ברוכים הבאים לאשכול הדיבורים הרשמי של פורום AEW !
באשכול זה ניתן לדבר על כל מה שלא מצריך אשכול בנפרד, ניתן לפרסם סרטונים על ההיאבקות, להלל את ג׳וליה המקורית, לפרסם תמונות של היאבקות, לפרסם מיני חדשות, ציוצים בטוויטר ובכללי לדון על נושאים שונים הקשורים לנושא.
![[Image: 31bab613d1e267780cee36e37bd852f9.gif]](https://i.pinimg.com/originals/31/ba/b6/31bab613d1e267780cee36e37bd852f9.gif)
קודם כל שינויים זה תמיד רעיונות טובים,
ובאם באם רוצה לתת לזה צ׳אנס ולא להיות בומר שהזיזו לו את הגבינה
אבל עם כל הכבוד (ויש המון, באמת ולא בציניות) - AEW זה הדבר הכי קרוב לWWE.
יותר מtna, בטח יותר מaaa.
זאת אומרת, אני לא רואה סיבה שבפורום הראשי ידברו על מר איגואנה (כפרה עליו, שם את כל הז׳טונים עליו) ועל ניקיטה ליונס (מיין אבנט ברסלמניה, כן כן) אבל על האנגמן ואוספריי ידברו פה. נראה לי מאוד מאוד מאולץ.
זהו, הוצאתנ את זה, וKB והגיבור צריכים להיות מנהלים פה, נועםR, טיבלאק ועומר ג׳ו בעלי דוקטור של כבוד, ובאם באם על הבאנר.
שוב, לא רוצה לצאת בומר.
יישר כוח
(07-04-2025, 03:26 PM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]אני לא רואה סיבה שבפורום הראשי ידברו על מר איגואנה (כפרה עליו, שם את כל הז׳טונים עליו) ועל ניקיטה ליונס (מיין אבנט ברסלמניה, כן כן) אבל על האנגמן ואוספריי ידברו פה. נראה לי מאוד מאוד מאולץ.
זה לא העניין,
תחשוב שבאשכול דיבורים משולב יש לך כמה דיונים שרצים בו זמנית. לרוב הדברים האלו מתכנסים למשהו אחד או שדיון אחד נשכח והאחר ממשיך.
באשכול "נפרד" אתה יכול לחסוך רעשים.
אף אחד לא יזיז תגובות על האנגמן באשכול הדיבורים המקורי, זה לא משטר, פשוט רצינו לראות אם יהיה יותר פוקוס על AEW אם הם יקבלו פורום שלם.
לדעתי גם זה עדיף כמו קודם אבל נו נזרום
(07-04-2025, 03:45 PM)בחוק כתב: [ -> ]לדעתי גם זה עדיף כמו קודם אבל נו נזרום
אפשר להעיף את האשכול הזה, לא חייבים אשכול נפרד, אני לא פתחתי את האשכול כמובן.
פורום AEW
Where the best users are
אני לא זוכר שראיתי את טוני מכריז על הבראנד הזה

האמת ניסוי נחמד, הלוואי שיצליח