תרחיקו את שארלוט מטיפאני שלי
לא מעניין אותי מהראמבל אני בעיקר מחכה לראות את פאנק ריינס ורולינס ואולי גם נקבל בנייה בין דרו לדמיאן
למי אכפת מזוכי הראמבל, תביאו את רולינס, פאנק וריינס !
תוציאו את מקנטייר בפייסאוף של שלושתם ובכלל תהיה חגיגה, מקנטייר מתעב כל אחד ואחד מהם, תוספת אדירה לקרב הזה !
סמי הולך לעבור היל טרן מול ג׳יי, נראה שאנחנו בדרך לפיוד שלהם לפחות לאירוע הקרוב, איזה כיף יהיה לראות את המחבל מאכיל את ג׳יי לקראת רסלמניה, אחלה קורבן.
טיפאני לא בנויה לפיוד עם שארלוט, מקווה שנראה שארלוט נגד ריה ריפלי, זה יכול להיות פיוד הצגה.
בטח נראה את סינה באיזשהו שלב באירוע, מעניין אם יצטרך להרוויח את המקום בצ׳מבר או שיכנס אוטומטית.
הדרך מתחילה רבותיי
שרלוט נראית כמו שלד מהלך עם סיליקון..מה נהיה ממנה!?
תוצאות מבאסות
ולחשוב שגיי הולך להכריז שהוא נגד גונתר ברסלמניה..אכזבה מארץ האכזבות..
ג'יי אוסו הוא המנצח של רויאל ראמבל 2025. אני עדיין לא מאמין למה שראיתי לפני 20 דקות
אני מתנצל על הדאבל תגובה אבל אני חייב לקרוא רגע לסקסי דוויל האח היקר ולשאול אותו מה עם כל הליצנים מהטיקטוק שטענו אתמול שסולו סיקואה יהיה בראמבל
(02-02-2025, 09:17 PM)master of doom כתב: [ -> ]אני מתנצל על הדאבל תגובה אבל אני חייב לקרוא רגע לסקסי דוויל האח היקר ולשאול אותו מה עם כל הליצנים מהטיקטוק שטענו אתמול שסולו סיקואה יהיה בראמבל
הם התכוונו שהוא יהיה במקדונלדס ויזמין מק רויאל.

(02-02-2025, 09:17 PM)master of doom כתב: [ -> ]אני מתנצל על הדאבל תגובה אבל אני חייב לקרוא רגע לסקסי דוויל האח היקר ולשאול אותו מה עם כל הליצנים מהטיקטוק שטענו אתמול שסולו סיקואה יהיה בראמבל
אף אחד לא הזכיר את סולו בכלל אני חשבתי שהוא יהיה בראמבל כדאי להדיח את פאטו.
ושמע אם סולו לא היה בראמבל וכבר חודש נעלם אז משנים לו את הדמות או משהו אנערף