רציתי לשמוע סטוריליין של הקהילה, מעניין לראות איזה סיפורים יש לכם.
נגיד אני חשבתי על ג'ימי חוזר מפציעה לרויאל ראמבל, שבוע לפני האיוונט אח שלו מדבר איתו האם הוא יבחר ברומן או במקנטייר, וג'ימי לא פוסל את רומן.
ריינס מבקש מג'י לפצוע אותו שוב באותו מקום והוא עושה את זה.
ואז בקרב הראמבל נשארו איזה 3 אנשים בזירה כולל ההיל ואז פתאום ג'ימי מגיע כמספר 30 הולך עם צליעה.
ואז נשארו 2 ג'ימי וג'יי. ג'יי בא להפסיד ובכוחות האחרונים פוצע אותו יותר ויותר ברגל.
ג'ימי בוחר להתמודד מול ריינס ואז מנסה לפצוע את ריינס ותוך כדי ג'י מציל אותו ואז הוא ג'ימי פוצע את ג'יי במקום.
ריינס יפצע את הרגל השניה של ג'יי כי הוא אכזב אותו והכל זה בגללו. ואז יהיה קרב מעניין ברסטלמניה- ג'ימי נגד רומן, כאשר ג'י בצד הזירה.
רעיון פצצה, יאללה קצת יצירתיות לקראת האירוע הראשון של 2021.
אהבתי את הרעיון, למרות שאני אישית מטיל ספק קטן בזה שהראמבל צריך להיות סובב סביב ריינס, בעיניי הוא לא צריך את זה.
אני הולך על הרעיון הבא, שמתמקד בראו:
מקנטייר מנצח את גולדברג בסקוואש בתחילת האירוע, בטוח בעצמו, מבקש להיכנס ראשון בראמבל.
מקנטייר מתחיל את הראמבל ונמצא למעשה במקום בו לסנר היה לפני שנה בדיוק - כל מתאבק שנכנס ( *פה נכנסים ג'וברים, מידקארדרים וקית' לי* ) דרו מדיח מיד, הוא צוחק, מבסוט, מחקה את הקפיצות של לסנר (מודע למה שהוא עושה), ובגדול מציג התנהלות פייסית על גבול הטווינרית. אגדות כלשהן יכולים להיכנס בשלב הזה, עקיצה קטנה לחלקים בריין של מקנטייר - והוא ידיח אותם, בכך יראה שבשלב הזה של הריין שלו הוא לא באמת צריך אותם. לסנר נכנס באותו המס' בו מקנטייר נכנס בשנה שעברה - השדרנים כמובן מקבלים הוראה מראש להדגיש שההיסטוריה עומדת לחזור על עצמה רק בחילופי תפקידים - ואז מקנטייר מדיח את לסנר מיד עם קליימור.
בשלב הזה זה די ברור שיגיע המישהו הזה להדיח את מקנטייר ולאתגר אותו לקרב ברסלמניה, השאלה היא רק - מי זה בדיוק? ואז דמיאן פריסט נכנס.
במשך זמן מה שניהם נלחמים זה בזה ומעיפים 2-3 חבר'ה שבאים במהלך העניין, עד שלבסוף מקנטייר מעיף בהחלטיות גם אותו. בשלב הזה כולנו מתחילים להניח שהבוקינג הולך דווקא לכיוון בו מקנטייר מנצח את הראמבל, ומקנטייר חושב גם כך ומתחיל להראות את זה.
ואז מגיעים סקרלט וקאריון קרוס. בשלב הזה נמצאים מס' מתאבקים בזירה (כחלק מהאקט הסופי), אין לי סיום מדויק, אבל בעיניי יחסית בסוף מקנטייר, קאריון ועוד איזה שיימוס נשארים - המצב הוא שמקנטייר ושיימוס (נגיד) מזהים את האיום העצום בקרוס ומנסים להדיח אותו - אבל קרוס מצליח להעיף ממנו את מקנטייר ולהכניע את שיימוס באמצע הזירה תוך כדי שמקנטייר צופה, סקרלט מבסוטה בצד. קרוס דוחף בלי מאמץ את שיימוס המעולף מהזירה, מסתכל על מקנטייר, מקנטייר מנסה קליימור, לא עובד, קרוס תופס אותו.. 3-4 סאידו סופלקס, מקנטייר עומד ללא אנרגיה, קלואזליין עצום לניצחון של קרוס, מקנטייר בקושי מצליח ללכת מהזירה בכוחות עצמו, עובר ליד שיימוס המעולף, כולם בשוק, בהלם, המומים, קרוס מאתגר כמובן את מקנטייר בלי טריקים ובלי שטיקים.
(01-17-2021, 12:29 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]בלי טריקים ובלי שטיקים.
