זירו-האוור:
קרב על אליפות ה-TV של ROH – אטלנטיס ג'וניור(א') נגד בריאן קייג'
מנצח: קייג' עם דריל קלואו.
הארלי קמרון נגד אנה ג'יי
מנצחת: אנה ג'יי עם גורי בומב.
MXM(מייסון מאדן ומאנסור)(ע' ריקו) נגד האלקיימד(ע' בילי גאן)
מנצחים: האלקיימד עם מיק דרופ של קאסטר על מאנסור.
האאוטראנרס(טרוט' מגנום וטורבו פלויד) והקונגלומריישן(קייל אוריילי ואורנג' קאסידי)(ע' רוקי רומרו) נגד דארק אורדר(אלכס ריינולד וג'ון סילבר)(ע' איוול אונו) והפרימייר אתלטס(טוני ניס ואריה דווארי)(ע' ג'וש וודס ומארק סטרלינג)
מנצחים: הפייסים עם קומבו של האאוטראנרס על דווארי.
רנה פאקט בבאקסטייג' עם
אוקדה.
קייל אוריילי מגיע לאתגר אותו, אוקדה מסרב.
אוריילי אומר שהוא ינסה גישה אחרת ותוקף אותו, הם נכנסים לברול עד ש-CD מגיע להרחיק אותם מהאולם.
קארד ראשי:
קרב 1 – אדם פייג' נגד ג'יי ווייט
מנצח: ווייט עם הבליידראנר.
קרב 2 – קרב על אליפות הנשים – מריה מיי(א') נגד ווילו נייטינגייל
מנצחת: מיי עם סטורם זירו.
קרב 3 – קרב על אליפות TNT – ג'ק פרי(א') נגד קאטסויורי שיבאטה
מנצח: פרי אחרי ששיבאטה תופס אותו בסליפר אבל נופל עם פרי על הגב והשופט סופר ל-3.
אחרי הקרב ג'ק פרי תוקף את שיבאטה עם האליפות,
דניאל גרסיה יוצא לעשות את ההצלה.
MJF עושה את החזרה שלו. הוא נכנס לזירה לפייסאוף עם גרסיה וזה מאפשר לג'ק פרי לתקוף את גרסיה עם האליפות מאחורי הגב ולעזוב. MJF ממשיך לתקוף את גרסיה ואומר שהוא מצא את טבעת היהלום שלו ומתכוון לתקוף אותו איתה.
אדם קול עושה את החזרה שלו ורץ לזירה, MJF נסוג.
קרב 4 – קרב על האליפות הבינלאומית – וויל אוספריי(א') נגד ריקושט נגד קונוסקה טקאשיטה
מנצח: טקאשיטה עם ברכייה לראש של אוספריי אחרי ש
קייל פלטשר תוקף אותו עם מברג.
רנה פאקט בבאקסטייג' עם
אורנג' קאסידי וג'רי לין.
ג'רי אומר ל-OC שעם כל הכאוס שמתרחש מסביבו הוא יכול לקחת צעד קדימה ולהיות האיש.
הוק מגיע ומסכים עם ג'רי.
פרינס נענע בזירה מזמין את סוורב סטריקלנד שעושה את החזרה שלו.
סוורב אומר שזה מרגיש מוזר להיות בלי אליפות העולם סביב המותניים שלו והוא עדיין סובל מכאבים ומרגיש שכל הדברים שהוא אמר על דניאלסון חוזרים להתנקם בו אבל עם כל זה הוא מודיע שהוא כשיר רפואית. הוא רוצה לדבר על העבר, ההווה והעתיד שלו.
MVP ושלטון בנג'מין קוטעים אותו ונכנסים לזירה.
