זירו-האוור:
טוני סטורם נגד ליילה גריי
מנצחת: סטורם ברולאפ
ג'ף ג'ארט נגד QT מארשל
מנצח: ג'ארט עם הסטרוק
לקסי נייר מראיינת את
טוני סטורם מאחורי הקלעים.
דיאונה פוראזו מתערבת ומאתגרת אותה לקרב בדיינמיט.
האאוטראנרס(טרוט' מגנום וטרובו פלויד) וטופ פלייט(דנטה ודריוס מרטין) נגד ליו ראש, אקשן אנדרי והמרדר מאשינס(לאנס ארצ'ר ובריאן קייג')
מנצחים: הרעים עם פרוג-ספלאש של ראש על דנטה
אחרי הקרב
פרייבט פארטי יוצאים לסטיירדאון.
לקסי נייר בבאקסטייג' עם
ג'ף ג'ארט שאומר שבדיינמיט תהיה לו הכרזה לגבי העתיד שלו.
קארד ראשי:
קרב 1 – חצי גמר הקונטיננטל קלאסיק – וויל אוספריי נגד קייל פלטשר
מנצח: אוספריי עם סטיילס קלאש
קרב 2 – חצי גמר הקונטיננטל קלאסיק – ריקושט נגד קאזוצ'יקה אוקדה
מנצח: אוקדה עם הריינמייקר
אחרי הקרב
סוורב סטריקלנד יוצא החוצה.
הוא אומר שהוא הבטיח שאם ריקושט יכשל בטורניר הוא יגיע להביך אותו.
הוא אומר שמאז שהוא הצטרף ל-AEW הוא רק מדבר שטויות ויוצר בלאגן אז הוא יוצא לנקות אחריו.
פרינס נענע יוצא עם עגלה עמוסה בגלילי נייר טואלט ומחלק אותם לאנשים בקהל, בספירה של סוורב ל-3 כולם משליכים אותם על ריקושט.
קרב 3 – טיחואנה סטריט פייט על אליפות הנשים – מריה מיי(א') נגד ת'אנדר רוסה
מנצחת: מריה מיי עם סטורם זירו על שולחן בחוץ
קרב 4 – קרב על טבעת היהלום – MJF נגד אדם קול
מנצח: MJF עם לואו-בלואו והיטסיקר.
אחרי הקרב MJF מכניס כיסא לזירה ואומר שהוא מתכוון לשבור לקול את הרגל.
רודריק סטרונג יוצא לעשות את ההצלה ולהבריח את MJF,
קייל אוריילי יוצא לרמפה ומחזיר את MJF לזירה שם הוא ורודריק מורידים אותו ועוזרים לקול להתאושש וכולם חוגגים יחד.
קרב 5 – קרב על האליפות הבינלאומית – קונוסקה טקאשיטה(א') נגד וויל הובס
מנצח: טקאשיטה עם רייג'ינג פייר
קרב 6 – קרב על אליפות TBS – מרסדס מונה(א') נגד קריס סטטלנדר
מנצחת: מרסדס ברול-אפ
קרב 7 – גמר טורניר הקונטיננטל קלאסיק – וויל אוספריי נגד קאזוצ'יקה אוקדה
מנצח: אוקדה עם הריינמייקר
אחרי הקרב
כריסטופר דניאלס יוצא ומכריז שבדרך כלל זה אמור להיות הרגע בו הוא ניגש להעניק את האליפות לאוקדה אבל הוא לא יכול לעשות את זה כי הוא כבר לא EVP, אבל האיש הזה כן...
המוזיקה של
קני אומגה נשמעת והוא יוצא החוצה.
הוא ניגש להעניק את האליפות הקונטיננטלית לאוקדה שמניף אותה בפניו.
קרב 8 – קרב על אליפות העולם – ג'ון מוקסלי(א')(ע' מרינה שאפיר) נגד אורנג' קאסידי נגד ג'יי וויט נגד אדם פייג'
הפטריארכיה צופה מהיציע, גם
הוק.
