כשאומר שהם הולכים לשבור כמה לבבות.
[Image: Screenshot-2025-09-06-at-8-54-05-PM.png]

פרומו של ג'ון מוקסלי בבאקסטייג'.
מוקסלי אומר שגרסיה לא השיג את מה שהוא רצה הלילה שזה כל מה שיש למוקסלי וזה אותו הדבר שהוא שומע מדארבי שהוא רוצה להשיג אבל מוקסלי לא מבין מה יש לו שהם כל כך רוצים? זה לא הכישרון, לא הגודל, לא השם ולא הכישורים החברתיים אז מה יש לו שהם כל כך רוצים? דארבי עלה להם ב2 אליפויות, זה בסדר הם ישיגו אותן חזרה, הם יזכו ביותר, חגורות הן אמות המידה לחשיבה בקטן, התוצאות ידברו בעד עצמן. מוקסלי אומר שזה שובר את לבו לראות את דארבי ממשיך לחפש אחר קרב, הוא חשב שהטיפוס על האוורסט ינקה לו את הראש וזה שובר לו את הלב שדארבי לא עומד לצידו ובאול-אאוט הוא הולך לקבור אותו באדמה.

קרב 3 – קריס סטטלנדר, הארלי קמרון, טוני סטורם ומינה שיראקווה נגד מייגן ביין ומעגל הטירוף(ת'קלה, סקיי בלו וג'וליה הארט)
לפני שהקרב מתחיל ווילר יוטה מגיע ללחוש משהו באוזן של קריס ועוזב.
מנצחות: הפייסיות עם הצמדת סיטבלט של קריס על ג'וליה בדומה להצמדה של יוטה.
אחרי הקרב מעגל הטירוף תוקפות את הפייסיות אבל ג'יימי הייטר יוצאת לעשות את ההצלה, היא מושיטה יד לטוני סטורם שנרתעת ממנה ואז קריס מגיעה בניסיון לגשר ביניהן. טוני לוקחת מיקרופון ושואלת את כולן אם הן רוצות להשתגע ומצביעה על ג'יימי, קריס ות'קלה ומאתגרת אותן לקרב באול-אאוט.
[Image: hq720.jpg]

לקסי נייר בבאקסטייג' עם ג'וס רובינסון ואוסטין גאן.
הם אמרו שדברים לא הלכו בכיוונם עם הפציעות של ג'יי וויט וקולטן גאן והם יודעים שהם קיבלו יד רעה אבל הם צריכים להמשיך לשחק הם הקלפים שקיבלו.

קטע של מרסדס מונה מהבית שלה בו היא אומרת שיצרה קשר עם המנטורית של ריהו – אמי סאקורה והן יפגשו אותה ואת אלכס ווינדסור לקרב זוגות בדיינמיט.

דון קאליס, קייל פלטשר וג'וש אלכסנדר יוצאים לזירה.
ג'וש אלכסנדר מבטיח לנקום באדם פייג' בדיינמיט על ההפסד שלו בקרב הדביוט בטורניר לזכרו של אואן הארט.
קייל פלטשר אומר שהוא בדרך להפוך לאלוף TNT הטוב בכל הזמנים והוא יכול לעשות את זה במקביל להפיכתו גם לאלוף העולם של AEW. פלטשר מאתגר את אדם פייג' לקרב על אליפות העולם באול-אאוט ואומר שהוא אוהב סגירות מעגל אז הוא מזכיר שאדם פייג' קיבל את הטייטל-שוט הראשון שלו באול-אאוט 2019 אבל בניגוד לפייג' הוא לא מתכוון להיכשל בניסיון הראשון שלו ולחכות 3 שנים לזכייה הראשונה ו-6 שנים על מנת להיות הדמות המרכזית, הוא צריך לחכות רק שבועיים. פלטשר אומר שהוא יודע שפייג' יסכים לאתגר כי אחרת למשפחת קאליס לא תהיה בעיה לשים אותו ברשימת הפצועים כמו שהם עשו לקני אומגה וברגע שהאליפות תהיה פנויה הוא יחלץ אותה מהידיים הקרות והמתות של פייג'.
[Image: hq720.jpg]

טיזינג נוסף לשיבוט של הולוגרם שיגיע בקרוב.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם קייל אוריילי, רודריק סטרונג, טומוהירו יישי והולוגרם.
סטרונג כועס על ההפסד של אוריילי ויישי בשבוע שעבר ואומר שזה צריך היה להיות הוא במקום יישי בקרב על מנת לנקום במשפחת קאליס.
אוריילי אומר שיישי נוסע לכמה שבועות ליפן עכשיו והכל נשאר בסדר ביניהם.
סטרונג עוזב בזעם.

לקסי נייר בבאקסטייג' עם אנתוני בואנס.
בואנס אומר שהוא שמח שמקס קאסטר ובילי גאן לא נמצאים כאן.
ג'רי לין מגיע ואומר לבואנס שהוא התדרדר מהפסגה לתחתית ומציע לו להסתכל במראה.

