Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE WrestleMania 37 - לילה 1
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4
[Image: 1211.png]

וינס מקמהן פותח את רסלמניה לצד כל הרוסטר של ה-WWE, וינס מקמהן מדבר על השנה האחרונה שעברה עליהם, וינס מקמהן שהדבר הכי חשוב זה הקהל, וינס מודה לקהל ואומר להם ברוכים הבאים לרסלמניה, כל הרוסטר מוחא כפיים.

בגלל תנאי מזג האוויר בטמפה פלורידה(גשמים חזקים), האירוע נדחה ב-45 דקות.

---

קרב על אליפות ה-WWE
בובי לאשלי ניצח את דרו מקנטייר ושמר על אליפות ה-WWE, מקנטייר פספס קליימור, לאשלי הכניע את מקנטייר בפול נלסון עד שהוא התעלף.
[Image: 1.jpg]

קרב זוגות - המנצחות יקבלו קרב על אליפות זוגות הנשים בלילה 2
כרמלה ובילי קיי הדיחו את נעומי ולאנה
הריוט סקואד הדיחו את כרמלה ובילי קיי
הריוט סקואד הדיחו את דנה ברוק ומנדי רוז
נטליה וטאמינה ניצחו את הריוט סקואד, טאמינה הצמידה לניצחון את רובי ריוט אחרי סופרפליי ספלאש, נטליה וטאמינה יפגשו מחר את שיינה בייזלר וניה ג'קס לקרב על אליפות הזוגות של הנשים.
[Image: 23.jpg]

סזארו ניצח את סת' רולינס, סת' רולינס קיבל שיר חדש, במהלך הקרב סזארו סובב את סת' רולינס 23 פעמים ואחר כך הצמיד אותו לניצחון אחרי הניטרולייזר.
[Image: 6666.jpg]

קרב על אליפות הזוגות של ראו
AJ סטיילס ואומוס ניצחו את הניו דיי וזכו באליפות הזוגות של ראו, סטיילס קפץ מהכתפיים של אומוס בפנומנל פורארם על וודס, אומוס הרים את קופי קינגסטון והטיח אותו, אומוס מניח את הרגל שלו על קופי ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 7.jpg]

קרב כלוב
ברון סטרומן ניצח את שיין מקמהן, במהלך הקרב שיין מקמהן ניסה לברוח מהכלוב, סטרומן תפס את שיין ואחר כך תלש חתיכה מהכלוב והכניס את שיין מקמהן פנימה, ברון סטרומן ושיין מקמהן עומדים בצמרת הכלוב, סטרומן מעיף את שיין מקמהן מלמעלה, סטרומן יורד לזירה, תופס את שיין מקמהן ומצמיד אותו לניצחון אחרי ראנינג פאוורסלאם.
[Image: 1231.jpg]

חברי היכל התהילה לשנת 2020 מקבלים כבוד.

קרב זוגות
בד באני ודמיאן פריסט ניצחו את מיז ומוריסון, בד באני קיבל כניסה מאוד מושקעת, דמיאן פריסט קפץ על מיז ומוריסון, אחר כך בד באני עלה לטופ רופ וקפץ אל מחוץ לזירה על מיז ומוריסון, מאוחר יותר בקרב בד באני נתן לג'ון מוריסון קנדיאן דסטריור מחוץ לזירה, בזירה פריסט מרים את מיז על הכתפיים שלו, בד באני קופץ על מיז בקרוס באדי ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 85.png]

קרב מרכזי - קרב על אליפות הנשים של סמאקדאון
ביאנקה בלאייר ניצחה את סשה בנקס וזכתה באליפות הנשים של סמאקדאון, ביאנקה בלאייר הכתה את סשה בנקס בעזרת השיער שלה, ביאנקה התכונה ל-KOD אך סשה התחמקה, סשה ניסתה לתת לביאנקה באקסטבר, ביאנקה התחמקה לה מזה, נתנה לה KOD והצמידה אותה לניצחון, הלילה הראשון של רסלמניה מסתיים כאשר ביאנקה בלאייר חוגגת את הזכייה שלה בזירה.
מה היה ההכרזה של 2k?

ואוו.
איזה לילה מרגש, כמה שהתגעגענו לקהל, פשוט חוויה.
25,675 צופים היו בקהל, זה כמובן סולד אאוט וזאת כל כמות הכרטיסים שהיה ניתן למכור.

