Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 02/10/24
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: image.png]

פרומו של המוקסלים מחוץ לאולם.
פאק פונה לווילר יוטה ואומר שמלחמה מתקרבת והגיע הזמן לבחור צדדים. זה הזמן להפסיק להיות רך כמו השאר ולהיות האריה שהוא.
קלאודיו אומר שהוא עדיין נשאר אותו בן אדם, גם מוקס, הוא לא מבין מה הבעיה. הגיע הזמן של ווילר לחזור הביתה, יש להם תוכניות גדולות עבורו.
מרינה אומרת משהו ברוסית או אנא עארף.
מוקסלי אומר שהוא התפלל בכל לילה שבריאן לא יזכה באליפות העולם אבל הוא זכה. הוא הולך לקחת לו את החגורה בדרך זאת או אחרת ויהיו נפגעים. הוא יעניק לו מתנה, את ההזדמנות למות כמו לוחם באדמת הבית שלו. הוא יקבר בחצר האחורית בשלווה, הוא לא יקבל הצעה טובה יותר מזאת. ב-12 באוקטובר הוא משחרר אותו מחובותיו באופן רשמי ושולח את אבא הביתה לתמיד.

קרב ראשון – קרב על האליפות הביניבשתית – וויל אוספריי(א') נגד ריקושט
לפני הכניסה של אוספריי משפחת קאליס נמצאת איתו בבאקסטייג' ודון קאליס אומר לו שהם צריכים לדבר על שבוע שעבר, אוספריי אומר שזה לא זמן טוב וקאליס מסכים איתו ואומר שהוא ופלטשר ממהרים לטיסה והולכים.
מנצח: אין, אוספריי מבצע הידן בלייד ונוחת על ריקושט כך שהכתפיים של שניהם מוצמדות והקרב נגמר בתיקו.
שני המתאבקים מעוניינים להמשיך להילחם וטוני קאהן נותן את האוקיי להמשיך את הקרב.
מנצח: אוספריי בפסילה אחרי שטאקשיטה מופיע ותוקף אותו ואת ריקושט ומרים את האליפות הבינלאומית.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם מרסדס מונה וקאמיל.
מרסדס אומרת שהעתיד של AEW בהיר כי מונה משנה הכל.
MVP מגיע ומסכים איתה ונותן לה את כרטיס הביקור שלו.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם הגאנז שמותקפים מיד על ידי אדם פייג'.

TV טיים בזירה של ג'ריקו, ביג ביל ובריאן קית'.
ג'ריקו מברך על הדיל החדש של AEW ואומר שזה לא היה קורה בלעדיו. הוא אומר שהערב אלו לא רק חגיגות 5 שנים ל-AEW אלא גם 34 שנים מאז שהפך למתאבק מקצועי. הוא אומר שזה גם הזמן של "האוצ'ו" להפוך ל"נואב" ואחרי הניצחון בשבת הוא מאתגר את מארק בריסקו לקרב על אליפות העולם של ROH ברסלדרים.
מארק בריסקו יוצא החוצה עם הקונגלומריישן בעקבותיו, הוא נכנס לזירה ואומר להם להישאר בחוץ בזמן שג'ריקו עושה אותו הדבר עם הענפים שלו.
בריסקו אומר שאבא שלו לימד אותו לא להשתמש בתירוצים למרות שהסיבה היחידה שג'ריקו ניצח הייתה הצ'וקסלאם של ביג ביל. הוא אומר שהוא ישמח להגן על האליפות מול ג'ריקו וזה מקרי שמילת היום היא "השלכתי" כי הוא הולך לדפוק את הראש של ג'ריקו בקיר.
ג'ריקו אומר שהוא לא חושב שהוא יכול אבל אולי ג'יי בריסקו היה יכול. ג'ריקו אומר שכולם יודעים שמארק אף פעם לא יהיה טוב כמו ג'יי ומארק נותן לו אגרוף ואומר לו להוציא את השם של אח שלו מהפה שלו.

