Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Evolve 2.4.2025
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: Screenshot-1.png]

ברינלי ריס ניצחה את זיידה סטיל, אחרי הקרב סוויפ רייט יוצאים לבדוק את זיידה ולוקחים אותה אל מאחורי הקלעים.

קיאנו קרבר ניצח את לוקה קרוספינו.

שאנטל מונרו ניצחה את מייסן הולידיי.

פייסאוף בין דני פאלמר וקאלי ארמסטרונג לקראת הקרב שלהן בשבוע הבא.

הארלם לואיס ניצח את ג'ו קופי.

ונדי צ'ו ניצחה את קיילי ריי בהכנעה.

[Image: 31b29c7fca394770950ef782aa3f4f57.gif]

קרב אחד הספיק לי, זיידה סטיל כוכבת.

איבולב מתחילה לקבל צורה, הקארד הזה היה סבבה לגמרי והיו קרבות טובים כמו ברינלי-זיידה וקיאנו-קרוספינו. השאר היה נחמד.
המתאבקים מתחילים לזרוק טיזינג על אליפויות אז אני מניח שזה מתקרב ? אצל הגברים זה בטח יהיה בין קיאנו קרבר והארלם לואיס. מניח שקרבר.
(04-03-2025, 02:52 AM)lidoradir כתב: [ -> ]קיאנו קרבר ניצח את לוקה קרוספינו.
סעמק, אני כ"כ מאמין בו לדעתי יש פה סופרסטאר עתידי.
(04-07-2025, 07:14 AM)StavHen כתב: [ -> ]סעמק, אני כ"כ מאמין בו לדעתי יש פה סופרסטאר עתידי.

קרוספינו באמת מעולה.
הוא מקבל זמן מסך באופן קבוע בנקסטי והוא חלק מסטייבל גדול.
מה שמפתיע בקרוספינו/קארבר הוא שקרוספינו אשכרה יותר גדול ממנו פיזית.

כל עוד לוקה מתרחק קילומטרים מכל הטוני דיאנג'לו שהולך שם בNXT - הוא יהיה מצוין.
קיאנו קרבר הוא פשוט אובה פאמי שאיחר בשנתיים. לא רואה בו משהו מיוחד. 
(04-07-2025, 10:49 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]מה שמפתיע בקרוספינו/קארבר הוא שקרוספינו אשכרה יותר גדול ממנו פיזית.

כל עוד לוקה מתרחק קילומטרים מכל הטוני דיאנג'לו שהולך שם בNXT - הוא יהיה מצוין.
קיאנו קרבר הוא פשוט אובה פאמי שאיחר בשנתיים. לא רואה בו משהו מיוחד. 

קראתי פעמיים, וואלה לא תגובה צינית. הגיע הזמן.
נראה שהם בונים על קיאנו קרבר שיהיה האלוף הראשון של איבולב, אופתע אם זה ילך למישהו אחר.

יצא לך לראות את סוייפ רייט ? מבחינתי הם ההייליט של איבולב עד עכשיו. יש להם קרב בשלישי בנקסטי נגד פראקסיום נראה איך הם יהיו.
(04-07-2025, 11:02 PM)lidoradir כתב: [ -> ]קראתי פעמיים, וואלה לא תגובה צינית. הגיע הזמן.
נראה שהם בונים על קיאנו קרבר שיהיה האלוף הראשון של איבולב, אופתע אם זה ילך למישהו אחר.

יצא לך לראות את סוייפ רייט ? מבחינתי הם ההייליט של איבולב עד עכשיו. יש להם קרב בשלישי בנקסטי נגד פראקסיום נראה איך הם יהיו.

היחס שקארבר מקבל די חד משמעי, הם הולכים לבנות את כל הבראנד הזה סביבו.
לדעתי חבל, הוא לא כזה מעניין.

סווייפ רייט הופיעו בתכנית הראשונה? 
אני אבדוק אותם. 
(04-07-2025, 11:07 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]היחס שקארבר מקבל די חד משמעי, הם הולכים לבנות את כל הבראנד הזה סביבו.
לדעתי חבל, הוא לא כזה מעניין.

סווייפ רייט הופיעו בתכנית הראשונה? 
אני אבדוק אותם. 

היה להם עד עכשיו קרב אחד וזה בתוכנית הראשונה הקרב המרכזי.
לדעתי הם היחידים שעד עכשיו מופיעים כל שבוע, קטעים אחרי קרבות/סגמנטים.

התוכנית באוויר כמה שבועות וכבר הולכים לתת להם קרב נגד פראקסיום שזה ביג דיל.
מפתיע שלוקה-קיאנו לא סוגר את הפרק. לוקה עם מובסט מפתיע אבל הוא צריך להדק אותו עוד יותר מבחינת ביצועים. היה איזשהו שלב בקרב שלוקה זרק מהלכים על קיאנו במטרה לייצר קאמבק אני מניח, אבל זה הרגיש כמו הספמה לא ברורה. קיאנו יותר מרשים אבל עדיין יש עבודה לעשות איתו. אם לפני הקרב הופתעתי, עכשיו אני יודע למה הם לא סגרו את הפרק.

הקהל היה מציק בקרב של הארלם וג׳ו. הארלם כמעט פספס תפיסה של ג׳ו מהאוויר אבל לדעתי הציל את זה בצורה יפה. האגרוף לעמוד הזירה היה נראה כואב וזה היה גם שיא הקרב. הפינישר של הארלם עלוב.

איבולב ממשיך להיות פורמט קליל עבורי, 2 קרבות נשים, 2 קרבות גברים. משמע אני מריץ חצי פרק. אם מישהו צריך סיכום של 2 הפסקאות הקצרות למעלה, הפרק לא היה משהו בכלל.

לגבי הדיון שהתנהל פה על מי הולכים להיות בקרב אליפות הראשון, אני דווקא חושב שזה שון לגאסי נגד החלק ימינה, זה יותר מתאים לביסוס בראנד. פייס אהוב נגד היל מרושע. אם צריך לבחור אחד מהחלק ימינה אז לחלוטין הבחור הגבוה יותר עם השיער פטרייה.
עמודים: 1 2