קרב 4 – קונוסקה טקאשיטה נגד מארק בריסקו
מנצח: טקאשיטה
עם רייג'ינג פייר אחרי הסחת דעת של דון קאליס שהובילה להתערבות של MJF שדחף את בריסקו מהטרנבאקל.
אחרי הקרב MJF ממשיך לתקוף את בריסקו אבל טקאשיטה עוצר אותו והם נכנסים לפייסאוף שדון קאליס דואג להפריד ואומר לטקאשיטה לעזוב את הזירה, בריסקו תוקף חזרה את MJF אבל אבטחה מגיעה להפריד ביניהם.
MJF לוקח מיקרופון ומאתגר את בריסקו לקרב בכל זמן, מקום וסטיפולציה שיבחר.
בריסקו בוחר באול-אאוט ואומר שיש לו ערימה של סטיפולציות משוגעות שרצות לו בראש אז הוא יצטרך לחשוב על זה ולחזור אליו.
[Image: VS-All-Elite-Wrestling-AEWX-007-scaled.jpg]
יופי של פרק הפעם עם הרבה הכרזות חשובות והתקדמות בקווי עלילה, גם מבחינת הקרבות, האופנר וקרב הנשים היו מצוינים והשניים האחרים טובים.
כשמצמצמים את מספר הקרבות ונותנים מרחב נשימה בין פעמון לפעמון הפרק מתקדם בצורה הרבה יותר בריאה ונעימה לצפייה.
כן מתחיל להתעורר בי חשש שזה רק ילך ויעשה קשה יותר ויותר לנהל את הרוסטר כשבכל שבוע מוחתם מתאבק חדש או חוזר מתאבק מפציעה כשכולם רבים בערך על אותה המשבצת.

0:39 - פלצ׳ר מתחיל לדבר.

לא יודע.. יש משהו בילד הזה. יש לו שכנוע בקול והוא משדר הרבה ביטחון והמבטא שלו בכלל לא גורם לו להישמע לא ברור (כמו אחיו הגדול מידי פעם לצערי). אני אומר - תוכנית ארוכה עם פייג׳ שהוא בסוף לוקח מפייג׳ את האליפות. קייל צריך לזכות באליפות לפני אוספריי, והסיפור בונה את עצמו. המון חומר לדבר עליו ושניהם טובים מאוד במיק (כשאוספריי לא נסחף למארקיות של עצמו הוא בדר״כ אדיר).

אבל לא יקרה. טוני קהאן.
(09-07-2025, 02:28 PM)Roger כתב: [ -> ]

0:39 - פלצ׳ר מתחיל לדבר.

לא יודע.. יש משהו בילד הזה. יש לו שכנוע בקול והוא משדר הרבה ביטחון והמבטא שלו בכלל לא גורם לו להישמע לא ברור (כמו אחיו הגדול מידי פעם לצערי). אני אומר - תוכנית ארוכה עם פייג׳ שהוא בסוף לוקח מפייג׳ את האליפות. קייל צריך לזכות באליפות לפני אוספריי, והסיפור בונה את עצמו. המון חומר לדבר עליו ושניהם טובים מאוד במיק (כשאוספריי לא נסחף למארקיות של עצמו הוא בדר״כ אדיר).

אבל לא יקרה. טוני קהאן.

קייל זוכה באליפות לפני אוספריי זה סיפור מעולה. אבל בפנטזיה, זה צריך לקרות עוד הרבה זמן, כדי שאוספריי יהיה קרוב לחזרה.
וגם, קייל צריך להפסיד את האליפות שלו קודם. אין סיבה שיחזיק בשתי אליפויות.

זה סיפור מעולה, אבל בלי קשר לטוני, הוא פשוט מוקדם מדי.
(09-07-2025, 03:15 PM)Tblack כתב: [ -> ]קייל זוכה באליפות לפני אוספריי זה סיפור מעולה. אבל בפנטזיה, זה צריך לקרות עוד הרבה זמן, כדי שאוספריי יהיה קרוב לחזרה.
וגם, קייל צריך להפסיד את האליפות שלו קודם. אין סיבה שיחזיק בשתי אליפויות.

זה סיפור מעולה, אבל בלי קשר לטוני, הוא פשוט מוקדם מדי.

תודה.