דעות :
- הקהל נתן פופים אדירים ובשידור לא היה אפשר לדעת למה, אחר כך בטוויטר היה אפשר לראות שכל הרוסטר יצא החוצה לראות את הקהל, אחר כך בשידור וינס מקמהן דיבר, הקהל השתגע, המתאבקים מחאו כפיים וזה ללא ספק היה מרגש מאוד, מי שלא התרגש מזה.. לא באמת אוהב ההאבקות.
- התחלה כאילו אנחנו בתוך סרט, גשם בלי הפסקה באיצטדיון ריימונד ג'יימס, זה ללא ספק אחד הרגעים הגדולים ברסלינג, הקהל יוצא מהאיצטדיון ותופס מחסה, רסלמניה בסיכון ובסופו של דבר מתחילה באיחור של 45 דקות.
- והנה זה קורה, הקרב הראשון בפני צופים אחרי יותר משנה, דרו מקנטייר נכנס ראשון ומקבל סוף סוף(!) את הפופים הגדולים האלה שמגיע לו, אפשר רק לתאר איך הוא הרגיש, זה מדהים. מקנטייר ובובי לאשלי נתנו אופנר מעולה לרסלמניה, ירד פאקינג גשם במהלך הקרב, היה ביג פייט פיל, הקהל היה חם בתוך זה וכמעט לא היו רגעים מתים, הייתי בטוח לחלוטין שזה שמקנטייר פותח את האירוע יבטיח לו את הזכייה באליפות וקבלת הרגע לצד הקהל, אני בהלם שבובי לאשלי שמר על האליפות בניצחון כל כך דומיננטי על דרו מקנטייר, איזה דרך לפתוח את רסלמניה, פשוט כיף, העידן של הכל יכול, בובי לאשלי ממשיך בייבי !
- הקרב נשים היה זוועה, זה קרב שצריך למחוק אחר כך מהנטוורק/פיקוק ושאר הרשתות החברתיות, הדבר היחידי שאני יכול לרשום פה זה שאני שמח שהמתאבקות קיבלו ספוט להופיע מול קהל אחרי השנה, הקרב הזה היה מזעזע, מנדי רוז החליקה, ראו לדנה ברוק את הפיטמה פעמיים במהלך הקרב, טאמינה זאת שמנצחת, למה לא לתת לריוט סקואד את הרגע הזה ? גם הקהל רצה את זה, חבל.
- סזארו נגד סת' רולינס היה מדהים, השיר החדש של רולינס מעולה, הכניסה הייתה אדירה, הפופ היה חזק והקרב עצמו היה התענוג, רולינס וסזארו הפציצו, רולינס כל כך טוב, סזארו מוכשר בקטע פסיכי, הקהל היה מאחורי סזארו, סוף סוף הוא מקבל ניצחון בקרב סינגלס ברסלמניה, עכשיו הוא חייב להמשיך את המומנטום הזה.
- סטיילס ואומוס נגד הניו דיי היה טוב, על סטיילס אין יותר מידי מה להרחיב, אחד המתאבקים הטובים בעולם, החשש הגדול היה איך יהיה הדביוט של אומוס.. ואני שמח לרשום שהוא נתן הופעה טובה ולא פישל, הוא היה נראה דומיננטי וקיבל חתיכת פופ גדול בניצחון שלו, התוצאה עצמה גם ממש מעולה, למי יש כח לראות את הניו דיי ממשיכים כאלופי זוגות ? סטיילס ואומוס.. יהיה מעניין.
- סטרומן ושיין מקמהן בכלוב היה מעולה, היה לי ברור, רשמתי את זה גם לפני הקרב מספר פעמים, סטרומן נראה בכושר פנטסטי, הוא בנוי כמו מפלצת ענקית והקהל אוהב אותו, הספוט שסטרומן תולש חתיכה מהכלוב הייתה ענקית, הספוט שסטרומן העיף את שיין מקמהן מצמרת הכלוב.. הולי שיט. שיין מקמהן חולה נפש ומספק את הסחורה כמו תמיד. שאפו.
- ה-הצגה של הלילה הזה, בד פאקינג באני, איזה מ-ל-ך. קיבל כניסה ענקית ונתן הופעה מטורפת, כל מי שבלבל תשכל עליו יאכל את הכובע ויהיה לו טעים בייבי, הבנאדם עבר לגור באורלנדו בשביל זה, התאמן בעקביות ב-PC וזה השתלם לו, הופעה מושלמת שלו, כל ספוט בצבע, אגרופים אמינים, קפיצה מהטופ רופ, DDT, פאקינג קנדיאן דסטרויר.. הבנאדם קיבל כנראה את הפופים הכי חזקים ללילה הראשון של רסלמניה, מדהים. ואוו ואוו ואוו.
- המרכזי היה מצוין, סשה בנקס וביאנקה בלאייר הפגיזו בקרב המרכזי של הלילה הראשון של רסלמניה, זה קרב נשים ! סיפקו את הסחורה לגמרי, מתאבקות פנטסטיות, הרעש מהמכה שביאנקה הביאה לסשה בעזרת השיער שלה... הולי שיט זה היה חזק וזה אשכרה חתך את סשה, הספוט המסיים בוצע מצוין, ברכות לביאנקה בלאייר על הזכייה, בהחלט מגיע לה.
(04-11-2021, 07:03 AM)lidoradir כתב: [ -> ][Image: 1.jpg]

