Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 09/07/25
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: AEW-Dynamite-logo-1024x576.jpg]

התוכנית נפתחת עם מרסדס מונה שיוצאת לזירה.
מרסדס מזמינה את טוני החוצה.
טוני סטורם מופיעה על המסך הגדול ואומרת שרק שני דברים יצאו מטקסס והיא לפחות אחד מהם.
מרסדס אומרת שנמאס לה מהמשחקים ואומרת לטוני להפסיק להתחבא.
טוני שואלת מי מתחבא? ויוצאת החוצה לזירה.
מרסדס מבחינה בשמפניה שלות'ר מחזיק מחוץ לזירה ולוקחת כוסית לה ולטוני ורוצה להשיק לכבוד אלופת העולם לנשים החדשה העתידית – שבע חגורות מונה.
מרסדס מתלוננת על הטעם של השמפניה וטוני אומרת לה לשמור את הבולשיט לכניסה שלה.
טוני ממשיכה באומרה כי חשבה שהיא הכירה אותה אבל הבינה שהיא טעתה. היא הזהירה את מרסדס שהיא לא כמו האחרות אבל שבוע אחר שבוע מרסדס המשיכה להתייחס אליה כמו אנדרדוג. היא מדברת בקאצ'פרייז, יש לה את האמינות של ספריי שיזוף בסופת גשמים ואת העומק הרגשי של בריכת ילדים. טוני אומרת שבאליפות העולם של AEW היא מצאה את עצמה אבל בכל החגורות שמרסדס מחזיקה היא משתמשת רק בתור מסיכות קטנות להסתתר מאחוריהן ושואלת ממה היא כל כך מפחדת?
מרסדס אומרת שהיא וטוני הלכו בשבילים דומים אבל הן שונות לגמרי אחרי אחת מהשנייה כי היא תמיד תהיה טובה יותר מטוני, תמיד תהיה מוצלחת ממנה והיא לא מפחדת מאף אחד או אף דבר ולא מפחדת לשים הכל על השולחן. מרסדס אומרת שהיא הייתה בגיהנום וחזרה והפכה את השטן לכלבה שלה, ככל שהקהל שונא אותה יותר היא רק מנצחת יותר ואף אחת והיא מתכוונת אף אחת לא תעצור את רכבת המונה, אפילו לא טוני, כי זאת המורשת שלה והגורל שלה והיא יודעת בדיוק מי היא, היא המהפכה של אישה אחת, האלפא, האומגה וכל מה שביניהם.
טוני אומרת שמורשות לא קיימות ויום אחד כולנו נשוב אל אפר ונישכח, כולנו עומדים למות וכל מה שמשנה הוא רגע אחד – הרגע בו את דורכת בזירה, מסתכלת לי בעיניים ומבינה שאת מפחדת מחיים רגילים אבל היא מפחדת רק ממוות רגיל. טוני אומרת שהיא באמת מאמינה שמרסדס ראויה לכל האליפויות שבעולם, אבל לא אליפות העולם לנשים של AEW, מרסדס תיזכר בתור האישה שלא הצליחה לזכות באליפות הגדולה.
מרסדס אומרת שהיא קיוותה לשמור על דיון רגוע אבל כנראה היא טעתה אז ביום ראשון...היא מתכוונת יום שבת, האישה הטובה יותר תנצח.
טוני אומרת לה לאכול חרא, כלבה.
טוני מרימה את מרסדס למונה-מייקר אבל מרסדס מתחמקת ומתגלגלת החוצה בזמן שטוני חוגגת כמו טוני.
[Image: 1.jpg]

סגמנט של מוקסלי בבאקסטייג'.
מוקסלי שואל על פייג' חושב עם הרעיון של טקסס דאת' מאצ'? הוא חושב שהוא כבר היה שם בעבר והדברים הסתדרו לכיוונו אבל זה היה רק קרב אחד ולפני זמן רב. מוקסלי אומר שהוא כבר הובס בעבר, התעלו עליו באסטרטגיה, בשכל ובשרירים אבל הוא אף פעם לא הפסיד במלחמת התשה וזה בדיוק מה שקורה בינו לבין האנגמן. הוא שואל אם האנגמן חושב שהוא יכול לשרוד יותר ממנו? האם הוא יעמוד בלחץ תחת ההתקפה? תחת הציפיות? תחת המשקולת של כל מי שסומך עליו? מוקסלי אומר שהוא חושב שהאנגמן הוא קורבן, הוא בזבוז, הוא פתטי, יש לו הזדמנות אחת להוכיח לו אחרת אז ב12 ביולי כדאי לו מאד להגיע לקרב כאילו זה הקרב האחרון שלו אי פעם, ושלא יטעה, בטקסס דאת' הוא כולו בפנים, אם הוא יאהב את זה או לא הוא כל כולו בפנים.

