Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Collision 21/06/25
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: aew-collision-logo-2.png]

פרומו בבאקסטייג' של סטוקלי האת'וואי יחד עם FTR ופרוטושיטה לקראת הקרב שלהם בהמשך.
הוא אומר שעם החזרה של קאש ווילר FTR שלמים שוב והמבוכה מגראנדסלאם מקסיקו לא תחזור על עצמה.

קרב 1 – ג'ון מוקסלי(ע' ווילר יוטה) נגד AR פוקס
מנצח: מוקסלי
בהכנעה עם חניקה.
אחרי הקרב מוקסלי אומר שהוא צפה בהאנגמן מבזבז הזדמנויות במשך שנים, מבזבז את הכישרון המולד שלו במשך שנים. הוא מבטיח שבאול-אין הוא יוציא את האנגמן מהספורט הזה וישלח אותו חזרה לספור תרנגולים בחווה.
[Image: image.jpg]

פרומו בבאקסטייג' של אדם קול עם רודריק סטרונג, דניאל גרסיה ובנדידו לקראת הקרב שלהם בהמשך.

קרב 2 – אדם קול, רודריק סטרונג, דניאל גרסיה ובנדידו נגד דקס הארווד, קאש ווילר, קונוסקה טקאשיטה וקייל פלטשר(ע' סטוקלי האת'וואי)
מנצחים: ההילים
עם שאטר מאשין על סטרונג.
אחרי הקרב הם ממשיכים לתקוף את הפייסים עד שהאאוטראנרס יוצאים לעשות את ההצלה.

פרומואים בבאקסטייג' של כל הנשים שישתתפו במיין אבנט.

קרב 3 – סוורב סטריקלנד(ע' פרינס נענע) נגד שיין טיילור(ע' קרלי בראבו, שון דין, לי מוריארטי וטריש אדורה)
מנצח: סוורב
עם האוס קול.

טוני סטורם יוצאת לפרומו ברמפה.
טוני אומרת שהיא מאוכזבת ממרסדס מונה, לפני 3 שבועות מרסדס לחצה לה את היד והבטיחה לתת לה את קרב הנשים הגדול ביותר אי פעם אבל מאז היא רק אכלה סטייק, שיחקה בטלפון וניסתה לנשק אותה ועכשיו היא עדיין במקסיקו בגלל שהיא זכתה בתואר נוסף. היא שואלת אם זה כל מה שהיא עבורה? עוד גביע לשים על המדף? עוד צעצוע לאוסף שלה? היא אומרת שהיא לא עוד מאדרפאקר, היא טיימלס טוני סטורם, אלופת הנשים של AEW ואם מרסדס תעשה טעות אחת היא תאכל אותה בחיים. באול-אין מול כל העולם והילדה הקטנה שצופה מהבית, מרסדס תסתכל לה בעיניים ותבין שטוני תצטרך לנצח אותה, והיא תצטרך להרוג אותה.

קרב 4 – מארק בריסקו, הולוגרם וווילו נייטינגייל נגד מאנסור, מייסון מאדן וטאיה ואלקירי(ע' ג'וני TV)
מנצחים: הפייסים
עם פרוגי בואו של בריסקו על מאנסור.

לקסי נייר בבאקסטייג' מבקשת לראיין את קריס סטטלנדר על הניצחון של ווילו.
קריס קוטעת אותה ושואלת אם הן הולכות לעשות את זה כל שבוע? כולם אוהבים את ווילו אבל מתי הייתה הפעם האחרונה שקריס התאבקה? היא לא משתתפת אפילו בקרב הטאג-טים שבמיין אבנט ואם לקסי חושבת שהיא תעמוד כאן ותדבר על כמה חשובות כולן חוץ ממנה היא טועה לגמרי.
ווילר יוטה מגיע ומתערב.
הוא אומר שהוא שונא להגיד "אמרתי לך".
קריס משתיקה אותו ואומרת שהיא יודעת בדיוק מי ומה הוא ואם הוא חושב שהיא רוצה לקחת חלק בזה אז כדאי שיעוף מהפנים שלה.
קריס דוחפת אותו לקיר וכשהיא מסתובבת היא נתקלת בג'ון מוקסלי ומפילה את הטלפון שלה.
ג'ון מרים לה את הטלפון ואומר לה לא לתת לאף אחד להגיד לה מי היא ומה היא שווה.