מנצח: מוקסלי אחרי ראנינג ני של ווילר יוטה על ג'יי וויט ואז דת' ריידר של מוקס עליו
אחרי הקרב
FTR יוצאים לרמפה.
אדם קופלנד עושה את החזרה שלו ויוצא להצטרף אליהם.
הם נכנסים לנקות את הזירה, קופלנד נותן ספיר למוקסלי ומכריז שהם באים אחריהם.
![[Image: image.jpg]](https://i.postimg.cc/59qqKFh6/image.jpg)
*נראה שיכול להיות שאור גיבור צדק לגבי החשש שלו בכל הקשור לריקושט.
כי מצד אחד זה יכול להיות פיוד שירים אותו. מצד שני זה יכול להיות התחלה של סדרת השפלות עד למחיקה סופית שלו ע"י קאן.
*קרב הערב אוספריי נגד פלטשר.
*סיומת חזקה אוספריי נגד אוקאדה.
*אוספריי הMVP של הערב הזה חד משמעית.
*מרסדס מונה אפשר להגיד שהחליטה שהראן שלה בAEW יהיה בסימן בלתי מנוצחת.
*כל עוד קאן מקבל החלטות אוספריי ימשיך להיות מיד קארד מאוד מאוד מאוד מאוד פופלארי.
*הרס את הערב כרגיל מוקסלי. אני ייתן לכם ספויילר אתם תדעו שמוקסלי מפיל את החגורה כאשר בראיין יחזור.
אבל אל דאגה בראיין יפיל את החגורה למוקסלי בחזרה.
*אומגה חזר אבל כGM?! נראה שהוא החליט שהוא סיים להתאבק בAEW. שפת גוף כבויה מאוד פרצוף ברצפה.
אבל אולי הוא תמיד ככה? כי אישית לא ראיתי אותו לפני זה.
*הבדיחה על חשבון הקהל. טוני קאן מעריץ שרוף של WWE וגדל על הWWE. מי שאין לו עבר בWWE אין לו סיכוי להתקדם
בכלל לאזור החגורה הראשית כנראה. העובדה שאדג' בן כמעט 60 עם 2 ג'וברים נכנס ישר לתמונת האליפות ברקע כריסטיאן
גם כמעט בן 60 עם חבורת ג'וברים משלו כאשר גם החבורה של מוקסלי הם ג'וברים אחד אולי מיד קארד אבל מאזנים את זה עם בחורה.
ולא רק שטוני קאן לא עוצר את זה. הוא נותן לו את הכוח לקבל את כל ההחלטות שהוא רוצה.
אם זה הכיוון של הארגון נראה שנשאר לעשות פור בין החברים בפורום מתי הארגון ימות סופית.
(12-29-2024, 02:57 PM)gilam כתב: [ -> ]*נראה שיכול להיות שאור גיבור צדק לגבי החשש שלו בכל הקשור לריקושט.
כי מצד אחד זה יכול להיות פיוד שירים אותו. מצד שני זה יכול להיות התחלה של סדרת השפלות עד למחיקה סופית שלו ע"י קאן.
*קרב הערב אוספריי נגד פלטשר.
*סיומת חזקה אוספריי נגד אוקאדה.
*אוספריי הMVP של הערב הזה חד משמעית.
*מרסדס מונה אפשר להגיד שהחליטה שהראן שלה בAEW יהיה בסימן בלתי מנוצחת.
*כל עוד קאן מקבל החלטות אוספריי ימשיך להיות מיד קארד מאוד מאוד מאוד מאוד פופלארי.
*הרס את הערב כרגיל מוקסלי. אני ייתן לכם ספויילר אתם תדעו שמוקסלי מפיל את החגורה כאשר בראיין יחזור.
אבל אל דאגה בראיין יפיל את החגורה למוקסלי בחזרה.
*אומגה חזר אבל כGM?! נראה שהוא החליט שהוא סיים להתאבק בAEW. שפת גוף כבויה מאוד פרצוף ברצפה.