פרומו של דארבי אלן ממגרש גרוטאות.
הוא מספר איך בגיל 19 באחת הפעמים שנסע באוטובוס ישבו מאחוריו 3 בריונים שזרקו עליו דברים וירקו עליו, דארבי החליט להתעמת מולם ואחד מהם שלף סכין ושאל מה הוא יעשה בנוגע לזה? דארבי ענה לו שכנראה שהוא הולך להידקר הלילה והתנפל עליו עד שהפרידו ביניהם.
דארבי אומר שלפני מספר שבועות כשמוקסלי אמר לו שהוא לא מספיק טוב כל מה שהוא יכול היה לחשוב עליו אלה אותם 3 בריונים. הוא אומר שהוא כל כך רצה להוכיח שמוקסלי טועה ולפגוש את בריאן ברסלדרים, הוא היה צריך להיות הפנים של החברה עד עכשיו ואנשים מתחילים לאבד את האמונה בו והחלק המפחיד הוא שגם הוא מתחיל לאבד את האמונה בעצמו אבל מה עוד נותר לו לעשות מלבד להילחם? אז הוא מציב אתגר פתוח לרסלדרים ומציע לכל מי שרוצה לבנות את השם שלו באמצעות דארבי להתייצב כי לא נשאר לו שום דבר להפסיד.

קרב 2 – ג'וס רובינסון נגד אדם פייג'
פייג' תוקף את ג'וס כבר במהלך הכניסה שלו, ג'וס משתמש ברצועה מהקרב בשבת כדי להתגונן אבל פייג' משתלט עליו בסופו של דבר.
מנצח: פייג' עם לואו-בלואו ובאקשוט לריאט.
אחרי הקרב פייג' ממשיך לתקוף את ג'וס ומנסה לחנוק אותו עם החגורה שלו.
ג'יי וויט עושה את החזרה שלו ותוקף את פייג' ומעביר אותו דרך שולחן שהונח קודם לכן באיזור הקהל.

רנה פאקט בבאקסטייג' ממתינה לג'ק פרי שמגיע במשאית שלו.
קאטסויורי שיבאטה מתערב ומאתגר את פרי לקרב ברסלדרים.
ג'ק אומר שהוא יחשוב על זה והולך ואז מיד חוזר לתקוף את שיבאטה ואומר שהוא מסכים.

פרומו של בריאן דניאלסון בבאקסטייג'.
כל היום הייתה לו מחשבה אחת בראש – פאק ג'ון מוקסלי, אבל אז הוא הבין שגם אם ג'ון חושב ככה זאת לא האליפות שלו, זאת אפילו לא האליפות של דניאלסון זאת אליפות העולם של AEW. במשך 5 שנים הם שברו את כל המערכת עליה היאבקות הייתה בנויה ופה זה המקום בו הכי טובים מתאבקים. זאת הסיבה שהוא אתגר את אוקדה לקרב מאחר והם במאזן של 1-1, אוקדה שבר לו את היד אבל לא שבר את הרוח שלו.

קרב 3 – בריט בייקר נגד סרינה דיב
מנצחת: בייקר
עם הלוקג'ו.
אחרי הקרב דיב תוקפת את בייקר וקווין אמינאטה יוצאת לעשות את ההצלה.

רנה פאקט עם הוק.
מישהו תקף את טאז לפני התוכנית והוק כועס ואומר שימצא מי עשה את זה.

פרומו של כריסטיאן קייג' שאומר שאם לא האמנו מה הוא השיג ב-5 שנים האלה שנחכה ונראה מה מצפה לו בהמשך.

רנה פאקט מראיינת את מריה מיי.
מריה אומרת שווילו נייטינגייל היא ההגדרה לכישלון ומדברת על האליפויות שהיא הפסידה.
ווילו נכנסת לתמונה ומתעמתת איתה והן נכנסות לברול שמופרד על ידי מאבטחים וכריסטופר דניאלס.

