Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE NXT 11.2.2025
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: 20250204_NXT_Match_TonyDHolland_16x9_ton...f25ec8.jpg]

קורה ג'ייד ניצחה את ביילי, אלופת הנשים של NXT ג'וליה צופה בקרב מהלוקר רום. לקראת סוף הקרב ביילי עולה לטופ רופ אך לפתע נשמע השיר הישן שלה, רוקסן פרז יוצאת החוצה והיא לבושה כמו ביילי מהעבר. ביילי יוצאת מהזירה ותוקפת אותה, קורה יוצאת אחריה ונותנת לביילי DDT, קורה מחזירה את ביילי לזירה, נותנת לה DDT נוסף ומצמידה אותה לניצחון. אחרי הקרב אווה יוצאת החוצה, אווה מכריזה שהקרב המשולש בונג'ס דיי על אליפות הנשים של NXT הופך לקרב מרובע : ג'וליה נגד ביילי נגד רוקסן פרז נגד קורה ג'ייד. ביילי דוחפת את רוקסן על קורה ואז נותנת לרוקסן ביילי טו בלי.
[Image: dchinxt837-01-ntwk-rev-2-da5ff164168cae4...14be87.jpg]

זאריה וסול רוקה מדברות בלוקר רום על הקרב שלהן בשבוע הבא נגד לאש לג'נד וג'קרה ג'קסון. סול רוצה להתאמן עם זאריה בחוף. ניקיטה ליונס שומעת אותן וצוחקת עליהן, ניקיטה אומרת להן שהן לא טאג, ניקיטה מאתגרת את זאריה לקרב הערב. זאריה מסכימה.

אלוף NXT אובה פמי יוצא החוצה, אובה אומר שביום שבת הוא יגן על האליפות שלו בקרב משולש נגד אוסטין ת'אורי וגרייסון וולר, הוא אומר שזה מרגיש כמו קרב האנדיקאפ, הם ינסו להפיל את השליט ואז מה ? האגו שלהם יהפוך לנפילה שלהם כי אחרי הכל כל אחד לעצמו שזה מגיע לאליפות NXT.
אוסטין ת'אורי וגרייסון וולר יוצאים החוצה, וולר אומר לו שזה לא יעבוד מה שהוא מנסה לעשות. ת'אורי אומר שזה פתטי. ת'אורי אומר שוולר פילר של NXT והוא עזר ל-NXT להפוך למה שהיא היום. והוא יעזור לו להפוך לאלוף NXT ביום שבת. וולר מרים לת'אורי ואומר שהוא יעזור לו להיות אלוף NXT. אובה אומר להם שהם חושבים ששניהם יהיו האלופים. וולר אומר שהוא יעשה הכל וזה כולל... ת'אורי שואל אותו כולל מה ? ת'אורי אומר שהוא מעולם לא קיבל הזדמנות על אליפות NXT, הוא היה אלוף ארה"ב, הוא... וולר עוצר אותו ואומר שכולם יודעים שהוא ניצח את ג'ון סינה ולאף אחד לא אכפת. ת'אורי אומר לוולר שהוא מבין אותו כי הוא מעולם לא החזיק אליפות, וולר עונה לו שהוא זה שהוריד את אליפות הזוגות ברסלמניה 40. וולר ות'אורי ממשיכים להתווכח ואומרים שהם יעשו הכל, הם אומרים שהם יחסלו את אובה ואז יחליטו מי מבינהם יזכה. וולר אומר שאין דבר ואין אף אחד שיעצור אותו מלזכות באליפות NXT. וולר ות'אורי דוחפים אחד את השני. וולר מנסה לתת אגרוף לת'אורי שמתכופף ואובה חוטף את המכה. ברול מתפתח בזירה, וולר ות'אורי מחסלים את אובה ומורידים אותו ב-ATD ורולינג סטאנר.
[Image: 017-NXT-02112025-BR-36774-24f653bb869c46...6a91d5.jpg]

משודר וידאו פאקאג' על אדי ת'ורפ שמאתגר את טריק ויליאמס לקרב רצועה בונג'ס דיי.

משודר וידאו על הפציעה של ג'בון אוונס, אחר כך אנחנו מקבלים עדכון מרופא שג'בון כשיר לחזור לזירה אך במידה והוא יפצע שוב בלסת הוא יהיה בחוץ לתקופה ארוכה ויקח סיכון שלא יתאפשר לו להיכנס לזירה שוב. אחר כך אנחנו עוברים למשרד של אווה שמדברת עם ג'בון. ג'בון רוצה קרב נגד אית'ן פייג' בונג'ס דיי. אווה מזהירה אותו, ג'בון אומר שהוא לוקח את הסיכון. היא מחתימה אותו על חוזה שאומר שאם הוא יפגע זה עליו ולא על החברה, הוא חותם.