קרב 1 – בנדידו וברודי קינג נגד קייל פלטשר וקונוסקה טקשאיטה(ע' דון קאליס ולאנס ארצ'ר)
מנצחים: פלטשר וטקאשיטה
עם רייג'ינג פייר של טקאשיטה על בנדידו.

פרומו של האאוטראנרס על ההפסד מקוליז'ן ל-FTR והם אומרים שזה לא נגמר ביניהם.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם FTR והפטריארכיה לקראת הקרב שלהם יחד בקוליז'ן.
כריסטיאן אומר שהוא יכול למנות את כל ההישגים של FTR אבל הוא לא חושב שיש להם מספיק זמן, הוא יודע שהם יביאו את הכי טוב שלהם מחר והפטריארכיה תמיד מביאה את הכי טוב שלהם אז הוא לא מצפה לשום דבר מלבד הצלחה. הוא ממשיך ואומר שהוא מחבב את FTR, אוהב את המקום שהראש שלהם נמצא בו לאחרונה, הוא התרשם מהם מאד ואם הם יגרדו את הגב שלהם אז הפטריארכיה תגרד את שלהם אחרי שהם יזכו באליפות העולם לזוגות.
סטוקלי אומר שהוא רוצה לפתוח בלומר שהיו המון עיוותים של צדק בחברה הזאת אבל העיוות הגדול מכולם הוא שFTR לא חלק מהקרב על אליפות הזוגות באול-אין. זה לא כאילו שהם 10 פעמים אלופי עולם לזוגות או הטאג הכי מנצח בהיסטוריה של AEW או מגיעים אחרי קלאסיקה נוספת בקוליז'ן. סטוקלי אומר לכריסטיאן ששום דבר מזה לא באשמתו והם יהיו שם באול-אין ויצפו בהם וכל העניין של לגרד אחד לשני את הגב...קודם נראה איך הקרב מחר יתקדם.
סטוקלי מציע לכריסטיאן לחיצת יד, כריסטיאן מסכים ואז מנגב את היד אחרי שסטוקלי עוזב.

קרב 2 – ריקושט נגד בלייק כריסטיאן
במהלך הקרב GOA יוצאים החוצה.
מנצח: ריקושט עם ורטיגו אחרי עזרה מGOA.
אחרי הקרב ריקושט ו-GOA ממשיכים לתקוף את בלייק.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם ההארט סינדיקייט.
רנה שואלת את MJF על הטוקי-טוק בהמשך עם מארק בריסקו.
MJF אומר שזה לא יהיה אחד על אחד רק כי מארק רוצה ככה, הוא הולך להרגיש כאב ובקזינו גאונטלט MJF הולך להתקרב צעד נוסף אל עבר אליפות העולם של AEW.
MVP מתערב ואומר שלבובי לאשלי ושלטון בנג'מין יש מחויבויות שלהם להיום והם לא יוכלו לעמוד לצד MJF כי יש להם צילומים לעשות עם אליפויות הזוגות.
ההארט סינדיקייט מתכוונים לעזוב למחויבויות שלהם אבל מגלים שחגורות האליפות שלהם חסרות ורואים שעל הלוח בחדר כתוב "היי שלטון, בגלל שכבר הצמדתי אותך בקוליז'ן חשבתי שניקח את החגורות כבר מוקדם יותר, יום הולדת שמח, ג'טספיד". HS מתעצבנים ו-MVP אומר ל-MJF שכמו שווסטסייד גאן אומר – מישהו עומד למות, הם יטפלו בעניינים שלהם ו-MJF יטפל בעניין של מארק בריסקו והם יתראו בקרוב.

וידאו פאקאג' על הדרך לאומגה- אוקדה.