קרב 4 – פרייבט פארטי נגד איירון סאבאג'ס
מנצחים: PP
עם ג'ין וג'וס על בולדר.
אחרי הקרב אייזיאה קאסידי לקוח מיק' ואומר שהם מכוונים לאליפות הזוגות. הם ניצחו את הבאקס בעבר והם יכולים לעשות את זה שוב, הוא אומר שהם מרגישים מוכנים כבר עכשיו ומאתגרים אותו לקרב.
הבאקס יוצאים והולכים לכיוון הזירה ועושה רושם שהם מתכוונים להסכים לאתגר אבל אז אומרים שהם לא יבזבזו תאריך על עיר כמו פיטסבורג וחוזרים חזרה בזמן שג'ק פרי מתגנב מאחורי PP ותוקף אותם. הבאקס מצטרפים לתקיפה עד ששיבאטה יוצא לעשות את ההצלה ואז CD יוצא לקבוע קרב 3 על 3 לראמפייג'.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם MVP.
הוא אומר שיש לו הכרזה גדולה והוא רוצה להציג את...
הוא נקטע על ידי פרינס נענע שאומר ל-MVP שהוא כנראה שכח שהוא היה מתאבק פעם והוא מוכן לקרב הערב.
MVP אומר שהוא לא מטפל בתלונות אבל הוא מוזמן להפנות אותן לשותף העסקי שלו שלטון בנג'מין שנכנס לתמונה ולוקח לנענע את הקפה.

קרב 5 – אליפות נגד אליפות – האליפות הקונטיננטלית מוגנת רק ב-20 הדקות הראשונות – בריאן דניאלסון(א') נגד קאזוצ'יקה אוקדה(א')
מנצח: דניאלסון
אחרי 31 דקות אחרי שקלאודיו ופאק יוצאים לשורות הראשונות לקראת סוף הקרב, מסיחים את דעתו של אוקדה שמנסה ריינמייקר על דניאלסון שהופך את זה לרולאפ.
אחרי הקרב אוקדה נותן ריינמייקר לדניאלסון ועוזב.
פאק וקלאודיו נכנסים לזירה ותופסים את דניאלסון בזמן שגם מוקסלי ומרינה מגיעים.
מוקסלי לוקח מיק' ואומר ששום דבר מזה לא נוגע אליו אלא למשהו הרבה יותר גדול ממנו.
אם זה היה תלוי בו הוא היה מטפל בדניאלסון לפני המון זמן.
ווילר יוטה יוצא לזירה עם פטיש ביד ולאחר שנראה שיש לו ספקות אם ואת מי לתקוף דניאלסון מנצל את זה כדי לתקוף את מוקסלי ואז יוטה מצטרף אליו בעזרה לנקות את הזירה.
יוטה לוקח מיק' ואומר שנמאס לו שמתייחסים אליו כמו ילד, הוא אדם בפני עצמו ויכול להילחם את הקרבות שלו ואומר שאם הם ירצו להגיע לדניאלסון הם יצטרכו לעבור דרכו.
דניאלסון אומר שבשבוע הבא זה יהיה בריאן דניאלסון וווילר יוטה נגד קלאודיו קסטאניולי ופאק.
[Image: image.png]
החלטה מוזרה לפתוח עם אוספרי-ריקושט. חשבתי שהקרב הזה יסגור את הערב ואוקדה-דניאלסון יפתח בהתאם לסטיפולציה שקבעו לו. זה רק אני או שריקושט הוא הצל של עצמו מהאינדיז? הוא פחות מעופף, פחות "לא מהעולם הזה", סתם עוד מתאבק.  

השילוב של טקאשטה בריין של אוספרי זה מעניין. כן נתנו לזה בנייה וניסו לבלבל אותנו עם אוקדה בדרך. אני עדיין חושב שטקאשטה (יחד עם דניאלסון) זה הקרב הכי טוב של אוספרי בAEW. מקווה שבהתאם, טקאשטה יקח לאוספרי (על מי אני עובד, זה לא יקרה) ואוספרי יקח לדניאלסון.

נתתי צ'אנס הפעם לג'ריקו. יכול להיות שזה יהיה דל"פ פה אבל אני לא מבין מה ההתלהבות מבריסקו. נתתי גם לו צ'אנס על המיקרופון. הסגמנט היה הזוי כצפוי. הקהל כבר לא יכול לראות את ג'ריקו, מעניין אם אי פעם טוני יעשה משהו בנידון. חבל על הספוט שהם תופסים בWD, מקווה שזה יהיה בשעה המקדימה לאירוע. 