ג'וש בריגס ויושהיקי אינהמורה ניצחו את NQCC ואת האנק ווקר וטנק לדג'ר, לקראת סוף הקרב האנק מנסה לקפוץ על בריגס מהטופ רופ אך בריגס זז, בריגס נותן להאנק לריאט ואחר כך אינהמורה מצמיד את האנק לניצחון אחרי ספלאש מהטופ רופ.
אחרי הקרב אלופי הזוגות של NXT ניית'ן פרייזר ואקסיום מופיעים בקהל, פראקסיום מברכים אותם על הניצחון שלהם ואומרים להם שעכשיו מגיע להם הזדמנות לפגוש אותם, הם אומרים להם שהם יראו אותם בונג'ס דיי.
[Image: Screenshot-2.png]

משפחת דאנג'לו ואיזי דיים מאחורי הקלעים. צ'נינג לורנזו אומר לטוני דאנג'לו שהוא מצטער על השבועות האחרונים, טוני עונה לו שירגע והכל טוב, הוא התכוון למה שאמר... זה קרב כלוב והוא יצטרך לעשות את זה לבד. טוני אומר לו שלוקה יודע, ריזו יודעת, אפילו איזי דיים יודעת... הכל טוב. טוני אומר ללורנזו שכמו שהם תמיד אומרים... שישכח לגבי זה.

קרב על אליפות גביע המסורת
לקסיס קינג ניצח את JDC(פאנדאנגו) ושמר על אליפות גביע המסורת, לקראת סוף הקרב JDC נותן לקינג לג דרופ מהטופ רופ ומצמיד אותו אך קינג משתחרר מזה. JDC עולה שוב לטופ רופ, קינג עומד ליד השופט ואז זז לחבלים וגורם ל-JDC למעוד, קינג נותן לו קורוניין ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 038-NXT-02112025-BR-37701-7f24c60d91d3d7...121e76.jpg]

אווה במשרד שלה מדברת עם ביילי. רוקסן פרז נכנסת בעצבים למשרד ואומרת לאווה שעכשיו הסיכויים שלה לזכות באליפות הנשים של NXT גרועים יותר. היא מתלוננת על הקרב המרובע. ביילי ורוקסן מתווכחות. רוקסן אומרת שהיא תשבור את השיא ותזכה באליפות הנשים של NXT בפעם השלישית. ביילי יורדת עליה והולכת. קורה ג'ייד מגיעה ושואלת את רוקסן מה היה. רוקסן עונה כלום... ואומרת שתיהיה אלופה חדשה ביום שבת. קורה אומרת שזאת תיהיה היא.

השפעה קטלנית הולכות מאחורי הקלעים. קלאני ג'ורדן מופיעה, היא אומרת לפאלון הנלי שאם היא תשמור על אליפות צפון אמריקה לנשים ביום שבת היא רוצה עוד הזדמנות. פאלון עונה לה שהיא כבר קיבלה את הקרב החוזר שלה, קלאני אומרת לה שהיא לא פגשה את הגרסה הזאת שלה. ג'ייסי אומרת לה שתדאג לגבי ג'יידה... ג'יידה פרקר מופיעה, ג'יידה אומרת שהיא הבאה בתור. אשאנטי די אדוניס מופיע ואומר שהבחורה שלו ניצחה אותן ואם למישהי מגיעה הזדמנות זאת היא. השפעה קטלנית הולכות.

זאריה ניצחה את ניקיטה ליונס, זאריה הצמידה את ניקיטה לניצחון אחרי ספיר ו-F5.
[Image: 044-NXT-02112025-BR-37919-8a2eff0ec73381...eda33f.jpg]

משודר וידאו על אית'ן פייג' שמסכים לאתגר של ג'בון אוונס לקרב בונג'ס דיי.

שרה שרייבר מראיינת את טריק ויליאמס בקהל, טריק ויליאמס מסכים לאתגר של אדי ת'ורפ לקרב רצועה בונג'ס דיי.