ואוו.
איזה לילה מרגש, כמה שהתגעגענו לקהל, פשוט חוויה.
25,675 צופים היו בקהל, זה כמובן סולד אאוט וזאת כל כמות הכרטיסים שהיה ניתן למכור.

דעות :
- הקהל נתן פופים אדירים ובשידור לא היה אפשר לדעת למה, אחר כך בטוויטר היה אפשר לראות שכל הרוסטר יצא החוצה לראות את הקהל, אחר כך בשידור וינס מקמהן דיבר, הקהל השתגע, המתאבקים מחאו כפיים וזה ללא ספק היה מרגש מאוד, מי שלא התרגש מזה.. לא באמת אוהב ההאבקות.
- התחלה כאילו אנחנו בתוך סרט, גשם בלי הפסקה באיצטדיון ריימונד ג'יימס, זה ללא ספק אחד הרגעים הגדולים ברסלינג, הקהל יוצא מהאיצטדיון ותופס מחסה, רסלמניה בסיכון ובסופו של דבר מתחילה באיחור של 45 דקות.
- והנה זה קורה, הקרב הראשון בפני צופים אחרי יותר משנה, דרו מקנטייר נכנס ראשון ומקבל סוף סוף(!) את הפופים הגדולים האלה שמגיע לו, אפשר רק לתאר איך הוא הרגיש, זה מדהים. מקנטייר ובובי לאשלי נתנו אופנר מעולה לרסלמניה, ירד פאקינג גשם במהלך הקרב, היה ביג פייט פיל, הקהל היה חם בתוך זה וכמעט לא היו רגעים מתים, הייתי בטוח לחלוטין שזה שמקנטייר פותח את האירוע יבטיח לו את הזכייה באליפות וקבלת הרגע לצד הקהל, אני בהלם שבובי לאשלי שמר על האליפות בניצחון כל כך דומיננטי על דרו מקנטייר, איזה דרך לפתוח את רסלמניה, פשוט כיף, העידן של הכל יכול, בובי לאשלי ממשיך בייבי !
- הקרב נשים היה זוועה, זה קרב שצריך למחוק אחר כך מהנטוורק/פיקוק ושאר הרשתות החברתיות, הדבר היחידי שאני יכול לרשום פה זה שאני שמח שהמתאבקות קיבלו ספוט להופיע מול קהל אחרי השנה, הקרב הזה היה מזעזע, מנדי רוז החליקה, ראו לדנה ברוק את הפיטמה פעמיים במהלך הקרב, טאמינה זאת שמנצחת, למה לא לתת לריוט סקואד את הרגע הזה ? גם הקהל רצה את זה, חבל.
- סזארו נגד סת' רולינס היה מדהים, השיר החדש של רולינס מעולה, הכניסה הייתה אדירה, הפופ היה חזק והקרב עצמו היה התענוג, רולינס וסזארו הפציצו, רולינס כל כך טוב, סזארו מוכשר בקטע פסיכי, הקהל היה מאחורי סזארו, סוף סוף הוא מקבל ניצחון בקרב סינגלס ברסלמניה, עכשיו הוא חייב להמשיך את המומנטום הזה.
- סטיילס ואומוס נגד הניו דיי היה טוב, על סטיילס אין יותר מידי מה להרחיב, אחד המתאבקים הטובים בעולם, החשש הגדול היה איך יהיה הדביוט של אומוס.. ואני שמח לרשום שהוא נתן הופעה טובה ולא פישל, הוא היה נראה דומיננטי וקיבל חתיכת פופ גדול בניצחון שלו, התוצאה עצמה גם ממש מעולה, למי יש כח לראות את הניו דיי ממשיכים כאלופי זוגות ? סטיילס ואומוס.. יהיה מעניין.
- סטרומן ושיין מקמהן בכלוב היה מעולה, היה לי ברור, רשמתי את זה גם לפני הקרב מספר פעמים, סטרומן נראה בכושר פנטסטי, הוא בנוי כמו מפלצת ענקית והקהל אוהב אותו, הספוט שסטרומן תולש חתיכה מהכלוב הייתה ענקית, הספוט שסטרומן העיף את שיין מקמהן מצמרת הכלוב.. הולי שיט. שיין מקמהן חולה נפש ומספק את הסחורה כמו תמיד. שאפו.
- ה-הצגה של הלילה הזה, בד פאקינג באני, איזה מ-ל-ך. קיבל כניסה ענקית ונתן הופעה מטורפת, כל מי שבלבל תשכל עליו יאכל את הכובע ויהיה לו טעים בייבי, הבנאדם עבר לגור באורלנדו בשביל זה, התאמן בעקביות ב-PC וזה השתלם לו, הופעה מושלמת שלו, כל ספוט בצבע, אגרופים אמינים, קפיצה מהטופ רופ, DDT, פאקינג קנדיאן דסטרויר.. הבנאדם קיבל כנראה את הפופים הכי חזקים ללילה הראשון של רסלמניה, מדהים. ואוו ואוו ואוו.
- המרכזי היה מצוין, סשה בנקס וביאנקה בלאייר הפגיזו בקרב המרכזי של הלילה הראשון של רסלמניה, זה קרב נשים ! סיפקו את הסחורה לגמרי, מתאבקות פנטסטיות, הרעש מהמכה שביאנקה הביאה לסשה בעזרת השיער שלה... הולי שיט זה היה חזק וזה אשכרה חתך את סשה, הספוט המסיים בוצע מצוין, ברכות לביאנקה בלאייר על הזכייה, בהחלט מגיע לה.