אני חושב שההפסד של דארבי למוקס היה הכרחי. הוא צריך להוכיח את עצמו בסחיבת פיודים, ניצחונות על שמות גדולים. היה לו סגמנט מעניין בפרק, מעניין מי יענה לאתגר הפתוח שלו.  

האנגמן ממשיך לעניין ולסקרן. אבל לאן זה הולך איתו? מפגש עם וויט בהיפוך תפקידים יכול להיות מעניין. עדיין לא ראיתי מוויט בAEW את מה שכולם זוכרים לו מNJPW. הייתי רוצה לראות את האנגמן ההיל רודף אחרי אוספרי אלוף העולם.  

פרומו חמוד של דניאלסון אבל למה לא קבלנו את זה לפני כמה ימים כחימום ויצירת הייפ לקרב?  

חחחחח מה לעזאזל קרה לטאז? ולמה לא עובדים עם הוק על דיקציה? 

אין לי כוח ללאשלי בAEW, את בינג'מן אני עוד יכול לבלוע. הייתי רוצה לראות בסטייבל הזה את סוורב כמנהיג וריקושט כדי שישתפר בפרומואים. 

מוקס ממשיך לסקרן עם הסיבה הגדולה. פאק מתאים מאוד לBCC ואני שמח שמקדמים את יוטה. זה מרגיש כאילו טוני שם לב שדינמיט חוגגת 5 שנים והוא לא קידם מתאבקים צעירים אז עכשיו הוא לוחץ על ההדק עם כל האצבעות על דארבי, PP, יוטה וסביאן.

תודה על התוצאות גיבור. 
אני ממש אהבתי את האופנר עד לפאק-פיניש. יש לו מקום מכובד ברשימה הגדושה של הקרבות הגדולים של אוספרי בAEW שזה דיון בפני עצמו ואם לא הסיום הייתי בקלות מגדיר את זה גם כקרב הטוב של ריקושט בAEW אבל אני עוד מתלבט עם הקרב עם סאמי. אני אוהב את זה שריקושט לא רץ על אוטומט רק למהלכי היי-פליי ומראה שיש לו גם תותחים כבדים יותר של לריאטס ופיילדרייברס שיותר הולמים את הדמות הטעונה שהוא מתקשה להציג. ההתייחסות של קאליס לשבוע שעבר הייתה קריצה טובה והיה קל לראות שטאקשיטה חולק איתו את המחשבה אבל מפה ועד אשכרה לתקוף את אוספריי היה מרחק שלא חשבתי שהוא יגמע כבר בפרק הזה. אז כן, סיום מאד מוזר אבל מוביל למשולש עם המון פוטנציאל שלמען האמת כל אחד יכול לקחת.

מסכים עם נועם על סגמנט פחות מוצלח של ג'ריקו ושבריסקו לא היריב האופטימלי. מה שכן, התקופה של ג'ריקו כאלוף העולם של ROH הייתה אולי התקופה הכי טובה שלו בAEW ואם הוא מתעקש להיות הפנים והקהל מתעקש לא לראות את הפנים שלו אז לתת לו להיות הראש של תוכנית שאף אחד לא רואה יכולה להיות פתרון מושלם עבורו. זה לא יקרה כמובן, בטח כשהדלק לפיוד הזה הוא שמארק אף פעם לא יהיה ברמה של ג'יי, אבל כן נרשמה כאן עוד התקדמות קטנה להתפכחות של ביג ביל כשמארק אמר שאם למישהו הטייטל-שוט הזה זה ביג ביל ולא ג'ריקו.
ועדיין, מארק בריסקו - כריס ג'ריקו וג'ק פרי - שיבאטה הם לא קרבות ברמה של PPV.