MVP אומר שגם הוא רוצה לדבר על העתיד של סוורב אבל כנראה שנענע לא העביר לו את כרטיס הביקור שלו. הוא אומר שיש להם היסטוריה ארוכה ביניהם והוא האמין בסוורב עוד לפני שסוורב האמין בעצמו. הוא אומר שהקריירה של סוורב בדעיכה אבל הוא בנה לעצמו מוניטין של אחד שיכול לקחת אלופים לשעבר ולהזכיר להם כמה הם טובים אז הוא רוצה לדבר ביזנס.
סוורב אומר שהוא למד הרבה מ-MVP וצפה בו לוקח מתאבקים אחרים למעלה, הוא גם מציין ששלטון בנג'מין היווה השראה עבורו והתווה עבורו ועבור מתאבקים שחורים את הדרך. הוא אומר שהוא צפה בAEW בשבועות האחרונים ו-MVP לא טועה בדברים שהוא אמר לנענע, הוא באמת הפסיד באול אאוט, איבד את בית ילדותו ואת אליפות העולם שלו והכל תחת השגחתו של נענע, מצד שני לא היו לו את כל אלה אלמלא נענע מלכתחילה. הוא אומר שיש הרבה דברים בנענע שמציקים לו כמו השכר שהוא מרוויח, זה שהוא עדיין מוכר וויד לילדים במגרשי חנייה ושלפעמים הוא לא מוצא אותו לפני קרבות עד ממש לרגע האחרון אבל הדבר הכי חשוב לגביו זה שהוא משפחה והוא לא מפנה את הגב למשפחה.
שלטון בנג'מין אומר לסוורב שהוא קרא לא נכון את הסיטואציה והם לא ביקשו ממנו להצטרף אלא הודיעו לו וזה או שהוא איתם או שהוא נגדם.
בנג'מין וסוורב נכנסים לפייסאוף שמופרד על ידי נענע, MVP ו-CD לפני שהוא מסלים.
קרב 5 – 2 מתוך 3 הכרעות – הולוגרם נגד הביסט מורטוס
הכרעה ראשונה – הולוגרם.
הכרעה שנייה – הביסט מורטוס.
הכרעה שלישית ומנצח: הולוגרם עם פורטל בומב.
קרב 6 – דארבי אלן נגד ברודי קינג
מנצח: דארבי עם קופין דרופ.
קרב 7 – קרב על אליפות הזוגות – היאנג באקס(ניקולאס ומאת'יו ג'קסון)(א') נגד פרייבט פארטי(אייזיאה קאסידי ומארק קוון)
טופ פלייט, אקשן אנדרטי, ליו ראש וסטוקלי האת'וואי צופים מהקהל.
מנצחים: הבאקס עם TK דרייבר על קאסידי.
קרב 8 – קרב על אליפות העולם של ROH – מארק בריסקו(א') נגד כריס ג'ריקו(ע' ביג ביל)
מנצח: בריסקו עם הג'יי-דרילר.
קרב 9 – קרב על אליפות העולם של AEW – בריאן דניאלסון(א') נגד ג'ון מוקסלי(ע' מרינה שאפיר)
מנצח: מוקסלי בעצירת שופט עם סליפר.
אחרי הקרב מרינה, פאק וקלאודיו קסטאניולי נכנסים לזירה.
הם מכניסים את האליפות לשקית בד שחורה ומוציאים שקית ניילון במטרה לחנוק את דניאלסון.
ווילר יוטה ודארבי אלן יוצאים לעשות את ההצלה אבל יוטה תוקף את דארבי עם ראנינג ני ומאפשר לשאר להשתלט חזרה ולקשור את דארבי לפינת הזירה. מוקסלי מצווה על יוטה לחנוק את בריאן עם שקית הניילון ויוטה עושה את זה בזמן שהם מרחיקים כל מאבטח שמנסה להיכנס ולעצור אותם.
PP וג'ף ג'ארט מנסים להתערב גם הם ללא הצלחה, קלאודיו דורך על כיסא שמונח על הראש של דניאלסון ובסופו של דבר הם נסוגים אחרי שמתאבקים נוספים מהלוקר-רום כמו OC, גרסיה, הוק ובריסקו מגיעים להרחיק אותם בזמן שמפנים את דניאלסון על אלונקה.