לא יודע מה הקהל הספיק לעשות רע לוינס שכבר נתן לו לחזות בניצחון של נטליה וטאמינה...אנחנו ב-2021, רגע אחרי השנה הכי קשה של המילניום הנוכחית וזה מה שמגיע לנו?!

לגבי באד-באני...אין מה לעשות, רסלמניה זה אירוע של סלבריטאים, הוא לא הראשון ולא האחרון שמקבל את הספוט הזה והאינטרנט יכול להמשיך לבכות על זה שהוא תפס ספוט של מתאבק צעיר, אבל בסוף האירוע הזה כל השנים נבנה על סלבריטאים (מוכרים יותר או פחות) שבאים ונותנים איזו אתנחתא לקהל.
(04-11-2021, 06:57 AM)Didiwe כתב: [ -> ]מה היה ההכרזה של 2k?

משחק חדש, 2K22.
יאאלה מתחילים חבל שלא יכולתי לראות בלייב

סוף סוף קהל אמיתי באירוע , נראה ונשמע טוב ולא סתם כול המתאבקים יצאו ומחאו כפיים לקהל.
הפרומו של רסלמניה בפתיחה היה מעולה וככה שנתנו לכול הכוכבים בקרבות לדבר על הקרב שלהם.
היה גשם בתחילת האירוע נראה לי זה תפס אותם קצת לא מוכנים , אוניל והוגאן המארחים, לא נראו טוב ביחד לא הייתה כימיה וברור למה.
בסופו של דבר לדעתי היה חצי אירוע נהדר והמשך נפלא לטייקאובר.