פרומו מצוין של המוקסלים בפתיחה אבל מה שבאמת תפס אותי לא מוכן זה הפרומו האדיר של דארבי. הוא אמר את מה שכולנו חושבים, את מה שמוקסלי טפטף לו כל החודש האחרון, הוא לא במקום שהוא צריך להיות, הוא ממשיך להפסיד והוא אכזב את כולנו, עכשיו הוא נלחם אולי בפעם האחרונה לפני שהוא מוותר על עצמו.

קרבות טובים של פייג' ובייקר, עבודה טובה גם של היריבים. פייג' לא צריך לואו-בלואו כדי לנצח, דיב - אמינאטה עדיין לא מוצק מספיק.
מישהו היה צריך לחזור הערב, ג'יי וויט הוא אולי החשוב מכולם, צולל ישירות לסטוריליין בפרופיל גבוה מול המתאבק הכי טוב כרגע מחוץ לתמונת אליפות העולם, נראה מה תהיה התוצאה כי מישהו יצטרך לאכול את ההצמדה.
דרך אגב גם קני אומגה הכריז היום שאם יספיק לחזור הוא רוצה להצטוות לטאנהאשי לקרב מול הבאקס לרסל-דיינאסטי בינואר.

נראה שהכיוון החדש של הוק יהיה כריסטיאן, עוד צעד חיובי אחרי שבוע שעבר.

שלטון בנג'מין יכול להיות מצוין למחלקת הזוגות הגוועת.

דניאלסון - אוקדה היה ממש טוב ברגע ששברו את מחסום 20 הדקות. עד אז אוקדה בעיקר התגונן ומשך את הזמן שזאת אסטרטגיה מובנת לגמרי בתור ספורטאי אבל אסטרטגיה מייגעת לצופה. אחרי זה הוא דווקא שחרר את הרסן ומלהיות על סף הירדמות בצפייה בלייב ב5 בבוקר הוא החזיר לי את כל האנרגיה וקיבלנו את אוקדה האמיתי. דיברתי אתמול על כך שאין דרך לסיים את הקרב הזה יפה והוא באמת נגמר בטעם חמוץ אבל כולנו ידענו את זה. אחר כך עוד מילים גדולות ממוקסלי ומילים עוד יותר חשובות מיוטה שחזר על הגל והייפ גדול לקראת שבוע הבא, אני מת לדעת מה צופן העתיד לאליפות השלשות.
תכנית סבבה, היו דברים טובים יותר וטובים פחות.

הפתיחה של התכניות לאחרונה עם מוקסלי וחבריו טובה, כל העריכה נותנת תחושה של משהו גדול.

אוספריי נגד ריקושט - ציפיתי ליותר מהקרב אבל הוא היה בסדר. נהניתי מהסיום של חלק א' עם ההצמדה המקבילה. לגבי הסיום הסיום, דווקא חשבתי שמי שיבוא להפריע יהיה קייל פלצ'ר שתוקף את אוספריי על זה שהוא מנע מהם לזכות באליפות הזוגות. גם טאקשיטה לא הפתיע אותי כי כן היו ניצנים לזה בשבועות האחרונים. בסופו של דבר הצליחו לשמור גם על ריקושט וגם על אוספריי ולהוסיף את טאקשיטה לתמונה אז אני בעד לגמרי. מצפה לקרב.

דרבי אלן - לא התלהבתי. פרומו נחמד, אהבתי שאמר שהאוהדים מתחילים לא להאמין בו וגם הוא, אבל מה יש לו להציע שהוא עושה open challenge?

ג'וס נגד אדם פייג' - שולחן שמוצב במערכה הראשונה יישבר במערכה השלישית. היה קרב נחמד, אדם ממשיך להיות חסר תקנה והוא כל כך מדהים - ההבעות, שפת הגוף, המהלכים.
שמחתי ממש שג'יי ווייט חזר, ועוד לפיוד עם אדם פייג'. זה גם הגיוני, למיטב זכרוני אדם היה הקרב האחרון של כיי לפני שהוא יצא לטפל בפציעה. הפרומו שלו מאחורי הקלעים אחרי התכנית גם היה טוב.

בריט נגד סרינה דיב - לא התלהבתי.