טוני שיאובני בזירה מזמין את דון קאליס שיוצא יחד עם לאנס ארצ'ר וג'וש אלכסנדר.
קאליס מזמין החוצה את המתאבק הגדול ביותר בהיסטוריה של ניו ג'אפאן – קאזוצ'יקה אוקדה.
מציגים וידאו של התקיפה של אוקדה על אומגה.
קאליס שואל את אומגה איך זה מרגיש לראות את היריב הגדול ביותר שלו מתאחד עם הבן אדם שמכיר את כל החולשות שלו. הוא יודע שאומגה שוכב עכשיו במיטת בית חולים עם צינורות שיוצאים לו מהגוף והוא לא חושב שהוא יצליח להגיע לאול-אין אבל אם הוא יצליח להגיע לאול-אין שידע שהוא לגמרי לבד, אין לו חברים יותר, הוא הרס את הקשרים שלו עם הבאקס ועם דון קאליס ולא נשאר לו אפילו חבר אחד.
מארק בריסקו יוצא החוצה.
הוא אומר שהוא חבר של קני אומגה אבל לא החבר היחיד שלו.
קוטה איבושי יוצא החוצה ועושה את החזרה שלו.
מארק בריסקו תוקף את לאנס ארצ'ר בזמן שאיבושי נכנס לזירה ותוקף את ג'וש אלכסנדר ואוקדה וגורם להם לסגת.
[Image: image.png]

חוזרים מפרסומות ישר לתוך ברול בין ביג ביל ובריאן קית' לוורקהורסמן.
ביל וקית' יוצאים עם ידם על העליונה אחרי צ'וקסלאם של ביל על אנתוני הנרי על כיסאות.
הפטריארכיה יוצאים החוצה.
כריסטיאן קייג' יורד קצת על סיאטל ואז עובר לביג ביל וקית' ואומר שהוא אוהב לצפות בברול כמו כולם אבל ברגע שזה זולג לזירה ואוכל לו מזמן המסך אז יש לו בעיה עם זה, במיוחד כשהוא התכוון לצאת החוצה עם הכרזה חשובה. הוא משבח את ניק ווין על התקופה האחרונה ואומר שזה הודות להדרכה שלו והגיע הזמן עבורו להתחיל ללכת לצידו במקום מאחוריו ולעשות היסטוריה נוספת בכך שיהפכו לאבא ובן הראשונים שיהפכו לאלופי הזוגות של AEW.
ביג ביל מטיל ספק בכך שניק ווין הוא הבן של כריסטיאן כי אם מה שהוא שמע על שיינה ווין נכון אז אבא של ניק יכול להיות כל אחד והוא עובר להצביע על כמה אנשים מהקהל ואומר שאלה יכולים להיות גם הם ואז אומר לפטריארכיה שאם זה לא נעים להם לשמוע הם יכולים להיכנס לזירה ולהתעמת מולם.
כריסטיאן קייג' אומר שזה לא הולך לקרות בסיאטל ושואל את ביג ביל אם הוא נפל לבקבוק שוב.

משדרים קטע של אנתוני בואנס ובילי גאן אחרי בלוקבאסטר בו בואנס מביע תסכול מבילי ואומר שהוא אמור לעזור לו להשתפר ולמנוע ממנו להפוך למקס קאסטר ושהוא חייב לחזור לנצח.