לאשלי-דרו

פתיחה מעולה לרסלמניה עם קרב על אליפות ה WWE , קרב חזק עם 2 מתאבקים מעולים , דרו הפתיע עם כמה נעילות שניסה על לאשלי וגם הקפיצה מעל החבל העליון היה חזק , לאשלי פשוט מפלצת עם הכוח שלו הרים כמה פעמים את דרו כאילו הוא בובה, כול הרקע נבנה מעולה שהם לא מפחדים אחד מהשני שלדרו אין מה להפסיד ולאשלי יעשה הכול כדי לשמור על התואר , רשמתי דרו במשחק אבל לאשלי ניצח בצדק דרו צריך קצת זמן מסך לעשות דברים אחרים ולחזור לתמונה מאוחר יותר.

טאמינה ונטליה - הריוט סקואד - מנדי רוז ודנה ברוק - לאנה ונעומי - בילי וכרמלה.

הוסיפו ברגע האחרון את כרמלה ובילי , האמת שידפדפתי בין המהלכים ברוב הקרב והתמקדתי רק שדיינה ומנדי היו בקרב ,לא מבין אך ( ולנו זה טוב) ה WWE מאשרים לבעלות חזה גדול להיות עם חזייה שזזה בקרב ( מי שקלט ה WWE בעריכה עצרו פעמיים לשניה את המצלמה כדי שלא יקלטו שברח לדיינה ברוק , היה גם עם לנה לפני חודשיים ) טמינה ונטליה ניצחו אומנם הם ותיקות אבל מקווה שיהיו האלופות החדשות גם ( אולי ראן אחרון שלהם בחברה) .

רולינס – סזארו

נתנו מה שציפו מהם , קרב מעולה , כול הקרב סזארו רק מנסה לסובב את רולינס ( הצליח עם 9) מכר יפה שנפגע בזרוע , רולינס תמיד טוב בזירה עשה פרוג ספלאש מסובב ברח מהניוטיולזר סזארו ברח מהפדיגרי ואז רולינס התחיל עם הדיבורים וסזארו עם סיבוב על הכתפיים ( 10 פעמים) סזארו סווינג ( 23 פעמים הייתי קרוב) וניצחון שמגיע לו , שנים ב WWE וניצחון יחידים ראשון ברסלמניה.

ניו דיי – סטיילס ואומס

ביג אי הכניס את ניו דיי עם הקריאה שלו , אומס עושה את הדביוט שלו ברסלמניה בקרב על אליפות.
אמרתי כבר פעם סטיילס וקינגסטון יכלו לקבל גם קרב יחידים על תואר כולשהו ולהוציא קרב מצוין ברסלמניה הם כול כך מוכשרים שניהם , ניו דיי שיחקו פסיכולוגי כול הקרב וניסו לנתק את סטיילס מאומס ובעצם כמעט כול הקרב סטיילס היה מולם לבד , אומס נכנס הוא לא הראה לנו משהו מיוחד חוץ מכוח ועוצמה ומהלכים בסיסיים אבל את שלו הוא עשה AND THE NEW ... מקווה שניו דיי לא יחזרו בקרוב.

ברון – שיין

האמת לא ציפיתי הרבה מהקרב הזה ולא חושב שבנו אותו טוב מההתחלה, הכלוב סגר את שיין בפנים אבל נתן לו את היכולת לבצע את הקפיצות המטורפות שלו ( CTC), ידעתי ששיין לא יהיה לבד אבל לא חשבתי שעוד לפני תחילת הקרב אליאס ורייקר יופיעו.
שיין מפרק לברון את הרגל עם הכיסא בתחילת הקרב ומנסה ליצור שוויון בין הגדלים שלהם , שיין חטף הרבה בקרב הזה והוא אחד המוכרים היותר טובים , הקטע שברון מפרק את הכלוב היה חזק .
ברון מנצח גם כשיעור לכול הבריונים במציאות וברשת.

רסלמניה שנה הבאה תהיה גדולה כי היא בטקסס ואוסטין יהיה בטח ההוסט ואולי איזה ביקור של טייקר , יפה שנתנו לבוקר לחזור לשולחן לקרב של באני ומיז.

