Wrestling-IL

גרסה מלאה: האירוע הבא| AEW Full Gear 2024
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: GanjEDMXcAAYuj3?format=jpg&name=small]

תאריך:
23 בנובמבר, 2024

[Image: 250px-Pudcentnewarkjeh.JPG]

קרב על אליפות העולם של AEW
אורנג' קאסידי נגד ג'ון מוקסלי (א')

[Image: GbMybsSX0AA_VLe?format=jpg&name=small]

קרב רגיל
ג'יי וייאט נגד אדם פייג'

[Image: Gbj7w4OWEAAtTRm?format=jpg&name=small]

קרב על אליפות TNT
דניאל גרסיה נגד ג'ק פרי (אלוף)

[Image: Gb_v8-ybMAA_dpw?format=jpg&name=small]

קרב על האליפות היבשתית
ריקושט נגד קונוסוקה טקשיטה

[Image: Gc_5BK9agAAtroL?format=jpg&name=small]

קרב על אליפות העולם לזוגות של AEW
האקליימד נגד האוטראנרס נגד האוס אוף בלאק נגד פרייבט פארטי (אלופים)

[Image: Gcjdk9JWEAAhRGY?format=jpg&name=small]

קרב רגיל
בובי לאשלי נגד סוורב סטריקלנד

[Image: Gb_sHsSWYAASfFc?format=jpg&name=small]

קרב על אליפות TBS
קריס סטטלנדר נגד מרסדס מונה (אלופה)

[Image: Gbwlti7WkBgn4n6?format=jpg&name=small]

קרב רגיל
רודריק סטרונג נגד MJF

[Image: GcY8SydaEAA9qZD?format=jpg&name=small]

קרב רגיל
קייל פלטשר נגד וויל אוספריי

[Image: GcWTxoXXoAAa5P6?format=jpg&name=small]

Zero Hour:

קרב רגיל
QT מארשל נגד Big Boom A.J

[Image: GbET47qW8AAN7Yh?format=jpg&name=small]

קרבות נוספים יוכרזו בהמשך
כנראה שיוכרזו בהמשך:
סוורב נגד לאשלי
מרסדס נגד קריס
אדם קול נגד MJF (נגד רודריק סטרונג)?
אוספריי נגד פלצ'ר
מיי נגד ג'יי?
פרי נגד גרסיה

ושאלה למי שעוקב - WTF IS  Big Boom A.J???
(10-31-2024, 01:46 PM)KB24 כתב: [ -> ]ושאלה למי שעוקב - WTF IS  Big Boom A.J???
לפי חיפוש באינטרנט כוכב רשת בטיקטוק.
(10-31-2024, 01:41 PM)KB24 כתב: [ -> ]Zero Hour:

זרק אותי לזה:
[Image: 63cd1a36838069dba11d9cc71887f0c745fd2cf2.png]
[Image: Gbvoy1pW0BgVE9d?format=jpg&name=small]
הקארד עודכן:

[Image: GcYO5ybWYAAvlj5?format=jpg&name=large]

[Image: GdE3CE4WoAA_05T?format=jpg&name=small]

האירוע הלילה
הייפ לחזרה של טוני סטורם

אוספריי - פלטשר וריקושט - טקשיטה אלה קרבות שיכולים לגנוב את ההצגה בקלות כל עוד דון קאליס לא מתערב בהם.

בפול גיר שנה שעברה אורנג' קאסידי ניצח נקי את מוקסלי, השנה מוקסלי הולך לנצח ולשמור על האליפות. מצפה לראות פה התקדמות בעלילה עם דארבי אלן שאמור להיות מי שייקח ממוקסלי את האליפות בסופו של דבר. האם נראה פה את כריסטיאן מנסה לפדות את החוזה ואת קופלנד חוזר?

MJF - סטרונג זה קרב שצריך לבנות מחדש את הפיוד של MJF עם קול. הפיוד הזה כמובן התקרר עם הפציעה הארוכה של קול והם לא מצליחים עד עכשיו להרים אותו חזרה לאיפה שהוא היה. גם פה יש סיכוי לחזרה של מתאבק שיכול להיות מעורב בפיוד (וורדלו). MJF כמובן הולך לנצח פה, ואני מקווה שזה יהיה ניצחון נקי בלי יותר מדי בולשיט מסביב.

פייג' - ג'יי באירוע הקודם הרגיש כמו הקרב שהחזיר את ג'יי לחיים ב-AEW ופתאום הוא מזכיר את ג'יי של NJPW. גם הקרב הזה יכול לגנוב את ההצגה, גם בגלל שג'יי מראה יכולת יותר טובה אבל בעיקר אדם פייג' שפשוט אדיר בכל מה שהוא עושה. הימור: ניצחון של האנגמן בדרך לקרב שלישי ומכריע בהמשך.

לאשלי - סוורב: קרב הבכורה האמיתי של לאשלי מול עוד מתאבק שנמצא בכושר נהדר, לאשלי לא הולך להפסיד את הקרב הזה וסוורב יעשה לו את הג'וב פה בשביל המשך הפיוד.

שאר הקרבות גם לא רעים אבל לא משהו ששווה התייחסות מיוחדת וחבל
ג'ק פרי היה במומנטום טוב אחרי אול אין אבל הקרב הזה מול גרסיה והירידה של הבאקס מהמסך די עצרו לו את המומנטום.