ריקי סטארקס מופיע בהפתעה בקהל, הוא אומר שזה מרגיש נכון, זה מרגיש מאוד טוב. הקהל נותן צ'אנטים של 'ריקי סטארקס'. ריקי אומר לקהל שזה ברור שהם יודעים מי הוא, הוא אומר שאם NXT זה העתיד של האבקות מקצועית אז נחשו מה ? הם צריכים את הכוכב של העתיד. אם זה הבראנד הכי חם הם צריכים הפריי אייג'נט הכי חם. ריקי אומר שהוא פה כדי להפוך את המקום הזה, כולם שאלו מתי המהפכה תיהיה בטלוויזיה שוב... הוא כאן.
[Image: 052_NXT_02112025EJ_10973--d05b147b511657...56700e.jpg]

אלופת הנשים של NXT ג'וליה וסטפני ואקר הולכות מאחורי הקלעים. ג'וליה מאחלת לה בהצלחה ביום שבת. סטפני מודה לה. סטפני מאחלת לה גם בהצלחה. סטפני אומרת שאחרי שהיא תזכה באליפות צפון אמריקה לנשים... נשאר רק מקום אחד ללכת אליו. היא מסתכלת על אליפות הנשים של NXT.

אנדרה צ'ייס הולך מאחורי הקלעים, הוא פוגש את קייל דיקסון. קייל מציג בפניו את אוריה קונורס. אוריה שואל את צ'ייס אם הוא רוצה לחגוג איתם. צ'ייס עונה שהוא לא יכול לעשות את זה בערב של לימודים. אוריה אוריה אומר לדיקסון שהוא אמר שצ'ייס U מתים. צ'ייס אומר שזה נכון, הם מתים אבל כנראה שזה הרגל ישן.

קרב כלוב על אליפות צפון אמריקה
טוני דאנג'לו ניצח את רידג' הולנד ושמר על אליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב איזי דיים מנסה להכניס לטוני דאנג'לו לום לזירה. צ'נינג לורנזו לוקח ממנה את הלום ואומר לה שהיא לא משפחה. הוא בעצמו מכניס את הלום לזירה. הולנד תופס את הלום ומכה את טוני, מצמיד אותו אך טוני יוצא מזה. אחר כך טוני מכניס להולנד אצבע לעין, לוקח את הלום ומכה אותו בגב, נותן לו ספיינאבאסטר ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב לורנזו וקרוספינו מנסים להכנס לזירה אך הולנד מכה אותם. הולנד נכנס לברול מול לורנזו וקרוספינו אל מאחורי הקלעים.
שון ספירס, ברוקס ג'נסן וניקו מגיעים. ריזו סוגרת את הדלת של הכלוב ומנסה למנוע מהם להיכנס פנימה, איזי דיים בוגדת בטוני דאנג'לו ומכה אותו בעזרת הלום, ספירס, ג'נסן וניקו נכנסים לזירה. איזי נותנת לריזו צ'וקסלאם. ספירס, ג'נסן וניקו מתחילים לחסל את טוני, מכים אותו בעזרת כיסא. לורנזו וקרוספינו מנסים לחזור ולהכנס לכלוב אך ג'נסן וניקו מונעים מהם. ספירס נמצא על הטופ רופ והוא מחזיק את טוני על הכתפיים, הוא מעיף את טוני משם על הכיסא.
[Image: 064-NXT-02112025-EJ-27936-7f9c5f0b91c472...e7d236.png]

התוכנית מסתיימת בוידאו פאקאג' לקראת האירוע ונג'ס דיי ואנחנו מקבלים טיזינג נוסף של הסטייבל החדש.
[Image: giphy.gif]
[Image: giphy.gif]

The Revolution is televised

ברוך הבא ל-WWE.
ריקי סטארקס בנקסטי זה מגניב מאוד, אבל הפרומו שלו לא זרם יותר מדי.
מעניין מה הקטע של תיאורי נגד וול נגד אובה פמי...
האם זה הזדמנות לפרק את הטאג ולטרן של אחד מהם על השני?
נקודות אור
הקרב של קורה ג’ייד וביילי -
אני לגמרי שמח שקורה ג'ייד ניצחה פה!
היא אחת הכוכבות הצעירות עם הכי הרבה פוטנציאל ב-NXT ואני לא מדבר על המראה הוואו שלה(נועם אף מילה לאשתי),
וזה שהיא לקחה ניצחון על ביילי זה ביג דיל.
אבל בוא נדבר רגע על החלק הכי טוב – רוקסן פרז מגיעה עם התחפושת של ביילי בתור ההאגרית של פעם? זהב טהור!
אבל עם כל הכבוד לרגע המבריק הזה, זה גם קצת מעצבן – איך זה שביילי מנצחת ברואו את ליירה ואלקירה, האלופה הבין-יבשתית של ה-WWE,
אבל מפסידה כאן לקורה ג'ייד? איפה ההיגיון?
כאילו, אם היא טובה מספיק כדי לנצח את אלופת הבין-יבשתית ברוסטר הראשי, למה שהיא תפסיד ליריבה צעירה מ-NXT?
זה פשוט מרגיש לא מאוזן.