הוק - חייב להשתפר על המיקרופון. אם זה אכן יהיה כריסטיאן שתקף את טאז - אני בעד. חבל שכריסטיאן לא התייחס בכלל למה שקרה עם קיפ...

מריה מיי ו-ווילו - פרומו חמוד ממש, בעד הפיוד הזה לגמרי.

האתגר של שיבאטה הגיע מוקדם מדי. היו צריכים לחכות לקוליז'ן או לשבוע הבא, אחרי התקיפה ולא לפני.

הזיכרונות שלי משלטון בנג'מין הן משנות ה-2000, ככה שאני התלהבתי לראות אותו. בכללי הם ממשיכים עם אותו הקו הפיודי של המנג'רים בין פרינס נענע לMVP וזה לגמרי עובד בעיניי.

אוקדה נגד דניאלסון - כמעט נרדמתי לקראת סוף 20 הדקות הראשונות, אבל אחרי שהן נגמרו הקרב נהיה טוב מאוד. הסיום של הקרב הפתיע אותי אבל הגיוני מאוד סך הכל. שמחה שבכל זאת הם הלכו עם ניצחון של דניאלסון ולא עם קרב ללא הכרעה.
יוטה הרגיש כל כך כמו ילד כשהוא אומר שנמאס לו שמתייחסים אליו כמו ילד. מצפה לקרב הזה בשבוע הבא.
לפני כמה חודשים חשבתי שיהיה מאוד מעניין מה יעשו במצב של טאג אלופים כשאחד היל ואחד פייס. עכשיו רק מחכה שהם יגנו על האליפות בזמן הפיוד הזה ומה יהיה אז.

היה מאוד מעניין לשמוע מה מוקס אמר בנוגע לזה שזו לא ההחלטה שלו, גם השדרנים התייחסו לזה כאילו שיש מישהו שנמצא מאחורי הקלעים. מעניין.

תודה רבה על התוצאות!
(10-03-2024, 02:07 PM)orgibor כתב: [ -> ]נראה שהכיוון החדש של הוק יהיה כריסטיאן, עוד צעד חיובי אחרי שבוע שעבר.

הייתי שמח לראות אותם אמיצים מספיק לעשות ביניהם פיוד שבסופו הוק יזכה בחוזה
לקרב על אליפות העולם מהידיים של כריססטיאן. ואחרי שזה בידיים של הוק להתחיל לבנות
אותו כמתמודד לגיטימי על התואר. זה בטח יהיה עדיף מבחינתי מאשר לזרוק לשם את לאשלי רק
כי זה שם גדול שחתם לאחרונה.
(10-03-2024, 03:32 PM)gilam כתב: [ -> ]הייתי שמח לראות אותם אמיצים מספיק לעשות ביניהם פיוד שבסופו הוק יזכה בחוזה
לקרב על אליפות העולם מהידיים של כריססטיאן. ואחרי שזה בידיים של הוק להתחיל לבנות
אותו כמתמודד לגיטימי על התואר. זה בטח יהיה עדיף מבחינתי מאשר לזרוק לשם את לאשלי רק
כי זה שם גדול שחתם לאחרונה.

בעד הסטוריליין בשביל אפקט ההפתעה + לראות את כריסטיאן ההיל נדפק יהיה שווה צפייה עם ים פרומואים מענגים אחר כך.
אבל הוק לא מתאים לאליפות העולם. גם לא כטוען לכתר. 

(10-03-2024, 07:08 PM)NaRRative כתב: [ -> ]בעד הסטוריליין בשביל אפקט ההפתעה + לראות את כריסטיאן ההיל נדפק יהיה שווה צפייה עם ים פרומואים מענגים אחר כך.
אבל הוק לא מתאים לאליפות העולם. גם לא כטוען לכתר. 

זה ברור לי. אני מדבר על לתת לו להחזיק את החוזה למספר חודשים.
לתת לו שרשרת קרבות גדולים עם נצחונות מרשימים כדי לבנות אותו כאיום לגיטימי.
ואחר כך לתת לו פיוד עם מוקסלי שיכול להתחיל בפדייה או להסתיים בפדייה ובהוק כאלוף עולם.
וAEW עם כוכב עולה שנבנה בארגון עצמו.
ראיתי את הקרבות. 