אבל אולי הוא תמיד ככה? כי אישית לא ראיתי אותו לפני זה.
*הבדיחה על חשבון הקהל. טוני קאן מעריץ שרוף של WWE וגדל על הWWE. מי שאין לו עבר בWWE אין לו סיכוי להתקדם
בכלל לאזור החגורה הראשית כנראה. העובדה שאדג' בן כמעט 60 עם 2 ג'וברים נכנס ישר לתמונת האליפות ברקע כריסטיאן
גם כמעט בן 60 עם חבורת ג'וברים משלו כאשר גם החבורה של מוקסלי הם ג'וברים אחד אולי מיד קארד אבל מאזנים את זה עם בחורה.
ולא רק שטוני קאן לא עוצר את זה. הוא נותן לו את הכוח לקבל את כל ההחלטות שהוא רוצה.
אם זה הכיוון של הארגון נראה שנשאר לעשות פור בין החברים בפורום מתי הארגון ימות סופית.
אתה קראת לFTR ג'וברים?
(12-29-2024, 03:42 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]אתה קראת לFTR ג'וברים?
מהמעט שראיתי אותם הם לא בעלי חשיבות וכמעט לא מופיעים על המסך.
כמו כן לא חושב שראיתי אותם מנצחים, מכאן המסקנה ג'וברים.
(12-29-2024, 03:48 PM)gilam כתב: [ -> ]מהמעט שראיתי אותם הם לא בעלי חשיבות וכמעט לא מופיעים על המסך.
כמו כן לא חושב שראיתי אותם מנצחים, מכאן המסקנה ג'וברים.
היה להם ריצה שבהם הם זכו ב3 אליפויות זוגות ב3 ארגונים שונים:
בנוסף זה תמונה של כל האליפויות שלהם:
ג'וברים הם לא, זה שטוני לא משתמש בהם כמו שצריך זה משהו אחר. הכל בגלל שהם היו חברים של פאנק.
(12-29-2024, 04:04 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]היה להם ריצה שבהם הם זכו ב3 אליפויות זוגות ב3 ארגונים שונים:
![[Image: Screenshot-20241229-160026-Samsung-Internet.jpg]](https://i.ibb.co/g4QGgyD/Screenshot-20241229-160026-Samsung-Internet.jpg)
בנוסף זה תמונה של כל האליפויות שלהם:
![[Image: Screenshot-20241229-160117-Samsung-Internet.jpg]](https://i.ibb.co/FJZhXx2/Screenshot-20241229-160117-Samsung-Internet.jpg)
ג'וברים הם לא, זה שטוני לא משתמש בהם כמו שצריך זה משהו אחר. הכל בגלל שהם היו חברים של פאנק.
הכל נכון. אם תגיד לי שהם הזוג הטוב ביותר בAEW אני כנראה לא יוכל להתווכח איתך.
אמרתי יש להם כריזמה, הקהל איתם והם נתנו קרבות נהדרים.
שורה תחתונה הם תמיד מפסידים והתפקיד שלהם הוא להוציא אחרים טוב מקרב מצוין.
זה ההגדרה של לתת ג'וב, לא מעיד על איכות המתאבק אלא על התפקיד שלו בחברה.
אתה סה"כ אומר לי מה שכבר הבנתי, טוני קאן חסר מושג בסיסי בעסק.
קרבות הC2 היו מדהימים שלושתם והחזיקו את האירוע, אני חושב שגם אסכים עם גיל שהאופנר היה הטוב מהשלושה למרות שלכל אחד מהשלושה הייתה הייחודיות שלו.