קרב 5 – גייטס אוף אגוני(טואה ליאונה ובישופ קאון) נגד ג'טספיד(מייק ביילי וקווין נייט)
ריקושט
בשולחן השדרנים.
מנצחים: ג'טספיד עם UFO פרוג ספלאש של נייט על קאון.

קרב 6 – את'נה, ת'קלה, מייגן ביין ופנלופה פורד(ע' בילי סטארקז) נגד ת'אנדר רוסה, טאי מלו, אנה ג'יי וקווין אמינאטה
מנצחות: ההיליות
אחרי שרד ולווט החליקה לאת'נה חגורת אליפות איתה היא תקפה את ת'אנדר רוסה לניצחון.
פאקינג איבושי.
יש לכם את פאקינג איבושי והוא נמצא כדי לקדם קרב לאול אין?
תתנו לפאקינג איבושי קרב נורמלי באול אין.
(06-22-2025, 05:44 PM)NaRRative כתב: [ -> ]פאקינג איבושי.
יש לכם את פאקינג איבושי והוא נמצא כדי לקדם קרב לאול אין?
תתנו לפאקינג איבושי קרב נורמלי באול אין.

מאמין שנראה אותו בקרב גאונטלט 
בטוויטר כבר בונים על קרב שלו נגד אוקדה בפורבידן דור
בכל מקרה נקבל ריצה של הגולדן לאברס בתקווה גם עם אליפות הזוגות בהמשך
(06-22-2025, 06:29 PM)KB24 כתב: [ -> ]מאמין שנראה אותו בקרב גאונטלט 
בטוויטר כבר בונים על קרב שלו נגד אוקדה בפורבידן דור
בכל מקרה נקבל ריצה של הגולדן לאברס בתקווה גם עם אליפות הזוגות בהמשך

ידוע משהו על הכושר שלו?
השימוש בו בAEW היה על הפנים (או שזה מה שהוא רצה?)
מוקסלי עדיין האלוף? לא מבין מה ההתעקשות של הארגון הזה עליו.
(06-22-2025, 07:04 PM)NaRRative כתב: [ -> ]ידוע משהו על הכושר שלו?
השימוש בו בAEW היה על הפנים (או שזה מה שהוא רצה?)

הוא עבר ניתוח בינואר 2024 ועבר תהליך ארוך לכל הפציעות שהוא סבל מהם באותה תקופה
לפני כמה חודשים הוא אמר שהוא כבר כשיר לחזור אבל מחכה לתזמון הנכון לחזרה שלו שתשתלב עם החזרה של אומגה
פרומו נהדר של טוני.

איזה בזבוז להחזיר את איבושי בתכנית כזו. למרות שהייתה תכנית עמוסה ולא רעה.
אני מרגישה באוויר היל טרן של איבושי על קני ופייס טרן של טאקשיטה על דון, עם הכניסה של אוקדה למשפחה.

כריסטיאן זהב.
בכללי לאורך השנים הסטוריליין והדינמיקה של ה-Golden Lovers(קני אומגה וקוטה איבושי) מעולה.
מבחינת ה הסטוריליין ומבחינת התרומה של קני אומגה לרסלינג(ואיבושי גם היה מתאבק מעולה, לא יודע איך הוא יהיה עכשיו)
באמת מגיע להם לקבל חשיפה בארגון עם תוכנית שבועית ב-TV.
מצד שני הם גם חבר׳ה דיי מבוגרים.
אני לא אומר שאין להם שום ערך,
אני כן חושב ש-AEW צריכים לקדם גם חבר׳ה צעירים או לפחות מרעננים או חבר׳ה שעדיין יש להם רעב להיות מאיינאבנטים והכי טובים ובכללי רעב לתחום(סוורב, אוספריי, לא הייתי שם אותו איתם להאנגמן יש יותר מה להוכיח מאשר קני אומגה).
ממה שאני זוכר הייתה לקני אומגה כרס באיזה קרב קבוצות לפני חודש וחצי/חודשיים נגד היאנג באקס וריקושה.
גם ב-WWE נופלים לזה עם יריבות של סינה נגד פאנק(עם כל הכבוד להם וליכולות שלהם) ועל העבר של סינה ועל פארטיימרים.

