רגע לא הבנתי… עוד פעם אותו אירוע רק בינואר?
מה נסגר חשבתי מתחילים את הבנייה לראמבל עוד ארוע של שעתים וכל קרב רבע שעה מה חטאנו
זה עוד יוסיף לבנייה של הראמבל ונקבל עוד קרבות בפרופיל גבוה. זה בסדר זה בסך הכול האוס שואו מצולם ותמיד כיף לקבל יותר תוכן. לא צריך לקחת את זה כזה ברצינות. עוד תוכנית שבועית , מה רע!
אני מבין לגמרי את ההיגיון של ה-PPV הזה
יש אירועים "כבדים" כמו סורביבר סרייס, רויאל ראמבל, צ'אמבר, MITB
שקרבות הסטיפולציה תופסים מקום מרכזי בקארד ובזמן
ואי אפשר לדחוף שם סתם קרבות על האליפויות המשניות,
ובשביל זה יצרו את האירוע הזה, בייחוד עכשיו עם אינפלציית האליפויות ושעות השידור של התוכניות,
מה שיכריח אותם לתת הרבה יותר זמן מסך גם למתאבקי "פילר".
אם יכלו להשקיע קצת יותר? כן.
אם יכלו לעשות את האירוע הזה שלוש שעות ולא שעתיים? כן.
אבל אני מעדיף את זה, מאשר לראות קרבות משמימים וצפויים שתקועים לי באמצע אירוע ענק
(12-15-2024, 10:45 PM)DDJ כתב: [ -> ]אני מבין לגמרי את ההיגיון של ה-PPV הזה
יש אירועים "כבדים" כמו סורביבר סרייס, רויאל ראמבל, צ'אמבר, MITB
שקרבות הסטיפולציה תופסים מקום מרכזי בקארד ובזמן
ואי אפשר לדחוף שם סתם קרבות על האליפויות המשניות,
ובשביל זה יצרו את האירוע הזה, בייחוד עכשיו עם אינפלציית האליפויות ושעות השידור של התוכניות,
מה שיכריח אותם לתת הרבה יותר זמן מסך גם למתאבקי "פילר".
אם יכלו להשקיע קצת יותר? כן.
אם יכלו לעשות את האירוע הזה שלוש שעות ולא שעתיים? כן.
אבל אני מעדיף את זה, מאשר לראות קרבות משמימים וצפויים שתקועים לי באמצע אירוע ענק
אבל מה לגבי קרבות "משמימים וצפויים" שסוגרים את הפרקים השבועיים? אתה לא חושב שלסגור את ראו ואת סמאק עם ליב-איו וקודי-אואנס במקום ריה-ראקל וקודי-גייבל יכול היה להיות win-win כאן?
(12-15-2024, 11:07 PM)orgibor כתב: [ -> ]אבל מה לגבי קרבות "משמימים וצפויים" שסוגרים את הפרקים השבועיים? אתה לא חושב שלסגור את ראו ואת סמאק עם ליב-איו וקודי-אואנס במקום ריה-ראקל וקודי-גייבל יכול היה להיות win-win כאן?
אלו אירועים שהם מחויבים להם חוזית לא אירועים שהם רוצים אותם.
זה משהו שהם צריכים לגמור איתם וזהו.
(12-16-2024, 12:04 AM)gilam כתב: [ -> ]אלו אירועים שהם מחויבים להם חוזית לא אירועים שהם רוצים אותם.
זה משהו שהם צריכים לגמור איתם וזהו.
ברור שהם רוצים אותם אחרת לא היו חותמים על החוזה מלכתחילה.
עוד 3 אירועים זה עוד הכנסות במיוחד שזה מקבל גם את המשבצת של NBC ופיקוק, זה לא משהו שרק רוצים לגמור איתו זה משהו שצריך להתכונן אליו טוב יותר.