הופעה ראשונה של אדם קול מאז ההפסד לקייל אוריילי בטייקאובר, מה יהיה לאדם קול להגיד בראיון אצל ארש מרקזי(עיתונאי ספורט) ?
אוסטין ת'אורי נגד ברונדסון ריד, במידה וריד מנצח הוא יקבל קרב עתידי על אליפות צפון אמריקה
דקוטה קאי נגד מרצדס מרטינז
לגאדו דל פנטזמה נגד קושידה ו-MSK
![[Image: 1.jpg]](https://i.ibb.co/sRhkhpv/1.jpg)
(04-25-2021, 09:52 PM)lidoradir כתב: [ -> ]לגאדו דל פנטזמה נגד קושידה ו-MSK
![[Image: 1.jpg]](https://i.ibb.co/sRhkhpv/1.jpg)
אחלה פוטושופ לאליפות של קושידה.
בכל מקרה, הייפ לאדם קול.
אדם קול בייבייייי
אני ממש רוצה שת'אורי ינצח פה
אדם קול צריך לעלות לראשי.
(04-25-2021, 10:48 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]אדם קול צריך לעלות לראשי.
חכה אתה צריך לחכות לסוורב.
אתה בטח שואל את עצמך מהו פה הסוורב?
אז אני אגלה לך: קייל אוריילי יגיע לקרב אליפות שלו מול קרוס אך שם לקראת הסוף 3 אנשים לבושים שחור תוקפים את קרוס בלי שהשופט רואה(לא זה לא השילד). אוריילי כמו פאנק מול סינה בתוכנית 1000 של ראו בוחר להצמיד את קרוס, מנצח וזוכה באליפות. ה3 מורידים את המסיכה ואלו בעצם הUE שאף פעם לא התפרקו אלא שיחקו אותה שהם מתפצלים כדי שאף אחד כולל קרוס/באלור(בזמנו) יהיה מוכן אלייהם. אוריילי חוגג עם המוזיקה שוק דה סיסטםםם ועם החברים שלו שלובשים UE פוראבר.
תוכנית אחרי קול מסביר שזאת הייתה התוכנית שלו ואוריילי כדי להגשים שוב את הנבואה ובשביל שזה יקרה הם היו מוכנים לקרוע זה את זה בקרב ללא חוקים.
וזהו קרוס עולה לראשי, nxt תחת היל אוריילי ולא קול אוריילי או שיהיה קול היל אוריילי, תוך כדי אדם קול בייבייי זוכה בmitb כשהue מגיעים בסוף. אדם קול מזגזג בין nxt לבין סמאקדאון עד שלבסוף פודה בהצלחה על ריינס אחרי מניה שריינס נותן ראו טרור.
(04-25-2021, 11:27 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ] (04-25-2021, 10:48 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]אדם קול צריך לעלות לראשי.
חכה אתה צריך לחכות לסוורב.
אתה בטח שואל את עצמך מהו פה הסוורב?
אז אני אגלה לך: קייל אוריילי יגיע לקרב אליפות שלו מול קרוס אך שם לקראת הסוף 3 אנשים לבושים שחור תוקפים את קרוס בלי שהשופט רואה(לא זה לא השילד). אוריילי כמו פאנק מול סינה בתוכנית 1000 של ראו בוחר להצמיד את קרוס, מנצח וזוכה באליפות. ה3 מורידים את המסיכה ואלו בעצם הUE שאף פעם לא התפרקו אלא שיחקו אותה שהם מתפצלים כדי שאף אחד כולל קרוס/באלור(בזמנו) יהיה מוכן אלייהם. אוריילי חוגג עם המוזיקה שוק דה סיסטםםם ועם החברים שלו שלובשים UE פוראבר.
תוכנית אחרי קול מסביר שזאת הייתה התוכנית שלו ואוריילי כדי להגשים שוב את הנבואה ובשביל שזה יקרה הם היו מוכנים לקרוע זה את זה בקרב ללא חוקים.
וזהו קרוס עולה לראשי, nxt תחת היל אוריילי ולא קול אוריילי או שיהיה קול היל אוריילי, תוך כדי אדם קול בייבייי זוכה בmitb כשהue מגיעים בסוף. אדם קול מזגזג בין nxt לבין סמאקדאון עד שלבסוף פודה בהצלחה על ריינס אחרי מניה שריינס נותן ראו טרור.
קונה את זה ושולח את הפוסט לוינס
^אני דווקא לא קונה את התסריט הזה..
UE התפרקו, צריך להשלים עם זה. אין שום סיבה עכשיו לעשות את החלטורות האלו. גם אין שום היגיון בזה שקול ואוריילי רצחו אחד את השני רק בשביל להשיג טייטל שוט לקייל, בזמן שכבר למדנו שבWWE כל מה שצריך לעשות כדי לקבל שוט על האליפות זה בסה"כ לתקוף את האלוף.
אדם קול - המתאבק הטוב ביותר בעולם, צריך לעלות לרוסטר הראשי. הוא עשה את שלו בNXT ועכשיו זה הזמן של קייל אוריילי לתפוס את מקומו ולהיות על תקן המאיין אבנטר בNXT.