הלו הלו. "בלי טריקים בלי שטיקים" יש רק ב"אושר עד", לא בWWE
![[Image: 9F9CDFC5-0E5B-000F-3FF0-DB8036734DE3-37k...n9wt1m.jpg]](http://www.kolhazman.co.il/wp-content/uploads/thumbs/9F9CDFC5-0E5B-000F-3FF0-DB8036734DE3-37kq6rng6zi7lqjyn9wt1m.jpg)
וואלה רעיון טוב. אהבתי שאצלך יש גם עבר, גם הווה וגם עתיד.מי היה מאמין שסקרלט שהיית עושה סטרפטיז לסקוט סטיינר בTNA לפני כמה שנים עכשיו תהיה במיין אוונט של רסלמניה חחח
(01-17-2021, 12:29 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]רעיון פצצה, יאללה קצת יצירתיות לקראת האירוע הראשון של 2021.
אהבתי את הרעיון, למרות שאני אישית מטיל ספק קטן בזה שהראמבל צריך להיות סובב סביב ריינס, בעיניי הוא לא צריך את זה.
אני הולך על הרעיון הבא, שמתמקד בראו:
מקנטייר מנצח את גולדברג בסקוואש בתחילת האירוע, בטוח בעצמו, מבקש להיכנס ראשון בראמבל.
מקנטייר מתחיל את הראמבל ונמצא למעשה במקום בו לסנר היה לפני שנה בדיוק - כל מתאבק שנכנס ( *פה נכנסים ג'וברים, מידקארדרים וקית' לי* ) דרו מדיח מיד, הוא צוחק, מבסוט, מחקה את הקפיצות של לסנר (מודע למה שהוא עושה), ובגדול מציג התנהלות פייסית על גבול הטווינרית. אגדות כלשהן יכולים להיכנס בשלב הזה, עקיצה קטנה לחלקים בריין של מקנטייר - והוא ידיח אותם, בכך יראה שבשלב הזה של הריין שלו הוא לא באמת צריך אותם. לסנר נכנס באותו המס' בו מקנטייר נכנס בשנה שעברה - השדרנים כמובן מקבלים הוראה מראש להדגיש שההיסטוריה עומדת לחזור על עצמה רק בחילופי תפקידים - ואז מקנטייר מדיח את לסנר מיד עם קליימור.
בשלב הזה זה די ברור שיגיע המישהו הזה להדיח את מקנטייר ולאתגר אותו לקרב ברסלמניה, השאלה היא רק - מי זה בדיוק? ואז דמיאן פריסט נכנס.
במשך זמן מה שניהם נלחמים זה בזה ומעיפים 2-3 חבר'ה שבאים במהלך העניין, עד שלבסוף מקנטייר מעיף בהחלטיות גם אותו. בשלב הזה כולנו מתחילים להניח שהבוקינג הולך דווקא לכיוון בו מקנטייר מנצח את הראמבל, ומקנטייר חושב גם כך ומתחיל להראות את זה.
ואז מגיעים סקרלט וקאריון קרוס. בשלב הזה נמצאים מס' מתאבקים בזירה (כחלק מהאקט הסופי), אין לי סיום מדויק, אבל בעיניי יחסית בסוף מקנטייר, קאריון ועוד איזה שיימוס נשארים - המצב הוא שמקנטייר ושיימוס (נגיד) מזהים את האיום העצום בקרוס ומנסים להדיח אותו - אבל קרוס מצליח להעיף ממנו את מקנטייר ולהכניע את שיימוס באמצע הזירה תוך כדי שמקנטייר צופה, סקרלט מבסוטה בצד. קרוס דוחף בלי מאמץ את שיימוס המעולף מהזירה, מסתכל על מקנטייר, מקנטייר מנסה קליימור, לא עובד, קרוס תופס אותו.. 3-4 סאידו סופלקס, מקנטייר עומד ללא אנרגיה, קלואזליין עצום לניצחון של קרוס, מקנטייר בקושי מצליח ללכת מהזירה בכוחות עצמו, עובר ליד שיימוס המעולף, כולם בשוק, בהלם, המומים, קרוס מאתגר כמובן את מקנטייר בלי טריקים ובלי שטיקים.
אבנה פאנטזי על הבוקינג שלך:
כל מה שאמרת קורה(אולי למעט הכניסה של פריסט שדומה מאד לזאת של קית' לי), בסוף הקרב קרוס לא נכנס אלא נשארים עם מקינטייר, שיימוס, קית' לי, מיז מוריסון.
