Wrestling-IL

גרסה מלאה: טופ 3 הופעות בכורה בארגון.
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
מעניין אותי לדעת מה לדעתכם הטופ 3 הופעות בכורה בארגון על פי הקריטריונים הבאים.

*פופ: כמובן לפני הכל כמה הקהל התחרפן שראה אותו?
*אימפקט מידי: הפיודים הראשונים שלו ועד כמה הם הרימו את הרמה הקיימת.
*אפקט שנה ראשונה: בתום שנה מהדביוט האם הוא תרם להעלאת הרמה של הארגון שקיבל אפר קארד נוסף או שהוא צנח למיד קארד?

אז מי ה3 מתאבקים שלכם שיכולים לענות על כל ה3 קטגוריות באופן חיובי?
מעניין לראות האם יהיו מתאבקים שהם קונצנזוס בפורום לגבי החותם שלהם.
אני חושב ששלי יהיו:

סטינג

CM פאנק

בריאן דניאלסון

(07-23-2025, 10:11 PM)orgibor כתב: [ -> ]אני חושב ששלי יהיו:

סטינג

CM פאנק

בריאן דניאלסון

אז אתה אומר עם כל הביקורת המוצדקת על ווטרנים אם משתמשים בהם נכון לטווח הקצר
של שנה בבנייה נכונה הם יביאו יותר תועלת מכישרון מוכר יותר או פחות כמו אוספריי סוורב וכ"ו.
ועל הדרך יבנו את השלד שעליו תתבסס חברה חדשה כמו AEW.
אוספריי כן הצליח בעיניי.
(07-24-2025, 06:39 AM)gilam כתב: [ -> ]אז אתה אומר עם כל הביקורת המוצדקת על ווטרנים אם משתמשים בהם נכון לטווח הקצר
של שנה בבנייה נכונה הם יביאו יותר תועלת מכישרון מוכר יותר או פחות כמו אוספריי סוורב וכ"ו.
ועל הדרך יבנו את השלד שעליו תתבסס חברה חדשה כמו AEW.

פשוט שאלת על הופעות בכורה ואלה היו הכי טובות בעיניי.
אוספריי ערך הופעת בכורה שנה לפני שחתם על חוזה והצטרף לרוסטר, סוורב בהופעת הבכורה שלו רק יצא לחתום על החוזה בסטייג' עם טוני קאהן בסגמנט של דקה.

סטינג היה הכי מפתיע בעיניי כי לא היו לזה שום רמזים מקדימים, פאנק ודניאלסון חזרו אחרי שנים שהצהירו שלא יחזרו להתאבק כל אחד מסיבותיו.
מבחינת מי שעומד בכל הקריטריונים שהצגת זה כנראה רק דניאלסון כי במבחן הפופ כולם עומדים, במבחן האימפקט סטינג נושר ובמבחן השנה הראשונה גם פאנק נושר בגלל פציעות.
(07-24-2025, 12:59 PM)orgibor כתב: [ -> ]פשוט שאלת על הופעות בכורה ואלה היו הכי טובות בעיניי.
אוספריי ערך הופעת בכורה שנה לפני שחתם על חוזה והצטרף לרוסטר, סוורב בהופעת הבכורה שלו רק יצא לחתום על החוזה בסטייג' עם טוני קאהן בסגמנט של דקה.

סטינג היה הכי מפתיע בעיניי כי לא היו לזה שום רמזים מקדימים, פאנק ודניאלסון חזרו אחרי שנים שהצהירו שלא יחזרו להתאבק כל אחד מסיבותיו.
מבחינת מי שעומד בכל הקריטריונים שהצגת זה כנראה רק דניאלסון כי במבחן הפופ כולם עומדים, במבחן האימפקט סטינג נושר ובמבחן השנה הראשונה גם פאנק נושר בגלל פציעות.

כתבתי את זה כי אני לא מכיר אתת ההיסטוריה הקצרה של החברה ומעניין אותי לדעת איזה החתמות היו הצלחות מסחררות.
חשבתי שכל ה3 עומדים בקרטריונים אז חשבתי שאני מבין למה ההתעקשות על וטרנים כמעט באופן עיוור ואולי היום משתמשים
בהם לא נכון. אבל אם רק דניאל בראיין עומד בכל ה3 סעיפים אז זה כבר תמונה שונה לחלוטין.
ההגדרה שלך פשוט מקשה מאוד.
אתה מגדיר הופעת בכורה גם לפי הפופ וההשפעה המיידית וגם השפעת ארוכת טווח, ולזה אין קשר להופעת בכורה.

למשל אדג׳ זה בaew זה היה פאקינג פופ. אבל קופ, בלי פופ (נועם - תגיד את זה 5 פעמים).
אדם קול גם היה אדיר, ושם זה נגמר.

מנגד למשל קאשיטה למשל נתן וואחד אימפקט אחרי שנה, אבל בהופעת הבכורה שלו באם באם הלך להכין טוסט.

אבל בלי להתפלפל יותר מדי, יש שתי הופעות שהאימפקט שלהן היה עצום - פאנק ודניאלסון. שתיהן הפכו את הארגון ממשני לאחד שיכול להסתכל בלבן של העיניים לארגון היחידי דאז.
אם מדברים הופעת בכורה: פאנק, דניאלסון ואדם קול, ביי פר בפער אקספוננציאלי בלי הרבה פירוט. שבר לגמרי את התקרת זכוכית של AEW והכניס המון עניין לרסלינג באופן כללי באותה תקופה.

אם מדברים החתמה לטווח ארוך: MJF, סוורב, טוני סטורם.