מיז ומוריסון – באד באני ופריסט

כניסה חזקה של מיז ומוריסון גם עם הארנבים וגם עם השיר שלהם בספרדית , קרב שהיה רק כדי לקדם את המכירות של באני ב WWE ומי מוכר יותר טוב ממיז , באני נכנס עם משאית וזיקוקים , באני נראה נחמד התאמן קצת על כמה מהלכים ( קנדיין דיסטרוייר , קפץ מחבל עליון ועוד..) יפה שהוא קיבל הרבה זמן זירה יחסית לאומנים שנכנסים לדקה וחצי..כמובן שבאני ופריסט ניצחו היה שקוף מאוד .

בל אייר – בנקס

מיין איבנט של הערב הראשון נתנו לקרב הנשים , בל אייר התקדמה כול השנה מאז שעלתה מ NXT עד הזכייה בראמבל , בנקס עם נסיון ברסלמניה , בדרך כלל מעביר קרבות נשים אבל זה רסלמניה אז התאמצתי ולא התאכזבתי
בנקס ובל אייר 2 מהזריזות שיש במחלקת הנשים ובגלל זה היה קרב מהיר , בל אייר מאוד חזקה גם הרימה את בנקס מבחוץ לזירה כאילו היא כלום , היה מהלך שסשה השתמשה בצמה של בל אייר זה היה חזק...בסוף ההצלפה עם הצמה זה מה שהתחיל את המהלך לניצחון בל אייר מנצחת מגיעה לה , מחכה לקרב החוזר.

יאאלה ללילה השני נקווה שיהיה מעולה כמו הראשון.
אופנר מצוין, לא שזה מפתיע. היו להם קרבות מצוינים ב-TNA וכיום שניהם אפילו יותר טובים אז ציפיתי לקרב איכותי במיוחד והם ענו על הציפיות שלי. זה היה צריך להיות גם המיינאיבנט אבל בסדר. תוצאה מפתיעה מאוד, הייתי בטוח שהמהות של היום הראשון זה לשים את החותמת על כך שמקנטייר הוא הפנים החדשות של ה-WWE וככה גם הקרב התנהל... ואז הוא הפסיד. כמובן שלא מתנגד לכך שלאשלי ימשיך להיות האלוף, הוא בשיא שלו כרגע. נחכה ונראה מה הם מתכננים.

סזארו-רולינס התחיל קצת כמו קרב TV אבל אחרי הסווינג הראשון זה היה פשוט קרב פנטסטי. גם כאן זה לא מפתיע כשמסתכלים על השמות בקרב. ריברסלים יפים מאוד, כל המהלכים נראו טוב, קצב גבוה מאוד וניצחון של סזארו ברסלמניה- הכל מושלם.

גם בלי לצפות ב-WWE היה ברור מהשנייה הראשונה שהפוקוס זה אומוס, והבוקינג פה היה מצוין ומדויק. אומוס נראה כמו מיליון דולר. מבלי לבדוק הוא נראה לי קצת גבוה יותר מקאלי ובניגוד אליו נראה שהוא מסוגל לזוז ולהגיב למה שקורה מסביבו. המהלכים שלו נראו כואבים והוא מסוגל למכור את הדמות שלו בעוד דרכים חוץ מלעשות פרצוף מרושע. נראה כמו פוטנציאל מאוד מאוד מעניין.

היה אירוע נפלא... ואז שיין הגיע. התחביב הכי גדול של וינס זה לגרום לביגמנים שלו להראות כמו ליצנים. קאלי, שואו, אפילו קיין ועכשיו סטרומן. פיוד על זה ששיין מקמהן מתבריין עליו? מה? הקרב עצמו היה בסדר. הייתי עליו אנטי מההתחלה אבל לקראת הסוף הם תפסו את התשומת לב שלי אז הם עשו את שלהם. מניח שמגיע כל הכבוד לשיין שגם בגיל 51 הוא עדיין לוקח כאלו באמפים אבל בתכל'ס איזו יוקרה יש לניצחון עליו? הוא בן 51, לא מתאבק ולא גדול במיוחד.

וואלה הזוגות היה קרב.... ממש טוב, על אמת. באד באני לא באד באני, זה פשוט היה קרב טוב עם 4 מקצוענים שכולם ידעו את העבודה. מדהים כמה טובים כל הסלבס שנכנסים לזירה בשנים האחרונות. גם פריסט יצא אובר שזה פלוס גדול. גם פה- הכל היה מושלם ומתוקתק כמו שצריך.