![[Image: image.jpg]](https://i.postimg.cc/4yRwj14f/image.jpg)
דעות תוך כדי צפייה, החזקתי בלייב למשך 7 קרבות ואת השניים הנותרים השלמתי הבוקר:
וואו, איזה סיפתח ענק.
קרב הסינגלס הכי טוב של ג'יי בAEW. הוא נראה כל כך חד מההתחלה ועד הסוף, ידע לנצל את הזעם של פייג', עבודה נהדרת על הברך שלו, ניצל 3 פעמים את ההכנה הארוכה לבאקשוט לריאט, הכין את עצמו מצוין לאורינאגי, יזם הסחות דעת מהשופט כי הוא יודע כמה דעתו של פייג' מוסחת בקלות, עצר את ספירת החוץ מיוזמתו כשראה את פייג' מתאושש ופשוט היה צעד אחד לפניו לכל אורך הקרב. פייג' אמנם לא הצליח להכניס הרבה התקפה אבל כל מהלך שצלח לו היה קטלני ומלא בכוונה, הוא היה היריב המושלם להעיר את ההייפ על ג'יי וויט מחדש.
גם הקרב השני התעלה לרמה גבוהה מאד. 2 מהנשים שהובילו ושיקמו את המחלקה בשנה החולפת נפגשות לקרב שונה ובוגר הרבה יותר מהמפגש שלהן בגמר האואן הארט. הסיקוונס המסיים היה מצוין וכיף לראות עוד קרב שמסתיים בצורה נקייה וחד משמעית.
פרגון היתר לשני הקרבות הראשונים גרם לי לרצות להיות קצת יותר ביקורתי כלפי הקרב הבא בקארד וכשראיתי שזה פרי - שיבאטה זה הרגיש כאילו הוא מונח לי על מגש של כסף אבל את האמת שגם הקרב הזה התעלה על הציפיות שלי, פשוט באופן ברור הן היו נמוכות יותר משל השניים הקודמים אבל זה התפקיד של קרב שלישי בPPV. שיבאטה היה אקטיבי מאד ולא הגיב רק בסליפרים והכנעות, ג'ק לא נרתע מהאיום שעמד מולו והוא אמנם היל תחמן אבל לא פחדן, גם כאן הסיום ממש הלם את הדמות שלו לדעתי ונהנתי מאד.
גרסיה מגיע, בסדר מעולה, הוא אמר שהוא רוצה זהב על המותניים ויכול להיות יריב מעולה לפרי. MJF חוזר, אפילו טוב יותר, הזדמנות אמיתית לגאולה עבור גרסיה ולבצע תיקון לפיוד הזה שהוריד אותו לקרשים. אדם קול חוזר, WTF? מאיפה זה הגיע? איפה הבחור ששואל כל שבוע אם אדם קול חזר? כן הוא פה אחי. איך זה מסתדר עבור גרסיה אין לי מושג את האמת. אנחנו רק אחרי הקרב השלישי איך זה שהם כבר זרקו את כל התחמושת?
קלי קלות של MOTYC.
לא יפתיע אף אחד שמכיר את הנפשות הפועלות. לא נרתעו מהמורכבות שבהפקת ספוטים משולשים וכמעט כולם סונכרנו מושלם. טקאשיטה יוצא מנצח אבל גם פלטשר יוצא כוכב מהקרב הזה ולמרות שהוא יפסיד את הפיוד הזה סופסוף הוא מקבל עלילה שהוא במרכזה ולא דמות משנה בה.
עד עכשיו פתיחה חלומית לPPV הזה, יש עוד ג'ריקו, באקס, הולוגרם, ברודי, משמע עוד הרבה מקומות לפשל אז נראה אם סידור הקארד הוא נכון או שהיה צריך להחביא חלק מהם בין הקרבות הטובים.