אוספריי/ריקושט.
בלאנדר רציני. עכשיו, כמובן שאני מתייחס ושופט את הקרב עפ"י הציפיות שלי מהטאלנט ומהמאצ'אפ, ריאלית זה היה קרב טוב+ שפשוט לא התרומם מעל לקרקע. 
ריקושט מבחינתי סיים את דרכו בAEW. היה לי בדיוק קרב אחד ממנו שרציתי לראות והנה קיבלנו אותו. 
אם אני מבודד את אוספריי וריקושט זה מזה, קל לי לראות שזה היה ריקושט שסחב את הקרב למטה. אני חושב שהוא היה חד כשהגיע, אבל מהר מאוד הספיק להוריד הילוך מנטלי ופשוט לצוף שם. 
הוא הגיע לפני חודש, זה כמה מהר לקח לו להסתגל להוואי של AEW בזירה. 

אני כנראה קצת מוטה נגד ריקושט ונגד הקרב. 
אני מוטה נגד ריקושט כי אני תופס אותו ואת המעבר שלו לAEW בצורה צינית, אני מוטה נגד הקרב כי אני תופס את הקרב הזה בתור עוד 'קרב חלומות' מעייף שהיה נראה מגניב בהיילייטס שראיתי מPWG לפני כמעט עשור. כמובן ששחזרו ספוטים, כמובן שהם עשו את כל הלהטוטים הרגילים, כמובן שהכל נראה מזויף מידי וחלק מידי ולא כמו קרב אלא כמו ריקוד. הביקורת הרגילה. רק שהפעם זה היה אשכרה ריקושט שסחב קרב למטה, ועוד קרב מול אוספריי. אני כבר עכשיו עייף על ריקושט בAEW. אני חושב שהמעבר היחיד שהתייחסתי אליו יותר בבוז מהמעבר של ריקושט היה המעבר של אדג', ואני כן כולל פה את שיין מקמהן ברשימת המעברים.

- אני גם לא חם על בריסקו. אני חושב שהוא אוברייטד רציני ואני חושב שהרבה אנשים לא יאמרו את זה בגלל ג'יי.
לדעתי הוא כמו PCO-לייט, מישהו שאני בקושי מסוגל לסבול על המסך. 
כשאני רואה את PCO אני רץ וקופץ כדי להריץ קדימה וכדי לא לסבול עוד שנייה ממנו על המסך, עם בריסקו זה דומה רק קצת יותר חלש. אני מצטער אבל בכנות חושב שהם לא מתאימים לTV, כמו שאני חושב שמארקו סטאנט לא מתאים לTV.

- הם אשכרה לא פיתחו את הוק, דארבי ופרייבט פארטי במשך 5 שנים ורואים.
הוק המסכן חשף את עצמו לגמרי בפרומו עלוב של דקה. עכשיו הוא צריך לשקם את התדמית. ג'ריקו אפילו לא האשם העיקרי כאן, זה טוני והסביבה של AEW שנתנו לזה לקרות. ביקום מקביל הוק הוא כוכב מבוסס שאשכרה למד איך להיות טאלנט בTV, הרי יש לו ניסיון של 3 שנים בTV בשלב הזה, שנה יותר מברון ברייקר. אבסורד.

- האנגמן/ג'וס היה MOTN. לא שזה היה רף כל כך גבוה הפעם, אבל עדיין.
קרב TV טוב מאוד, קצת לא קשור עלילתית, אבל נחמד.
האנגמן ממשיך להיות מעולה. ג'וס תמיד היה מעולה (למרות שאני לא אוהב את הגרסה הנוכחית שלו, אני חושב שג'וס הפייס של 2019, כשהוא לא מכריח את עצמו להיות משוגע, זו גרסה של מיין איבנטר).
חזרה נחמדה של סוויצ'בלייד, אני מקווה שהפעם הוא יקח את עצמו ברצינות. אני לא אופטימי. קיוויתי שהוא יחזור בתור סינגלס אבל הנה הוא חוזר ישר לחיק הסטייבל המעפן המקורי שלו, סטייבל שצריך להתפרק ממזמן ושכל אחד מחבריו ירוויח אם זה יקרה.
פרדיקציה: סוויצ'בלייד יוצא מופסד מהיריבות מול האנגמן.