ההחלטה לשים את הנשים במיינאיבנט הייתה מאוד מעצבנת וצדקנית, אבל לפחות אלו היו ביאנקה שהיא כוכבת על חלל וסשה שהרבה פחות מאוסה משאר הפור הורסוומן. הניצחון של ביאנקה היה צפוי ברגע שהם שמו את זה במיינאיבנט ואני שמח שגם פה הם לקחו את ההחלטה הנכונה. הקרב עצמו היה סבבה והן יחסית הצילו את הכבוד של המחלקה אחרי הסירחון של רסלמניה 35.

אירוע נהדר והכי טוב שזכור לי מאז 30. הומראן של ה-WWE. היה כיף לראות את הקהל חוזר, הבוקינג היה נהדר והאירוע היה רק 3 שעות שזה תענוג בפני עצמו. כשה-WWE בזון אין אף אחד שיכול להתקרב אליהם באירועים גדולים. והלילה השני עם קארד יותר מבטיח, הייפ.
לאשלי ודרו האמת שני חיות,אני כמעט ולא צופה בתוכניות עצמן אבל רסלמניה זה סיפור אחר, קרב בעניי מצויין של השניים,למה אני לא זוכר את דרו בגלגול הקודם,היה חלק מצמד?
שיין תמיד מספק סחורה והוא זכור לי לטוב
סזארו אחד התותחים בענף היום,קרב מצויין
נשים קרב מרכזי די מתבקש ואפשר להבין את הצעד הזה
גורם לי לחשוב של מי הרעיון סטפני או וינס
בסך הכל לא התאכזבתי
אגיב בקרוב על שאר הקרבות רק רוצה לומר שמבחינתי לא היה שום קרב נשים במיין איבנט של רסלמניה לפני הקרב הזה.
מבחינתי זה המיין איבנט הראשון של רסלמניה שהנשים לקחו, והן היו נהדרות.

סשה היא כנראה המתאבקת הטובה בהיסטוריה מבחינת קרבות גדולים, היא תמיד, תמיד, מציבה רף גבוה מאוד כשזה קרב PPV או קרב מיוחד וגדול, והמקרה הזה לא היה יוצא דופן. התפקיד שלה פה היה קלאסי - המתאבקת הוותיקה שעומדת מול מתאבקת צעירה ומנסה לעשות כל מה שבכוח שלה כדי לדחות את הניצחון הבלתי נמנע של המתאבקת הצעירה. 

סשה קטעה את המומנטום של ביאנקה עם מהלכים של וותיקים וניצלה רגעים ספציפיים כדי לפצוע את ביאנקה ולבלבל אותה, ביאנקה מנגד הייתה חזקה הרבה יותר, אתלטית בחסד והגיעה מוכנה ב100% לקרב הזה.

ביאנקה, מהצד השני, שיחקה את התפקיד שלה באופן מושלם. WWE צריכים להבין שיש אותנטיות בלראות רגש אמיתי על המסך, ואני בטוח ב100% שהדמעות בהתחלה היו לג'יט, שההתרגשות בסוף הייתה כנה, ושביאנקה שראינו פה היא כמעט נטולת קייפייב ברגעים המכריעים של הקרב. זה הפך את ההופעה שלה לזכורה ביותר, ובאמת הוסיף המון לאמפתיה כלפיה ולתפקיד הפייסית הצעירה שהיא נבחרה לגלם בקרב. 

מבחינת אתלטיות אין מה לומר, מבחינת 'פסיכולוגיה' הקרב היה שלוש רמות מעל לסטנדרט של WWE, אפילו בPPVs, אז גם פה יש 0 תלונות. אפילו השדרנים עשו עבודה טובה מהרגיל. הפרומו היה נפלא ועשה עבודה טובה, בעיקר אהבתי את פיצול שני המסכים - כשאחד הראה את ביאנקה מתאמנת והשני הראה את אותו מהלך עליו היא התאמנה מבוצע בדיוק בזירה. 

רציתי תגובה נפרדת כי אני מאוד מבסוט מהקרב, אני כמובן יכול לחפש דברים שליליים ולמצוא פה ושם הערות קטנות שלא אהבתי, אבל אין לי סיבה לעשות את זה כשהקרב הסוגר באמת סיפק את הסחורה. כל הכבוד להן. 
עמודים: 1 2 3 4