יופי של אנגל.
חשבתי שהלילה כבר נקבל את לאשלי כי ספיר ממנו אחרי הסירוב לMVP זאת הדרך הכי קלה לדביוט אבל שמח לראות שמושכים את זה עוד קצת כי יש פה בשר. לא אתנגד לסוורב-בנג'מין על הדרך.
אני מארק עצום של מורטוס אז כיף לראות אותו מקבל את הספוט הכי גבוה שהיה לו עד עכשיו בAEW גם אם זה נסיבתי מאד עם חודש המסורת ההיספנית והדיל עם פוקס מקסיקו. גם עם כמה שזה מצחיק אותי לראות אותו שואג בכל ראיון של שלו בטח אחרי שהכריז בטוויטר על שסיים תואר במשפטים, בירכתי על הציוות שלו לרוש ויש פה פוטנציאל אדיר לריצה לאליפות זוגות/שלשות, הבעיה שהחליטו שגם רוש צריך עזרה לדבר ודחפו להם את ג'ייק רוברטס שלא ממש עבד עבור לאנס ארצ'ר. גם עבור הולוגרם חייבים למצוא נוסחה שתעבוד בשבילו כי 2 מתוך 3 הכרעות זה עדיין לא סטוריליין. בכל מקרה קרב נהדר, רק חושש לראות את דארבי שוב פעם מקצץ מהקרב שלו כי אלו שלפניו מתארכים.
דארבי הוא הדרך של אלוהים להראות לנו שהגוף הוא רק קליפה, אין יותר נס גלוי מזה.
לא זוכר מתי הוא ניצח קרב PPV בפעם האחרונה ללא סטינג כשותף והוא היה חייב את זה כמו אוויר לנשימה למרות שבשלב הזה אני גם לא בטוח אם הוא צריך אוויר לנשימה בכלל. קרב דארבי טיפוסי שמתעללים בו כמו בובה עד שהוא נהפך לצ'אקי.
אמייזינג רד נתן אחלה של בוסט לPP אבל ככל שהקרב התקדם הבנתי שהם לא הטאג המתאים לקחת את אליפות הזוגות כי זה להחליף באקס בבאקס. אני לא רוצה להגיד שהם באמת עמדו במקום כל הזמן הזה אבל אני חושב שאם נשווה אז הקרב הזה יראה כמעט זהה לזה שהיה להם לפני 5 שנים. הקרב עצמו טוב, ואם הייתי צופה בו לפני 5 שנים הייתי קורא לו גם מצוין אבל כשהסיפור הוא שPP התבגרו ועברו דרך לא רואים שום דבר מזה על המסך, אם כבר אלה הבאקס שהם לא אותו טאג של לפני 5 שנים אבל גם בריין הנוכחי היו להם כבר הגנות מוצלחות יותר. זה גם הקרב שאחריו חתכתי לישון אז אולי גם לעייפות שלי היה פקטור כאן כמו גם לנורמליזציה של אירועים של 4 שעות אפילו שכבר מרימים PPV כל חודש.
ג'ריקו - בריסקו היה הבאז-קיל של הערב. קיבל ספוט הרבה יותר גבוה ממה שהגיע לו ועשה עבודה רעה בלהכין את הקרקע למיין אבנט. לרוב אני מגיע לקרבות של בריסקו ללא ציפיות ואז מופתע לטובה כמו שקרה בטורניר על הקונטיננטלית, בזכייה מול קינגסטון ובהגנות שלו מול הביסט מורטוס וקייל פלטשר אבל הפעם אני דווקא כן הגעתי עם ציפיות בגלל אותם קרבות והוא לא חידש לי כלום ופשוט היה נוכח עד הקיקאאוט לג'יי-דרילה של כריס שקצת העיר את הקהל. אני עדיין נהנה מג'ריקו והוא סטוריטלר מדהים אבל בשלב הזה הוא חייב יריבים שידעו לסחוב את הקרב עליהם ובריסקו הוא לא האחד.