כאב לראות את פלטשר מפסיד אבל כנראה היה כואב יותר לראות את אוספריי מוצמד שוב אז החלטה נכונה כאן וכנראה שזה ימשיך ל-rubber match מתישהו כמו שהם אוהבים למתג כל כך וקייל עדיין יצא כוכב מהטורניר הזה כשהוא מסיים בראש הבית עם נצחונות על אוקדה וגרסיה. ריקושט הפך להיות פשוט צפייה חובה, כשהוא מופיע אתה יודע שמשהו יקרה ולראשונה אני מרגיש שהוא באמת בשליטה על הסיטואציה ויודע להתמודד עם כל הרעשים. הביאו את המאצ'אפ הכי גדול שאפשר לדמיין לגמר הטורניר ככה אאוט אוף דה בלו, התחיל קצת לאט כמו שאוהבים שם ביפן אבל אחרי האוס-קאטר הראשון נכנסנו למערבולת שרק צברה תאוצה כולל שני סיקוונסים אדירים שהוציאו ממני קולות שמזל שהייתי לבד בבית כשהשמעתי אותם וסיום ענק לטורניר מצוין. קני אומגה בכל זאת מחליט לדרוך בזירה בארה"ב לפני שיעשה זאת ביפן, ממשיכים באותו הקו שנראה היה שבנו עליו לאול-אין: אומגה - אוקדה, אמאלה ואבאלה.
נראה שבאו עם החלטה מהבית שמרסדס-קריס 2 יהיה הקרב הארוך ביותר בקארד ולדעתי הארוך ביותר לקרב נשים כלשהו בAEW. הן עמדו בזה בסך הכל, קרב שונה מאד מהקודם ביניהן ולא יודע מה מהם טוב יותר, הרבה ספוטים יצירתיים שאהבתי במיוחד את קריס הופכת מדיאורה לפאוורבומב ואת הקריידל המגניב של מרסדס, כן הרגיש לי שהייתה לא מעט מריחה בין ספוט לספוט כדי למשוך את השעון.
ת'אנדר רוסה לעומת זאת לא הצליחה להתעלות בשביל מריה כמו שוויל הובס התעלה בשביל טקאשיטה עם אחת ההופעות הגדולות שלו.
2 אכזבות בכל זאת נרשמו, אחת שהייתה כתובה ממזמן על הקיר ואחרת שכנראה רק אני הייתי עיוור לה.
MJF - קול לא היה טוב פשוט כי אדם קול לא טוב. ניסו להסתיר את זה עד כמה שאפשר ולתת ל-MJF לעבוד על הפציעה של קול לאורך כל הקרב כך שהוא יוכל לתרץ את הפאסיביות שלו אבל מאז שחזר הוא עדיין לא רשם קרב טוב אחד לרפואה. קיוויתי לטרן של רודריק או אוריילי עליו במקום איחוד של אנדיספיוטד ארה שם הם שוב יתפקדו מתחתיו בהיררכיה.
המרובע היה חלש. בסטנדרטים הגבוהים שהם הציבו כמובן וביחס לבנייה שכן נהנתי ממנה מאד אבל בשורה התחתונה, לא מספיק טוב. דווקא הייתי מרוצה מזה שיוטה וקלאודיו יצאו מוקדם כי קיוויתי להיפטר מהמשקל העודף הזה כבר על ההתחלה אבל באיזשהו שלב פייג' וווייט פשוט עזבו אותם ונתנו למאבטחים "להרחיק" אותם כשהיה ברור שהם עוד יחזרו בהמשך ולא רק יחזרו אלא גם יכריעו את ההתמודדות. דרך אגב, איפה פאק? בין לבין היו כמה ספוטים נחמדים אבל עיקר המובסט בקרב היה פינישרים של הארבעה אחד על השני ופחות מגוון שמתאפשר בסוג כזה של קרבות אז די מבאס.
אף אחד לא יאמין לי עכשיו כשאני אומר את זה בדיעבד אבל מאז שFTR אמרו לדת' ריידרס שהם לא מגיעים לבד לדיינמיט השם היחיד שרץ לי בראש הוא של אדם קופלנד וזאת הסיבה העיקרית שאני גם שלם עם התוצאה של הקרב כי פיוד דמים של מוקסלי-קופלנד הוא בדיוק מה שאני רוצה.