יש מה לעשות עם אומגה ואיבושי ומחלקת הזוגות של AEW צריכה חיזוקים(גם מבחינת סטוריליין).
הנקודה היא שהם צריכים לבנות שמות מרעננים ושיהיה להם עתיד.
קני, הבאקס, האנגמאן, מוקסלי(שהריין שלו כבר חונק את הארגון) ואפילו MJF לא יהיו שם לנצח.
לא יבנו עתיד אז לא יהיה עתיד.
לא תדאג להיום אז אתה עוד יותר תדאג מהמחר.
את האמת שהייתי מופתע מהחזרה של איבושי.
לא ציפיתי לזה ולא שמעתי על זה דיווחים.
הוא נראה יותר טוב מהפעמים הקודמות שהוא הופיע לפני שנתיים.
אלו דברים שלא קיבלו במה גדולה בארגון רסלינג עם תוכניות שבועיות כמו WWE או AEW
אבל יש ל-AEW כל כל הרבה טאלנטים שהם יכולים לבנות.
זמן מסך הוא גם ככה דבר מאוד מוגבל שצריך לנצל טוב טוב.
*עצם זה שהם צריכים אומגה-אוקדה(שגם לא טובים כפי שיהיו בעבר, אני בספק שהם יתעלו קרוב לרמה של הקרבות שהיו להם ב-NJPW) כדי להגדיל סיכויים למכור את All ולהמשיך סטוריליין של ה-Golden Lovers(למרות שזה יכול לעניין) זה לא סימן חיובי.

אפשר לקחת את החזרה של איבושי להרבה כיוונים:
שהנוכחות שלו עוזרת לקני להיות טוב יותר ולנצח את אוקדה(למרות שדון קאליס איתו).
אולי יעשו פה סוורב ואיבושי יתהפך על קני ויצטרף לדון קאליס(לא נראלי שזה יקרה וטוב שכך) כי דון קאליס יודע שהאובססיה של קני והדבר שאולי יכאב לו מכל זה שאיבושי יתהפך עליוז(ואובססיה של דון קאליס היא קני אומגה) ודווקא זה יגרום לקני סוף סוף לנצח את איבושי בקקב אחד על אחד אבל לא בדרך שהוא ציפה לה וקיווה לה.
אולי קני יפסיד לאוקדה(גם איבושי הפסיד לו במאיינאבנט בלילה הראשון ברסלקינגדום 14 ב-2020).
אולי אחרי שקני יפסיד לאוקדה את האליפויות מידקארד הוא ואיבושי יילכו למחלקת הזוגות וייזכו באליפות הזוגות כדי לרענן אותה ולהפיח בה חיים(דבר שחסר בה)?
אם האנגמאן ייקח למוקסלי את האליפות אולי יערבבו את קני ואת איבושי בתמונת האליפות ותהיה עוד טלנובלה ועוד דרמות דל האליט(והיאנג באקס יימצאו דרך להגיע לזה).
הקרב של אומגה-ואוקדה לדעתי יהיה כתם לקרבות שלהם.
הוא כנראה יהיה ברמה מסויימת אבל…..
כן עשו וידאו פאקג׳ מעולה על ההיסטוריה של הקרבות ביניהם ב-NJPW.
אני חושב שאם איבושי חזר ומאחר שקני לא צריך להיות מעורב בסצנת המאייאבנט(למרות שזה הגיוני מבחינת קייפייב כי הוא הקים את AEW) אז אני חושב שהוא וקני יכולים לתת רימה עם אליפות הזוגות וחשוב מכך:
להחזיר ערך לאליפות הזוגות ואשכרה יהיה סטוריליין שישפיע וייגע במחלקת הזוגות.
בסמאקדאון עושים את זה, ניו דיי בראו שהם לא רוצים להגן על אליפות הזוגות.
זה אחד הדברים ש-AEW הבטיחו שהם יקיימו ומסוף אוגוסט 2022(מאז שיש את אליפות השלשות/הטריוס)
זה לצערי פגע באליפות הזוגות. ואני ממש לא נגד אליפות שלשות אבל זה בעייתי לעשות אותה ואת אליפות הזוגות במקביל.
בהנחה שאיבושי בכושר וזקני יוריד את הכרס שלו.