בייקר/דיב היה נחמד מינוס.
בייקר הצל של עצמה, דיב במגמת שיפור.
יש לי מעט מאוד לומר על הקרב. הרגיש לי שבייקר טובעת בזירה ושאין לה את היכולת הטכנית להחזיק קרב רסלינג מבלי לגרום לו להיראות לא מקצועי. זה פשוט הרגיש לי כמו החלק הגרוע של מופע אינדיז. 
כל מה שהולך עם מארייה/מינה מעולה כרגע. יש סיבה שמארייה היא הכוכבת הראשית של המחלקה ולא בייקר או סשה בנקס. הימור מבריק שלהם על טאלנט מסטארדום שכמובן לא הולכת לאכזב וכבר סוחבת את המחלקה. אולי בייקר צריכה לעשות את המסלול שאנה ג'יי עושה ושג'ק פרי עשה - שנה ביפן כדי אשכרה ללמוד רסלינג. 

אוקדה/דניאלסון היה המשך של האכזבה משני הקרבות הקודמים שלהם.
אני מצטער ממש, אבל הם פשוט לא מאצ'אפ טוב. 
בנוסף, סטיפולציה שמכריחה את אוקדה עלילתית להיות אפילו יותר משעמם במשך 20 דק' זו בשורת איוב לכל קרב. 
אני נגד כל הסנטימנט של "זה קרב בבנייה של שנה+" כי זה פשוט לא ככה, זה קרב עם 0 בנייה, עם סטיפולציה טיפשית, עם 0 הסבר ועם 0 הייפ, שהצליח ליצור איכשהו מינוס עניין.
הקרב התחמם לקראת הסוף, אבל מה זה משנה, למה הם נותנים לעצמם תירוץ להיות משעממים במשך 20 דקות? 
אני לא רוצה לראות את שניהם זה מול זה בזירה יותר, נתתי 3 צ'אנסים והתאכזבתי 3 פעמים. 

בגדול היו דברים טובים בתכנית שלא דיברתי עליהם - אבל מוקסלי מעניין מאוד (ואפילו יותר מעניין כשהטענה היא שזה לא קשור לשיין מקמהן כמו שחשבתי בהתחלה), דארבי סוף סוף מעניין, סוויצ'בלייד חזר, האנגמן מעולה, קני/טנהאשי מצוין. מארייה מיי מעולה. ווילר יוטה מעלה הילוך. יש דברים טובים שקורים בAEW. אבל הג'ריקו, אוקדה, יאנג באקס, כל הזבל, לא. זה לא מעניין.
(10-05-2024, 05:57 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]פרדיקציה: סוויצ'בלייד יוצא מופסד מהיריבות מול האנגמן.

אני חושב שסוויצבלייד יוצא אובר בפיוד, הוא צריך את זה ואני חושב שהם יודעים את זה, בנוסף, האנגמן צריך את ההפסד יותר מאת הניצחון לדמות שלו לדעתי.
(10-05-2024, 08:01 PM)Coquina Clutch כתב: [ -> ]אני חושב שסוויצבלייד יוצא אובר בפיוד, הוא צריך את זה ואני חושב שהם יודעים את זה, בנוסף, האנגמן צריך את ההפסד יותר מאת הניצחון לדמות שלו לדעתי.

אני מקווה שאתה צודק, אני פשוט באמת איבדתי תקווה בנוגע לג'יי.
אם פייג' יצא אובר מול סוורב, מה ההיגיון שעכשיו הוא יצא אנדר מול ג'יי? זו המחשבה שמובילה אותי, וסגנון הבוקינג של טוני שפשוט אומר שפייג' הולך מכאן לN1C. 

בעיקרון הצעד הבא של ג'יי יהיה יציאה מהסטייבל שלו, השאלה היא אם אנחנו הולכים לכיוון הזה. 
עמודים: 1 2