בניגוד לאירועים מהחודשים האחרונים הפעם אין הייפ מטורף לאירוע וזה בעיקר בגלל הקרב המרכזי (אורנג' קאסידי לא צריך לקבל קרב על אליפות העולם)
ובתחושה שלי הם יכלו להרים פה קארד יותר מושקע. יהיה מעניין לראות אם אני טועה והם יפתיעו לטובה.
(11-23-2024, 06:35 PM)KB24 כתב: [ -> ][Image: GdE3CE4WoAA_05T?format=jpg&name=small]

האירוע הלילה

מסכים איתך לגמרי, הייתי מוסיף גם את מג'ף - סטרונג לפוטנציאל לגנוב את קרב הערב אם לא יתקצר בגלל עומס הקארד, ובכלל עדיין לא נרגעתי מההחלטה האמיצה לתת לסטרונג לגבור על קול בתחרות הפנימית ביניהם, גם אם זה באמת רק מבוא להמשך הפיוד עם קול לא האמנתי שהם יעזו לתת לו להפסיד בדרך לשם וזה היה ממש מתבקש.
OC הוא לגמרי יריב פילר למוקס ולמרות שהם כבר הרימו קרב ענק בAO שנה שעברה זה באמת מרגיש שכולם רק מחכים לפולואו-אפ של ההפסד שלו הלילה. אם זה יהיה כריסטיאן, דארבי או 1001 שמות אפשריים אחרים שיכולים להיכנס למשבצת הזאת אבל אני חושב שאחרי 5 שנים אנחנו כבר מעבר לנקודה של לחכות פעם בחודש לאיזו חזרה או דביוט של מתאבק חדש, גם עם כמות עצומה של מתאבקים שיושבים בחוץ כרגע עדיין יש סטארפאוור אדיר שכן כשיר ואפילו עם קארד של 9 קרבות לא הספיק כדי לדחוס את כולו אז צריך להתמקד בלבנות כוכבים מהחומר הקיים ולא לחכות לכוכב הבא שיגאל אותנו, #מוקסליצדק.
וזה מקום גם לזרוק מילה טובה למי ששוב יושב מחוץ לקארד, כריס ג'ריקו שעם 9 נשמות ו-9 אליפויות עולם שוב נוחת על הרגליים ומגשים את מה שחלמתי עליו כשזכה באליפות הנוכחית - פחות זמן מסך בAEW ויותר זמן מסך בROH, זה באמת יעשה טוב לכל הצדדים ואפילו הקהל מתחיל לקבל אותו חזרה.
חושש מאד מאיך שוויט-פייג' וגרסיה-פרי עלולים להתפתח. הקרב הראשון ביניהם היה כל כך טוב שלא הייתי רוצה לגעת בשום דבר שאולי יפגע בטעם שלו אם הם לא יעמדו באותו סטנדרט גם היום, זה ניסיון ברור לשחזר את ההצלחה של פייג'-סוורב ואני מקווה שלא מכוונים גבוה מדי. בקרב השני גרסיה פייבוריט לקחת אליפות שלא תקדם אותו אפילו צעד אחד כי הוא רק רוצה לברוח ממחוזות המידקארד ואחרי ההפסד למג'ף זכייה כאן באליפות TNT רק תהיה חותמת שהוא לא הולך לשום מקום ודווקא ג'ק פרי ידע להפיק ממנה את המירב ולאמץ אותה לגימיק שלו ולא להתאים את עצמו אליה.
זה גם כנראה האירוע הכי עלוב השנה מבחינת התוצר של מחלקת הנשים, אני יותר מתעניין כרגע בסטוריליינים שלא סובבים אליפות כמו אנה ג'יי-דיאונה פוראזו בזירו-האוור וג'יימי הייטר-ג'וליה הארט כשבשניהם נוכל לבחון איזה כוח טבע חזק יותר בעולם ההיאבקות - קאמבק או ריפאקג'.
בסה"כ באמת הורגשה אצלי נפילת מתח מסוימת בשבועות האחרונים וגם עם תוצר סופי של קארד מצוין רמת ההייפ שלי לא תואמת את גודל האירוע אבל את המומחיות של AEW ב-PPV אי אפשר להטיל בספק וזה שהם ממשיכים להרים אותם בימי שבת מתיישב לי מושלם עם זה שאני לא עובד בימי ראשון בנוסף לזה שהשבוע נתחיל עם טורניר הC2 שכל כך אהבתי בשנה שעברה אז אני לא חושש מדי לגבי העתיד.
(11-23-2024, 06:35 PM)KB24 כתב: [ -> ][Image: GdE3CE4WoAA_05T?format=jpg&name=small]

האירוע הלילה

הקרבות שאני הכי מצפה להם:

פלטצ'ר - אוספריי
האנגמן - ג'יי ווייט
מרובע זוגות
חגיגת שמפנייה
ביג בום AJ נגד QT מרשאל. (אתם יכולים לצחוק והכל, אבל הבנייה לקרב בזירו האוור הייתה חריפה בטירוף.)
PPV בלי קרבות עם סטיפולציה, רוב הקרבות הם סינגלס, מרענן קצת.
הרבה באנגרים, גיי ווייט נגד המתאבק הכי טוב בעולם, MJF נגד אחד הוורקרים הכי טובים בעולם, טקאשטה - ריקושט יעבוד טוב רק אם ריקושט יעלה הילוך.
אוספריי - פלטשר יהיה מעניין, יש לי תחושה שיספרו סיפור בזירה מעבר לוורקרייט.
מוקסלי ירצח את אורנג', זה התקווה שלי, לא חושב שדארבי האיש הנכון לקחת את החגורה ממוקסלי.
עמודים: 1 2