יכול באמת להיות שמוקדם מידי עכשיו וכן המיקוד הוא כרגע בפייג׳. השאלה היא האם קייל טוב מספיק כדי לשמור על עצמו חם עד שאוספריי חוזר, כי הבוקינג בטוח לא יעזור לו. אני כרגע מאמין שלגמרי יש לו את זה והוא בכיוון מאוד נכון. כן הייתי רוצה שקייל ינצח ספציפית את פייג׳ כי אז זה עושה אותו היל יותר גדול כי פייג׳ הוא הבייביפייס הכי גדול וגם כי לא רק שהוא זכה לפני אוספריי, אלא גם ניצח על האליפות את מי שהוא לא ניצח בחיים.
האליפות TNT באמת לא תוסיף הרבה אז באמת הוא יכול להפסיד אותה, אבל זה צריך להיות לשם מאוד חזק, לא סתם מישהו. סוורב, ג׳ו, אומגה או אפילו MJF אם יהיה איזה קרב משולש/מרובע וקייל לא יחטוף את ההצמדה.
אורגיבור, גיבור,
אתה יכול להסביר לי על העלילה של אנתוני בואנס וההיל טרן שלו?
כנ״ל על העלילה של דניאל גרסיה עם מוקסלי.
אור אתה ה-GOAT
(09-07-2025, 07:20 PM)Penta כתב: [ -> ]אורגיבור, גיבור,
אתה יכול להסביר לי על העלילה של אנתוני בואנס וההיל טרן שלו?
כנ״ל על העלילה של דניאל גרסיה עם מוקסלי.

שניהם פשוט מתוסכלים,

מקס קאסטר הוא זה שפירק את האקליימד ובואנס היה בטוח שזה יזניק לו קריירת סינגלס מוצלחת בגיבויו של בילי גאן אבל הוא ממשיך לבעוט בדלי ולאכזב את עצמו ואת בילי בעוד איכשהו מקס שסופג הפסדים הרבה יותר משכנעים וקלים ממנו הצליח לרתום אליו את הקהל ולצאת אובר כאילו הוא לא האיש הרע בסיפור וזה מטריף את בואנס.

אצל גרסיה זה נמשך כבר הרבה יותר זמן, אני התחלתי לשים לב לזה בC2 של שנה שעברה כשדניאל גרסיה היה הMVP של הטורניר וסיפק את הקרבות הכי מותחים ומהנים לצפייה ועדיין סיים אחרון בבית שלו, הוא הפסיד פיוד שהוא היה חייב לנצח מול MJF ועוד לא מעט קרבות אליפות שקיבל מאז אבל האכזבות האחרונות שהגיעו ממש אחת אחרי השנייה וכנראה היו אלה ששברו לו את הרוח סופית היו איבוד אליפות TNT לאדם קול, הפסד לפלטשר בקרב N1C על מנת להחזיר את האליפות באול-אין ובכל זאת איכשהו להשתחל חזרה לקרב מרובע על האליפות בעקבות הפציעה של קול ועדיין להפסיד ברולאפ לדסטין ואז עוד הפסד כואב בקרב N1C מרובע לאליפות הIWGP שכבר היה בכיס שלו ולאחריו שני הפסדים קשים ברולאפ למי שהחזיק באליפות העולם עד לפני חודשיים ופשוט נמאס לו לצאת רק עם המחמאות.
הוא כבר הפסיק כמעט לבצע את הריקוד שהיה מזוהה איתו כי הוא מזוהה גם עם הכשלונות שלו, הוא כבר לא רוצה לקבל עצות ממאט מנארד שבעצמו נחשב לאקט קומי ברוסטר ואם אני שחושב שהוא אחד המתאבקים המוכשרים ברוסטר כבר מתוסכל מכמות ההפסדים שהוא חווה אז ברור שגם הוא ירגיש את זה ולפחות עכשיו הוא גם מרשה לעצמו להביע את זה.
דניאל גרסיה נהיה די מאוס ואני לא יודע אם הצטרפות לדת' ריידר זה מה שיעזור לו, כן הייתי רוצה לראות אותו יוצא לתקופה ל-NJPW או ל-CMLL.
חשבתי שיעשו משהו יותר גדול עם החזרה של אדי או שלפחות ישמרו אותה כהפתעה.
צירוף של אייס אוסטין ל-BBG/BCG או איך שהם קוראים לעצמם כרגע יכול להוסיף לשני הצדדים.
פלטשר נגד האנגמן באול אאוט זה צעד נכון מבחינת הבנייה של קייל למרות שמרגיש לי שבתור קרב אליפות לאירוע גדול לאול אאוט היינו אמורים לקבל קרב גדול יותר. 
MJF מגיע יום אחרי החתונה שלו בשביל לתקוף את מארק בריסקו במקום להיות בירח דבש זה רגע נהדר, תנו לנו קרב שלהם באול אאוט ובואו נתקדם מהפיוד הזה.
טוני סטורם ממשיכה להיות הדבר הכי מבדר בעולם ההאבקות.
יש למישהו הייפ לגרסיה?
הייפ לאדי!
הפרומו של מוקסלי נשמע טוב, לא צפיתי, קראתי.
הפרומו של פלטצ'ר נשמע קטלני, יש לו המון נקודות טובות כפרה עליו, איזה ריצה כיפית יש לו.
הסיום עם טקאשטה, מג׳פ ובריסקו נשמע מגניב ומצחיק בו זמנית, אין לי בעיה עם מג׳פ-בריסקו תחת סטיפולציה.
עמודים: 1 2