מקינטייר התשוש יוצא שוב אובר ונשאר עם מיז ומוריסון, שניהם תוקפים את דרו עד שמיז מחליט לפדות את המזוודה
תוך כדי הראמבל , מה שאומר שהראמבל הופך להיות על האליפות, שניהם מדיחים את דרו ומכאן תחליטו אם אתה רוצים לפנות לסיפור הבגידה המסורתי בו מוריסון מדיח את מיז, או מה שאני הייתי מעדיף - סיפור רדמפשן של מיז.
(01-17-2021, 01:06 PM)karusi כתב: [ -> ] (01-17-2021, 12:29 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]בלי טריקים ובלי שטיקים.
![[Image: 9F9CDFC5-0E5B-000F-3FF0-DB8036734DE3-37k...n9wt1m.jpg]](http://www.kolhazman.co.il/wp-content/uploads/thumbs/9F9CDFC5-0E5B-000F-3FF0-DB8036734DE3-37kq6rng6zi7lqjyn9wt1m.jpg)
וואלה רעיון טוב. אהבתי שאצלך יש גם עבר, גם הווה וגם עתיד.מי היה מאמין שסקרלט שהיית עושה סטרפטיז לסקוט סטיינר בTNA לפני כמה שנים עכשיו תהיה במיין אוונט של רסלמניה חחח
כמובן - בלי טריקים ובלי שטיקים, חוץ מהטריק האגדי והבלתי נסבל של המתאבק ש'מודח' דרך החבל האמצעי וחוזר ממש בסוף הקרב אחרי שהיה מחוץ לזירה 80% מהראמבל.
(01-17-2021, 05:43 PM)orgibor כתב: [ -> ]אבנה פאנטזי על הבוקינג שלך:
כל מה שאמרת קורה(אולי למעט הכניסה של פריסט שדומה מאד לזאת של קית' לי), בסוף הקרב קרוס לא נכנס אלא נשארים עם מקינטייר, שיימוס, קית' לי, מיז מוריסון.
מקינטייר התשוש יוצא שוב אובר ונשאר עם מיז ומוריסון, שניהם תוקפים את דרו עד שמיז מחליט לפדות את המזוודה תוך כדי הראמבל , מה שאומר שהראמבל הופך להיות על האליפות, שניהם מדיחים את דרו ומכאן תחליטו אם אתה רוצים לפנות לסיפור הבגידה המסורתי בו מוריסון מדיח את מיז, או מה שאני הייתי מעדיף - סיפור רדמפשן של מיז.
אני מחבב את הכיוון הזה, בעיניי אם הם הולכים על כזה דבר יהיה להם ראמבל מעניין ומוצלח, ורגע עצום שייזכר הרבה זמן. חבל מאוד שכולנו לא נקבל דבר כזה.
איפה קאריון קרוס אבל? :O
(01-17-2021, 06:54 PM)TomerLami99 כתב: [ -> ] (01-17-2021, 06:27 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ] (01-17-2021, 01:06 PM)karusi כתב: [ -> ] (01-17-2021, 12:29 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]בלי טריקים ובלי שטיקים.
כמובן - בלי טריקים ובלי שטיקים, חוץ מהטריק האגדי והבלתי נסבל של המתאבק ש'מודח' דרך החבל האמצעי וחוזר ממש בסוף הקרב אחרי שהיה מחוץ לזירה 80% מהראמבל.
כמו סת' רולינס?
כל דבר הוא כמו סת' רולינס.
אז הרעיון פה הוא לתת רעיון משלך למה שיכול להיות בראמבל
בעיניי אם WWE רוצים להפציץ :
ברוק לסנר נכנס באמצע הראמבל (סביבות כניסה 20) ובא בטירוף + מעיף את מקינטייר לאחר כמה דקות כנקמה על הראמבל הקודם
בחירה 28-30 מכניסים את ג'ון סינה - return אדיר
השישייה האחרונה - לסנר, סינה, בראיין, ריינס, אורטון ואדג'
סינה מדיח את אורטון, בראיין מדיח את אדג' ולאחר מכן סינה מדיח גם את ריינס
נשארים עם שלישייה ענקית בזירה - לסנר, סינה ובראיין
מתקדמים ולסנר מדיח את בראיין לאחר ניסיון פינישר של בראיין
והראש בראש הכי טוב שיכול להיות - סינה נגד לסנר בראמבל 20/21
אחריי 3-5 דקות מגיעים להכרעה וסינה מדיח את לסנר וזוכה בראמבל לאחר בצורת של שבע שנים
אולי תרחיש מופרך ולא ריאלי אבל בעיניי אם הwwe רוצים להחזיר לתחייה את המוצר שלהם ולהטריף ולהעיר מחדש את הקהל שלהם - זאת חייבת להיות הדרך
חזרות של סינה ולסנר ביחד בראמבל הזה יהיו אדירים