קרב הזוגות המשולש -
אחלה קרב קבוצתי, בדיוק כמו שצריך להיות – אקשן מהיר, ספוטים מעניינים, והכי חשוב, ניצחון של בריגס ואינאמורה שהיה לגמרי במקום.
הקרב הזה גם נתן לכל קבוצה את הרגעים שלה לבלוט, וזה בדיוק מה שצריך בקרבות כאלה.
תוספת מצוינת לבנייה לקראת הקרב על אליפות הזוגות ב-Vengeance Day , לא שאני חושב שיש להם סיכוי אבל מגיע לג'וש בריגס את הרגעים האלה.

קרב ה-Heritage Cup – לקסיס קינג נגד JDC (פאנדאנגו) -
אני יודע שכתוב JDC, אבל בוא נהיה אמיתיים – זה פשוט פאנדאנגו בגרסה TNA-ית.
הקרב עצמו היה אחלה, ושוב, לקסיס קינג ממשיך להוכיח שהוא מתאים לגביע הזה.
פאנדאנגו... סליחה, JDC, נתן קרב טוב, אבל היה ברור שהוא לא הולך לקחת פה את הקרב. זה היה קרב עם קצב טוב.

המיין איבנט – קרב הכלוב + הפלאאוט עם ספירס -
קרב הכלוב הזה היה אש!
טוני דאנג’לו נגד רידג’ הולנד נשמע על הנייר כמו קרב של מכות ברוטליות וזה בדיוק מה שקיבלנו.
השימוש בCrowbar היה טוב, ודאנג’לו עם משפחת הפשע שלו ממשיכה להיות פקטור כיפי אני פשוט מת על לוקה קרוסיפינו.
אבל הדבר האמיתי? הפלאאוט עם שון ספירס.
הבגידה של איזי דיים הייתה השוק הגדול של הסגמנט הזה.
עד אותו רגע, היא הייתה נראית כמו נכס למשפחת ד'אנג'לו, ,והחשש למה שעומד לקרות טוני היה אמיתי.
ריזו ניסתה להגן ולמנוע את הפלישה לכלוב כשהיא סוגרת את הדלת, אבל מהר מאוד היא אכלה צ'וקסלאם אכזרי מאיזי דיים
ואז הגיע שלב ההרס האמיתי: ספירס, ג'נסן וניקו התנפלו על טוני ד'אנג'לו כמו כרישים על דם, והתחילו לחסל אותו עם כיסאות .
בזמן שהמשפחה של טוני, לורנזו וקרוספינו, ניסו לחזור ולהיכנס לזירה כדי להציל אותו, החבורה של ספירס לא נתנה להם סיכוי,
הסיום הזה היה פשוט הגדרה מושלמת לקרב כלוב שלא רק סוגר פיודים, אלא גם מייצר עניין להמשך.
ד'אנג'לו הפך עכשיו לאנדרדוג הכי חם ב-NXT, ועם הבגידה של איזי דיים והכנופיה החדשה של ספירס, יש לנו פה סטוריליין ענק שרק התחיל.
אם מישהו שאל מה הדבר הגדול הבא של NXT – התשובה הגיעה הלילה.

[Image: 5aa66197dd6cff4dc99e9c143366ee8ad19b0916.png]

נקודות חושך :
הסגמנט של אובה פמי, גרייסון וולר ואוסטין ת'אורי -
הסגמנט הזה פשוט לא עבד.
זה היה ברור מדי שזו מלכודת, וברור עוד יותר שאובה פמי הולך לנצח ב-Vengeance Day.
אני אוהב את הקטע שלו כאלוף, אבל כרגע זה פשוט נראה שהוא נמצא במצב של "בלתי ניתן לעצירה" בלי יותר מדי עניין סביב זה.
צריך יריב שיאתגר אותו באמת, ועם כל הכבוד לאולי הטרן הצפוי של וולר ות'אורי זה עדיין לא מספיק.