מארק בריסקו ו-MJF יוצאים לטוקי-טוק.
MJF אומר שהמונח "טוקי-טוק" הוא הדבילי ביותר ששמע כל חייו, הוא אומר שבדומה לקהל פה מארק בריסקו הוא זבל לבן טיפש ורדנק ואולי כדאי שהוא יעשה ווקי-ווק חזרה למעבדת המת' במזבלה בה הוא מאכיל את כל 95 הילדים שלו בעור נעליים ומזון עופות.
מארק אומר שהוא גאה להיות קאנטרי בוי, גאה להיות רנדק וגאה על כך שעבד קשה בשביל כל דולר שהכניס לכיס, MJF קורא לעצמו איש עשיר אבל גם מארק עשיר כי יש לו משפחה וחברים והאל בירך אותו מעבר לכל דמיון וזה משהו ש-MJF לא יכול להבין כי הוא קורא לעצמו עשיר אבל הוא בעצם פשט רגל ולמען האמת מילת היום היא "פשיטת רגל" כי MJF פשט רגל מוסרית ואין לו נשמה, מארק אומר שהוא רואה דרך MJF והוא כל כך צפוי ומארק יודע מה הוא הולך לעשות עכשיו, הוא הולך לדבר על אחיו המנוח כדי לנסות להדליק אותו אבל מארק התכונן לזה כל השבוע אז שינסה.
MJF אומר שג'יי בריסקו יזכר כאחד המתאבקים הגדולים בכל הזמנים, יתרה מכך הוא יזכר כאחד האנשים הכי טובים שאי פעם דרכו בזירת היאבקות ויש מקום מיוחד בגן עדן ששמור לג'יי בריסקו...אבל הוא כן מרחם על ג'יי כי הוא צריך לצפות מלמעלה על מה שמארק הפך להיות והוא יודע שג'יי מתהפך בקברו כי הוא צופה במארק בריסקו הופך להיות מחצי מאחד הטאגים הגדולים הכל הזמנים ללא יותר מבדיחה ואם MJF היה טיפוס מהמר הוא היה מהמר על כך שאם ג'יי היה יכול להיות כאן היום הוא היה אומר למארק "צ'יקן זה לא הייתי אמור להיות אני בתאונה הזאת, זה אמור היה להיות אתה".
מארק בריסקו נשבר ותוקף את MJF ומתכונן לבצע עליו את הג'יי-דרילה אבל ההארט סינדיקייט יוצאים החוצה, לפני שהם מספיקים להתערב לטובתו של MJF גם ג'טספיד יוצאים ותוקפים אותם ולאחר מכן גם הפטריארכיה יוצאים לתקוף את HS.
הפטריארכיה מסיימת בקונצ'רטו לברך של לאשלי וג'טספיד מסיימים בUFO ספלאש על בנג'מין והאנגל מסתיים בסטיירדאון בין הפטריארכיה לג'טספיד.
[Image: 2025-07-10-185149.jpg]

קרב 3 – קרב על מקום מס' 2 בקזינו גאונטלט – טאי מלו(ע' אנה ג'יי) נגד מייגן ביין(ע' פנלופה פורד) נגד ת'קלה נגד קווין אמינאטה
קריס סטטלנדר
צופה מהצד.
מנצחת: מייגן ביין עם פאוורבומב על אמינאטה.

אחרי הפרסומות רנה פאקט בבאקסטייג' עם ת'קלה לראיון על ההפסד אבל קווין אמינאטה מסתערת עליה והסגמנט מסתיים במארק בריסקו שמגיע להגיד כמה דברי טעם על MJF.

קרב 4 – ווילר יוטה נגד סמואה ג'ו
מנצח: ג'ו
בהכנעה עם קוקינה קלאץ'.
אחרי הקרב גייב קיד יוצא לתקוף את ג'ו והאופס יוצאים להבריח אותו ואת יוטה.