לא הגבתי בפורום מימי תפוז ב2002 נראה לי
כיף לראות פורום עדיין פעיל אני עוקב פה מידי פעם תמשיכו כך!
חוטא לראות רק PPV בשנים האחרונות בלבד ככה שאין לי מושג לגבי הבנייה של הקרבות לאורך התוכניות.
פלטשר אוסריי 2 פשוט קרב ענק
פלטשר חייב להיות אלוף עולם בעוד שנה.
חבל שפלטשר לא עלה לאוספריי בגמר ככה היו שומרים על הדמות שלו חזקה בתור היל וממשיכים למערכה שלישית ביניהם בPPV הבא וככה אוספריי היה יוצא מהפסד נקי לגמרי לאוקדה.
אוספריי אוקדה היה צריך להיות המיין איבנט. החזרה של אומגה מוקדמת אם בונים לאול אין עוד 7 חודשים אומגה-אוקדה 4 זה המון זמן.
ריקושט בתור היל כיוון נחמד אולי יציל תדמות שלו.
לאדם קול אסור להיות במסך עד שהוא מעלה מסה ובטח ובטח לא פייס , מאז החזרה פשוט פיהוק אחד גדול.
קשה לי עם אורנג' כמיין איבנטר דמות פשוט משעממת חייב שינוי גימיק שמיצא כבר.
איפה פאק? למה יוטה מקבל במה? אולי מתאבק טוב אבל ויזואלית קשה להתחבר אליו נראה ניצב בסרטי ברוס לי לא קשור לחיים.
הסטייבל הזה לא זורם לי.
מוקס חייב לרוץ לבד עם מרינה , להוריד אותו מהתואר לקרבות DM/הארדקור ולפנות את הבמה לחבר'ה הצעירים. קלאודיו ופאק חייבים להיות TAG בלי להיות הצל שלו.
אדג' זה רע מאד לארגון בכל וריאציה שהוא יחזור בטח בתור פייס עם הטאג הכי משעמם בעולם. לא מובן כל הסיפור גם עם כריסטיאן מה יש לו ביד ? זה סטייל חוזה MITB?
טוני צריך לחשב מסלול מחדש לטעמי יש רוסטר צעיר ומוכשר בטירוף.
(12-29-2024, 08:34 PM)mor7789 כתב: [ -> ]לא מובן כל הסיפור גם עם כריסטיאן מה יש לו ביד ? זה סטייל חוזה MITB?
כן בול, זכה בו בקרב קזינו גאונטלט באול-אין.
טוב שבאת אח, כיף לראות אותך מגיב.
- אני לא אגזים אם אני אגיד שהחזרה של קני אומגה היא רגע השנה שלי ב-2024.
- וויל אוספריי בזירה הוא רמה אחת לפחות מעל כל השאר בעולם. הוא עוד יקבל את הזמן שלו בתור אלוף העולם של הארגון.
- קופלנד נגד מוקסלי זאת יריבות שיכולה להיות זהב בטח אם ישתמשו נכון בכל המתאבקים מסביב (קלאודיו, יוטה, פאק, FTR, כריסטיאן ודארבי)
- התייחסות מצויינות לאוקדה בתור מתאבק הטורנירים הטוב בעולם, טאצ' קטן שמוסיף לו הרבה.
- אחלה ריקושט אני נהנה מאוד מהריצה שלו עד עכשיו
- טקאשיטה מפוצץ בכישרון והוא מצליח להוציא מהובס את הקרב הכי טוב שלו עד עכשיו
- פלטשר יוצא מהטורניר במצב הרבה יותר טוב ממה שהוא נכנס אליו למרות ההפסד לאוספריי, מצפה מאוד לראות לאן הם ממשיכים איתו מפה.
- אני לא יודע מה הכיוון עכשיו עם פייג' וג'יי וויאט בטח לפני האירוע באוסטרליה, אני מקווה שאנחנו לא הולכים לעוד קרב ביניהם.