ניקיטה ליונס נגד זאריה -
זה פשוט לא זרם.
ניקיטה ליונס חוזרת מפציעה, אבל זה עדיין לא נראה כאילו היא חזרה לקצב שלה.
וזאריה? היא כישרונית בהגזמה, אבל כל המובסט שלה מרגיש כמו מישמש של בלנדר – לקחה קצת מכאן, קצת משם.
הקרב לא היה קטסטרופה, אבל גם לא משהו לזכור.

ההגעה של ריקי סטארקס -
אני יודע שהוא היה כוכב גדול ב-AEW, ואני לא אומר שהוא לא יכול להצליח ב-WWE, אבל עם הפרומו הקצר שהוא קיבל, פשוט לא הרגשתי את ההייפ.
ציפיתי למשהו יותר מרגש, יותר בומבסטי, וזה פשוט הרגיש כמו הופעה גנרית של "הנה אני".
אני מקווה שאני אתבדה והוא יוכיח שהוא שווה את זה, אבל כרגע? זה לא עשה לי יותר מדי.

לסיכום:
NXT עם אחלה של ערב,
העתיד ליטרלי - זהב.
ציון סופי - 8.5/10.0
ביילי נגד קורה לא עבד לי. הקרב לא היה טוב ומאוד מסורבל לטעמי אבל התוצאה הסופית מצויינת ואני שמח שהוסיפו את קורה לקרב אליפות.

הפרומו של פמי, ת׳אורי וגרייסון וולר זה משהו שראינו מיליון פעם אז מה שקרה בסוף היה צפוי מקילומטר אבל הם ביצעו את זה מצויין אז אין לי תלונות.

אהבתי את הקרב זוגות משולש וכצפוי זה בעיקר בזכות NQCC שהם הטאג הטוב ביותר ב-NXT יחד עם פראקסיום ובאמת מגיע להם הרבה יותר ממה שהם מקבלים. אינמורה ובריגס מקבלים סוף סוף את הקרב אליפות שהתבקש להם כבר ממזמן ואני בטוח שזה יהיה באנגר כמו כל קרב אחר של פראקסיום.

זאריה נגד ניקיטה היה קצר וטוב שככה היה כי אף אחת מהן לא מחזיקה קרב ארוך לבד עדיין. ניקיטה מאז שחזרה מהפציעה לא טובה(ואם זאת זו הייתה ההופעה הכי טובה שלה מאז שחזרה מה שלא אומר הרבה פה) וזאריה מרגישה לי כרגע כמו מישהי שיש לה ספיר, F-5 וזהו, נגמר לה מה להציע כאן.

הפרומו של אית׳ן פיי היה מצויין. אין לי מה להגיד על זה, רק רציתי לציין את זה לטובה.

הדביוט של ריקי סטארקס לא היה טוב. זאת הייתה הפתעה בשבילי(גם אם לא הפתעה ענקית) לראות אותו שם משום מקום אבל יכלו לעשות איתו משהו הרבה יותר טוב מפרומו פרווה מהקהל. היה צריך להמתין עם זה לרגע הנכון, לא היו חייבים שהוא יופיע כבר עכשיו ולהמתין שיגיע רגע שבו שווה לתת לו להופיע.

המיין אבנט היה טוב, רידג׳ וטוני לא וורקרים מדהימים אבל הקרב עבד לי נהדר. הייתי יותר שמח אם לא היו מכניסים את הלום לקרב אבל זה לא פגע יותר מדי. ההתהפכות של איזי על טוני בסוף והביטדאון של ספירס וחבריו על טוני היה מצויין וסיום חזק לתכנית, אני מקווה שספירס יקבל את האליפות.
ווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאה!
איזה כיף!!!!
ומה?
הסטייבל האפל זה מלאכי בלאק?
(02-12-2025, 04:01 PM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]ומה?
הסטייבל האפל זה מלאכי בלאק?

הבדיחות ברשת נתנו כותרת שילד 2.0.

לגבי סטארק חשוב לזכור שאפילו שם רשמי אין לו כרגע לכן לצפות לפרומו עם בשר זה לא הוגן.
לדעתי בגלל היבוש שלו היה לו חשוב אישית לצאת כמה שיותר מהר כאצבע בעין לטוני קאן.
סיפורית וגם מבחינת אפקט ופרסום זה לא היה טוב בשבילו כנראה אבל אני מבין את הבחור.
(02-12-2025, 03:59 PM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]ווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאה!
איזה כיף!!!!

תודה אח, סך הכל פתחתי אשכול תוצאות כמו כל שבוע.
עמודים: 1 2 3