אני מת על זה שנלחמים כשהמוזיקה עוד באוויר, אם אף אחד לא ירים את הכפפה של רסלינג עם הופעה חיה אני אצטרך להקים פרומושן בעצמי.
מרינה שאפיר משתלבת כל כך טוב עם מוקס.
אני חושב שאם הסיפור מאחוריו לא היה מוצלח כל כך אז לא הייתי אומר שהקרב הזה מספיק טוב בשביל המיין אבנט. היו רגעים טובים אבל גם המון מהלכים שבלוניים שהתעצמו רק בזכות הסטוריליין. זה כן גורם לי לחשוב שזה כנראה באמת הרגע הנכון עבור בריאן לתלות את המגפיים, שיזכרו אותו כאחד הגדולים בכל הזמנים ולא יותיר קרבות שיכתימו את הזיכרון הזה. הסיום מעניין, בריאן עוד לא מקבל את הרגע שלו לומר תודה, הטרן של יוטה עלול להחזיר אותו שוב לתחתית ההיררכיה בסטייבל ודארבי אולי עוד בכל זאת יצא מכאן אלוף עולם, לא יודע, KB הגדיר את זה הכי טוב - מוזר.
אם כבר התייחסתי ל-KB אז ראיתי שגם גיל שאל למה אדם פייג' לא קיבל קרב על אליפות העולם.
הוא הפסיד לדניאלסון בגמר הטורניר לזכרו של אואן הארט בו המנצח קיבל קרב אליפות באול-אין, הוא הפסיד גם באול-אין בקרב הקזינו גאונטלט על חוזה לקרב אליפות.
בסה"כ אירוע מצוין, ההתחלה הייתה חזקה יותר מהסוף ואם היו מסירים את הקרב של ג'ריקו ומנהלים את המיין אבנט בצורה קצת אחרת אולי זה גם היה מתמודד ראוי לאירוע השנה, גם ציון A זה מעולה.
![[Image: image.jpg]](https://i.postimg.cc/JhkkSDTK/image.jpg)
דרך אגב אם מצבת האלופים הזאת לא זועקת קני אומגה אני לא יודע מה כן
ישששששש סוף סוף הוא חזר אדם קול ביי ביי is back
טקאשטה, ג'יי ווייט, חזרה של סוורב, חזרה של קול, חזרה קטנה של MJF, חתימה של גרסיה - נקודות אור מאוד חזקות לAEW מהPPV הזה ומהשבוע האחרון בערך, הבעיה היא שכולם יודעים שAEW סובלים מחוסר סדר ובלאגן כשזה מגיע לטאלנטים שלהם. יש להם טאלנט לא נורמלי בכלל והרבה מהם מרגישים פשוט מפוזרים.
אם הייתי יכול לתת להם עצה הייתי ממליץ על פיצול רוסטרים מובהק. שלושה בארנדים - דיינמייט, קוליז'ן\שוקווייב וROH כבראנד פיתוח.
לROH הייתי שומר את האליפויות שלהם.
הייתי עושה ספליט שאליפות AEW היא חסרת בראנד והאלוף צריך להגן עליה בכל PPV בגדול ולפעמים בתוכניות שבועיות, להיות אלוף AEW זה להיות הוורקהורס של החברה.
אחר כך אליפויות ראשיות ברמת הבראנד - קונטיננטל ואינטרנשיונל. אליפויות מידקארד - TNT ואולי מוסיף עוד אליפות אפילו, אולי האואן הארט? (למרות שעקרונית אני נגד ריבוי אליפויות אבל יש צורך בזה לדעתי) אליפויות לא סינגלס - זוגות ושלשות. נשים - הייתי שם את אליפות AEW לנשים גם חסרת בראנד וזורק עוד אליפות חדשה לנשים, אולי גם האואן הארט כמו בגברים. וזהו. ככה מנהל כל רוסטר בנפרד. היה נותן הרבה יותר מקום למתאבקים כמו קייל אוריילי, וויל הובס וכו'.