קרב 5 – ג'ון מוקסלי(ע' מרינה שפיר), קלאודיו קסטאניולי, מתיו ג'קסון וניק ג'קסון נגד אדם פייג', וויל אוספריי, וויל הובס וקאטסויורי שיבאטה
מנצחים: ההילים
בהכנעה עם בולדוג של מוקסלי על שיבאטה.
אחרי הקרב גייב קיד וווילר יוטה מצטרפים לתקיפה על הפייסים, מרינה שפיר מביאה לדת' ריידרס וליאנג באקס שקיות ניילון כדי לחנוק את פייג' ואוספריי אבל לפני שהם מספיקים לעשות את זה רואים את סוורב סטריקלנד על המסך הגדול נוהג בתוך טרקטור.
סוורב אומר שמישהו אמר לו פעם שהוא חייב לבחור בין שנאה להצלחה, בין נקמה לשלום אבל אז הוא הבין שהם עוד מאותו דבר, הוא אומר לבאקס שכל מה שהם עברו בשנה האחרונה סבב סביב שליטה ועכשיו הוא מתכוון להחזיר לעצמו חלק ממנה ובשבת הוא ווויל יחזירו את השאר,
סוורב הורס את הלימוזינה של הבאקס עם הטרקטור וגורם להם לסגת לחנייה.
בינתיים סמואה ג'ו נכנס לזירה ועוזר להשתלט על הדת' ריידרס.
אדם פייג' מוצא את עצמו לבד בזירה עם מוקסלי ומתכונן לבאקשוט לריאט אבל נבלם על ידי קלאודיו ופייג' מוריד אותו לריאט, פייג' חוזר לפייסאוף עם מוקסלי ומשליכים לו שרשרת ברזל להשתמש בה, מרינה שפיר נכנסת לזירה ומושכת את מוקסלי החוצה והדת' ריידרס מתקפלים בזמן שהפייסים בזירה.
המצלמה חוזרת למגרש החנייה שם הבאקס מגיעים לראות את הלימוזינה ומוצאים את פרינס נענע ממתין להם וכשהם מסתובבים סוורב סטרילקנד אורב להם עם סוורב סטומפ מרכב.
[Image: image.jpg]
חייב לומר שת'קלה, אמינטה ומייגן ביין בתור העתיד של מחלקת הנשים אחרי שסטט ו-ווילו יקבלו את המגמה פוש שמגיע להן זה דיי מדהים. מטורף כמה טאלנט נשי יש היום בהתחשב בעובדה שלפני עשרים שנה הן בעיקר היו eye candy במיינסטרים
אני לא עוקב אחרי סטוריליין הנשים, אז במבט מהצד עצם זה שמונה מסתובבת עם המון אליפויות ולטוני יש עוזר בצד שלה, אני מהמר שבאול אין לות'ר יבגוד בטוני ויעזור למונה לנצח. אני פשוט מדמיין את התמונה בראש שלות'ר מחזיק את כל האליפויות של מונה.

פרומו של מוקסלי הרצתי בתקווה שאחרי אול אין הוא מקפל את הבאסטה.

קרב זוגות זה טאלנט טוב אבל כמה אפשר לקבל את ברודי נגד משפחת קאליס. הרצתי. ניצחון מוצדק אבל אני לא יודע אם אני מאחל לטקאשטה את אליפות ROH.

כל האנגל עם FTR (לא שהוא מעניין אותי כן?) חייב להוביל לכניסה שלהם לקרב על אליפות הזוגות, אחרת בשביל מה כל זה?

ריקושט נגד בלייק זה מרגיש כמו קרב מסקרן. ריקושט כיפי, בלייק סוס עבודה, נותן צ'אנס. הייתי שם על ריקושט את אליפות הTNT בשביל קרבות כאלה. ריקושט כהרגלו היה מבדר בקרב, מה שהייטרים מכנים קרינג׳ אני מכנה מאה אחוז דמות. הספוט בחוץ של בלייק עבד לגמרי, זה היה יכול להיראות כאילו הם סתם מחכים שהוא יבצע את הקטעים שלו אבל בלייק גרם לזה לעבוד. קרב טלוויזיה מעולה, כמה דקות שהפיקו מהם את המיטב. אחלה של סטייבל ריקושט הרכיב לו, הגיע הזמן שהוא יכניס להם קצת אופי.

סגמנט מבדר של מג׳פ ואלופי הזוגות. הכניסו לנו עוד עניין לקרב זוגות עם בינג׳מן שהצליח לאכזב רגע לפני הקרב הגדול.

הייפ משוגע לאוקדה-אומגה. אם היו שמים עליהם את האליפות הראשית זה היה מרגיש בזבוז כי הם לא בשיא שלהם. אבל לזרוק את זה על האליפויות המשניות זה מרגיש פסיכי והקרב הכי גדול שיכלנו לקבל על האליפויות האלה.