ה-Hurt Syndicate ממוקדים יותר ב-MJF מאשר באליפות הזוגות(ולאשלי ושלטון זכו בה רק בקרב השני שלהם
כטאג טים).
וצריך עוד טאג טימס חוץ מהיאנג באקס ו-FTR שמקבלים פוקוס גם כשהם לא בתמונת אליפות הזוגות.
הוורקהורסמן הם טאג טים שנים והם שנים ב-AEW. למה לא עושים איתם כלום?
עם Gates Of Agony לא יודעים מה לעשות? הם הפסידו ל-HS, הפסידו לביג ביל ובריאן׳ קית׳ ב-Street Fight,
עשו להם ויינייט לפני שבועיים/שלושה ב-Collision, היה נראה שהם אולי יצטרפו לסטייבל של ריקושה אבל הם הפסידו.
סטורנג ואור׳ייליי יודעים לעבוד בזירה אבל הם(ואדם קול) הם גרסא חיוורת של מה שהם היו ב-2018 ומבחינת רלוונטיות.
לא ברור לי מה המצב של GYV. והם הילים.
קווין נייט וספידפול בטאג טים כי לא יודעים מה לעשות עם כל אחד מהם בסינגלס.
יש את RPG Vice(טרנט ורוקי רומארו שאני לא יודע כמה הוא מופיע ויופיע קבוע ב-AEW) והם הילים.
יש את ליאו ראש ואקשן אנדרטי שלא עושים איתם יותר מדי(וחבל).
יש את Top Flight שכבר הפסידו ל-HS.
נראלי ש-AEW לא יודעים מה לעשות עם ביג ביל ובריאן קית׳ והם הפסידו ל-HS.
עם סילבר וריינולדס מה-Dark Order לא עושים כלום כבר שנים.
דאסטין רודס וסמי גווארה אלופי זוגות ב-ROH והם כבר הפסידו ל-HS.
כריסיטיאן בלייק ולי ג׳ונסון מרגישים יותר כמו שני אידיבידואלים שמנסים להיות אופורטוניסטים והם לא קיבלו קרבות כטאג טים(לפחות ב-AEW).
מנסור ומייס הם על תקן ג׳וברים(בסטייבל ג׳וברים עם ג׳ון מוריסון).
אני בעד להשאיר גם Tag Teams לאינדיז.

Golden Lovers-FTR יכל להיות מעולה ב-2018 אבל זו אופציה.
Golden Lovers נגד סטורנג ואור׳יליי(בתנאי שהם הילים) יכל לעבוד מעולה ב-2018.
קני ואיבושי יכולים להיות נגד ראש ואנדרטי, נגד GYV, נגד Top Flight, נגד סילבר וריינולדס.
אבל הכי חשוב שיהיה סטוריליין במחלקה.
אני בטוח שיהיה להם משהו נגד היאנג באקס(זה בלתי נמנע) ואם יהיה להם קרב הוא לא יגיע לקרב של הקרב שהיה להם ב-2018. קני ואיבושי נגד ארצ׳ר וקייג׳(שפצוע) יכול להיות אחלה קרב.
יכול להיוצ שקני ואיבושי יעזרו להאמגאן(אם הוא יזכה באליפות) נגד MJF וה-Hurt Syndicate.
עמודים: 1 2