זה גם מבסס עוד יותר טוב בעיניי את ההיררכיה, יש לך מיין איוונטר ברמת הבראנד, מידקארדר-אפרקארד ברמת הבראנד, וסטייבלים\טאג טימס. ומעל כולם יש את הפנים של החברה, אלוף AEW. זה יצור לדעתי הרבה יותר סדר שם. אין לי בעיה עקרונית גם עם לעשות גימיק לאליפות כמו עם האואן הארט, שהמחזיק בה יכול לפדות אותה על קרב אליפות AEW בPPV שבו יש את הגמר של האואן הארט הבא. יעני אתה זוכה בה בטורניר, מגן עליה כמו אליפות רגילה ומי שמחזיק בה שנה לאחר מכן פודה אותה לקרב על אליפות AEW.
דראפט פעם בשנה, מתאבקים עולים מROH, פלישות, כל השיט הטוב שWWE עשו פעם באלף שנה וזנחו, אפשר אשכרה לעשות טוב עם מספיק מאמץ וסדר.
כשיש לך טאלנטים כמו ג'יי ווייט, האנגמן, סוורב, אוספריי, אוקדה, טקאשטה, אוקדה, אומגה, כריסטיאן קייג', MJF, סמואה ג'ו, אדם קול, מוקס ואני בטוח שוכח פה עוד מיין איוונטרים שכל אחד מהם יכול לקחת עכשיו את החגורה ואנשים לא ינידו עפעף, טאלנטים מוכחים, מבוססים ומעולים ואפילו חלק מהם תקועים במקום מחוסר סדר. וזה בלי לדבר על המתאבקים שפסע מלהגיע אליהם - דארבי, גרסיה, פאק, ביג ביל, ברודי קינג, פרי, אדי קינגסטון, אורנג' קאסידי. כשיש לך את הטאלנטים האלה והרוב המוחלט שלהם עומד במקום (וזה בלי לדבר על כוכבי העתיד שלהם) אתה יודע שאתה עושה משהו לא נכון.
הייתי מוסיף טורנירים פנים-בראנדיים וגם קרוס-בראנדים. זה מוסיף בעיניי כל כך הרבה יותר סדר, מבנה ותחרותיות.
רומן ריינס מסיים את הקריירה של דניאל בראיין בWWE ב2021.
ג'ון מוקסלי מסיים את הקריירה של בראיין דניאלסון בAEW ב2024.
הרצתי לא מעט קרבות, אבל אלו שראיתי מאוד נהנתי מהם.
*וייאט נגד פייג' קרב הערב מבחינתי ללא צל של ספק. קרב רסלינג משובח ברמה גבוהה פיזי מאוד.
הוציא את 2 המתאבקים נהדר מבחינתי (בטח כצופה יחסית חדש שלא ראה את וייאט לפני) לדעתי
אבל המתאבק הלא נכון ניצח. פייג' משום מה (ואשמח להסבר של הצופים הוותיקים יותר) לא קיבל
קרב על התואר אחרי סוורב ולא אחרי רצף הניצחונות שלו רק כדי ליפול פה מול מתאבק שרק חזר
מוכשר ככל שיהיה. אבל כמו שאמרתי קרב פנטסטי מאוד נהנתי ממנו.
*מריה מיי. הבחורה הזאת מאז הקרב נגד סטורם מוכיחה למה החגורה סביב המותניים שלה ליגה אחת
מעל כל שמציגה מחלקת הנשים של AEW. להיות בחורה עם גימיק כל כך ביצ'י וכל כך רעה שקשה לאהוב
ועדיין לצאת אובר עם הקהל זה אומר שאת עד כדי כך טובה.
*מחלקת הזוגות של AEW חסרת משמעות עד להודעה חדשה עמכם הסליחה.