את הטוקי-טוק השלמתי מהאשכול תוצאות אז תודה אור גיבור, נשמע סגמנט טוב. אז מקודם הכניסו לבינג׳מן לחץ לראש ועכשיו לאשלי מגיע פצוע לקרב, אסטרטגיה מעולה של הטוענים לכתר למפגש מול הטאג האימתני. חותמת מעולה לבנייה הזאת. אול אין מרגיש כמו חתיכת אירוע סיום עונה, הכל מתנקז לשם. הייפ.

ג׳ו-יוטה גם הרצתי, בדוק עומר יכעס עליי. גייב קיד זה הגיוני כדי לסגור את הקרב שלשות הזה. מעניין מה יעשו עם הוק באירוע אם בכלל. אין לי כוח להתהפכות מיותרת. אני בעד היל הוק, אבל לא עם מוקסלי, אלא עם כריסטיאן.

הרצתי גם את הקרב המרכזי והטלנובלה של הסוף והשלמתי הכל מהתוצאות אז שוב תודה לאור גיבור. סוורב בסיום היה נשמע אגדה מהלכת (או קופצת). באמת מרגיש כאילו אנחנו נקבל כאן את המניה 40 של AEW. אני אוהב את זה שסוורב ואוספרי נבנים כישויות נפרדות ולא כטאג אורגני.

יאללה אול אין אינעל דינק.
אני לא יודעת אם זו רק אני שהרגישה שהתכנית הייתה קצת מפוספסת, או שפשוט הייתי עייפה מדי.

סגמנט הפתיחה: טוני פשוט מצוינת כמו תמיד, הצליחה להרים מאוד את מרסדס וסגמנט כולו היה טוב. חוץ... מהסוף שלו. שהיה קצת מוחמץ. את ה-line delivery של טוני צריך ללמד בבתי ספר להיאבקות.
הייפ.

פרוטושיטה נגד ברודי קינג ובנדיטו: אי אפשר להחמיץ עם פרוטושיטה.

FTR והפטריארכיה מאחורי הקלעים: אני לא מתה על ההוספה של ניק וכריסטיאן לקרב כי זה להרוג שתי ציפורים במכה אבל במובן שלילי. אם אני יכולה לקבל פיוד מאוחר יותר, אני מעדיפה. אבל - אם בסופו של דבר הקרב הזה מוביל או לפחות מקדם מאוד את הפרידה של נייק מכריסטיאן אז אני זורמת.

טוקי טוק: בעיניי - רדוד ושטחי ולא מעניין. בחצי הדרך העברתי ואז יצא שפספסתי את הירידה המאוסה והתורנית על ג'יי וחצי מהברול. הוא היה עשוי טוב, סוף סוף ההורט סינדיקייט מראים חולשה אחרי ערמומיות של הפטריארכיה וזה היה מעולה. ההורט סינדיקייט מגיעים הפעם לא בהכרח עם ידם על העליונה וזה שם אותם בפוזיציה מעניינת. הייפ.

קרב על הכניסה השנייה בקזינו גאונטלט: רציתי להגיד שהדבר הכי טוב בקרב היה הקלוזאפים שעשו על קריס אבל זה קצת לא פייר. טאי מלו כמעט בעצמה גרמה לקרב הזה להיות מבולגן וההבדל בינו לבין הקרב הראשון בסדרה היה ניכר. יש פה כישרון, אבל גם הייתה חוסר תקשורת בין המתאבקות שגרמה לו להיות לא וואו בלשון המעטה. אבל מגיעות מחמאות למייגן ביין שכמעט כהרגלה התפוצצה, וגנבה את כל ההצגה. הבלאגן אחרי הקרב מאחורי הקלעים היה כיפי.

המיין איבנט: קצב מטורף, והקרב לא היה ארוך מדי, שזה היה מעולה.
חייבת להגיד שלא התלהבתי מסוורב הורס את הלימוזינה כי ההופעות שלה היו מעטות ולא הרגשתי שהיא הציגה איזה ערך סמלי לבאקס אבל סבבה, אחלה שוט.

למרות שיצאתי קצת מהוססת לגבי התכנית -
הייפ הייפ הייפ.