*אם היה לקאן הבנה בסיסית ברסלינג אוספריי היה הפנים של החברה שלו. קרב שהיה פשוט תענוג.
הקרב גם הוכיח שריקושט פשוט לא מצליח להוציא תגובות מהקהל. הוא ייתן קרבות נהדרים ואפילו מדהימים.
לא בטוח שהוא יכול להוציא קרב רע, ויש לו לוק של מתאבק שיכול להוביל ריין של חגורה. אבל הבחור לא מצליח
להוציא בכוחות עצמו תגובה מהקהל ברמה שזה כמעט לא נעים לצפייה. אבל כמו שאמרתי זה לא גורע מההנאה בצפייה
בקרבות שלו. אבל כבר עכשיו ניתן להבין הWWE לא היו הסיבה שהוא לא התרומם שם.
*הקרב המאכזב של הערב. מוקסלי בצפייה הקצרה שלי לא הוכיח לי למה הוא הפנים של AEW מלבד העובדה שיש לו
שם גדול שהוא הביא איתו מהWWE. קרב איטי מאוד שניסה בכוח לאורך כל הקרב להוציא תדהמה מהקהל בגלל העבודה
על הצוואר של דניאל (היה שם היגיון סיפורי והיה נכון לעשות את זה אבל לא לקחת את זה לקצה של אקסטרים)
לדינאל היה מגיע להיות מוצמד בזירה לשלוש ולא אחיזת שינה שהרגישה כמו דפיקה כי השופט לא טרח להרים את היד אלא
לתפוס את הראש שזה דפוק כי הוא אמור להיות נטרלי. מה שקרה אחרי הקרב היה שיט שואו אחד גדול בעיקר העניין עם השקית
שהם כבר נקברו על זה בפעם הקודמת ועדיין חזרו לעשות את זה שוב. גם הטרן לשם טרן לא מובן אבל ניתן להם להסביר את זה.
(10-13-2024, 12:04 PM)orgibor כתב: [ -> ]אם כבר התייחסתי ל-KB אז ראיתי שגם גיל שאל למה אדם פייג' לא קיבל קרב על אליפות העולם.
הוא הפסיד לדניאלסון בגמר הטורניר לזכרו של אואן הארט בו המנצח קיבל קרב אליפות באול-אין, הוא הפסיד גם באול-אין בקרב הקזינו גאונטלט על חוזה לקרב אליפות.
הייתי בטוח שראיתי את כל הPPV מאז אול-אין כנראה פספסתי את זה כי הוא הרגיש בריצה הכי חזקה ברוסטר.
אור גיבור לבאנר!
ארשום תגובה מורחבת בהמשך
בינתיים אתייחס למה שמוקסלי כתב (אין אפשרות לצטט תגובה)
רולינס היה הקרב האחרון של בריאן בראו
ריינס היה הקרב האחרון של בריאן בסמאקדאון
מוקסלי היה הקרב האחרון של בריאן ב-AEW
כן גם לי זה לא מצטט משום מה.
וואלה לא זכרתי את רולינס, אני בכלל לא זוכר מתי בראיין היה בראו חחחחח.
עכשיו לא ברור לי מתי כריסטיאן קייג' יפדה ויגנוב את החגורה. ההיגיון הוא שדארבי הוא האיש אבל לדארבי יש הרבה זמן עד שיקח למוקסלי את החגורה, אני מניח שהם ילכו על סטוריליין של AEW נגד BCC עם איזה סטייקס גבוה מאחורי זה אבל זה מוקדם מדי להפיל את האליפות, במיוחד לדארבי שלא מספיק מבוסס לליגות הגדולות.
אולי האנגמן אחרי פייס טרן להציל את AEW? ואז נקבל האנגמן - קייג'? לא בלתי סביר אבל מרגיש לי שהפייס טרן של האנגמן יהיה על אש קטנה עד שקני חוזר.